Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

0.58 το λέει η SE!

και ειναι και 3G πως γινεται αυτο?

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

Έτσι λέει η SE. Γιατί, το θεωρείς μικρό; Εγώ το θεωρώ αρκετά μεγάλο τη στιγμή που τα ΝΟΚΙΑ κινητά έχουν κατά μέσο όρο μικρότερο δείκτη SAR απ'όλα τα κινητά της αγοράς.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Έτσι λέει η SE. Γιατί, το θεωρείς μικρό; Εγώ το θεωρώ αρκετά μεγάλο τη στιγμή που τα ΝΟΚΙΑ κινητά έχουν κατά μέσο όρο μικρότερο δείκτη SAR απ'όλα τα κινητά της αγοράς.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.

Αλλά τα τελευταία κινητά της νόκια έχουν μεγαλύτερο SAR.(n73 κλπ κλπ)

Το 0,58 είναι μια χαρά:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

To μέγιστο είναι 2;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

To μέγιστο είναι 2;

Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο διεθνώς, ναι, είναι 2:)

τα νοκια??δεν νομίζω...το n70 0,95 και το Ν73 1,20.Mην ψαξουμε και για αλλα μοντέλα της εταιρείας.

καμία εταιρεία δεν μπορει να έχει τα περισσοτερα η τα λιγοτερα με μεγαλο ή μικρό δείκτη sar.και εγώ πιστευω πως το sar του k800 ειναι μια χαρα 0,58.το 903 μου 0,54 εχει,μια χαρα ειναι αφου δεν εχουν φτασει 0,60.

Ελπίζω όντως να ισχυει το sar του κ800,και να μην γίνει αυτο που εγινε παλια με το k750,δλδ που ειχαν ανακοινωσει μικρο sar,γυρω στο 0,60,σε ολα τα site μεχρι και επισημα στην se.και φετος ανακαλυψαμε πως στο ηλεκτρονικο manual της συσκευης,γραφει οτι εχει 0,95 νομίζω.

Ελπίζω όντως να ισχυει το sar του κ800,και να μην γίνει αυτο που εγινε παλια με το k750,δλδ που ειχαν ανακοινωσει μικρο sar,γυρω στο 0,60,σε ολα τα site μεχρι και επισημα στην se.και φετος ανακαλυψαμε πως στο ηλεκτρονικο manual της συσκευης,γραφει οτι εχει 0,95 νομίζω.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242

Εδώ(και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο επίσημο)λέει 0,99.(για το k750 ο λόγος)

Το ίδιο νομίζω ότι αναγράφεται και στο ειδικό ένθετο που είναι στην συσκευασία του κινητού.

Γιατί είχε δημιουργηθεί μπέρδεμα?

Εδώ για το k800:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407

(Πρέπει να πώ ότι το site της se έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πλέον οι σελίδες φορτώνονται ταχύτατα, σε αντίθεση με το παρελθόν.:) )

Nαι για το k800 δεν λέω,απλα θυμαμαι απο παλια που λεγαν για το χαμηλο sar του 750,κανεις δεν ειχει πει οτι εχει τοσο,πριν κατι μηνες το μαθαμε,σε ολα τα site του εξωτερικου μεχρι και στο Myphone λαθος το είχαν.πραγματικα ολοι ειχαν πιστεψει οτι εχει χαμηλό.

ναι πραγματι το site της se εχει βελτιωθει αρκετα.

Τι μπορεί να φταίει που δεν ανοίγει όμως? Χωρίς απόδειξη δεν δέχονται με τίποτα :mad: !!!!

ρε συ μηπως ειναι προβλημα μπαταριας?

την ελενξες?τιν εβαλες να φορτιζει δοκιμασες καπιοα αλλη?

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

οχι ρε συ ισα ισα μια χαρα ειναι .....μακαρι ολα τα 3G να ηταν ετσι ρε συ ή τουλαχιστον τα πιο πολλα,αναρωτιεμαι ποσο σαρ θα εχει και το Κ790(που δυστηχως δεν θα ερθει Ελλαδα)....

τωρα αρχισαμε και για το sar?μετα απο μερες τι θα βρουμε να λεμε?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

οχι ρε συ ισα ισα μια χαρα ειναι .....μακαρι ολα τα 3G να ηταν ετσι ρε συ ή τουλαχιστον τα πιο πολλα,αναρωτιεμαι ποσο σαρ θα εχει και το Κ790(που δυστηχως δεν θα ερθει Ελλαδα)....

Καλύτερα που δεν ήρθε! Τι να το κάνεις το 3g κινητό που δεν έχει δεύτερη κάμερα;

τωρα αρχισαμε και για το sar?μετα απο μερες τι θα βρουμε να λεμε?

Γιατί; Στο θέμα μας δεν είναι;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Καλύτερα που δεν ήρθε! Τι να το κάνεις το 3g κινητό που δεν έχει δεύτερη κάμερα;

Και ποιός σου είπε ότι είναι 3g?

Και ποιός σου είπε ότι είναι 3g?

Ναι, δεν είναι.Γι΄αυτό λείπει και η δεύτερη κάμερα.

Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο διεθνώς, ναι, είναι 2:)

Για την Ευρώπη είναι 2.00, αντίθετα για τις Η.Π.Α. 1.60, για τις αγορές της Ασίας και άλλου παίζεται με άλλες να ακολουθούν το 2.00 ή το 1.60

Υ.Γ.

SAR Ευρωπαϊκό στο Nokia N71 - 0.41, ενώ στο N90 - 0.29 (!) από την άλλη N73 - 1.12, άρα δεν είναι θέμα κατασκευαστή αλλά συσκευής - πάντως και τα 0.58 είναι Ok.

(Πηγή: http://sar.nokia.com/sar/index.jsp ελπίζω να έχει κάτι αντίστοιχο και η SE)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

GIATI STA DOWNLOADS OLA OSA KATEVAZW (PROGRAMMATAKIA SE .ZIP) DEN LEITOURGOUNE?? EINAI KATESTRAMMENA OLA...!ELEOS..!! TI T EXETE TOTE?? GIA DEITE TA LIGO SAS PARAKALWWWW!!!

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μήπως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

Τι ακριβώς κατέβασες και απο που;

Πράγματι. 'Όσα είναι σε Ζιρ είναι άχρηστα.

Δεν μπορείτε να μας πείτε πως τα ενεργοποιούμε;

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι??:worry:

και θα την βρούμε την άκρη:)

Γιατί δεν περνάτε τα zip αρχεία στον υπολογιστή, να τα ξε-ζιπάρετε και στη συνέχεια να περάσετε το περιεχόμενό τους στο κινητό; Αν και όπως λεει και ο ddr2 καλό θα ήταν να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Exw to N70 kai katakapoio tropo to exw varethei alla na sas pw thn alhtheia einai kai arketa sovaro kinhto apo pleuras dinatotitwn pou prosferei skeftomai na parw to k800i alla den to xerw san thn kai genika thn SE thn fovame apo pleuras service kai poiotita kataskeuhs.

. poia uper exei to k800i? lete gia ton fako tou ok vgazei prwi kai vradi kales foto kai me arketo megalo zoom?? pixeliazoun???

. to video tou? pws einai? pixeliazei otan kaneis zoom h otan travas vradi h prwi? kata thn kinhsh pws sumperiferete o fakos??

. ta mion tou poia einai?? ektos apo auto to katarameno ς τι allo mion exei? mhn mou peite oti einai telio giati kanena kinhto den einai apsogo ola upeteroun se kapoio tomea kai kapoi miwnentoun..

euxaristw

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Ναι, δεν είναι.Γι΄αυτό λείπει και η δεύτερη κάμερα.

Συγγνώμη μπερδεύτηκα!:O :O :O Όντως το Κ790 δεν είναι 3g. Μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα.

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

παιδια το full content Δεν υπαρχει πουθενά; ευχαριστω..

nikosxeng@gmail.com

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

thn SE thn fovame apo pleuras service kai poiotita kataskeuhs.

Καλά, έχεις νόκια και ανησυχείς για την ποιότητα κατασκευής των se??:p

Δηλαδή από την ποιότητα των νόκια είσαι ευχαριστημένος?

Αν ναι, δεν θα έχεις σίγουρα παράπονο από την se .

:!:Προσοχή πάντως γιατί κυκλοφορούν αρκετά ελαττωματικά αυτό τον καιρό(κινητά που ξαφνικά παραδίδουν πνεύμα) :!:

poia uper exei to k800i? lete gia ton fako tou ok vgazei prwi kai vradi kales foto kai me arketo megalo zoom?? pixeliazoun???

Η κάμερα του k800 είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρείς σε κινητό τηλέφωνο σήμερα.Μην ανησυχείς συνεπώς ως προς αυτόν τον τομέα.Θα είσαι βασιλιάς:)

Το βίντεο μας τα χαλάει κάπως, οπότε αν σε ενδιαφέρει πολύ θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

ta mion tou poia einai?? ektos apo auto to katarameno ς τι allo mion exei? mhn mou peite oti einai telio giati kanena kinhto den einai apsogo ola upeteroun se kapoio tomea kai kapoi miwnentoun

Το ς δεν είναι μείον, το έχουμε πει άπειρες φορές.Υπάρχει στο t9 και ως σύμβολο.

Μπορείς να θεωρήσεις μείον το γεγονός ότι δεν είναι symbian καθώς και ότι το ηχείο του έχει κάπως χαμηλή ένταση.Από κει και πέρα, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Καλά, έχεις νόκια και ανησυχείς για την ποιότητα κατασκευής των se??:p

Δηλαδή από την ποιότητα των νόκια είσαι ευχαριστημένος?

Αν ναι, δεν θα έχεις σίγουρα παράπονο από την se .

:!:Προσοχή πάντως γιατί κυκλοφορούν αρκετά ελαττωματικά αυτό τον καιρό(κινητά που ξαφνικά παραδίδουν πνεύμα) :!:

Η κάμερα του k800 είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρείς σε κινητό τηλέφωνο σήμερα.Μην ανησυχείς συνεπώς ως προς αυτόν τον τομέα.Θα είσαι βασιλιάς:)

Το βίντεο μας τα χαλάει κάπως, οπότε αν σε ενδιαφέρει πολύ θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

Το ς δεν είναι μείον, το έχουμε πει άπειρες φορές.Υπάρχει στο t9 και ως σύμβολο.

Μπορείς να θεωρήσεις μείον το γεγονός ότι δεν είναι symbian καθώς και ότι το ηχείο του έχει κάπως χαμηλή ένταση.Από κει και πέρα, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

kala mhn sugkrineis nokia me SE kamia sxesh h nokia exei polu kaluterh poiotita kataskeuhs. kai to ς ειναι φιλε μου μιωνεκτιμα.

το viedo einai to xalia???

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

• The title was changed to Sony Ericsson K800i