Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημά μου είναι ότι σε 2-3 επαφές που έχω αποθηκεύσει οταν καλώ ή με καλούν δεν εμφανίζεται το όνομά αλλά σκέτο ο αριθμός όπως επίσης και στα μηνύματα

Μήπως οι επαφές είναι αποθηκευμένες στην SIM?

Οι περισσότεροι γράφουμε με κεφαλαία στα sms λόγω του περιορισμού των χαρακτήρων. Στην προσθήκη επαφών όμως είναι αρκετά σπαστικό.

Και αυτά τα άτιμα τα ελληνικά ονόματα έχουν την κακή συνήθεια να τελειώνουν σε ς.

Τα κεντρικά ανέφερα πιο πάνω! ;)

Εμείς μιλούσαμε για service και ανέφερα ότι δεν υπάρχει κεντρικό service.

Εσύ αναφέρεσαι στα κεντρικά της se σαν εταιρίας ή σαν service??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

mipos kaneis jeei to sar tou k800

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

0.58 το λέει η SE!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Πάντως θέλω να το αγοράσω πως και πως. Αξίζει τον κόπο. Η δυνατότητα on-line αναβάθμισης εν κινήσει, η υπηρεσία Bluetooth PAN, ο ενσωματωμένος music player, η δυνατότητα χρήσης του ως USB 2.0 Mass Storage αλλά φυσικά και η αξιέπαινη κάμερά του είναι αυτά που το κάνουν κατ' εμέ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς.

Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες που τράβηξε ο MsK μου φάνηκαν ελάχιστα καλύτερες από το Κ700, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.

ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, προσωπική άποψη εκφέρω.

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Πάντως θέλω να το αγοράσω πως και πως. Αξίζει τον κόπο. Η δυνατότητα on-line αναβάθμισης εν κινήσει, η υπηρεσία Bluetooth PAN, ο ενσωματωμένος music player, η δυνατότητα χρήσης του ως USB 2.0 Mass Storage αλλά φυσικά και η αξιέπαινη κάμερά του είναι αυτά που το κάνουν κατ' εμέ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς.

Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες που τράβηξε ο MsK μου φάνηκαν ελάχιστα καλύτερες από το Κ700, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.

ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, προσωπική άποψη εκφέρω.

Όχι βρε, σε σχέση με το k700 καμία σχέση(το είχα,για αυτό σου λέω)

Το 700 έβγαζε θόρυβο ακόμα και την ημέρα, αν είχε λίγο συννεφιά.Το βράδυ, αν και οι φώτο του ήταν φωτεινές ήταν γεμάτες θόρυβο.

Το κ800 έχει μια πολύ ικανή κάμερα, με αξιολογότατα αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Προσωπικά πιστεύω ότι σαν ποιότητα είναι ίδιο με το w900, μόνο τα mp ανέβηκαν, ώστε να μπορείς άνετα να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου και σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος.

*θόρυβος= pixels με χρώμα διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε(πράσινα, κόκκινα κλπ κλπ που χαλάνε τη φωτογραφία)

Εμείς μιλούσαμε για service και ανέφερα ότι δεν υπάρχει κεντρικό service.

Εσύ αναφέρεσαι στα κεντρικά της se σαν εταιρίας ή σαν service??

Σαν εταιρία

Είμαι κάτοχος του τέλειου αυτού τηλέφωνου αλλά στάθηκα πολύ άτυχος :ninja: .Το έκλεισα το κινητό προχτές και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα,δοκίμασα τα πάντα. Το κακό είναι ότι ήταν δώρο και δεν έχω την απόδειξη αγοράς. Δεν μου το περνάνε στην εγγύηση με τίποτα,χρειάζεται αναβάθμιση μου είπαν.Τι μπορεί να φταίει? Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως:blink:

Είμαι κάτοχος του τέλειου αυτού τηλέφωνου αλλά στάθηκα πολύ άτυχος :ninja: .Το έκλεισα το κινητό προχτές και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα,δοκίμασα τα πάντα. Το κακό είναι ότι ήταν δώρο και δεν έχω την απόδειξη αγοράς. Δεν μου το περνάνε στην εγγύηση με τίποτα,χρειάζεται αναβάθμιση μου είπαν.Τι μπορεί να φταίει? Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως:blink:

Ζήτα την απόδειξη από αυτόν σου το έκανε δώρο:O :O

Ε, καλά,δεν είναι και κρυφή η τιμή του κινητού

Αλλιώς...δώρον άδωρον:cry:

Έχει συμβεί και σε άλλους. Αν πας μία-δυο σελίδες πίσω θα δεις.

Συνήθως δεν ζητάνε απόδειξη αγοράς. Που το πήγες;

Αν δεν μπορείς να βρεις την απόδειξη όπως σου είπε ο ddr2 πήγαινε σε άλλο σέρβις. Δεν νομίζω να σου ζητήσουν.

Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να περάσουν σχεδόν 2 χρόνια για να βρεθούν εκτός εγγύησης τα πρώτα κ800, οπότε αυτή την στιγμή η απόδειξη ουσιαστικά είναι άχρηστη πέραν των τυπικών ίσως λόγων.

Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να περάσουν σχεδόν 2 χρόνια για να βρεθούν εκτός εγγύησης τα πρώτα κ800, οπότε αυτή την στιγμή η απόδειξη ουσιαστικά είναι άχρηστη πέραν των τυπικών ίσως λόγων.

Δεν είναι άχρηστη και πολύ φοβάμαι ότι θα στη ζητήσουν(εκτός και αν είσαι τυχερούλης, που μακάρι δηλαδή).

Θέλουν να ελέγχουν διάφορα πράγματα μέσω απόδειξης(πχ να βεβαιώνονται ότι δεν γίνεται παρεμπόριο κλπ κλπ);) ;)

Έχω πάει πάνω από 10 φορές σε διάφορα σέρβις της se για δικά μου κινητά ή γνωστών μου και ποτέ δεν μου ζητήθηκε απόδειξη. Μάλλον αν είναι γκαντέμης θα του ζητηθεί πάλι.

Όπως έχουμε πει παραπάνω, είναι πρόβλημα κατασκευής... Δεν δικαιολογείται να πεθαίνει έτσι γρήγορα ένα κινητό. Το δικό μου διανύει τη 2η βδομάδα του στο service. Η φοβερή μου απορία είναι τί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αναστηθεί ένα κινητό σε αυτή την κατάσταση... Μάλλον κολπάκια κάνουν για να καθυστερούν την αντικατάσταση. Μια καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο τέλος της εβδομάδας θα τους συνεφέρει!

Και έχει γίνει τουλάχιστο άλλη μία από άλλο μέλος του φόρουμ μέσα στον Αύγουστο... Αν μαζευτούν αρκετές σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα φάνε κανένα πρόστιμο και θα μάθουν τρόπους !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όπως έχουμε πει παραπάνω, είναι πρόβλημα κατασκευής... Δεν δικαιολογείται να πεθαίνει έτσι γρήγορα ένα κινητό. Το δικό μου διανύει τη 2η βδομάδα του στο service. Η φοβερή μου απορία είναι τί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αναστηθεί ένα κινητό σε αυτή την κατάσταση... Μάλλον κολπάκια κάνουν για να καθυστερούν την αντικατάσταση. Μια καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο τέλος της εβδομάδας θα τους συνεφέρει!

Και έχει γίνει τουλάχιστο άλλη μία από άλλο μέλος του φόρουμ μέσα στον Αύγουστο... Αν μαζευτούν αρκετές σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα φάνε κανένα πρόστιμο και θα μάθουν τρόπους !!!

Φίλε μου, σε ποιό κατάστημα είχες παραδώσει τη συσκευή σου και στην αργήσαν τόσο πολύ?:worry:

(είναι και Αύγουστος βέβαια...)

Όχι βρε, σε σχέση με το k700 καμία σχέση(το είχα,για αυτό σου λέω)

Το 700 έβγαζε θόρυβο ακόμα και την ημέρα, αν είχε λίγο συννεφιά.Το βράδυ, αν και οι φώτο του ήταν φωτεινές ήταν γεμάτες θόρυβο.

Το κ800 έχει μια πολύ ικανή κάμερα, με αξιολογότατα αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Προσωπικά πιστεύω ότι σαν ποιότητα είναι ίδιο με το w900, μόνο τα mp ανέβηκαν, ώστε να μπορείς άνετα να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου και σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος.

*θόρυβος= pixels με χρώμα διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε(πράσινα, κόκκινα κλπ κλπ που χαλάνε τη φωτογραφία)

@Nosferatu: Δίκιο έχεις! Αυτοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Και όχι συγκεκριμένα μόνο η SE αλλά όλες οι εταιρείες. Πρέπει να τους πιέσεις μέχρις εσχάτων για να βρεις το δίκιο σου.

@ddr2: Εντάξει μπορεί να μην είχαν οι φωτό του Κ800 τόσο θόρυβο όσο του Κ700, αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν είναι και το υπερκινητό-κάμερα που μου το εκθειάζουν όλοι τουλάχιστον όσον αφορά τις φωτογραφίες. Γιατί γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Και φέρω άποψη αποκλειστικά και μόνο από τις φωτογραφίες του MsK. Όταν το αποκτήσω, μακάρι να αναιρέσω τη γνώμη μου προς το καλύτερο.:lol: :lol:

ΥΓ: "θόρυβος" ήξερα τι σημαίνει!:lol: :rolleyes: :D

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

@Nosferatu: Δίκιο έχεις! Αυτοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Και όχι συγκεκριμένα μόνο η SE αλλά όλες οι εταιρείες. Πρέπει να τους πιέσεις μέχρις εσχάτων για να βρεις το δίκιο σου.

@ddr2: Εντάξει μπορεί να μην είχαν οι φωτό του Κ800 τόσο θόρυβο όσο του Κ700, αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν είναι και το υπερκινητό-κάμερα που μου το εκθειάζουν όλοι τουλάχιστον όσον αφορά τις φωτογραφίες. Γιατί γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Και φέρω άποψη αποκλειστικά και μόνο από τις φωτογραφίες του MsK. Όταν το αποκτήσω, μακάρι να αναιρέσω τη γνώμη μου προς το καλύτερο.:lol: :lol:

Οι φώτο MsK δεν είναι και οι καλύτερες που μπορεί να τραβήξει το k800.Τέλοσπάντων,τυχαίνουν αυτά. Περιμένω την γνώμη σου ως χρήστη πλέον:)

ΥΓ: Ξέρεις πόσοι ΔΕΝ ξέρουν τι σημαίνει θόρυβος??(τελικά υπάρχουν πολλοί "ήσυχοι" άνθρωποι :lol: :p )

ΥΓ: Ξέρεις πόσοι ΔΕΝ ξέρουν τι σημαίνει θόρυβος??(τελικά υπάρχουν πολλοί "ήσυχοι" άνθρωποι :lol: :p )

Συγγνώμη!:confused: :O Νόμιζα ότι πήγαινε για μένα.;)

Αρχίζω να μαζεύω λεφτά. Ούτως ή άλλως με ένα Κ700 βολεύομαι επί 1,5 χρόνο. Μεγάλη πλήξη!:lol:

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Εντάξει μπορεί να μην είχαν οι φωτό του Κ800 τόσο θόρυβο όσο του Κ700, αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν είναι και το υπερκινητό-κάμερα που μου το εκθειάζουν όλοι τουλάχιστον όσον αφορά τις φωτογραφίες. Γιατί γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Και φέρω άποψη αποκλειστικά και μόνο από τις φωτογραφίες του MsK. Όταν το αποκτήσω, μακάρι να αναιρέσω τη γνώμη μου προς το καλύτερο.:lol: :lol:

οταν το παρεις και μονο τοτε θα καταλαβεις αν ειναι καλο η οχι φιλε μου και τοτε θα μας γραψεις και την γνωμη σου για την καμερα του που προσωπικα για μενα ειναι super:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Συγγνώμη!:confused: :O Νόμιζα ότι πήγαινε για μένα.;)

Αρχίζω να μαζεύω λεφτά. Ούτως ή άλλως με ένα Κ700 βολεύομαι επί 1,5 χρόνο. Μεγάλη πλήξη!:lol:

Μα...που να ξέρω τι ξέρεις??:O

Γι αυτό προσπαθώ να είμαι λίγο αναλυτικός:)

C'on!! k800 is waiting for u!:D

• The title was changed to Sony Ericsson K800i