Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα ένα υπέρ του Vodafone Live;:)

Τα άλλα δηλαδή ποιά είναι;

Όχι ότι αυτό είναι υπέρ δηλαδή.

Είπαμε. Μπορεί στο Κ800 να είναι πιο διακριτική η Vodafone πλέον αλλά μην λέμε ότι θέλουμε.

Ξαναγράφω:

Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ.

Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare;

Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap.

Αν βέβαια πιστεύεις ότι έχει κάποια μείον, να το συζητήσουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ξαναγράφω:

Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ.

Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare;

Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap.

Αν βέβαια πιστεύεις ότι έχει κάποια μείον, να το συζητήσουμε...

Άντε πάλι. :)

Γύρνα λίγο πίσω στο θέμα για να δεις ότι συμφωνούσα και συμφώνησα και πάλι ότι το live είναι πλεον πολύ διακριτικό στο Κ800. Καμία σχέση με τα Τ610 και Κ700. Για να τα ξαναγράψω και εγώ αφού γράφουμε τα ίδια.

Αλλά εσύ πέρασες στο άλλο άκρο. Και μας μιλάς για τα υπέρ του live.:lol:

ΌΛΑ τα κινητά πλέον έχουν προεγκατεστημένες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap.

Γιατι τοσο κομπλεξ;;; Το κινητο είναι πολύ απλα προβληματικο, -για την ωρα τουλαχιστον-.

Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο μεταξυ samsung και se

Δεν με ενδιαφερει αν τα προβληματα είναι σημαντικα ή όχι

Δεν με ενδιαφερει αν θα μου φτιαξει το κινητο η se

Δεν με ενδιαφερει αν με καλυπτει η εγγυηση

Δεν με ενδιαφερει αν η se είναι παλια ή νεα στο χωρο

Δεν με ενδιαφερει αν βγηκε μονο μια παρτιδα κινητων μουφα

Δεν με ενδιαφερει αν θα συνεχισει να βγαζει προβληματικα κινητα

Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο προβληματικων κινητων (αν είναι 1, 2 ή 10)

Δεν με ενδιαφερει αν ετυχε ή πετυχε

Αυτό που ΕΜΕΝΑ νοιαζει είναι ότι εσκασα ένα σχεδον μηνιατικο για να παρω ένα κινητο καινουργιο κ ΧΩΡΙΣ προβληματα. (ας επαιρνα καλυτερα μεταχειρισμένο!)

Από την πειρα μου σε κινητα, (16 τηλεφωνα σε 2 χρονια και τεχνικος κινητων)

το θεωρω επικώς απαραδεκτο από μερους της se.

Αυτή είναι η δικη μου αποψη γιατι 450 δεν είναι κ λιγα…ποσο μαλλον κ για ένα ΜΟΥΦΑ κινητο!

(κ πληροφοριακά, η se, προς το παρον σταματησε την παραγωγη των k800i…γιατι αραγε;;;;) :blink:

Αν και το δικό μου Κ800 είναι για επισκευή, απ'όσα διάβασα αρκετά από αυτά έχουν σβήσει και δεν έχουν ξανανάψει. Κρίμα για ένα τόσο ακριβό μοντέλο!

Όσον αφορά το service,είναι σίγουρα χειρότερο από της παλιάς Ericsson. Τότε έπαιρνες με την 1η επίσκεψη σε service μια καινούρια μπαταρία, και με τη 2η καινούρια συσκευή, ακόμα και αν δεν είχες ζητήσει αντικατάσταση!

Πάντως είναι σημείο των καιρών (και της μείωσης της ποιότητας από όλους τους κατασκευαστές)... Παλιότερα δεν πέθαιναν τα κινητά λίγο μετά την αγορά τους !!!

ΥΓ: Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα προβλήματα της SE, αυτό που ξέρω είναι ότι έδωσα 450 ευρώ για να χαίρεται την ψόφια συσκευή μου... το service!!!

ΥΓ2: Είναι αλήθεια ότι σταμάτησε η παραγωγή του; Πολύ ακραίο το βρίσκω...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αυτό που ΕΜΕΝΑ νοιαζει είναι ότι εσκασα ένα σχεδον μηνιατικο για να παρω ένα κινητο καινουργιο κ ΧΩΡΙΣ προβληματα. (ας επαιρνα καλυτερα μεταχειρισμένο!)

Αυτή είναι η δικη μου αποψη γιατι 450 δεν είναι κ λιγα…ποσο μαλλον κ για ένα ΜΟΥΦΑ κινητο!

(κ πληροφοριακά, η se, προς το παρον σταματησε την παραγωγη των k800i…γιατι αραγε;;;;) :blink:

Σωστότατα.

Τα 450 ευρώ που έσκασες και δεν είναι σίγουρα λίγα έχουν σημασία. Και έμεινες έστω και για λίγο (δεν ξέρω πόσο) χωρίς κινητό. Και μάλιστα καινούργιο.

Είναι όντως απαράδεκτο από την στιγμή που δεν είσαι ο μοναδικός γκαντέμης με το Κ800 αλλά ένας από τους πολλούς.

Από κει και πέρα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.

Σωστότατα.

Τα 450 ευρώ που έσκασες και δεν είναι σίγουρα λίγα έχουν σημασία. Και έμεινες έστω και για λίγο (δεν ξέρω πόσο) χωρίς κινητό. Και μάλιστα καινούργιο.

Είναι όντως απαράδεκτο από την στιγμή που δεν είσαι ο μοναδικός γκαντέμης με το Κ800 αλλά ένας από τους πολλούς.

Από κει και πέρα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.

Και το ξενέρωμα που το πας?;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γιατι τοσο κομπλεξ;;; Το κινητο είναι πολύ απλα προβληματικο, -για την ωρα τουλαχιστον-.

Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο μεταξυ samsung και se

Δεν με ενδιαφερει αν τα προβληματα είναι σημαντικα ή όχι

Δεν με ενδιαφερει αν θα μου φτιαξει το κινητο η se

Δεν με ενδιαφερει αν με καλυπτει η εγγυηση

Δεν με ενδιαφερει αν η se είναι παλια ή νεα στο χωρο

Δεν με ενδιαφερει αν βγηκε μονο μια παρτιδα κινητων μουφα

Δεν με ενδιαφερει αν θα συνεχισει να βγαζει προβληματικα κινητα

Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο προβληματικων κινητων (αν είναι 1, 2 ή 10)

Δεν με ενδιαφερει αν ετυχε ή πετυχε

χμ πραγματικα συμφωνω με το μηνυμα σου κι ελπιζω να το διορθωσουν πια αυτο,μουφα δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν δικαιολογητε ενα τετοιο κινητο να πασχει απο τετοιο προβλημα κι εννοω το black out που παθαινει.

οσο για το αν σταματησαν την παραγωγη του δεν ειμαι και αρμοδιος αλλα δεν νομιζω οτι συνεβει κατι τετοιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

χμ πραγματικα συμφωνω με το μηνυμα σου κι ελπιζω να το διορθωσουν πια αυτο,μουφα δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν δικαιολογητε ενα τετοιο κινητο να πασχει απο τετοιο προβλημα κι εννοω το black out που παθαινει.

οσο για το αν σταματησαν την παραγωγη του δεν ειμαι και αρμοδιος αλλα δεν νομιζω οτι συνεβει κατι τετοιο.

Σίγουρα δεν είναι μούφα το Κ800.

Πρόκειται απλά για μία αβλεψία της SE που στοιχίζει ακριβά όμως στους "τυχερούς".

Αβλεψία που παρουσιάζεται με σημαντικά μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση! Δηλ. ό,τι έχεις σώσει, πχ επαφές, φωτό, κτλ, αν αποφασίσει το Κ800 σου να σβήσει και να μην ξανανάψει, τα έχεις χάσει! Λυπάμαι αλλά σαν συσκευή, ακόμα και μετά την επισκευή του,θα το έχω υπό επιτήρηση μέχρι να το εμπιστευτώ ξανά!

Και πάλι τονίζω πόσο απαράδεκτο είναι τόσο σοβαρό σφάλμα σε συσκευή 450 ευρώ !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ισως να παρεξηγηθηκα λιγο, ειναι δικο μου λαθος και ζητω συγνωμη..

με τον ορο μουφα, εννοω απλα οτι απλα βγηκε προβληματικο...

σιγουρα ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο με πολλες δυνατοτητες, αλλα απο την στιγμη που προκυπτουν προβληματα σε μικρο η μεγαλο πσοστο, για μενα ειναι μουφα, αλλα δεν παυει ομως να κερδιζει επαξια τον τιτλο του top1 κινητου αυτη την περιοδο. (συμφωνα με δημοσιευμα του γερμανο)

Αβλεψία που παρουσιάζεται με σημαντικά μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση! Δηλ. ό,τι έχεις σώσει, πχ επαφές, φωτό, κτλ, αν αποφασίσει το Κ800 σου να σβήσει και να μην ξανανάψει, τα έχεις χάσει! Λυπάμαι αλλά σαν συσκευή, ακόμα και μετά την επισκευή του,θα το έχω υπό επιτήρηση μέχρι να το εμπιστευτώ ξανά!

Και πάλι τονίζω πόσο απαράδεκτο είναι τόσο σοβαρό σφάλμα σε συσκευή 450 ευρώ !!!

Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που γράφεις, όμως γι' αυτό πλέον όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές μας έχουν δώσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Το BACKUP! Αν δεν έχεις κάνει δε σου φταίει ο κατασκευαστής (γιατί η συσκευή μπορεί να χαλάσει και με δική σου υπαιτιότητα). Αν φταίει εκείνος, ναι μεν να συγχιστείς, αλλά να είσαι τουλάχιστον ήσυχος ότι δε θα χάσεις τα πολύτιμα αρχεία σου. Έτσι δεν είναι;

Το γράφω αυτό σε εσένα, γιατί προφανώς είσαι χρήστης PC και ξέρεις να πάρεις ένα backup. Φυσικά δεν ισχύει για τους χρήστες που δεν έχουν επαφή με PC και που τα sevice θα πρέπει να μπορούν να κρατήσουν backup των αρχείων τους και να τους τα ξαναπερνάνε σε νέα ή επισκευασμένη συσκευή. Εδώ όμως μπορεί να πέφτουμε πάνω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οπότε δε φταίνε ούτε και τα service...:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Σαν χαρακτηριστικά,μόνο μούφα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το k800.

Αλλά επι του παρόντος κυκλοφορούν, όπως φαίνεται, πολλά ελαττωματικά κομμάτια.

Περι προσωρινής διακοπής στην παραγωγή του δεν γνωρίζω, αν και κάτι τετοιο θα ήταν ελπιδοφόρο για το μέλλον.

Αλλά αυτό που θα ικανοποιούσε εμένα προσωπικά ως ddr2 θα ήταν η απόσυρση όσων κινητών ανήκουν σε αποδεδειγμένα ελαττωματικές παρτίδες και η ενημέρωση των ήδη κατόχων(δεν ξέρω πώς, αλλά το θεωρώ στοιχειωδώς απαραίτητο)περι πιθανού κατασκευαστικού σφάλματος στο προιόν που αγόρασαν , καλώντας τους να επισκευτούν ένα σέρβις προκειμένου να γίνει προληπτικά τεχνικός έλεγχος στο Κ800 τους.

η απόσυρση όσων κινητών ανήκουν σε αποδεδειγμένα ελαττωματικές παρτίδες και η ενημέρωση των ήδη κατόχων(δν ξέρω πώς, αλλά το θεωρώ στοιχειωδώς απαραίτητο)περι πιθανού κατασκευαστικού σφάλματος στο προιόν που αγόρασαν , καλώντας τους να επισκευτούν ένα σέρβις προκειμένου να γίνει προληπτικά τεχνικός έλεγχος στο Κ800 τους.

Σωστος! Αλλα που τετοια τυχη...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του ddr2

Αν και όπως φαίνεται ανοίκω στην μερίδα εκείνων των κατόχων που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο), καλό θα ήταν η SE για να δείξει υπευθυνότητα να βγάλει κάποια ανακοίνωση ή να ενημερώσει μέσω των service points για αντικατάσταση ή update των τηλεφώνων!

Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί μερικοί οτι εδω μέσα γράφουν συνήθως όσοι έχουν προβλήματα με την συσκευή τους. Οι υπόλοιποι δεν έχουν την ανάγκη να ποστάρουν.

Οπότε, ας πάψει αυτός ο παράλογος καταιγισμός μηνυμάτων με τρελλά συμπεράσματα οτι τα περισσότερα έχουν προβλήματα και λιγοστά ειναι αυτά που δεν έχουν.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που γράφεις, όμως γι' αυτό πλέον όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές μας έχουν δώσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Το BACKUP! Αν δεν έχεις κάνει δε σου φταίει ο κατασκευαστής (γιατί η συσκευή μπορεί να χαλάσει και με δική σου υπαιτιότητα). Αν φταίει εκείνος, ναι μεν να συγχιστείς, αλλά να είσαι τουλάχιστον ήσυχος ότι δε θα χάσεις τα πολύτιμα αρχεία σου. Έτσι δεν είναι;

Το γράφω αυτό σε εσένα, γιατί προφανώς είσαι χρήστης PC και ξέρεις να πάρεις ένα backup. Φυσικά δεν ισχύει για τους χρήστες που δεν έχουν επαφή με PC και που τα sevice θα πρέπει να μπορούν να κρατήσουν backup των αρχείων τους και να τους τα ξαναπερνάνε σε νέα ή επισκευασμένη συσκευή. Εδώ όμως μπορεί να πέφτουμε πάνω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οπότε δε φταίνε ούτε και τα service...:blink:

Backup κάνεις σίγουρα σε τακτά χρονικά διαστήματα... Όταν όμως το κινητό πεθαίνει ΞΑΦΝΙΚΑ, είναι πιθανό να χάσεις δεδομένα που δεν έχεις προλάβει να κάνεις backup!!!

Θα αναφέρω νεότερα σχετικά με την πορεία της επισκευής του. Πάντως είναι αρκετά τα κομμάτια που παρουσιάζουν πρόβλημα.. Και η SonyEricsson σφυρίζει ανέμελα! Ας μη σπεύδουμε να τη δικαιολογήσουμε, ούτε να φανατιζόμαστε με τη συσκευή μας! Δεν είναι ηλίθιοι όσοι αναφέρουν ότι τους άφησε στα κρύα του λουτρού το κινητό επειδή έσβησε και δεν ξανάναψε, ούτε θέλουν να βλάψουν την εικόνα της συσκευής ή της εταιρείας !!! :!:

ΥΓ: Φυσικά το κινητό παραμένει μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αν δεν είχε και τα προβλήματά του θα ήταν όλα τέλεια !

Βολταίρος

Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί μερικοί οτι εδω μέσα γράφουν συνήθως όσοι έχουν προβλήματα με την συσκευή τους. Οι υπόλοιποι δεν έχουν την ανάγκη να ποστάρουν.

Οπότε, ας πάψει αυτός ο παράλογος καταιγισμός μηνυμάτων με τρελλά συμπεράσματα οτι τα περισσότερα έχουν προβλήματα και λιγοστά ειναι αυτά που δεν έχουν.

Χαίρομαι για σένα που είσαι από τους τυχερούς:) (και για όποιον άλλον βέβαια) αλλά τα συμπεράσματά μου δεν τα βγάζω μόνο από τα πόστ αυτού του theat.

Υπάρχει όντως πρόβλημα με το k800.

Παιδιά επειδή είμαι "νέος" με το Κ8οοi εχω ενα πρόβλημα: Χρησιμοποιώ συχνά το CALENDAR (που είσαι Nokia 6600!) αλλα δεν έχω βρεί τρόπο να του βάζω να παίζει ολόκληρο mp3 την ώρα που εμφανίζεται το popup reminder. Κάνει ένα χαζοήχο, εγω δεν τον ακούω και χάνω την υπενθύμηση! Υπάρχει λύση γι αυτό? Κάποιο άλλο πρόσθετο προγραμματάκι?

Ευχαριστώ

Τι να πω παιδια..Νομιζω τα τηλ.

βγαινουν πολυ γρηγορα..

Παντως στο Τ39

που χρησιμοποιω

υπαρχει μεγαλη διαφορα

στο τελευταιο firmware

μηπως ξερει κανεις ποτε ειχε

βγει η R4A008;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Paidia mipos i analogia Samsung / SE einai megali giati otan agorazeis ena Samsung to mono pou kaneis einai na pareis ena til kai to exeis krimeno sunexws mesa stin tsepi, enw to SE den to afineis oli mera apo to xeri.....

Ostoso diavazw pws polli xristes stin Ellada antimetwpizoun polla provlimata.

Egw to diko mou to exw 1 mina kai den to afinw lepto apo ta xeria.Prepei na to fortizw ka8e mera giati to xrisimopiw 16wres tin imera.Kliseis, paixnidia, mp3, radio ktl.Akoma den mou ekane to paramikro provlima.Oute anavosvise, oute svistikan ta panta apo mesa, oute xalarwse to kapaki tis kameras oute tipota.Mipos stin Ellada i promi8eutes eisagoun Deuteris dialogis kinita? test kinita i kati tetio giati edw Germania me osa kai an exw diavasei, me osous kai an exw milisei kaneis toulaxiston ws twra den egrapse kai den eipe pws to SE K800i toulaxiston tou kanei provlimata.

Na ste kala!

1998 - 2020: Ericsson T18, Ericsson GA318, Panasonic GD30, Panasonic GD95, Siemens M35i, Siemens S35, Siemens S45i, Siemens S55, Siemens ST60, Siemens SX1, SE K700i, SE K750i, Nokia 6670, Nokia 6680, Qtek S200, SEK8000i, SE C905, SE Xperia Arc, Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia XZ1 dual, XZ2, Xiaomi 10T Pro

Εδώ όμως μπορεί να πέφτουμε πάνω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οπότε δε φταίνε ούτε και τα service...:blink:

Μα αφού τους το ζητάς ο ίδιος, δεν έχει να κάνει με προστασία δεδομένων.

Προφανώς, δεν έχουν χρόνο και διάθεση για τέτοιου είδους "υπηρεσίες'

x-STR: Τα προβλήματα δεν εμφανίζονται λόγω χρήσης, αλλά λόγω κατασκευής.

Αλλά και εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ένα samsung είναι συνεχώς σε μια τσέπη??

Μα αφού τους το ζητάς ο ίδιος, δεν έχει να κάνει με προστασία δεδομένων.

Προφανώς, δεν έχουν χρόνο και διάθεση για τέτοιου είδους "υπηρεσίες'

Έχουν χρόνο και διάθεση, αρκεί να είσαι γνωστός - φίλος - κουμπάρος - πρώτος ξάδερφος κλπ.

Φίλος πήγε σε Nokia Club που εργάζεται γνωστός του και ζήτησε να κρατηθεί backup όλων των δεδομένων από ένα 6230i και κατόπιν να περαστεί σε άλλο μοντέλο Nokia. Τα πάντα έγιναν σε λίγα λεπτά...

:shifty:

Έχουν χρόνο και διάθεση, αρκεί να είσαι γνωστός - φίλος - κουμπάρος - πρώτος ξάδερφος κλπ.

Φίλος πήγε σε Nokia Club που εργάζεται γνωστός του και ζήτησε να κρατηθεί backup όλων των δεδομένων από ένα 6230i και κατόπιν να περαστεί σε άλλο μοντέλο Nokia. Τα πάντα έγιναν σε λίγα λεπτά...

Ε, χαίρω πολύ...:)

Και εγώ αν ήμουν τεχνικός και ερχόσουν και μου έλεγες το nick σου, θα σου έκανα και καφέ:lol:

Όμως, αν ένα τηλέφωνο είναι dead, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i