Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάτα > * << *< * και θα μπεις στο λεγόμενο κρυφό μενου εκει πηγαινε Ρυθμ. υπηρεσίας και εκει που λεει φορτιση ναι καντο οχι

( <> με το joystic)

Otan les na pathsw autes tis entoles,ti ennoeis????Otan eimai sto kuriws menou 'h sthn anamonh....Ayto kanw alla den mou bgazei tpt...

Otan les na pathsw autes tis entoles,ti ennoeis????Otan eimai sto kuriws menou 'h sthn anamonh....Ayto kanw alla den mou bgazei tpt...

Όταν είσαι στην αναμονή.

:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

de mou bgazei kanena krufo menou vre paidiaaa :(

καντο με αργες κινησεις.

ο παραπανω κωδικος εχει πατηθει απειρες φορες και ειναι ο σωστος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

de mou bgazei kanena krufo menou vre paidiaaa :(

Όπου > σημαίνει μια δεξιά το joystick(και αντίστοιχα το < σημαίνει αριστερά)

Μήπως αντι για αστεράκι ( * ) πατάς κατά λάθος δίεση??

Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη μεταφοράς για το Κ-800?

Όπως έχω γράψει κατά κόρον (και θα το επαναλάβω τώρα για τρίτη φορά), η γνήσια SE δερμάτινη θήκη ICE-25 ταιριάζει μια χαρά. Αρκεί το κινητό να τοποθετείται με την οθόνη προς τα μέσα και ταυτόχρονα με τις επαφές του φορτιστή προς τα αριστερά.

Και μια ερώτηση, με τη σειρά μου. Σήμερα το πρωί είδα ένα pop-up flash πλαίσιο, που έγραφε "Υπενθύμιση ενημέρωσης λογισμικού. Αναζήτηση ενημέρωσης τώρα;". Εγώ δεν προχώρησα σε ενημέρωση, αλλά το πλαίσιο γιατί βγήκε; Βγαίνει όταν υπάρχει όντως νέα έκδοση του firmware ή βγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ανεξάρτητα από νέες ενημερώσεις;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Re paidia exei antimetopisei kaneis problhma me to Sony Disc2Phone? ka8e fora pou pao na to anoikso "skaei" exception kai den anoigei tipota.

Θέλεις τη γνώμη μου, φίλε; ΜΗ μπλέκεις με το Disc2Phone. Αντίγραψε τα mp3άκια σου απευθείας στην Μ2 με τη βοήθεια ενός reader (και του αντάπτορα της Μ2), και άκουγέ τα από αυτήν. Αν θέλεις κάποια από αυτά να τα έχεις μόνιμα στο κινητό, κάν' τα μετακίνηση από τη Μ2 στο κινητό, και ξένοιασες.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Το disc2phone είναι πάρα πολύ εύχρηστο και βολικό.

Αλλά αν κάποιος αντιμετωπίζει προβλήματα...

Όσο για την ειδοπόίηση αναβάθμισης , μάλλον το βγάζει όταν το λογισμικό του κινητού είναι ήδη κάποιων μηνών(οπότε λογικά υποτίθεται ότι θα υπάρχει update).

Όπως κάνουν και τα antivirus στο pc.

Δεν νομίζω το κινητό να γνωρίζει πότε υπάρχει νέα αναβάθμιση (όντας μάλιστα offline)

Καλύτερα πήγαινε το γρηγορότερο σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΙΑ ΤΟ Κ800 ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΗΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ?

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΙΑ ΤΟ Κ800 ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΗΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ?

Αρκετές μέρες.(10-15 τουλάχιστον νομίζω):(

Τουλάχιστον να σε παρηγορεί το γεγονός ότι θα παραλάβεις καινούρια συσκευή. :happy:

ama den htan toso mikrh kai den xreiazotan adaptor isos kai na to ekana etsi.

Kai mias kai to anaferame to portaki gia thn mnhmh pos anoigei akribos? den 8elo na efarmoso poly dynamh me tropo pou den prepei.

Τραβάς προς τα έξω το κάτω μέρος στο πορτάκι. Αυτό που είναι στην κάτω πλευρά.

Τι εννοεις μικρή μνήμη; Πακέτο, δεν έχει μαζί του το κινητό. Εσύ αγοράζεις. Πάρε μια 512.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

βρηκα επιτελους καρτα μνημης 1giga με 60 ευρω καινουρια απο εναν χρηστη στο flea.εχει κι αλλες διαθεσιμες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδες, θελω την βοηθεια σας. Ξαφνικα, το φιλε με τα games δεν λειτουργει με τιποτα. Ουτε να το ανοιξω, μου λεει "operation failed" πηγα στα προχειρα files και στο κανονικο του GAMES. Τι επαθε τωρα ρε γαμ... Μια χαρα δουλευε χτες. Πηγα να ενκαταστησω και παιχνιδι τωρα μηπως μου σβησαν καταλαθος, αλλα τιποτα. Το επαθε κανεις αλλος? Μπορει καπιοιος να με βοηθησει?

ευχαριστω εκ προτερων.

Παιδες, θελω την βοηθεια σας. Ξαφνικα, το φιλε με τα games δεν λειτουργει με τιποτα. Ουτε να το ανοιξω, μου λεει "operation failed" πηγα στα προχειρα files και στο κανονικο του GAMES. Τι επαθε τωρα ρε γαμ... Μια χαρα δουλευε χτες. Πηγα να ενκαταστησω και παιχνιδι τωρα μηπως μου σβησαν καταλαθος, αλλα τιποτα. Το επαθε κανεις αλλος? Μπορει καπιοιος να με βοηθησει?

ευχαριστω εκ προτερων.

Καλύτερα κάνε επαναφοράεργοστασιακών ρυθμίσεων(αυτή που τα διαγράφει όλα) ή αν τα έχεις στην κάρτα τα παιχνίδια κάνε format στην κάρτα μόνο.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση.

ΥΓ: Μα καλά , όλα τα SE τα ίδια προβλήματα έχουν ανεξαρτήτως μοντέλου???:blink: :blink:

Ξέρετε πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό να συμβαίνει και σε k750 και σε w900??:blink:

Τι ταχύτητες πιάνετε σε μεταφορά με Bluetooth;

Χρησιμοποιώντας υπολογιστή με Bluetooth 2.0 + EDR (Apple PowerBook), το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 56 kB/s σε απόσταση μέχρι μισού μέτρου από τον υπολογιστή. Είναι πολύ κάτω από το θεωρητικό μέγιστο των 3 MB/s. (Δεν λέω ότι θέλω να πιάνω 3 MB/s, απλά μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ταχύτητα.) Δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλη Bluetooth συσκευή (1.1 ή 1.2), για να δοκιμάσω. (Το T39 δε μετράει :-) Δέχεται μόνο αρχεία μερικών bytes :-) )

Αυτες τις μερες ειχα παει διακοπες και πριν 2 μερες το κινητο απο την στιγμη που κανει αυτοματη εστιαση στις φωτο ακουγεται απο τον φακο ενα τουκ τουκ λες κασι κουτουλαει καπου οταν επιλεξω εστιαση στο απειρο που δεν κανει auto focus δν ακουγεται αυτο.Η ποιοτητα στις φωτο δεν εχει επηρεαστει αλλα ειμαι σιγουρος οτι πριν δεν το εκανε .Λετε να το παω να το δουν?Σε εσας το κανει?Παντος βγαζει για μενα απο τις καλητερες φωτογραφιες ακομα και απο το Ν93:)

• The title was changed to Sony Ericsson K800i