kalamatiani Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 καλημερα παιδια.... εχω μια απορια... την στιγμη που τραβας μια φωτο και την βλεπεις στο κινητο, ειναι ιδια (σε ευκρινια) με αυτες των sharp και πιο συγκεκριμενα του 903; φαινονται τοσο καθαρα ή ειναι οπως τα se..; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 καλημερα παιδια.... εχω μια απορια... την στιγμη που τραβας μια φωτο και την βλεπεις στο κινητο, ειναι ιδια (σε ευκρινια) με αυτες των sharp και πιο συγκεκριμενα του 903; φαινονται τοσο καθαρα ή ειναι οπως τα se..; 2 vteri fora pou rotas...mipos skeftikes katholou pos mallon den tha vris tin apantisi epidi mpori kanis na mhn exei pari to Sharp. Otan vlepis pos den apantai kanis einai epidi kanis den kseri! H fotos einai poly kathares me eykrinia. vs to 903 (E den to kseroume kai ayto!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 sxedon to idio einai!!! min ksxname vevaia oti to sharp exei CCD camera anti gia cmos tou K800 omos i poiotita einai sxedon idia kai me to proto logismiko tou SE!Alloste min ksexname poso veltiothike i katastasi perisi me to K750!!! opote sigoura tha to kseperasei kata poli! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keno Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 δηλαδη το sharp βγάζει λίγο καλήτερες φωτογραφιες απο το κ800 ??? :( 1 Παράθεση http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 δηλαδη το sharp βγάζει λίγο καλήτερες φωτογραφιες απο το κ800 ??? :( τι λιγο ρε παλικαρι..πηγα το πρωι στη vodafone να τα συγκρινω...και ειτε το θελουμε ειτε οχι, τα κινητα δεν συγκρινονται..μερα με τη νυχτα.. :ninja: εγω παρολο που ειμαι λατρεις και αγοραστης των sharp - γιατι εχουν την καλυτερη καμερα - μαλλον θα παρω το se διοτι ειναι σαφως πιο καινουργιο-εμπορευσιμο και εχει ραδιο..(το μονο καλο) κατα τ' αλλα, οπως μου ειπαν χαρακτηριστικα και στη vodafone, "το κινητο ειναι μια πατατα, μονο τα sharp εχουν real ΚΑΜΕΡΑ!" :blink: αυτα απο εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 "το κινητο ειναι μια πατατα, μονο τα sharp εχουν real ΚΑΜΕΡΑ!" ΧΑΧΑΧΑ καλό... Ας δούνε πρώτα το Μουφαfon Live και μετά ας κρίνουν οι κύριοι της V®odafon... 1 Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αυτα στα ειπαν στην vodafone?για πηγαινε να τους πεις οτι οταν θα εχουν πραγματικη εμπειρια απο κινητα τοτε να απαντουν κιολας οι ασχετοι που θελουν να πασαρουν 903 επειδη εχει πιασει πατο σε καταναλωτες που πιστευουν ψευτικα λογια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 "το κινητο ειναι μια πατατα, μονο τα sharp εχουν real ΚΑΜΕΡΑ!" ΧΑΧΑΧΑ καλό... Ας δούνε πρώτα το Μουφαfon Live και μετά ας κρίνουν οι κύριοι της V®odafon... κοιτα, μπορει τα sharp να χανουν σε πολλα σε σχεση με αλλα κινητα ιδιας κατηγοριας, αλλα οι ανθρωποι μιλησουν αποκλειστικα για την καμερα... κ κακα τα ψεματα, εχουν την καλυτερη... οποιος μπορει να με διαψευσει...ευπροσδεκτως... ((παντα μιλαω, για την στιγμη που βγαζεις μια φωτο και την αποθηκευεις στο τηλ.)) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αυτα στα ειπαν στην vodafone?για πηγαινε να τους πεις οτι οταν θα εχουν πραγματικη εμπειρια απο κινητα τοτε να απαντουν κιολας οι ασχετοι που θελουν να πασαρουν 903 επειδη εχει πιασει πατο σε καταναλωτες που πιστευουν ψευτικα λογια. πες μου 1 κινητο που εχει καλυτερη καμερα απο 903... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 πες μου 1 κινητο που εχει καλυτερη καμερα απο 903... να σε ρωτησω κατι?τραβας μια φωτο απο κινητο τις συγκρινεις στην οθονη του κινητου η στην οθονη του pc?σε ρωταω γιατι αν την βλεπεις και την συγκρινεις στην οθονη ενως κινητου τοτε συγνωμη αλλα δεν ξερεις απο κινητα οπως και οι σχετικοι-ασχετοι που δουλευουν στην vodafone. το k-800i εχει με πολυ μικρη διαφορα καλυτερη εικονα απο το 903 και αν συγκρινουμε και τις φωτογραφιες που τραβαει το βραδυ?χμ,ε τοτε δεν συγκρινεται. προσεξε δεν σου κανω προσωπικη επιθεση απλα μου αρεσει να τα ξεκαθαριζω τα πραγματα και σιγουρα δεν ειμαι ασχετος για να σου απανταω,εχουν περασει λογης και λογης κινητα απο τα χερια μου και μπορουν να το διαβεβαιωσουν και αλλοι χρηστες και μπορω να εχω μια αρκετα καλη αποψη προς καποια κινητα. παντα φιλικα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 να σε ρωτησω κατι?τραβας μια φωτο απο κινητο τις συγκρινεις στην οθονη του κινητου η στην οθονη του pc?σε ρωταω γιατι αν την βλεπεις και την συγκρινεις στην οθονη ενως κινητου τοτε συγνωμη αλλα δεν ξερεις απο κινητα οπως και οι σχετικοι-ασχετοι που δουλευουν στην vodafone. το k-800i εχει με πολυ μικρη διαφορα καλυτερη εικονα απο το 903 και αν συγκρινουμε και τις φωτογραφιες που τραβαει το βραδυ?χμ,ε τοτε δεν συγκρινεται. προσεξε δεν σου κανω προσωπικη επιθεση απλα μου αρεσει να τα ξεκαθαριζω τα πραγματα και σιγουρα δεν ειμαι ασχετος για να σου απανταω,εχουν περασει λογης και λογης κινητα απο τα χερια μου και μπορουν να το διαβεβαιωσουν και αλλοι χρηστες και μπορω να εχω μια αρκετα καλη αποψη προς καποια κινητα. παντα φιλικα:) αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p η διαφορα ειναι τεραστια, αν προσεξεις , το k800i δίνει εμφαση στο να φαινεται μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια, ενω το V903 δινει σημασια περισσοτερο στο πως θα φαινεται καθαροτερα και με μεγαλυτερη ευκρινια η φωτο... δεν διαφωνω οτι εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια σου,οπως αλλωστε κ απο τα δικα μου (κ ας ειμαι κοπελα..) το θεμα ειναι οτι τα sharp ειναι κορυφη μονο στην καμερα..αν θες πηγαινε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας τραβα φωτο και απο τα 2 κινητα-το ιδιο μερος-,βαλτα διπλα-διπλα και δες εαν εχουν μικρη διαφορα ή οχι.. περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Entelos_Asxetos Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πολύ πάθος έχετε ρε παιδιά, τι να πω, άμα ήσασταν κοντά θα πιανόσασταν και στα χέρια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p η διαφορα ειναι τεραστια, αν προσεξεις , το k800i δίνει εμφαση στο να φαινεται μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια, ενω το V903 δινει σημασια περισσοτερο στο πως θα φαινεται καθαροτερα και με μεγαλυτερη ευκρινια η φωτο... δεν διαφωνω οτι εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια σου,οπως αλλωστε κ απο τα δικα μου (κ ας ειμαι κοπελα..) το θεμα ειναι οτι τα sharp ειναι κορυφη μονο στην καμερα..αν θες πηγαινε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας τραβα φωτο και απο τα 2 κινητα-το ιδιο μερος-,βαλτα διπλα-διπλα και δες εαν εχουν μικρη διαφορα ή οχι.. περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol:ωπα περιμενε εδω εχεις δικιο,ναι στις οθονες των 2 κινητων οντως στο sharp φαινεται καλυτερα:) απλα εγω μιλουσα για το pc,παντως το se πιστεψε με οπως ηδη θα ξερεις ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ειναι πολυ καλη επιλογη. ας σταματησουμε ομως τωρα τo vs γιατι ημαστε :offtopic: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 ωπα περιμενε εδω εχεις δικιο,ναι στις οθονες των 2 κινητων οντως στο sharp φαινεται καλυτερα:) απλα εγω μιλουσα για το pc,παντως το se πιστεψε με οπως ηδη θα ξερεις ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ειναι πολυ καλη επιλογη. ας σταματησουμε ομως τωρα τo vs γιατι ημαστε :offtopic: τωρα συμφωνουμε...:hunter: :hunter: :hunter: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 τωρα συμφωνουμε...:hunter: :hunter: :hunter: ακριβως:D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Αυτη η ασπρη οθονη καποιες φορες ειναι πολυ σπαστικη αν και δεν σε βγαζει απο το μενου που εισαι.....Λετε να το παο απο το μαγζι που το πηρα να τους πω τπτ?? Ακομη παρατηρησα ενα αλλο απο το κρυφο μενου ειδα τισ συνολικες ωρες κλησεις και μ δειχνει οτι ειναι 5:30 ωρες ενω εγω εχω μηληση μονο 1:30..Το κινητο οταν το πειρα ηταν σφραγισμενο......Να με ανησυχει??? Και σε μένα το ίδιο....:cry: 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Και σε μένα το ίδιο....:cry: Μην ανησυχείτε.:) Και σε άλλα se αυτός ο μετρητής πάει περίεργα.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Και κάτι ακόμα για τα sharp, των οποίων δεν αμφισβητώ την κάμερα, πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι για να βγάλεις σωστή φωτό... Στα παλιά τουλάχιστον.. End of story Φιλικά, Ανδρέας 1 Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα....θα πάρεις 3.2MP κάμερα σε κινητό, για να βλέπεις τις φωτό στο κινητό???????????????????????? Χάνω κάτι? Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 τελικα το κινητο μο θα ειναι πισω σε 10 ημερες,ισως να μο κανουν και αντικατασταση. Τόσο πολύ? Γιατί? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p η διαφορα ειναι τεραστια, αν προσεξεις , το k800i δίνει εμφαση στο να φαινεται μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια, ενω το V903 δινει σημασια περισσοτερο στο πως θα φαινεται καθαροτερα και με μεγαλυτερη ευκρινια η φωτο... δεν διαφωνω οτι εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια σου,οπως αλλωστε κ απο τα δικα μου (κ ας ειμαι κοπελα..) το θεμα ειναι οτι τα sharp ειναι κορυφη μονο στην καμερα..αν θες πηγαινε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας τραβα φωτο και απο τα 2 κινητα-το ιδιο μερος-,βαλτα διπλα-διπλα και δες εαν εχουν μικρη διαφορα ή οχι.. περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol: Ενημερωτικά και μόνο , δεν νοείται σύγκριση φωτογραφιών σε διαφορετικές οθόνες. Δεν μπορείς να συγκρίνεις δλδ διαφορετικές φωτογραφίες σε διαφορετικές οθόνες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Θα ήθελα τη γνώμη σας....... Νομίζω οτι η ακουστική του μεγαφώνου κατα την κλήση είναι κάτω του μετρίου απο άποψη ποιότητας και επίσης έχει και χαμηλή ένταση. Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ? Βέβαια και το Κ750 είχε χαμηλή ένταση και σε κάποια έκδοση το έφτιαξαν Καλησπέρα. Η ένταση μου ακούγεται ικανοποιητική. Η ποιότητα του ήχου, δεν με ικανοποιεί. 1 Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p η διαφορα ειναι τεραστια, αν προσεξεις , το k800i δίνει εμφαση στο να φαινεται μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια, ενω το V903 δινει σημασια περισσοτερο στο πως θα φαινεται καθαροτερα και με μεγαλυτερη ευκρινια η φωτο... δεν διαφωνω οτι εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια σου,οπως αλλωστε κ απο τα δικα μου (κ ας ειμαι κοπελα..) το θεμα ειναι οτι τα sharp ειναι κορυφη μονο στην καμερα..αν θες πηγαινε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας τραβα φωτο και απο τα 2 κινητα-το ιδιο μερος-,βαλτα διπλα-διπλα και δες εαν εχουν μικρη διαφορα ή οχι.. περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol: Καλά παίρνεις κινητό 3,2 ΜΡ, χωρίς να έχεις PC ; Για να βλέπεις τις φωτογραφίες στην οθόνη του κινητού ; Και συν τοις άλλοις, υπάρχει κάτοχος V903 που να μην έχει PC ; Ίσα ίσα πιο φθηνό είναι ένα PC με βασική στοιχειώδη σύνθεση παρά το συγκεκριμένο κινητό. :lol: Και όπως αναφέρει και ο φίλος DDR2 η σύγκριση φωτογραφιών σε διαφορετικές οθόνες είναι τελείως άκυρη. Έμαθαν και ξεχωρίζουν στη vod@ ποια είναι και η real camera ; :p :lol: Λες το Κ800i να είχε μόνο καλό το radio ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εγώ ξέρω ότι οι φωτογραφίες τραβιούντε για να εκτυπώνονται, άρα το Κ800i έχει σαφές προβάδισμα ... Τώρα αμα θες να το κοιτάς στην οθόνη, και ένα κινητό με την πιο απλή και άχρηστη κάμερα που σε καμία περίπτωση δεν βγάζει φωτογραφίες είτε για εκτυπώσεις είτε PC εικόνα , είναι η συμβουλή μου για σένα ... 1 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mam Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πολύ πάθος έχετε ρε παιδιά Ναι, πάθος για την καθε στιγμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts