Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το system connector είναι 5 λεπτά να αλλαχτεί και κοστίζει 1 ευρώ.

Δηλαδή μόνο σε μαγαζί πάει αυτό;; Δεν φτιάχνεται με πισί;

Δοκίμασα με phoneXS σε λίνουξ και λέει cound not connect to port

Δοκιμάστε να πατήσετε flash αντί για το πλήκτρο C να κρατήσετε πατημένα τα κουμπιά 2 και 5 (και τα δυό ταυτόχρονα και συνέχεια πατημένα) και μετά να βάλετε το βύσμα απο κάτω.

Η EROM δεν πειράζεται σχεδόν ποτέ και τα λογισμικά που το κάνουν το κάνουν αυτόματα αλλαγή μονο οταν χρειάζεται (σε σπάνιες περιπτώσεις).

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κι όμως, υπήρχε bug στο software της EROM του K800i που προκαλούσε τη λεγόμενη white screen of death! Αν κάποιες συσκευές φέρουν την εν λόγω έκδοση θέλουν flashing της EROM για επαναφορά. Αυτό μπορεί να γίνει και από π.χ. wotanserver αν κάποιος διαθέτει πιστωτική.

Αυτή που υπάρχει εδώ και καιρό είναι η R3A022 σπάνιο πλέον να δείς Κ800 με παλιότερη. Κλαίν με τα online services καταντάνε βαρετά.

btw έχει κανείς την R2B? Κυκλοφόρησε για εμπορικές συσκευές? Αναρωτιόμουν μήπως βρώ Ελληνικά.

Δεν κυκλοφόρησε επίσημα η R2B TEMS(αυτήν εννοείς φαντάζομαι,ε; ;))

Πάντως κυκλοφόρησε στα service points και η R3B025 για την EROM.

Με έπιασες στα πράσα. Φυσικά τώρα καταλαβαίνεις οτι πρέπει να σε καθαρίσω ε?

Για την καινούρια EROM δεν το πήρα χαμπάρι. Λές να κάνω κανένα πείραμα να τη βάλω η θα το πάρω στο χέρι και δεν με συμφέρει σε αυτο το τηλ.

Το R2A TEMS το έχεις; Αν όχι, δε σε συμφέρει να με φας λάχανο :p

Αν και δεν έχω serial για activation, just the file! :p

Άστο μωρέ ήσυχο το έρμο, μην το πάρεις στο χέρι! Δε θα καταλάβεις διαφορά σε τίποτα! Το White screen διορθώθηκε με την R3A022 οπότε δε σε νοιάζει τι κάνει το software της EROM σε τόσο χαμηλού επιπέδου διεργασίες. Πάντως το K800i έφαγε τρελή υποστήριξη απ'την SE! Πραγματικά μπράβο τους! ;) Νέα EROM όταν ήδη είχε αποσυρθεί;

Το R2A είναι παλιό όμως...

Δεν έχει serial είναι περιοχή μέσα στο GDFS calculated ανάλογα με το licence για να συνδέεται στο GPS, στο pc, και κάνα δυο άλλες λειτουργίες. Ακόμα και αν το κάνεις flash δηλαδή δεν πρόκειτε να δείς καμια διαφορά απο ένα κανονικό Κ800. Πού να δείς και το W995 τί υποστήριξη θα έχει ακόμα και αν αποσυρθεί.

Edited by leosedf

Κάτσε, μισό λεπτό: δε χρειάζεται activation? :confused: Βασικά, το έθεσα κι εγώ λάθος! Κάτι σαν serial εννοούσα! :p Παρεμπιπτόντως, αυτές οι λειτουργίες με το TEMS επιτυγχάνονται, όπως καλά θα γνωρίζεις, επειδή το firmware είναι BROWN,κοινώς for developers.

Πάντως με την EROM μην το σκέφτεσαι, μην τυχόν κάνεις BLUE το τηλέφωνο στο τέλος. Δουλεύει μια χαρά και μ'αυτήν που έχεις! :p

Χρειάζεται activation αλλα έρχεται έτοιμο δεν το κάνεις εσύ, επίσης έχει και διαφορετικό calibration στον πομποδέκτη. Αν δοκιμάσεις επίσης να πειράξεις κάτι πάει το activation και καταλήγεις με ενα απλό Κ800. Ναι όλα αυτά είναι brown. Οταν έχεις κανονικό TEMS μπορείς να το αναβαθμίσεις μέσω του updater της SE κανονικά και θα σου περάσει απλά την καινούρια και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επίσης μόλις το συνδέσω στο Laptop στο tems αυτόματα το κινητό μετατρέπεται μετρητικό μηχάνημα και οι μετρήσεις πάνε στο Pc.

Και φυσικά δεν πρόκειτε να το πειράξω όμως λόγω του οτι είναι υπερβολικά ακριβό για να κάνω πειράματα. Απλά αναρωτιόμουν μπάς και μπορέσω να του περάσω Ελληνικά.

Δέν το ξέρω αυτό καλά, έχει να κάνει με το πραγματικό RSSI και RSCP. Πρέπει αυτό που καταγράφει να είναι πραγματικό σήμα αφαιρώντας το gain της κεραίας κλπ. Ίσως να τα κάνουν και calibration με το χέρι ένα ένα, δεν έχω ιδέα.

Μετράει δηλαδή εντάσεις πριν την ενίσχυση του σήματος; Ατόφια dBm δηλαδή;Ό,τι ληφθεί απ'τον πομποδέκτη εκείνη τη στιγμή;

Οπότε με τη μέτρηση αυτή του RSCP μπορείς να δεις π.χ. τις ρυθμίσεις με τις οποίες γίνεται handover, το path loss και τα σχετικά;

Ενημερωτικά πάντως, για όσους ενδιαφέρονται για flashing της EROM με Wotanserver, Davinci κλπ, να σημειωθεί πως ναι μεν πρέπει να αγοράσουν μονάδες για 1 φλασάρισμα, όμως οι μονάδες δεν αφαιρούνται! Παραμένουν στον λογαριασμό τους! Οπότε, διορθώνουν και την EROM αν υπάρχει πρόβλημα και μπορούν π.χ. να κάνουν και debranding αν δεν το έχουν κάνει ήδη! Το flashing της EROM δεν αφαιρεί δηλαδή τις μονάδες, απλά έχει ως προυπόθεση την αγορά τους! Κάτι σαν το Unlimited στα καρτοκινητά.....:p

Edited by kotsianis7

Μέχρι και BER test μπορείς να κάνεις στο cell που είσαι. Με αυτό επίσης μπορείς να κάνεις πραγματικό τέστ ταχύτητας σε 3G, HSPA κλπ. Γι αυτό μου φένεται περίεργο το θέμα που κάθε χρήστης κάνει διαφορετική μέτρηση και το αναφέρει, κάθε μηχάνημα είναι διαφορετικό, διαφορετικές συνθήκες. Ενώ έτσι έχω στάνταρ μέτρηση.

Παιδιά εγώ έχω το Sony Ericsson K800i αλλά τελικά αποδείχτηκε μεγάλη μούφα.Έδωσα 420 ευρώ γι'αυτή την μπούρδα!!!Έλεος.:mad:
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, αρκεί να συμφωνεί με την δική μου...

Αν ειναι δυνατον εδωσες 420 για το K800 ? Υπερβολικα πολλα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ναι συγνώμη ξέχασα να διευκρινήσω.Δεν το πήρα τώρα πριν 4 περίπου χρόνια τον Δεκέμβριο του 2006.Αλλά τελικά μετάνιωσα που το πήρα.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, αρκεί να συμφωνεί με την δική μου...

Και μετά απο 4 χρόνια χρήσης θυμήθηκες οτι είναι σαβούρα ε?

Ναι γιατί όταν το πήρα και είχα εξετάσει τις δυνατότητές του μου άρεσε.Αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ανάξιο της τιμής του.

Ναι γιατί όταν το πήρα και είχα εξετάσει τις δυνατότητές του μου άρεσε.Αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ανάξιο της τιμής του.

για βρες ενα καλυτερο κινητο προ 4 ετων!

στα ιδια χρηματα!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Έμενα πάντως αυτό το κινητό με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο . 4 χρόνια χωρίς να πάθει τίποτα χωρίς ούτε μια αναβάθμιση . όσες φορές και να γύριζα τον χρόνο πίσω πάλι αυτό θα αγόραζα
venceremos

Να το επιβεβαιωσω κι εγω... μετα απο 4 χρονια το χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα,

και ομολογω οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου.

Το μονο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορω να γυρισω στο VF Live firmware.

Το εκανα καποια στιγμη Debrand αλλα εκ των υστερων διαπιστωσα οτι

προσωπικα εμενα το VF Live firmware με βολευε πολυ καλυτερα.

Να το επιβεβαιώσω κι εγώ... από 2006 το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Και έχει φάει τις τούμπες του...
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια, κανένα απολύτως πρόβλημα, σταθερό και με ένα εξαιρετικά εύχρηστο, φιλικό και ισχυρότατο UI που δεν μου κάνει καρδιά να αλλάξω.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

στα χρηματα του και με αυτες τις δυνατοτητες...και μετα απο 1χρονο στην μιση τιμη του..πιστευω οτι ηταν απο τις καλυτερες επιλογες ;) και ο χρονος τα λεει ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K800i