Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας,

έχω το sony ericsson k800i.Και ήθελα να του κάνω αναβάθμιση μέσω του προγράμματος που έχει στο σάιτ η σονυ έρικσον. Με αυτό το πρόγραμμα είχα κάνει αναβάθμιση και σε άλλα κηνιτά σονυ έρκσον με επιτυχία. Αυτή τη φορά όμως που ήθελα να κάνω στο κ800΄δεν πέτυχε. Όλα κανονικά μέχρι να καταιβεί το λογισμικό ώστε να γ'ινει η εγκατάσταση στο τηλέφωνο,μέχρι που όταν ολοκληρόθηκε η λήψη και ξεκίνησε η εκγατάσταση στο τηλέφωνο η πρόοδος σταμάτησε λέγοντάς μου ότι απέτυχε λόγω του οτι το κηνιτό ειχε χαμηλή μπαταρία η αποσυνδέ8ηκε το κηνιτο η χίλιους 2 λόγους. Το πρόβλημα δεν ειναι αυτό ,άλλα απο εκέινη τη στιγμή το κηνιτό δεν έχει ξαναενεργοποιηθεί. Προσπα΄θησα ξανα να κάνω αναβάθμηση αλλά παλι το ίδιο και το κηνιτο τώρα παραμέμει άχρηστο διότο δεν ανοίγει με τίποτα. Σας παρακαλάω μπόρεί κάποιος να μου πεί τί να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ.....

Καλημερα σε ολους.

Πριν αρκετο καιρο μου αντικατεστησαν το Κ800 λογω προβληματος στα πλαισια της εγγυησης.

Το θεμα με την νεα συσκευη ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω κωδικο ασφαλειας και

φυσικα δεν μπορω να βαλω αλλη καρτα SIM.

εχω κανει αναβαθμιση αλλα και παλι τιποτα.

τι μπορουμε να κανουμε για αυτο?:(

• 1 month later...

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Ξέρω ότι ξέθαψα ένα παλιό θέμα αλλά τώρα με την αγορά του 5800 πρέπει να βρω ένα τρόπο να πάω όλες τις επαφές και τα υπόλοπα πράγματα από το k800i στο 5800 κι εννοείται όχι χειροκίνητα. Με το outlook ξέρω πως γίνεται, αλλά δεν ξέρω να το κάνω. Έχω office 2007. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως συγχρονίζω το k800i με το outlook?

Ελπίζω σε γρήγορη απάντηση καθώς έχω το ολοκαίνουριο 5800 στα χέρια μου και το κοιτάζω χωρίς να μπορώ να το δουλέψω!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Oneplus5 8/128 Android 10

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MyPhoneExplorer για να πάρεις τις επαφές σου από το Κ800 και στη συνεχεία να τις εξάγεις σε μορφή word ή excel (Extras-> Current List).

Μετά υποθέτω (χρησιμοποιώ thunderbird) θα μπορείς να τις εισάγεις στο Outlook με αυτή τη μορφή (word ή excel).

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν χρειάζεται τόσος κόπος για την αποστολή των επαφών. Στις επαφές (στο παλιό κινητό) με το δεξί πλήκτρο είναι οι επιλογές->Προηγμένες->Αποστολή Όλων->με bluetooth κατευθείαν στο άλλο κινητό.

2ος τρόπος: Έχω την εντύπωση ότι στα καινούρια Nokia υπάρχει κάποιο αντίστοιχο κουμπί για να ζητήσει όλες τις επαφές κάποιου κινητού πάλι με bluetooth.

Μην προσπαθείς να τα διαβάσεις με το outlook. Import προσπάθησε να τις κάνεις. (δεν χρησιμοποιώ outlook οπότε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβείς οδηγίες)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γεια σας παιδια..ειχα φλασαρει ενα κ800 με το firmware του κ810 και δουλευε για παρα πολυ καιρο.Το τηλεφωνο μετα το χαρισα και επισης το ειχε για κανα χρονο και ολα ενταξει.Τωρα το τηλεφωνο παρουσιασε το εξης.... λευκη οθονη και δονησεις....Το πηρα και προσπαθησα να περασω ξανα firmware απο την αρχη και ενω μου εδειξε οτι το περασε κανονικα τιποτα.Πατωντασ το κουμπι να ανοιξει δεν κανει τιποτα οπως επισης οταν το συνδεω για φορτιση.Ξαναδοκιμασα να περασω firmware ποτε δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια οτι και να δοκιμασα.Εχει κανεις να προτεινει καποια λυση??Παροτι παλιο μου αρεσει και ηθελα να το εχω στη συλλογη να δουλευει :rolleyes:
:ninja:

• 4 weeks later...

Moυ έδωσαν ένα K800i καινούριο,από ξεχασμένο στοκ.Είναι της Vodafone

Ποια είναι η τελευταία επίσημη Ελληνική έκδοση firmware,να τo βαλω σε σερβις....

Επίσης αξίζει τον κόπο να γίνει debrand γιατί κάποιυ διαβασα ότι το Vodafone μενού είναι πιό πρακτικό.

Edited by Gary Kokkin

Moυ έδωσαν ένα K800i καινούριο,από ξεχασμένο στοκ.Είναι της Vodafone

Ποια είναι η τελευταία επίσημη Ελληνική έκδοση firmware,να τo βαλω σε σερβις....

Επίσης αξίζει τον κόπο να γίνει debrand γιατί κάποιυ διαβασα ότι το Vodafone μενού είναι πιό πρακτικό.

Η τελευταία έκδοση του firmware είναι η R8BA024 η οποία κυκλοφόρησε στις 24/10/07

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να κάνεις debrand και να του περάσεις branded frimware...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Η τελευταία έκδοση του firmware είναι η R8BA024 η οποία κυκλοφόρησε στις 24/10/07

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να κάνεις debrand και να του περάσεις branded frimware...

Eυχαριστώ για την απαντηση.:)

Το τηλέφωνο είναι της Vodafone με το Vodafone μενου και θα λειτουργεί στο ίδιο δίκτυο.Μου είπαν ότι θα χάσω το Vodafone live αν βγάλω το λογισμικό της,αλλά να μην το κάνω γιατί παραδόξως το Vodafone live λογισμικό σε αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί πιο πρακτικά με τις συντομεύσεις που έχει σε σχέση με κανονικό μενού του.

Επίσης έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργεί και με άλλα δίκτυα στο θέμα του Internet πολύ καλά.

Δεν ξέρω τι ισχύει και αν η R8BA024 βγήκε και για Vodafone λογισμικά..:(

• 3 weeks later...

Kαλησπέρα σε όλους σας,

είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει το εξής.Έχω εδω και 2 βδομάδες ένα Sony Ericsson K800i, με το οποίο όταν γράφω μηνύματα text (SMS) πάω να γράψω γρήγορα νιώθω ότι αργούν να ''ρολλάρουν'' τα γράμματα.Ένας συνάδελφος που είχε ενα ίδιο πριν μου ανέφερε ότι του έκανε το ίδιο.Φτιάχνετε αυτό; ή οχι;

• 3 weeks later...

Σε κατάσταση αναμονής πατάς

>*<<*<*

όπου <> το αριστερά-δεξιά του joystick και * το πλήκτρο αστερίσκος

Σε κατάσταση αναμονής πατάς

>*<<*<*

όπου <> το αριστερά-δεξιά του joystick και * το πλήκτρο αστερίσκος

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε.

• 2 weeks later...

καλησπερα,

εχω ενα θεματακι με το Κ800 της γυναικας μου....

το εβαλα να φορτισει το βραδυ και το πρωι δεν ανοιγε :(, το εβγαλα απο τον φορτιστη, το ξαναεβαλα, δοκιμασα αλλο φορτιστη....τιποτα

Α, ξεχασα να αναφερω οτι μολις το συνδεω στον φορτιστη αναβει ενα κοκκινο λαμπακι μεσα στην θυρα των υπερυθρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλησπερα,

εχω ενα θεματακι με το Κ800 της γυναικας μου....

το εβαλα να φορτισει το βραδυ και το πρωι δεν ανοιγε :(, το εβγαλα απο τον φορτιστη, το ξαναεβαλα, δοκιμασα αλλο φορτιστη....τιποτα

Α, ξεχασα να αναφερω οτι μολις το συνδεω στον φορτιστη αναβει ενα κοκκινο λαμπακι μεσα στην θυρα των υπερυθρων.

:blink:

Ακόμα και τώρα???

Αυτή η συσκευή με έκανε να μην ξαναπάρω SE. Τράβηξα το διάολό μου με το δικό μου Κ800. Βασικά υπάρχει και παραλαγή, να ανοίγει και να εμφανίζει μια άσπρη οθόνη και τίποτα άλλο. Δεν γίνεται τίποτα. Το πας στο service, εκτός αν ασχολείσε με το άθλημα οπότε το κάνεις εσύ. Θέλει φλασάρισμα ξανά το software. Και ελπίζω να έχεις κρατήσει backup το τηλέφωνο.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

:blink:

Ακόμα και τώρα???

Για να ειμαστε δικαιοι η συσκευη δουλευει 24 ωρες το 24ωρο απο το 2006.....

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

και εμενα δουλευει απο το 2004 χωρις να εχω κανει ποτε αναβαθμιση!

μα το κινητο παρουσιαστηκε στην αγορα 2 τριμηνο του 2006 :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα το κινητο παρουσιαστηκε στην αγορα 2 τριμηνο του 2006 :blink:

Μαλλον θα εννοει το Κ700:O

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για να ειμαστε δικαιοι η συσκευη δουλευει 24 ωρες το 24ωρο απο το 2006.....

Δεν αμφιβάλω! Ίσως το ότι δούλευε συνέχεια το έσωσε. Στα restart το παρουσίαζε.

Ψάξε προς τα πίσω το νήμα και θα δεις τι γίνονταν με τα πρώτα που κυκλοφόρησαν.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to Sony Ericsson K800i