Nagata Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 To θεμα ειναι οτι η εγγυηση εχει 7 μηνες που εληξε.Για αυτο ρωτησα φιλος. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Και παλι,αμα το κινητο εχει "πεθανει" αναλογα και το service center μπορει να στο φτιαξει δωρεαν. εγω εχω παει κ700ι για αναβαθμιση και χωρις εγγυηση και μου το κανανε δωρεαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Σοβαρα?Ωραια λοιπον Δευτερα πρωι το παω να δω τι θα γινει. Σε ευχαριστω για την ενημερωση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω διάφορες εφαρμογές για να κατεβάσω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω διάφορες εφαρμογές για να κατεβάσω στο κινητό? :rolleyes: :worry: Εδώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 :rolleyes: :worry: Εδώ :D Eυχαριστώ φίλε RAVER. πολύ καλό το ιστολόγιο:D:D:D Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Eυχαριστώ φίλε RAVER. πολύ καλό το ιστολόγιο:D:D:D Και πάλι ευχαριστώ :rolleyes: Να εισαι καλα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 καθως αλλαξα γνωμη για το κ850 στη συνεχεια για το κ810 κατεληξα στο κ800 και δε το μετανιωνω καθως ειδα και το ποσο ακτινοβολια εκπεμπει καθε συσκευη, θα παρω σε 2 μερες στα χερια μου.. ηθελα να ρωτησω αν παιζει κανενα προβλημα με το joystick.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ηθελα να ρωτησω αν παιζει κανενα προβλημα με το joystick.. Εγώ έχω παρατηρήσει πρόβλημα, κυρίως με τη δεξιά κίνηση του joystick (αργοπορία απόκρισης ή μη-απόκριση με την πρώτη), αλλά όταν χρησιμοποιώ κάποια themes (όχι "της μάνας του", αλλά κάποια από αυτά που έχω κατεβάσει από το διαδίκτυο). Όταν χρησιμοποιώ άλλα themes, κάθε κίνηση είναι ομαλότατη και πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Yπαρχει δερματινη θηκη για το k800i?Και αν ναι που να ψαξω? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 δερματινες θηκες για k800: e-shop hotspot pixmania :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ok ευχαριστω. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τι άποψη έχετε για το σέρβις της omnitech, εδώ στην Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τι άποψη έχετε για το σέρβις της omnitech, εδώ στην Αθήνα? Αν πας στην οδό Τζωρτζ στα κεντρικά (κοντά στο ΠΛΑΙΣΙΟ), είναι αρκετά καλό. Μην πας σε περιφερειακά σέρβις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Αν πας στην οδό Τζωρτζ στα κεντρικά (κοντά στο ΠΛΑΙΣΙΟ), είναι αρκετά καλό. Μην πας σε περιφερειακά σέρβις... Το χειροτερο service ειναι αυτο που λες! καλυτερα να παει στην Καλλιθεα η στον Πυργο των Αθηνων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Το χειροτερο service ειναι αυτο που λες! καλυτερα να παει στην Καλλιθεα η στον Πυργο των Αθηνων! Στον Πύργο στην Σινώπης;;;;;; Εκείνο είναι μακράν το χειρότερο! :shock: Συμπίπτουν φουλ οι απόψεις μας ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Στον Πύργο στην Σινώπης;;;;;; Εκείνο είναι μακράν το χειρότερο! :shock: Συμπίπτουν φουλ οι απόψεις μας ε; :p Διαβασε αποψεις χρηστων :worry: εδώ και εδώ θα δεις παρομοιες απαντησεις. Απλα οταν ακους Omnitech κανεις πισω! Υ.Γ.εισαι ο πρωτος που λεει καλα λογια γι'αυτο το service :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Δεν είναι καλό το σέρβις της εταιρείας, επειδη καθυστερεί την επισκευή του κινητου ή οτι δεν το φτιαχνει σε τέλειο βαθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Eγώ πάντως όποτε πήγα το κινητό μου στην Κάνιγγος στην Τζωρτζ το επισκεύασαν μέσα σε 1-2 εργάσιμες. Χωρίς αναμονή, χωρίς προβλήματα... Αυτά περσι βέβαια, δε ξέρω αν φέτος άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Δεν είναι καλό το σέρβις της εταιρείας, επειδη καθυστερεί την επισκευή του κινητου ή οτι δεν το φτιαχνει σε τέλειο βαθμό? και τα 2. παλιοτερα ποστ εχουν αναφερθει σε προβλημα και ενω πηγαν το κινητο,το ξαναπηραν με γρατσουνιες και μετα απο 1 μηνα..:whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 λοιπον γεια σας, το πηρα σημερα απο το e-shop το κινητο. ωραιο κινητακι αλλα ακομα φορτιζει.. αρχικα ανοιξτε την παρακατω εικονα http://img51816.pictiger.com/images/17026139/ παρατηρησα οτι πισω η καμερα δε μου φαινεται στα καλα της (αριθμος 1) δειχνει σαν να εχει κατι σπασμενο μεσα δε μπορω να το εξηγησω δεν ειναι οπως αυτη την καμερα στην εικονα, δε φαινεται εκεινη η βουλα ουσιαστικα ο φακος αλλα καλυπτεται απο κατι. αυτο στον αριθμο 2 κουνιεται λιγο πανω κατω ενταξει κλαιν αυτο και αυτο στον αριθμο 3 τι να πω ρε παιδια μου φαινεται πως δεν ειναι στη θεση του, πως εχει μπει λιγο πιο πανω. πειτε με παραξενο αλλα απαντηστε μου και σε αυτα που ρωταω. ευχαριστω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Koιτα οσον αφορα το πρωτο σημειο που λες,αν εβγαλες φωτο και ειναι οκ ολα,τοτε θα ειναι κανενα μικρο-θολωμα και νομιζεις οτι εχει κατι.Το ειχα σκεφτει και εγω οτι μηπως ειναι σπασιμο αλλα ηθελε καθαρισμα.Το σημειο 2 λογικα να κουνιεται ελαχιστα,ολα κουνιουνται λιγακι αφου το καπακι δεν ειναι πουθενα βιδωμενο.Ελαχιστα επιτρεπεται αλλιως δεν θα ανοιγε και ευκολα.Τελος η καμερα 3g ετσι ειναι το σχεδιο δεν εχει τιποτα το κινητο.Μια χαρα ειναι φιλε και καλοριζικο!:) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 δεν ειναι θολωμα ειναι κατω απο το τζαμακι.. και αυτο με το ακουστικο μιλαω οτι ειναι 1-2 χιλιοστα πιο πανω απο την εικονα που εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Bγαλε μια φωτο και περνα την και στο pc να την ελεγξεις. Αυτο με το ακουστικο ειναι λιγακι περιεργος ο σχεδιασμος εκει γενικα στο K800i αλλα αν εχεις αμφιβολια πανε την συσκευη αμεσως για αντικατασταση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 βασικα νομιζω σε οσα εχω δει ετσι ειναι.. σε εσενα ειναι ετσι οπως λεω? ειναι ακριβως ακριβως οπως αυτο: http://www.esato.com/gfx/news/img/K800_front_velvet_black_1_.jpg στο ακουστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts