Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα το K800i μήπως βρίσκετε κανένας που να γνωρίζει και αρκετά από firmwares να με κατατοπίσει λίγο από το msn???

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μήπως μπορεί κάποιος κάτοχος του SE K800i να μου πει ποια αρχεία μουσικής είναι μέσα στο File Manager-->Μουσική και πια είναι στο File Manager-->Μουσική-->Ήχοι Κλήσης γιατί τα μετέφερα καταλάθος και θέλω να είναι default. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

καλημέρα..έχω ενα μικρό πρόβλημα..πήρα ενα φορτιστή αυτοκινήτου που συνδέεται με usb με το κινητο αλλα δεν φορτιζει..βγάζει ενα μενου για ανταλλαγή αρχείων εκτύπωση φωτογραφιων και χρηση του τηλεφώνου ως μοντεμ αν θυμάμαι καλα...τι μπορώ να κανω για να φορτίζει?(στο κρυφό μενου του κινητού εχω ενεργοποιήσει την φορτιση απο USB)

καλημέρα..έχω ενα μικρό πρόβλημα..πήρα ενα φορτιστή αυτοκινήτου που συνδέεται με usb με το κινητο αλλα δεν φορτιζει..βγάζει ενα μενου για ανταλλαγή αρχείων εκτύπωση φωτογραφιων και χρηση του τηλεφώνου ως μοντεμ αν θυμάμαι καλα...τι μπορώ να κανω για να φορτίζει?(στο κρυφό μενου του κινητού εχω ενεργοποιήσει την φορτιση απο USB)

Παρακαλώ;

Φορτιστής αυτοκινήτου με usb; :!::confused::!:

Παρακαλώ;

Φορτιστής αυτοκινήτου με usb; :!::confused::!:

Μηπως κουβαλαει και τον φορητο υπολογιστη μαζι του..και ισως το φορτιζει απο εκει :ninja: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως κουβαλαει και τον φορητο υπολογιστη μαζι του..και ισως το φορτιζει απο εκει :ninja: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:

Σωστός. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. :p

http://www.boxwave.com/images_bw/products/thumbnails/carcharger_closeup_lg.jpg

:!:

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Παίδες,

Τι προτείνεται για Bluetooth ακουστικό με A2DP ????

Θέλω να ακούω και μουσική απο το Bluetooth ακουστικό.

Στείλτε εμπειρίες και σκέψεις

Thanks

Περιμένω σχόλια :lol:

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα Κ800 με erom R3A016 KAI prgCXC1250461_EROM.

Το πήρα μεταχειρισμένο πριν δυο μήνες και λειτουργούσε οκ.Όμως τις τελευταίες μερες παρατήρησα ότι όταν βάζω το βράδυ ξυπνητήρι, και κλείνω το κινητό, αυτό χτυπάει μόνο για 1 με 2 δευτερόλεπτα, όχι παραπάνω.(έπειτα από πολλές δοκιμές, είδα ότι αν φορτίζει, λύνεται το πρόβλημα, δηλαδή χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό.) Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Λογικά χρειάζεται ανβάθμιση? Γίνεται αναβάθμιση τσάμπα( από το σπίτι με το καλώδιο που δίνει η συσκευασία του κινητού, κατεβάζοντας το firmware από τη σελίδα της sony ericsson?(όπως γινόταν παλιά και έκανα με τα κινητά siemens).Aν κάποιος ξέρει ας δώσει γενικές οδηγίες. Αλλιώς μ΄ηπως να πάω καλύτερα στο service ths sony ericsson (sthn Patra meno),και να πληρώσω μια αναβάθμιση?(κανά 15 ευρο κάνει?)

Ευχαριστώ.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

http://www.e-shop.gr/images/TEL/TEL.003475.jpg

συνήθως κουβαλάο το desktop στο αυτοκίνητο αλλα επειδή το έχω για service βολεύομαι με αυτό το ανταπτοράκι που βλέπεις :):):p:p καμιά ιδέα για το προβληματάκι μου έχεις? :rolleyes:

επίσης μια άλλη απορία που είχα πριν λίγες μέρες αλλα κανείς δεν ειχε απαντήσει...στο λεξικό του κ800..όταν γράφω μήνυμα και προσθέτω κάποια λέξη δεν γίνεται τιποτα...την επόμενη φορά πρεπει να την ξαναγράψω...δεν υπάρχει στις έτοιμες..μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?

συνήθως κουβαλάο το desktop στο αυτοκίνητο αλλα επειδή το έχω για service βολεύομαι με αυτό το ανταπτοράκι που βλέπεις :):):p:p καμιά ιδέα για το προβληματάκι μου έχεις? :rolleyes:

επίσης μια άλλη απορία που είχα πριν λίγες μέρες αλλα κανείς δεν ειχε απαντήσει...στο λεξικό του κ800..όταν γράφω μήνυμα και προσθέτω κάποια λέξη δεν γίνεται τιποτα...την επόμενη φορά πρεπει να την ξαναγράψω...δεν υπάρχει στις έτοιμες..μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?

ok :worry: *>*<<*<* οπου * αστερι και <> αριστερα/δεξι βελακι.

θα σου βγαλει ενα μενου με διαφορες επιλογες.εκει θα βρεις και αυτο που θελεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος να απαντήσει στο πρόβλημα που λέω παραπάνω;

ok :worry: *>*<<*<* οπου * αστερι και <> αριστερα/δεξι βελακι.

θα σου βγαλει ενα μενου με διαφορες επιλογες.εκει θα βρεις και αυτο που θελεις.:)

νομίζω επικεντρώθηκες στο λαπτοπ στο πρώτο μου ποστ..:p στο κρυφό μενου ειναι ενεργοποιημένη η φορτιση απο usb..!

για το πρόβλημα με το λεξικό τι να κάνω??

για το πρόβλημα με το λεξικό τι να κάνω??

:rolleyes: δεν ξερω..ποτε μου δεν γραφω μηνυματα.γι'αυτο και δεν σου απαντησα πριν.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος να απαντήσει στο πρόβλημα που λέω παραπάνω;

Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μόνος σου από εδώ.

Θα βρεις οδηγίες και λογισμικό.

ούτε για το θέμα της φορτισης έχεις ιδέα?

Λίγο περίεργο το πρόβλημα και επειδή το αξεσουάρ είναι άγνωστο στους περισσότερους, δύσκολα θα μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα Κ800 με erom R3A016 KAI prgCXC1250461_EROM.

Το πήρα μεταχειρισμένο πριν δυο μήνες και λειτουργούσε οκ.Όμως τις τελευταίες μερες παρατήρησα ότι όταν βάζω το βράδυ ξυπνητήρι, και κλείνω το κινητό, αυτό χτυπάει μόνο για 1 με 2 δευτερόλεπτα, όχι παραπάνω.(έπειτα από πολλές δοκιμές, είδα ότι αν φορτίζει, λύνεται το πρόβλημα, δηλαδή χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό.) Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Λογικά χρειάζεται ανβάθμιση? Γίνεται αναβάθμιση τσάμπα( από το σπίτι με το καλώδιο που δίνει η συσκευασία του κινητού, κατεβάζοντας το firmware από τη σελίδα της sony ericsson?(όπως γινόταν παλιά και έκανα με τα κινητά siemens).Aν κάποιος ξέρει ας δώσει γενικές οδηγίες. Αλλιώς μ΄ηπως να πάω καλύτερα στο service ths sony ericsson (sthn Patra meno),και να πληρώσω μια αναβάθμιση?(κανά 15 ευρο κάνει?)

Ευχαριστώ.

kalitera me seus alliws sti se kanei 30 eyrw

:)

Ρε παίδες κανα καλό Bluettoth ακουστικό με A2DP υποστήριξη έχει να προτείνει κανείς?

Ευχαριστώ

file mou an to kserei kapios tha sou apantisei alliws oses fores parapanw to stelneis pithanon na epireaseis kapion evexapto tou forum......:lol:

:)

Προσπάθησα να μπω στο κρυφο μενού και ενώ μία φορά τα είχα καταφέρει τώρα δεν έμπαινε!why? Μήπως έχει γραφτεί ΄λάθος?:( *>*<<*<*
Hip Hop.

Χαιρετώ παίδες....

Μετά από ένα μήνα κ 5 μέρες αναμονής χωρίς κινητό....η vodafone τλκ μου αντικατέστησε τν συσκευή(k800i),παρόλο που πήγαινε για να ξαναπεραστεί το λειτουργικό κ να αντικατασταθεί η οθόνη.Από το κατάστημα εδώ,δν πίστευαν ότι αντικαταστάθηκε...κ επί μια ώρα ψάχναμε στο service κάτω,να μάθουμε αν όντως είναι σωστή η αλλαγή....Κ έτσι με κόστος 45€ μου αντικατέστησαν τν συσκευή που είχα(οΟΟ θαύμα),που αρχικά όπως με είχαν πάρει τηλέφωνο από τα Κεντρικά ήταν το κόστος για να αλλαχτεί η οθόνη,τλκ έγινε το κόστος για μια νέα συσκευή! :) ....Όταν ρώτησα γιατί νέα συσκευή,ο ένας υπάλληλος που με εξυπηρετούσε μου είπε ότι μάλλον σύμφεραι να αλλαχτεί η συσκευή παρά να περάσουν το λειτουργικό ξανά...Λέω εντάξει...τν παλιά συσκευή τν είχα πάρει Φεβρουάριο '07,έτσι μετά από 6 μήνες έχω νέα συσκευή...

Έγιναν τα πράγματα καλά;Ρωτάω επειδή δν περίμενα αντικατάσταση..

- - - -

Προσπάθησα να μπω στο κρυφο μενού και ενώ μία φορά τα είχα καταφέρει τώρα δεν έμπαινε!why? Μήπως έχει γραφτεί ΄λάθος?:( *>*<<*<*

Όπως το γράφεις αλλά χωρίς το πρώτο αστεράκι.

>*<<*<*

kalitera me seus alliws sti se kanei 30 eyrw

OK ετοιμάζομαι να δοκιμάσω αναβάθμιση με seus.Tο εγκατέστησα,to εκτέλεσα(dokimasthka) απλά θέλω να ρωτήσω το πλήκτρο c το πατάω παρατεταμένα μόνο εκείνη τη στιγμή που περιγράφουν οι οδηγίες ή καθ'όλη τη διάρκεια της αναβάθμισης. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω αναβάθμιση se , ελπίζω όλα να πάνε καλά. Επίσης χρειάζεται να βγάλω κάρτα μνήμης και κάρτα sim?

OK ετοιμάζομαι να δοκιμάσω αναβάθμιση με seus.Tο εγκατέστησα,to εκτέλεσα(dokimasthka) απλά θέλω να ρωτήσω το πλήκτρο c το πατάω παρατεταμένα μόνο εκείνη τη στιγμή που περιγράφουν οι οδηγίες ή καθ'όλη τη διάρκεια της αναβάθμισης. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω αναβάθμιση se , ελπίζω όλα να πάνε καλά. Επίσης χρειάζεται να βγάλω κάρτα μνήμης και κάρτα sim?

http://i134.photobucket.com/albums/q98/fotisk13/sony_ericsson_update.jpg

Το κουμπί "c" το κρατάς πατημένο μέχρι να αρχίσει η διαδικασία τις εγκαταστάσεις μετά το αφήνεις.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• The title was changed to Sony Ericsson K800i