Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι μόνο ΔΕΝ με ξετρελαίνει το 810, αλλά φοβάμαι και ότι αυτά τα κουμπάκια του θα είναι εντελώς άβολα. Δεν έχω και τα μικρότερα δάχτυλα στον κόσμο. Θα το προτιμούσα έναντι του 800, ΜΟΝΟ εάν το έδιναν non-branded καθότι καινούριο.

Δεν είναι μόνο ένα σηματάκι, είναι ότι το κουμπάκι με τις συντομεύσεις σε βγάζει στο ηλίθιο μενού της voda και δεν μπορείς να το αλλάξεις, ενώ εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα στο Κ750 με την εργοστασιακή χρήση του.

Επίσης, κάτι που όσο το σκέφτομαι, τόσο με τσαντίζει, είναι το νταβατζιλίκι!!! Γιατί να με υποχρεώνουν να πάρω το κινητό τους; Δεν πληρώνω κανονικά; Την επιδότηση, τους την έχω πληρώσει πολλαπλάσια, να είστε σίγουροι!

Να σας πω και το χειρότερο; Έμαθα ότι τα multirama, φέρνουν ως πολιτική μόνο branded συσκευές. Σε ερώτησή μου, εάν πάω και ζητήσω να ΑΓΟΡΑΣΩ ένα Κ800, αν θα μου δώσουν branded, η απάντηση ήταν: "Φυσικά"... Ε, από τη στιγμή που σε τέτοια πρόβατα απευθύνονται, ας τους δίνουν branded!!! Πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, ξενερώνω!

Θα μείνω με το Κ750 μου μάλλον, ή θα πάω να βγάλω το λογισμικό της voda, κι ας χάσω την εγγύηση!

Όσο για την ιδέα της φορητότητας, δεν τη βρίσκω καλή. Οι υπηρεσίες της vodafone με ικανοποιούν. Μόνο με το μαρκάρισμα των συσκευών της έχω πρόβλημα.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

αν παω να κανω την ανανεωση του συμβολαιου στο πλαισιοθα μου δωσουν συσκευη με το σηματακι της vodafone επανω?

και κατι αλλο..

εχω 250-290 ευρω επιδοτηση και ειμαι αναμεσα στο n76 κ800 kai w610 το κ800 κολαει καθολου?σαν ποιοτητα κατασκευης γιατι εμαθα οτι ειναι made in china?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Το πιό πιθανό είναι η συσκευούλα σου να έχει το γνωστό σηματάκι! Πάντως το Κ800 είναι αρκετά καλό και εμένα δεν μου κόλαγε όταν το είχα

Στο Κ800 vf live έχουν δεσμεύσει κάποιο soft key για να μπαίνει στο live? Αυτό το έκαναν παλιά, δεν γνωρίζω αν το κάνουν ακόμα. Σε ένα KRZR K1 που πήρα προ 1 εβδομάδας με επιδότηση, δεν έχουν δεσμεύσει κάποιο κουμπί για να μπαίνεις στο live. Οπότε το μόνο που μένει είναι ένα θέμα (skin) vodafone -διαλέγεις κάποιο από τα άλλα, και ένα σηματάκι vodafone κάπου στη συσκευή. Δεν είναι τόσο τραγικό...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Στο Κ800 vf live έχουν δεσμεύσει κάποιο soft key για να μπαίνει στο live? Αυτό το έκαναν παλιά, δεν γνωρίζω αν το κάνουν ακόμα. Σε ένα KRZR K1 που πήρα προ 1 εβδομάδας με επιδότηση, δεν έχουν δεσμεύσει κάποιο κουμπί για να μπαίνεις στο live. Οπότε το μόνο που μένει είναι ένα θέμα (skin) vodafone -διαλέγεις κάποιο από τα άλλα, και ένα σηματάκι vodafone κάπου στη συσκευή. Δεν είναι τόσο τραγικό...

Skin εννοείς θέμα; Κατεβάζω κάποια απ' το ιντερνετ δηλαδή και κάνω τη δουλειά μου; Αν είναι έτσι, τότε οκ. Εγώ νόμιζα ότι είχε και το κουμπάκι δεσμευμένο, όπως λες! Το σηματάκι, δεν με πολυκαίει, μπορεί και να το ξύσω να φύγει.

ΟΚ, με ψιλοπείσατε... :D

Εγω θα το θεσω απλος το ερωτημα μου...Θελα ενα κινητο με καλη φωτογραφια,καλο βιντεο και με δυνατοτητα επεκτασης καρτα μνημης εως 2gb.Θα μου τα προσφερει αυτα το K800i ή να δω και για κανενα αλλο κινητο της sony ericsson?Aν ναι,τοτε ποιο μοντελο συγκεκριμενα?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αν τα εχεις τα λεφτα παρτο αλλα εγω θα σου προτεινα κινητο με 2mpixels και πιο φθηνο και δοκιμασμενο.το w810i ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω θα το θεσω απλος το ερωτημα μου...Θελα ενα κινητο με καλη φωτογραφια,καλο βιντεο και με δυνατοτητα επεκτασης καρτα μνημης εως 2gb.Θα μου τα προσφερει αυτα το K800i ή να δω και για κανενα αλλο κινητο της sony ericsson?Aν ναι,τοτε ποιο μοντελο συγκεκριμενα?

Αν σε ενδιαφέρει αρκετά το καλό βίντεο τότε μάλλον κακώς ψάχνεις για SE. Όλα έχουν άθλια λήψη. Αν δίνεις πιο πολύ σημασία στην λήψη φωτογραφιών τότε το Κ800 είναι αυτό που θες.

Αν τα εχεις τα λεφτα παρτο αλλα εγω θα σου προτεινα κινητο με 2mpixels και πιο φθηνο και δοκιμασμενο.το w810i ;)

Αυτό απευθύνεται σε εμένα; Αν ναι, η απάντηση έχει ως εξής:

α) Έχω 300 € επιδότηση. Το 810 δεν κάνει καν 300 €.

β) Τώρα έχω το Κ750. Το W810 έχει ελάχιστες διαφορές, ΚΑΜΙΑ απ' αυτές ουσίας (τη λειτουργία walkman δεν την εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί δεν με ενδιαφέρει, πάντα έχω μαζί μου το iPod)

γ) Το έχει μία συνάδελφος στο γραφείο και δεν με έχει ενθουσιάσει (ούτε το κινητό, ούτε η συνάδελφος, χαχαχα)

δ) Ανέφερα ότι έχει ελάχιστες διαφορές με το Κ750;

Αυτό απευθύνεται σε εμένα; Αν ναι, η απάντηση έχει ως εξής:

α) Έχω 300  επιδότηση. Το 810 δεν κάνει καν 300 .

β) Τώρα έχω το Κ750. Το W810 έχει ελάχιστες διαφορές, ΚΑΜΙΑ απ' αυτές ουσίας (τη λειτουργία walkman δεν την εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί δεν με ενδιαφέρει, πάντα έχω μαζί μου το iPod)

γ) Το έχει μία συνάδελφος στο γραφείο και δεν με έχει ενθουσιάσει (ούτε το κινητό, ούτε η συνάδελφος, χαχαχα)

δ) Ανέφερα ότι έχει ελάχιστες διαφορές με το Κ750;

Εφοσον εχεις τοσο μεγαλη επιδοτηση..παρε ενα κινητο αλλο,δεν νομιζω οτι το k800i ειναι το καλυτερο.απλα η αναλυση βιντεο που τραβαει ειναι κακη και μολις 176*220 αν θυμαμαι καλα.ακομη και το κ700ι που εχω τραβαει βιντεο σε μεγαλυτερη αναλυση!!! :blink: γιατι δεν περιμενεις κανενα πιο καινουργιο κινητο..:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφοσον εχεις τοσο μεγαλη επιδοτηση..παρε ενα κινητο αλλο,δεν νομιζω οτι το k800i ειναι το καλυτερο.απλα η αναλυση βιντεο που τραβαει ειναι κακη και μολις 176*220 αν θυμαμαι καλα.ακομη και το κ700ι που εχω τραβαει βιντεο σε μεγαλυτερη αναλυση!!! :blink: γιατι δεν περιμενεις κανενα πιο καινουργιο κινητο..:blink:

Σε μεγαλύτερη ανάλυση το k700?:blink:

Όχι βρε, κάποιο λάθος θα κάνεις.Την ίδια έχουν

Κατά τα άλλά συμφωνώ και εγώ, με 300 ευρώ επιδότηση δεν πας για k800;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σε μεγαλύτερη ανάλυση το k700?:blink:

Όχι βρε, κάποιο λάθος θα κάνεις.

Ναι εχεις δικιο..λαθος εκανα :( το τσεκαρα και οντως ετσι ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν με ενδιαφέρει να έχω την αιχμή της τεχνολογίας. Επίσης γιατί δεν θέλω να δώσω επιπλέον χρήματα. Το Κ750 δουλεύει μία χαρά και αν δεν ήταν η επιδότηση, δεν προγραμμάτιζα να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Έτσι, με ενδιαφέρει πολύ το γεγονός ότι το Κ800 κοστίζει ακριβώς όση είναι η επιδότησή μου. Τα video δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΟΤΕ μου δεν έχω τραβήξει video με το κινητό. Αλλά ΠΟΤΕ λέμε! Με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο τηλέφωνο, με αξιοπρεπή απόδοση στις φωτογραφίες, οικείο μενού, καλή αυτονομία, να φορτίζει με τους 2 επιπλέον φορτιστές που έχω (αυτοκινήτου και αυτός που παίρνει και το hands-free από πίσω) και να μου αρέσει και αισθητικά.

Και το W810 τα έχει αυτά βέβαια, αλλά μεταξύ των δύο, νομίζω ότι προτιμώ το Κ800, ως πιο σοβαρό.

Γιατί δεν με ενδιαφέρει να έχω την αιχμή της τεχνολογίας. Επίσης γιατί δεν θέλω να δώσω επιπλέον χρήματα. Το Κ750 δουλεύει μία χαρά και αν δεν ήταν η επιδότηση, δεν προγραμμάτιζα να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Έτσι, με ενδιαφέρει πολύ το γεγονός ότι το Κ800 κοστίζει ακριβώς όση είναι η επιδότησή μου. Τα video δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΟΤΕ μου δεν έχω τραβήξει video με το κινητό. Αλλά ΠΟΤΕ λέμε! Με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο τηλέφωνο, με αξιοπρεπή απόδοση στις φωτογραφίες, οικείο μενού, καλή αυτονομία, να φορτίζει με τους 2 επιπλέον φορτιστές που έχω (αυτοκινήτου και αυτός που παίρνει και το hands-free από πίσω) και να μου αρέσει και αισθητικά.

Και το W810 τα έχει αυτά βέβαια, αλλά μεταξύ των δύο, νομίζω ότι προτιμώ το Κ800, ως πιο σοβαρό.

Μετά από όλα αυτά, δεν ψάχνεις κινητό. Έχεις καταλήξει. Κ800. :)

Μα ναι, εγώ δεν είπα ότι ψάχνω. Απλά ρώτησα το θέμα με το branded τηλέφωνο. :D Και επί τη ευκαιρία ρώτησα και την άποψή σας, για τη συσκευή ως συσκευή καθαρά.

Παιδιά από τον 3ο προς 4ο μήνα χρήσης του τηλεφώνου αντιμετοπίζω ίδη προβλήματα με το joystick !:blink: Μήπως έχετε καμία ιδέα για την απαλοιφή του προβλήματος ;
Εικόνα εκτός ορίων.

Παιδιά από τον 3ο προς 4ο μήνα χρήσης του τηλεφώνου αντιμετοπίζω ίδη προβλήματα με το joystick !:blink: Μήπως έχετε καμία ιδέα για την απαλοιφή του προβλήματος ;
Εγώ πάλι από το 2ο μήνα. Δεν νομίζω να παίρνει τίποτα παρά μόνο ''επίσκεψη'' στο service. Κι εγώ δεν το έχω πάει ακόμη, δεν θά ήθελα να ανοιχτεί το τηλ. από τώρα. Το φύσηξα με σπρέυ αέρα, ακόμη το φύσηξα και με πίεση αέρα μήπως έχει πιάσει κάτι και φύγει, αλλά δυστυχώς τίποτα.

ευχαριστω παιδια για την βοηθεια!Θα το σκεφτω σοβαρα γιατι το w700i ηταν μια επιπολεη για μενα αγορα

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν παρατήρησες καμία βελτίωση μετά το σπρέι γιατί το είχα στα υπόψειν να το δοκιμάσω .
Δυστυχώς, εγώ δεν είδα βελτίωση. Εσύ όμως δοκίμασέ το, ποτέ δεν ξέρεις.

Καλημέρα.:D

200 mobile wallpapers (240x320)

http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/0/2/5/0/2/025028bf53dc0e83b3fb00b5ab5ce6a9_full.jpg

download

Μέγεθος αρχείου 5mb

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K800i