Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα! :nagger::nagger:

Ποτέ δεν μου αρέσαν αυτού του είδους οι εκδόσεις κινητών

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πολυ ομορφο ειναι..

Μπορουμε να βρουμε τετοιες προσοψεις εδω στην Ελλαδα..?

Από SEUS ακόμα να βγει νεότερη της R1JG001. Υπομονή...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ρε παιδια θα δουμε και στην ελλαδα αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις του 800?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδια θα δουμε και στην ελλαδα αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις του 800?

Την Ferrari μπορεί και να την δούμε, για της υπόλοιπες όμως δεν το πιστεύω.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μία επιδότηση από voda, της τάξης των 300 € και σκέφτομαι να αποκτήσω το τηλεφωνάκι αυτό. Το ερώτημα που με απασχολεί είναι:

Μπορώ να το πάρω non-branded; Με γνωστό στο κατάστημα. Αν όχι, μπορώ να πουλήσω το branded, εφόσον δεν θα έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, σε κάποια καλή τιμή και να πάρω ένα καθαρό;

Το Πλαίσιο, που έχει σίγουρα non-branded τηλέφωνα, μπορεί να μου δώσει την επιδότηση της vodafone ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο;

Και τέλος, αξίζει το τηλέφωνο, ή να κοιτάξω κάπου αλλού;

Τώρα έχω το Κ750i και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ευχαριστώ!

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Eγώ που πήρα της vodafone είναι πολύ καλό χωρίς κανένα πρόβλημα και ελάχιστα μενού της vodafone. Επιπλέον έχει δυο πολύ βολικά διαφορετικά κουμπιά και προσωπική μου άποψη ποιο όμορφες μπάρες σήματος και μπαταρίας.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ(ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΒΗΝΕ), ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΜΕΣΩ SEUS. ΚΟΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ KΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΒΗΣΕ:mad: . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE? EKEI ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?:(

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ(ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΒΗΝΕ), ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΜΕΣΩ SEUS. ΚΟΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ KΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΒΗΣΕ:mad: . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE? EKEI ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?:(

Nα το ξαναπάς στο service το κινητό λέγοντας ότι τα κολλήματα εξακολουθούν.

Πίεσέ τους να σου αλλάξουν συσκευή.

ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΓΥΗΣΗ ΕΤΣΙ?

Οχι δεν χανεις τιποτα απολυτως!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο να βγαζουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας branded με ομαδεσ F1?Σε λιγο θα βγουν καποτες στα χρωματα της ferrari με soymaxer στη συσκευασια.ΕΛΕΟΣ!
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο να βγαζουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας branded με ομαδεσ F1?Σε λιγο θα βγουν καποτες στα χρωματα της ferrari με soymaxer στη συσκευασια.ΕΛΕΟΣ!

Ο Schumacher μας τελείωσε, τώρα θα δεις κ@πότες με τον Alonso... Χεχεχε...

Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;:( Είμαι ένας απελπισμένος χρήστης που διαθέτει μία επιδότηση των 300 ευρώ και δεν ξέρει τι να την κάνει!!!

Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;:( Είμαι ένας απελπισμένος χρήστης που διαθέτει μία επιδότηση των 300 ευρώ και δεν ξέρει τι να την κάνει!!!

Nα το πάρεις unbranded από τη βόδιαφον?:blink:

Άμα το έχουν, που δεν νομίζω, μπορεί και να το πάρεις αν έχεις γνωστό, αλλά δεν νομίζω να το έχουν.

Τώρα με 300 ευρώ επιδότηση να πάς για κ800?

Στη θέση σου δεν θα το έκανα.

Θα κόλλαγα κανένα 150 και θα πήγαινα για w880:p και ας μην έχει τόσο καλή κάμερα....

Nα το πάρεις unbranded από τη βόδιαφον?:blink:

Άμα το έχουν, που δεν νομίζω, μπορεί και να το πάρεις αν έχεις γνωστό, αλλά δεν νομίζω να το έχουν.

Τώρα με 300 ευρώ επιδότηση να πάς για κ800?

Στη θέση σου δεν θα το έκανα.

Θα κόλλαγα κανένα 150 και θα πήγαινα για w880:p και ας μην έχει τόσο καλή κάμερα....

Να περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει το Κ810; Δεν θα έχουν προλάβει να το βγάλουν non-branded, ε; Πήγα σήμερα και ρώτησα, δεν το φέρνουν non-branded.

Δεν δίνω επιπλέον χρήματα. Θα το δω και το 880 πάντως!

Ευχαριστώ

edit: Μπλιάχ το 880!!! :p

Ευχαριστώ

edit: Μπλιάχ το 880!!! :p

Αν το είδες σε φωτογραφίες, δικαιολογημένα έκανες μπλιαχ. Το ίδιο έκανα και εγώ. Αν το πιάσεις όμως αλλάζεις αμέσως γνώμη. Πολύ όμορφο. Και εγώ θα σου πρότεινα να επενδύσεις αλλού την επιδότησή σου. K810, W880 και αν δεν το πολυβιάζεσαι, το Κ850.

Να περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει το Κ810; Δεν θα έχουν προλάβει να το βγάλουν non-branded, ε; Πήγα σήμερα και ρώτησα, δεν το φέρνουν non-branded.

Ευχαριστώ

edit: Μπλιάχ το 880!!!

Καλή επιλογή (για μένα) είναι το κ810 :cool:.

Θέλω να πάρω μια κάρτα Μ2 2GB..δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και να χρειάζεται να πάρω 1GB?? :)

Έχει πάρει κανένας 2GB?

Επίσης παίζει να μην πάρω SONY αλλά SANDISK....

;)

this is how we do...

Θέλω να πάρω μια κάρτα Μ2 2GB..δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και να χρειάζεται να πάρω 1GB?? :)

Έχει πάρει κανένας 2GB?

Επίσης παίζει να μην πάρω SONY αλλά SANDISK....

;)

Kανένα πρόβλημα και με τα 2:)

Το Κ810 είναι το ίδιο με το Κ800, απλά πιο λεπτό. Αν έχουν διαφορές (που δεν το πολυπιστεύω) είναι μάλλον ασήμαντες, για τα 90 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το καινούριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα το επέλεγα, είναι ότι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Vodafone πριν προλάβει να βγει branded έκδοση. Ο αδερφός μου είχε πάρει το W800 σας είπα, καθαρό!

Ξενερώνω αφάνταστα στην ιδέα να έχω branded τηλέφωνο! Αυτά τα ηλίθια μενού, το vodafone live, το κουμπί συντομεύσεων που δεν είναι συντομεύσεων αλλά σε βγάζει στα της voda, με εκνευρίζουν τρελά. Τόσο τρελά που δεν αποκλείεται να μην πάρω τίποτα, να δώσω την επιδότηση στον αδερφό μου και να μείνω με το Κ750 και σε μερικούς μήνες, να πάρω σκέτη συσκευή, όπως πήρα και το Κ750 μου πέρυσι.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω να αποκτήσω branded συσκευή!!! Και εάν μπορώ, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να το αποφύγω.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχει περίπτωση κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανός) να δεχτεί να μου ανταλλάξει το branded με ένα καθαρό, εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του; Η ίδια η S.E. μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP παιδιά!!! Θα πάνε χαμένα τα λεφτά!

(Το W880, branded δεν είναι και αυτό; )

Το Κ810 είναι το ίδιο με το Κ800, απλά πιο λεπτό. Αν έχουν διαφορές (που δεν το πολυπιστεύω) είναι μάλλον ασήμαντες, για τα 90 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το καινούριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα το επέλεγα, είναι ότι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Vodafone πριν προλάβει να βγει branded έκδοση. Ο αδερφός μου είχε πάρει το W800 σας είπα, καθαρό!

Ξενερώνω αφάνταστα στην ιδέα να έχω branded τηλέφωνο! Αυτά τα ηλίθια μενού, το vodafone live, το κουμπί συντομεύσεων που δεν είναι συντομεύσεων αλλά σε βγάζει στα της voda, με εκνευρίζουν τρελά. Τόσο τρελά που δεν αποκλείεται να μην πάρω τίποτα, να δώσω την επιδότηση στον αδερφό μου και να μείνω με το Κ750 και σε μερικούς μήνες, να πάρω σκέτη συσκευή, όπως πήρα και το Κ750 μου πέρυσι.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω να αποκτήσω branded συσκευή!!! Και εάν μπορώ, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να το αποφύγω.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχει περίπτωση κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανός) να δεχτεί να μου ανταλλάξει το branded με ένα καθαρό, εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του; Η ίδια η S.E. μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP παιδιά!!! Θα πάνε χαμένα τα λεφτά!

(Το W880, branded δεν είναι και αυτό; )

Να σου το αλλάξουν μπα...

Πολύ χλωμό μέχρι αδύνατο το κόβω.

Το 880 δεν ξέρω πώς το δίνει η voda.

Ανάμεσα σε k800 και k810 σου προτείνω το 800 γιατί οι μεταξύ τους διαφορές είναι ασήμαντες για τη χρηματική τους διαφορά, εκτός και αν σε ξετρέλανε το design του 810.

Η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική με τα branded πάντως.

Ένα σηματάκι είναι ,δεν χάθηκε και ο κόσμος:O

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια φορητότητα αριθμού.

Παίρνοντας καινούρια συσκευή στο νέο σου δίκτυο θα έχεις μια επιδότηση, αλλά όχι 300 ευρώ βέβαια.

Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω:worry:

• The title was changed to Sony Ericsson K800i