geofil Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Και όμως,συμβαίνει καμιά φορά.Αν μια μπαταρία που χρησιμοποιείται κανονικά, μείνει ξαφνικά ανενεργή για κάποιο χρονικό διάστημα, υπάρχει πιθανότητα να μην ξαναλειτουργήσει. Ιδιαίτερα αν την αφήσουμε επάνω στη συσκευή,και μάλιστα άδεια. Το σωστό είναι να αποθηκεύεται φορτισμένη και χωριστά απ'το τηλέφωνο. Βέβαια,μια βδομάδα δεν είναι και κάνα μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θα ήταν καλύτερα να το τσεκάρει σε κάποιο service. Σωστά είναι όλα αυτά αλλά όταν μιλάμε για ένα χρόνο ή και παραπάνω :) Με μια εβδομάδα δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εγώ πάλι θα άφηνα ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι αμφιβολίας,γιατί σε ένα nokia 3210 που είχα,η μπαταρία καταστράφηκε όταν έμεινε άδεια επάνω στο κινητό για 20 μόλις μέρες. Και ήταν σχεδόν καινούργια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εγώ πάλι θα άφηνα ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι αμφιβολίας,γιατί σε ένα nokia 3210 που είχα,η μπαταρία καταστράφηκε όταν έμεινε άδεια επάνω στο κινητό για 20 μόλις μέρες. Και ήταν σχεδόν καινούργια! Ξεφύγαμε. Τώρα μιλάς για "αρχαίες" μπαταρίες νικελίου. Αλλά ακόμα και αυτές δεν τελείωναν έτσι εύκολα. Ψυχοραγούσαν για λίγο και μετά πέθαιναν. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Αυτό που περιέγραψα όμως, είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Τι σε κάνει να το αμφισβητείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε. Είπα ότι κατά την γνώμη μου, το ενδεχόμενο να πρόκειται για μπαταρία που τα φτυσε σε μια εβδομάδα, είναι απίθανο. Το τι έγινε, θα μας το πει ο ίδιος ο catherine23. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 παιδια δεν χρειζεται να ανεβαινουν τα αιματα χωρισ λογο.αυτο το παθαινουν τα κ800. δεν ειναι προβλημα μπαταριας γιατι αν βγαλεις την μπαταρια και την μετρησεις η ταση υης ειναι πολυ καλη. απλα κολλαει το τηλ δεν μπορει να παρει ρευμα απο την μπαταρια και γι αυτο αναβοσβηνει το κοκκινο λεντακι στις υπερυθρες παρολη την καλη κατασταση της μπαταριας.αυτο λυνεται με μια customize αναβαθμιση απο την sonyericsson 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Πολύ πιθανό να είναι κι έτσι φίλε μου... Ωστόσο, ο catherine23 δεν περιέγραψε κάτι τέτοιο, είπε οτι όταν το έβαλε για φόρτιση δεν είδε καμία αντίδραση.Τέλος πάντων. Μα που ανάψανε τα αίματα; :what: :vava: :innocent: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Πολύ πιθανό να είναι κι έτσι φίλε μου... Ωστόσο, ο catherine23 δεν περιέγραψε κάτι τέτοιο, είπε οτι όταν το έβαλε για φόρτιση δεν είδε καμία αντίδραση.Τέλος πάντων. Μα που ανάψανε τα αίματα; :what: :vava: :innocent: den xekinaei etsi kai alliws otan pathei ayto to kollima na fortizei:wacko: :p pigene se srvice point na vreis tin igeia sou 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Καλησπερα... Εχω το k 800 δυο βδομαδες το προσεχα σαν τα ματια μου ακομα με τις ζελατινες ειναι.. Σημερα που βγηκα εξω και ενω ημουνα πανω στην μηχανη βγηκε απο την τσεπη και επεσε κατω απλα εκανε καποιες γρατζουνιες στην πρόσοψη πλαινα.. Δεν μπορω να το βλεπω ετσι ξερουμε ποσο εχει να του βαλω καινούργια πρόσοψη μπρος πισω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Καλησπερα... Εχω το k 800 δυο βδομαδες το προσεχα σαν τα ματια μου ακομα με τις ζελατινες ειναι.. Σημερα που βγηκα εξω και ενω ημουνα πανω στην μηχανη βγηκε απο την τσεπη και επεσε κατω απλα εκανε καποιες γρατζουνιες στην πρόσοψη πλαινα.. Δεν μπορω να το βλεπω ετσι ξερουμε ποσο εχει να του βαλω καινούργια πρόσοψη μπρος πισω..? Αμα βρεις σε Service της SE προσοψη θα εισαι απο τους τυχερους...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Δεν εχουνε δηλ να μου το αλλαξουνε..? Raver εσυ γνωριζεις πολυ καλυτερα απο ολους μας απο sony ericsson δωσε τα φωτα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Δεν εχουνε δηλ να μου το αλλαξουνε..? Raver εσυ γνωριζεις πολυ καλυτερα απο ολους μας απο sony ericsson δωσε τα φωτα σου.. Apo ebay isws vreis kainouria original:D:):p Alla meta an 8es pas se kapoion kai les na sou perasei tin nea prosopsi:D:):p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Δηλ μαγκες δεν υπαρχει προσοψη για k 800 στην αγορα? Δηλαδη αμα σπασει τι κανουμε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Και παλι θα του κοστισει αρκετα...και δεν ξερεις σε τι ποιοτητα θα πεσει! :blink: 9volto.gr οι οποιοι εχουν μεγαλη πλυθωρα απο αξεσουαρ και προσοψεις,πλαιοτερα εκει ειχα αλλαξει στο k700i που εχω και ειχα ψαξει σε καμια 10 service της SE πανελλαδικως και ειχα :food: Πορτα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Raver εισαι θεος.. Αυριο παω να την αγοράσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romig Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Kalhspera paidia. 8a mporuse kapoios na me voh8hsei stos e3hs: Exw to k800i kai otan paw sto youtube gia paradeigma mesw tou browser tou kinhtou alla kai mesw tou opera, kai pataw panw s ena video mu grafei oti eite den exw energopoihmeno to java (ή kati tetoio) eite einai palia h ekdosh tou macromedia. Ti na kanw panw s ayto? Sas eyxaristw ek twn proterwn 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Raver εισαι θεος.. Αυριο παω να την αγοράσω!!! Μακαρι να φανεις τυχερος! αλλιως πηγαινε σε ενα service και κανε μια προπαραγγελια .:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 πω πω λατρεία για τον raver:blink: 1 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Δεν είναι λατρεία είναι εκτίμηση.. Στο site που μου έδωσες την εχει 45 ε θα πεταχτώ βεβαια και μεχρι το service να δω τι θα μου πουνε.. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ηρθε και η ώρα μου να επισκευθώ το σέρβις της SE. Σήμερα το πρωί αφού με ξύπνησε το ξυπνητήρι (πάλι καλά) μετά από μισή ώρα που πήγα να φύγω το βρήκα απενεργοποιημένο και δεν άναβε. Σκέφθηκα την μπαταρία που μάλλον θα είχε τελειώσει και προσπάθησα να τη φορτίσω απο το PC. Τότε είδα την άσπρη οθόνη που έχει ξαναειπωθεί. Εκανα και μια απόπειρα να του περάσω πάλι την έκδοση από το ιντερνετ όπου στο τέλος απέτυχε. Πίστευα πως ήμουν από τους τυχερούς που μετά απο 10 μήνες δεν μου είχε τύχει τίποτα. :( 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Προφανώς - αφού αναφέρεις ότι το έχεις 10 μήνες - είχες την παλιά EROM, όπως την έχω κι εγώ. Στο μεταξύ, είχες κάνει κάποια αναβάθμιση του λογισμικού (όχι της EROM) είτε μέσω υπολογιστή είτε ΟΤΑ; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k800i-black-housing-p-882.html 1 δολαριο = 0.73 ευρω! ;) Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ καλο site και παρα πολυ καλες τιμες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ καλο site και παρα πολυ καλες τιμες!! και καλα,ρε φιλαρακι,την τσιμπησες την προσοψη..ποιος θα στην περασει??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 και καλα,ρε φιλαρακι,την τσιμπησες την προσοψη..ποιος θα στην περασει??:worry: Το σέρβις. Θα τους πληρώσεις την εργασία και τέλος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Δε χρειαζεται και μεταπτυχιακο απο το ΜΙΤ! ;) http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/k800disassembly.htm Καλύτερα στο σέρβις για να μην χάσει και την εγγύηση της συσκευής.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts