Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω δυό πραγματάκια για το κινητό και σας παρακαλώ απαντήστε μου

1)Έχει υπενθύμιση?

2)Όταν συνδέω το hands-free, ακούγεται ο ήχος και από ηχείο του κινητού

3)Ηχογραφεί απεριόριστα ή είναι συγκεκριμένος ο χρόνος που έχεις στην διαθέσή σου?

4)Από μνήμη?

1)Φυσικά

2)Μπορείς να το επιλέξεις.Its up to you!

3)Εννοείται...απεριόριστα

4)64 mb ενσωματωμένη μνήμη + δυνατότητα επέκτασης μέσω memory stick

:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

σημερα το ειδα για πρωτη φορα απο κοντα και το επεξεργαστηκα για λιγο.

με εντυπωσιασε:

- η ποιοτητα των φωτος, η οθονη, το γεγονος οτι μπορει να αντικαταστησει το walkman σου

ομως περισσοτερο με απογοητευσε:

- τα πλαστικα του καλυμματα, το καπακι της καμερας, το μεγεθος του(μου θυμισε κινητα περσινης τεχνολογιας), κυριως το μεγεθος στο καπακι της καμερας αλλα και το αρχαιο βιντεο που τραβαει σε αναλυση 176χ144 με max 10fps.

κριμα για το κινητο, διοτι θα μπορουσε καλλιστα αυτην τη στιγμη να φορτιζει διπλα μου.....

Καλα... δεν το λυπασαι λιγο το κινητο ?

Εχει βουρκωσει τωρα ετσι που το εκανες να νιωθει... :(

Καμια ιδεα? Πολυ σπαστικο. Οχι τιποτα αλλο, το τηλ. ειναι της κοπελας μου και μου την λεει:p:lol:

mallon mporei na exeis apothikeusei to noumero se dio epafes p.x na exeis to kinito tis kopelas sou dio fores apothikeumeno kai ta mperdeuei me sinepeia na min sou bgazei anagnorisi

Δυστυχώς τέλειο κινητό δεν υπάρχει... Αν εξαιρέσουμε τα πλαστικά του, είναι ένα πολύ καλό κινητό με μεγάλη οθόνη, άψογη φωτογραφική και πλήρη εξοπλισμό (bluetooth, IR). Είναι πολλά τα 450 ευρώ αλλά κάποια στιγμή θα πέσει λίγο.

Πάντως δεν μου λείπει το symbian που είχα πριν...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

πριν απο δυο μερες σας ειχα αναφερει ενα προβλημα που ειχα με τη μη καταγραφη των κλησεων που εκανα στο αρχειο της συσκευης. μετα απο μια επισκεψη μου στο πλαισιο λαρισας, και αφου ο υπαλληλος δεν μπορεσε να κανει τιποτα, μου εδωσε μια καινουρια συσκευη. οι εντυπωσεις μου απο το κινητο πολυ καλες. καθε μερα που περναει ανακαλυπτω και καινουριες λεπτομερειες που μου αρεσουν.η αρχη εγινε με το best pic.σημερα ανακαλυψα τις λεπτομερειες που μπορεις να βαλεις στα 6 ξυπνητηρια που εχει...μπορεις πχ να βαλεις εικονες και μηνυματακια που θα φαινονται οταν χτυπαει το ξυπνητηρι. παρολα αυτα ομως εχω καποια προβληματακια οσον αφορα τη συνεργασια του κινητου με τον υπολογιστη μου. συνδεοντας το καλωδιο usb με τον υπολογιστη μου , μου βγαζει οτι βρεθηκε νεο υλικο και αφου κανει εγκατασταση καποιους drivers απο το cd, μου κολλαει τον υπολογιστη κανοντας restart. οσες φορες προσπαθησα να το κανω , μου κανει το ιδιο. περασα την καινουρια εκδοση του myphone explorer που αναφερετε οτι ειναι συμβατη με τη συσκευη. απο τις επιλογες του βαζω να ψαξει το κινητο αλλα δε βρισκει τιποτα και με συμβουλευει να κλεισω το κινητο για 2 λεπτα και να ξαναδοκιμασω.τιποτα...το ξερω οτι τα προβληματα που εχω δεν εχουν καμια σχεση με τη συσκευη μου και ισως να οφειλονται εν μερη στην ασχετοσυνη μου αλλα θα το εκτιμουσα αν καποιος σας μπορουσε να με βοηθησει...εχουν κανει την εμφανιση τους τιποτα εφαρμογες για το κινητο μας?

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

παρολα αυτα ομως εχω καποια προβληματακια οσον αφορα τη συνεργασια του κινητου με τον υπολογιστη μου. συνδεοντας το καλωδιο usb με τον υπολογιστη μου , μου βγαζει οτι βρεθηκε νεο υλικο και αφου κανει εγκατασταση καποιους drivers απο το cd, μου κολλαει τον υπολογιστη κανοντας restart. οσες φορες προσπαθησα να το κανω , μου κανει το ιδιο.

κατά την εγκατάσταση στον υπολογιστή πήγαν ολα καλα...προς το παρόν επειδή δεν εχω Μ2 δεν αναγνωρίζει το κινητό γιατί δεν μπορεί να διαβάσει τη μνήμη του τηλ.αλλά μόνο το Memory Stick και έτσι όταν βάλω θα μπορώ να τη βλέπω και να μεταφέρω αρχεία...τώρα μέσω του προγράμματος SE PcSuite που περιέχει το CD, με την επιλογή File Transfer μπορώ να κάνω διαχείρηση αρχείων...οπότε προσπάθησε να κάνεις την εγκατάσταση μέσω CD και αν έχει πάλι πρόβλημα κάτι φτάίει με το υποκατάστημα του πλαισίου!!!

εγω παλι τα πλαστικα τα βλεπω μια χαρα,αυτο που ισως μπορω να πω οτι μεχαλαει λιγο ειναι ο φωτισμος του πληκτρολογιου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν υποστιριζει Symbian OS? Δηλαδη ολα τα games απο νοκια blabla.. δεν ειναι συμβατα ?

Eπεισης τι καρτα μνημης δινει μαζι με το κιν εκτος απο τιν ενσωματωμενη ?

Δεν υποστιριζει Symbian OS? Δηλαδη ολα τα games απο νοκια blabla.. δεν ειναι συμβατα ?

Symbian δεν είναι , από παιχνιδια μόνο java , κάρτα δεν έχει μέσα . αλλά κάνε τον κόπο να διαβάσεις έστω 1-2 σελίδες πίσω θα μάθεις αρκετά! Μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

1) Όχι το κινητό δεν είναι Symbian.

2) Δεν παρέχεται επιπλέον κάρτα μνήμης.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πριν απο δυο μερες σας ειχα αναφερει ενα προβλημα που ειχα με τη μη καταγραφη των κλησεων που εκανα στο αρχειο της συσκευης. μετα απο μια επισκεψη μου στο πλαισιο λαρισας, και αφου ο υπαλληλος δεν μπορεσε να κανει τιποτα, μου εδωσε μια καινουρια συσκευη. οι εντυπωσεις μου απο το κινητο πολυ καλες. καθε μερα που περναει ανακαλυπτω και καινουριες λεπτομερειες που μου αρεσουν.η αρχη εγινε με το best pic.σημερα ανακαλυψα τις λεπτομερειες που μπορεις να βαλεις στα 6 ξυπνητηρια που εχει...μπορεις πχ να βαλεις εικονες και μηνυματακια που θα φαινονται οταν χτυπαει το ξυπνητηρι. παρολα αυτα ομως εχω καποια προβληματακια οσον αφορα τη συνεργασια του κινητου με τον υπολογιστη μου. συνδεοντας το καλωδιο usb με τον υπολογιστη μου , μου βγαζει οτι βρεθηκε νεο υλικο και αφου κανει εγκατασταση καποιους drivers απο το cd, μου κολλαει τον υπολογιστη κανοντας restart. οσες φορες προσπαθησα να το κανω , μου κανει το ιδιο. περασα την καινουρια εκδοση του myphone explorer που αναφερετε οτι ειναι συμβατη με τη συσκευη. απο τις επιλογες του βαζω να ψαξει το κινητο αλλα δε βρισκει τιποτα και με συμβουλευει να κλεισω το κινητο για 2 λεπτα και να ξαναδοκιμασω.τιποτα...το ξερω οτι τα προβληματα που εχω δεν εχουν καμια σχεση με τη συσκευη μου και ισως να οφειλονται εν μερη στην ασχετοσυνη μου αλλα θα το εκτιμουσα αν καποιος σας μπορουσε να με βοηθησει...εχουν κανει την εμφανιση τους τιποτα εφαρμογες για το κινητο μας?

best pic??

Τι είναι αυτό?:confused:

Εφαρμογή java?

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

προς το παρόν επειδή δεν εχω Μ2 δεν αναγνωρίζει το κινητό γιατί δεν μπορεί να διαβάσει τη μνήμη του τηλ.αλλά μόνο το Memory Stick και έτσι όταν βάλω θα μπορώ να τη βλέπω και να μεταφέρω αρχεία...

Εγώ δεν το έχω ακόμα εγκαταστήσει (δεν έχω καν χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό), αλλά είσαι βέβαιος; Σύμφωνα με το review που δημοσιεύει το my phone, ο υπολογιτής "βλέπει" το κινητό σαν δύο αφαιρούμενους δίσκους: έναν για τη μνήμη του ίδιου του κινητού κι έναν για την καρτούλα Μ2. Δεν είναι έτσι τελικά; Απαιτείται οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα και Μ2 για να μπορέσει ο υπολογιστής να "δει" το κινητό; Εντύπωση μου κάνει...

Επίσης, μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις θήκες:

1) Βγήκαν θήκες Bodyglove για το Κ800; Πού διατίθενται;

2) Αυτές οι Krussel, πού διατίθενται επίσης; Υπάρχουν σε κάποια από τις γνωστές αλυσίδες, και αν ναι, σε ποια;

3) Δοκίμασε κάποιος που έχει τη γνήσια θήκη ICE-25 (αυτή που είναι για τα Κ700 και Κ750) να δει αν χωράει στο μήκος το Κ800; Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι κατά 0,5 εκ. μακρύτερο του Κ750, οπότε οριακά θα χωράει.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

me bt prospathises na to syndesis?

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

best pic??

Τι είναι αυτό?:confused:

Εφαρμογή java?

BestPic

Ο πιο χρήσιμος, αλλά και ο πιο πρωτότυπος από τους τρόπους λήψης είναι αναμφίβολα ο «BestPic» ή λήψη ριπής. Εφόσον τον ενεργοποιήσετε η πίεση του shutter θα έχει ως αποτέλεσμα τη λήψη φωτογραφιών με διαφορά μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία η Sony Ericsson επιχειρεί να αντιμετωπίσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες φωτογράφοι. Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρία, πολλές από τις φωτογραφίες δεν είναι τόσο καλές όσο αρχικά αναμένονταν, ενώ κάποιες άλλες είναι αλλοιωμένες ή απλά «κουνημένες». Το «BestPic» επιτρέπει την λήψη πολλών φωτογραφιών με το πάτημα ενός πλήκτρου, ώστε ο κάτοχος της συσκευής να επιλέξει την καλύτερη ή τις καλύτερες από αυτές και να τις αποθηκεύσει. Συγκεκριμένα, εφόσον η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιηθεί, το κινητό «συλλαμβάνει» 9 φωτογραφίες, τέσσερις πριν την λήψη, τέσσερις μετά και μια τη ακριβής χρονική στιγμή που έγινε η λήψη. Όλες οι φωτογραφίες παρουσιάζονται σε μορφή μικρών εικονιδίων στο κάτω μέρος της οθόνης. Η επιλεγμένη παρουσιάζεται πίσω από τα εικονίδια σε μεγάλο μέγεθος. Πιέζοντας το πολυπλήκτρο προς το εσωτερικό του τηλεφώνου μπορείτε να «σημειώσετε» όσες επιθυμείτε να αποθηκευτούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία BestPic εφόσον για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα ενδέχεται να μην... σας αρέσει. Το BestPic αποδεικνύεται ιδανικό και για τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα όπως αυτοκίνητα, άνθρωποι και ζώα εν κινήσει κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την χρήση του BestPic, οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται απευθείας στο τηλέφωνο, αλλά «διατηρούνται» στην προσωρινή μνήμη. Για να μπορέσετε να τις προσπελάσετε αργότερα θα πρέπει υποχρεωτικά να τις αποθηκεύσετε. Αυτό συμβαίνει ώστε να αποφεύγεται η καθυστέρηση, που προκύπτει από την καταγραφή σημαντικού όγκου δεδομένων στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Σε αντίθεση με τα multi-shot modes άλλων κατασκευαστών, το BestPic ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, αλλά και για την ευελιξία του, αφού ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο των φωτογραφιών που ελήφθησαν με μερικά μόνο «κλικ».

Απο το review του MsK

Εγώ δεν το έχω ακόμα εγκαταστήσει (δεν έχω καν χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό), αλλά είσαι βέβαιος; Σύμφωνα με το review που δημοσιεύει το my phone, ο υπολογιτής "βλέπει" το κινητό σαν δύο αφαιρούμενους δίσκους: έναν για τη μνήμη του ίδιου του κινητού κι έναν για την καρτούλα Μ2. Δεν είναι έτσι τελικά; Απαιτείται οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα και Μ2 για να μπορέσει ο υπολογιστής να "δει" το κινητό; Εντύπωση μου κάνει...

Επίσης, μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις θήκες:

1) Βγήκαν θήκες Bodyglove για το Κ800; Πού διατίθενται;

2) Αυτές οι Krussel, πού διατίθενται επίσης; Υπάρχουν σε κάποια από τις γνωστές αλυσίδες, και αν ναι, σε ποια;

3) Δοκίμασε κάποιος που έχει τη γνήσια θήκη ICE-25 (αυτή που είναι για τα Κ700 και Κ750) να δει αν χωράει στο μήκος το Κ800; Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι κατά 0,5 εκ. μακρύτερο του Κ750, οπότε οριακά θα χωράει.

1) Δεν ξέρω αν έχει βγει bodyglove για το K800i αλλά διατείθενται στο e-shop οι συγκεκριμένες.

2) Krusell θα βρεις στο Πλαίσιο και στο http://www.inter-shop.gr . Έχει βγει Krusell για το Κ800i σε πολλούς τύπους

3) ----

Θα σου πρότεινα μια Krusell. Είναι φοβερές θήκες...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

piga sto media markt kai to eida kai to doulepsa.. Lipon protes enytposis einai oti to kinito mamai!..einai apla telio..ta plastika tou akomi den mporo na katalavo pou vriskete oti einai ftina? to k750 ta plastika tou eitan apla xalia me sinkgrisi tou tilefonou k800i. Doulepsa tin camera..kai exo pathi plaka..eidika to best pic mode...den mporousa na fantasto poso diafora exei apo to k750 kai oxi mono...eki pou evgala 9 fotos kai h 9 eitan telies...idika otan to atomo pou evgala kouniotane...kai den eixe doloura...ktlp. To video enoite eitan xalia!..krimas..den mporo na katalavo kanan toso kopo na proxorisoun prosta kai afisan tin camera tou kairou tou 2002. Telospandon den me pirazi toso poly afou xrisimopoio parapano tis fotos..pou einai apsogo.

Ego pantos to sinisto gia atoma pou aresoun na vgazoun fotos...eos kai to flash tou mou thimize kanoniki cybershot camera...me kokkino led na dixni gia eye reduction, kai to kanoniko flash otan vgazis fotos.

Devtera me to kalo elpizo h Tim na to exei feri mexri tote. ayta

• The title was changed to Sony Ericsson K800i