Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanx file

οκ, πάντως αμα βρώ τίποτα θα σε ενημερώσω

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Αγόρασα κι εγώ το Κ800 εδώ και 2 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες..;)

Στο προηγούμενο κινητό (W800) είχα μία βάση για το αυτοκίνητο που αποτελούνταν από 2 λεπτά φύλλα μαγνήτη, ένα κολλημένο στο αυτοκίνητο κι ένα μεταξύ μπαταρίας και εξωτερικού καλλύματος της συσκευής. Δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το κινητό, αλλά άκουσα ότι οι μαγνήτες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά μπαταρία-κεραία-οθόνη..:cry:

Ισχύει κάτι τέτοιο..; :confused:

Άν ισχύει να μην το ρισκάρω με την καινούργια συσκευή..:worry:

Γνωρίζει κανείς σχετικά με τους μαγνήτες παιδιά..;:worry:

Τι ακριβως θελεις να μαθεις? Κάθε σώμα που έχει μαγνητικές ιδιότητες, δηλαδή μπορεί να έλκει κομμάτια σιδήρου. ή να προσανατολίζεται στο χώρο όταν κινείται ελεύθερα. Γενικά είναι μεγαλη θεωρία! Πάντως δεν είναι καλό να υπάρχει πολύ κοντά σε μαγνητικά πεδία γενικά.;)

Γενικά ξέρω ότι οι μαγνήτες επηρεάζουν μπαταρία-οθόνη, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο ισχυροί οι συγκεκριμένοι, ώστε να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στο κινητό.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπερα παιδιά.

Τελευταια εχω μπει σε διαδικασια αλλαγης κινητου.Τα τελευταια 3 χρονια ειχα το Νοκια 5100 και εχω μεινει απιστευτα ικανοποιημενος.Δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα και ουτε τωρα εχει, απλα ηρθε η ωρα της ανανεωσης.:)

Λοιπον, δεν ειμαι και πολυ γνωστης της κινητης τηλεφωνίας αλλά πιστευα πως στο Κ800ι βρηκα το νεο μου κινητο.Διαβασα το review του site διαβασα και αρκετα post εδω και ομολογώ πως τρομαξα.

Προβληματα με το αθλιο service, το κινητο πεθαινει συνεχεια και ξαφνικα, προβληματα με την καμερα κλπ κλπ

Τι συμβαινει τελικα ; Αξιζει τον κοπο να δωσω 350 Ε ή θα μπω σε μπελαδες απιστευτους ; υπαρχει καποιο αναλογο κινητο,με λιγοτερα προβληματα και πιο αξιοπιστο ;

Η γνωμη σας ελπιζω να με διαφωτισει καθως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ψαχνω κοντα 200 σελιδες :)

υπάρχει τρόπος να περάσω τα γεννέθλια κάποιου προσώπου και να μη χρειαστεί να τα ξαναπεράσω για την επόμενη χρονιά ώστε να μου τα υπενθυμίσει?? στα Nokia γίνεται αυτό...ή μήπως αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που να το κάνει αυτό?? και κάτι όσον αφορά την ηχογράφηση μιας συνομιλίας...έχω παρατηρήσει ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος...γίνεται να τον απενεργοποιήσω αυτό τον ήχο?? ευχαριστώ...

υπάρχει τρόπος να περάσω τα γεννέθλια κάποιου προσώπου και να μη χρειαστεί να τα ξαναπεράσω για την επόμενη χρονιά ώστε να μου τα υπενθυμίσει?? στα Nokia γίνεται αυτό...ή μήπως αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που να το κάνει αυτό?? και κάτι όσον αφορά την ηχογράφηση μιας συνομιλίας...έχω παρατηρήσει ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος...γίνεται να τον απενεργοποιήσω αυτό τον ήχο?? ευχαριστώ...

Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να τα περάσεις πρώτα στο outlook του υπολογιστή σου, να ρυθμίσεις την περιοδικότητα που θέλεις(ετήσια) και μετά να κάνεις συγχρονισμό με το κινητό.

Η επιλογή "γεννέθλια" στην επεξεργασία των επαφών δεν βοηθάει..; :confused:

A, ναι ,ναι.

Το προσθέτει στο ημερολόγιο.Το είχα ξεχάσει αυτό.(νομίζω ότι σε ρωτάει κιόλας για την προσθήκη, αν θυμάμαι καλά)

Καλησπερα παιδιά.

Τελευταια εχω μπει σε διαδικασια αλλαγης κινητου.Τα τελευταια 3 χρονια ειχα το Νοκια 5100 και εχω μεινει απιστευτα ικανοποιημενος.Δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα και ουτε τωρα εχει, απλα ηρθε η ωρα της ανανεωσης.:)

Λοιπον, δεν ειμαι και πολυ γνωστης της κινητης τηλεφωνίας αλλά πιστευα πως στο Κ800ι βρηκα το νεο μου κινητο.Διαβασα το review του site διαβασα και αρκετα post εδω και ομολογώ πως τρομαξα.

Προβληματα με το αθλιο service, το κινητο πεθαινει συνεχεια και ξαφνικα, προβληματα με την καμερα κλπ κλπ

Τι συμβαινει τελικα ; Αξιζει τον κοπο να δωσω 350 Ε ή θα μπω σε μπελαδες απιστευτους ; υπαρχει καποιο αναλογο κινητο,με λιγοτερα προβληματα και πιο αξιοπιστο ;

Η γνωμη σας ελπιζω να με διαφωτισει καθως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ψαχνω κοντα 200 σελιδες :)

Tώρα τι μπορω να σου πω,παρτο μετα να χαλάσει και να με βρίζεις; ;)

Οτι έιχε κάποια προβλήματα ασταθους λογισμικου ειδικα οταν βγήκε,είχε. Τρεις γνωστοι μου που το έχουν δεν τους εχει πάθει τίποτα. Και το δικο μου μια χαρά παίζει. Το μονο που προσέχω είναι αν αλλάξω κάρτα sim να βγάλω τη μπαταρια και να το αφήσω δυο τρια λεπτα ωσπου να φύγει ο στατικός ηλεκτρισμος απο την πλακέτα.

Πάντως είναι πολυ αξιόλογο κινητο και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα απο τις λειτουργίες του

Gilles smiles!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΧΩ ΤΟ Κ800 4 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Κ800 ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΑΝ ΦΑΚΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..................ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

Καλησπερα παιδιά.

φιλε μου κατα την γνωμη μου αξιζει να το παρεις και μην φοβασαι και τοσο πολυ το black out Που παθαινει,με την μεα αναβαθμιση εχει περιοριστει κατα πολυ,για να μην πω οτι πολυ σπανια συμβαινει.ειναι πολυ καλη επιλογη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟ k800 ME VODAFONE LIVE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ???

ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ VODAFONE LIVE??

Αποκλείεται να μην έχει ραδιόφωνο επειδή ειναι live!! Όσον αφορά γενικότερα το κινητό, εγώ το έχω κανα μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όποτε μιλάμε πιά για περιπτωσιολογίες που πρέπει να τις βλέπουμε χωριστά και να μην γενικοποιούμε λέγοντας π.χ. άθλιο κινητό ή κινητάρα αντίστοιχα. Τέλος θέλω να πώ οτι το service της SE στην Καλαμάτα είναι άριστο και ο τύπος που το έχει είναι λεπτολόγος και εξαιρετικός μάστορας

[sIGPIC][/sIGPIC]

repaidia, sto w800 pou eixa, to plainoi koumpi anaparagogis tou radio i tou mp3 player, mporouses na to oriseis apo to menu, na anoigei mono to radio.thelo na kano to idio sto k800 alla de vlepo kapoia epilogi. ginetai auto?

ΕΧΩ ΤΟ Κ800 4 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Κ800 ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΑΝ ΦΑΚΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

Δυσκολο να γινει φλας με βιντεο...εκτος αν εχει βγει κανενα προγραμμα που δεν το ξερουμε εδω μεσα.

repaidia, sto w800 pou eixa, to plainoi koumpi anaparagogis tou radio i tou mp3 player, mporouses na to oriseis apo to menu, na anoigei mono to radio.thelo na kano to idio sto k800 alla de vlepo kapoia epilogi. ginetai auto?

Όχι δεν γίνεται. Ανοίγει ότι έχεις ανοίξει τελευταίο από το menu.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

.......ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Κ800 ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΑΝ ΦΑΚΟΣ,

Είσαι σίγουρος ότι ήταν Κ800?? Πρώτη φορά το ακούω.:blink:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

kalispera paidia!

exo ena k800i vodafone live kai einai klidomeno sto diktio!

tha ithela na mou peite an einai dinaton na to kseklidoso monos mou kai pos..

sas euxaristo..

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Δίκιο έχεις! Και εγώ μαζί σου!!:!:

Ακόμα να δω το κινητό μου. Μετά λένε ότι τους κακολογούν το service! Αν είναι δυνατόν: μόνο από τις 5/1 το έχω εκεί. Με τα πόδια να έφερναν τις πλακέτες από την Ιαπωνία θα είχαν έρθει... Εταιρεία που δε σέβεται όσους αγόρασαν τα πανάκριβα μοντέλα της είναι ανάξια λόγου. Αλλά πού να μάθει τρόπους όταν πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί δικαιολογημένα και πετάγονται άλλοι 10 να τον φάνε επειδή έθιξε την... κινητάρα τους...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ακόμα να δω το κινητό μου. Μετά λένε ότι τους κακολογούν το service! Αν είναι δυνατόν: μόνο από τις 5/1 το έχω εκεί. Με τα πόδια να έφερναν τις πλακέτες από την Ιαπωνία θα είχαν έρθει... Εταιρεία που δε σέβεται όσους αγόρασαν τα πανάκριβα μοντέλα της είναι ανάξια λόγου. Αλλά πού να μάθει τρόπους όταν πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί δικαιολογημένα και πετάγονται άλλοι 10 να τον φάνε επειδή έθιξε την... κινητάρα τους...

Ακόμα ρε συ??:shock::shock:

Σε ποιο σέρβις το έχεις πάει??:worry::cry:

paidia exo ena provlima. eimai me handsfree. anoigo to radio apo to plaino koumpi.ola ok. merikes fores pao na to kleiso kai mou leei na sundeso ta handsfree gia na to kano. einai omos sunedemena. an ta vgalo kai ta xanavalo ola ok. to kanei se kanenan auto?

Πάρε τηλέφωνο στην επίσημη Sony Ericsson. Από εκεί εγώ έβγαλα άκρη και παρέλαβα το κινητό μου μετά από μόνο (!!!!!) 18 μέρες.

801-11-810 810

δώσε ΙΜΕΙ κλπ και κράξτους λίγο. ;)

• The title was changed to Sony Ericsson K800i