Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kseri kanis pou tha vro pliktrologio ke kapaki gia na to kano kanoniko apo voda pou einai tora

ΣΕ service της SE αλλα αυτη η μετατροπη μπορει να κοστισει κοντα στο 100 ευρο και ισως παραπανω,αξιζει? :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kseri kanis pou tha vro pliktrologio ke kapaki gia na to kano kanoniko apo voda pou einai tora

Κανε ενα ψαξιμο στο e-bay εχει με κοστος γυρω στα 40Ε

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

an ine gia 100 euro oxi den leei tora gia 40 euro kala einai

kseri kanis konta sto egaleo - peristeri kanena service tis se

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

an ine gia 100 euro oxi den leei tora gia 40 euro kala einai

kseri kanis konta sto egaleo - peristeri kanena service tis se

Se service point.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια...

εχω ενα Ν80 το οποιο για λογους αυτονομιας και σηματος ολων των Ν80 λεω να δοκιμασω κατι αλλο το οποιο μαλλον θα ειναι το Κ800...

θα ηθελα να σας ρωτησω...

1) Απο αυτονομια πως παει το Κ800?

2) Στο σημα του?

3) υπαρχει τροπος να χρησιμοποιηθουνε κανονικα ακουστικα με βυσμα 3,5?

4) ενω ειναι κλειστο χτυπαει το ξυπνητηρι?

5) το φλας βρεθηκε τροπος να αναβει οσο γραφει βιντεο?

6) το φλας μπορει να γινει φακος με προγραμμα?

7) δεχετε mp3 για ringtone?

8 ) μπορει το μενου να ειναι στα ελληνικα αλλα γλωσσα εισαγωγης να ειναι τα αγγλικα?

9) firmware update γινετε μεσω νετ?

10) λετε να κανω την αλλαγη?

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα σαν χρηστες του Κ800 ειστε οι μονοι που μπορειτε να με βοηθησετε.

σας ευχαριστω πολυ

+bobb -=azor=-

καλησπερα παιδια...

εχω ενα Ν80 το οποιο για λογους αυτονομιας και σηματος ολων των Ν80 λεω να δοκιμασω κατι αλλο το οποιο μαλλον θα ειναι το Κ800...

θα ηθελα να σας ρωτησω...

1) Απο αυτονομια πως παει το Κ800?

2) Στο σημα του?

3) υπαρχει τροπος να χρησιμοποιηθουνε κανονικα ακουστικα με βυσμα 3,5?

4) ενω ειναι κλειστο χτυπαει το ξυπνητηρι?

5) το φλας βρεθηκε τροπος να αναβει οσο γραφει βιντεο?

6) το φλας μπορει να γινει φακος με προγραμμα?

7) δεχετε mp3 για ringtone?

8 ) μπορει το μενου να ειναι στα ελληνικα αλλα γλωσσα εισαγωγης να ειναι τα αγγλικα?

9) firmware update γινετε μεσω νετ?

10) λετε να κανω την αλλαγη?

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα σαν χρηστες του Κ800 ειστε οι μονοι που μπορειτε να με βοηθησετε.

σας ευχαριστω πολυ

1. Μια χαρά τα πάει.Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σου απαντήσουν οι χρήστες, αλλά η αυτονομία είναι από τα δυνατά του σημεία.

2.Δεν έχει αναφερθεί κάτι αρνητικό.

3.Κανονικά όχι, μόνο στα walkman γίνεται αυτό.Αν θέλεις όμως μπορείς να αγοράσεις το hands free του w810 και να βάλεις ότι ακουστικά θέλεις πάνω σε αυτό.:)

4.Ε, εννοείται...

5.Όχι, και ούτε πρόκειται

6.Το φλάς όχι(γενικά τα xenon φλάς δεν μπορούν να ανάβουν συνεχώς).Υπάρχει όμως κάποια εφαρμογή με την οποία μένει ανοιχτό συνεχώς ένα άλλο μικρό φωτάκι που έχει το κινητό.Δεν ξέρω αν στην πράξη βολεύει σαν φακός.

7.Αμε..

8.Στα se μπορεί.Στα νόκια που θυμάμαι δεν γινόταν

9.Γίνεται.

10.Ξέρω γώ?Τι να σου πώ.Θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς σε σχέση με το n80(symbian, wifi, φτωχό ημερολόγιο και τέτοια)αλλά γενικά είναι καλοφτιαγμένο και ευχάριστο στην καθημερινή χρήση.

Η απόφαση δική σου.

Αν ήμουν να διαλέξω υποχρεωτικά ανάμεσα στα 2, θα έπαιρνα το k800.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επειδή οι ερωτήσεις έχουν καλυφτεί...:) απλά να προσθέσω...:)

6. Το K800 δεν ενεργοποιεί το φλας σαν φακό γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε xenon φλας παρά μόνο σε led.

Με πρόγραμμα java μπορεί να ενεργοποιηθεί το κόκκινο φωτάκι (υπάρχει σε όλες τις ψηφιακές μηχανές) το οποίο βοηθάει σε χαμηλές ως ανύπαρκτες συνθήκες φωτισμού να επιτευχθεί η αυτόματη εστίαση.;)

Για μένα το μεγαλύτερο ατού του είναι :up: με διαφορά το xenon flash και το μεγαλύτερο μείον του είναι :down: η κάκιστη και απαράδεκτη λήψη video η οποία παρεπιπτόντως είναι χειρότερη κι από τον προκάτοχό του Κ750!!!:O

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

εχω το κ800 εδω και 3 μηνες περιπου,ολα καλα εκτος του οτι το joystick μερικες φορες δεν υπακουγε στις εντολες ποτε αριστερα,ποτε δεξια ποτε κατω η πανω κι αυτο οχι παντα..μια το εκανε μια οχι.μετα απο αναβαθμιση που του εκανα συνεχιζει να το παρουσιαζει αλλα σε μικροτερο βαθμο.τι με συμβουλευετε να κανω?να το παω σε καποιο se service και να ταλαιπωρηθω με αλλαγη πλακετας κεντρικου πληκτρου οπως μου εξηγησε ενας φιλος τεχνικος η να περιμενω την επομενη αναβαθμιση μηπως και εξαλειφθει πληρως???:( μενω αθηνα αν αυτο βοηθαει ως αναφορα τα se services...ευχαριστω

εχω το κ800 εδω και 3 μηνες περιπου,ολα καλα εκτος του οτι το joystick μερικες φορες δεν υπακουγε στις εντολες ποτε αριστερα,ποτε δεξια ποτε κατω η πανω κι αυτο οχι παντα..μια το εκανε μια οχι.μετα απο αναβαθμιση που του εκανα συνεχιζει να το παρουσιαζει αλλα σε μικροτερο βαθμο.τι με συμβουλευετε να κανω?να το παω σε καποιο se service και να ταλαιπωρηθω με αλλαγη πλακετας κεντρικου πληκτρου οπως μου εξηγησε ενας φιλος τεχνικος η να περιμενω την επομενη αναβαθμιση μηπως και εξαλειφθει πληρως???:( μενω αθηνα αν αυτο βοηθαει ως αναφορα τα se services...ευχαριστω
EΓΩ που ειχα παρομοιο προβλημα αλλαξα το joystick και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος κανενα κολλημα μια χαρα
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Θέλω να περάσω το κανονικό λογισμικό στο τηλέφωνο και να βγάλω το κόκκινο της Vf.

Πείρα gredits απο wotan αλλά όταν ξεκινάει ο client βγάζει μήνυμα ότι είναι παλίος και να κατεβάσω καινούργιο.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μου πεί αν δουλεύει κανονικά το wotan??

Κατά τη γνώμη μου, αυτό το πολυσυζητημένο πρόβλημα στο joystick είναι θέμα software. Απόδειξη είναι αν ενεργοποιήσετε τους ήχους στο πληκτρολόγιο θα δείτε ότι με την κίνηση του joystick ακούς τον ήχο (άρα υπάρχει επαφή) αλλά δεν υπάρχει κίνηση....

Someone, Somewhere in Summer Time

Κατά τη γνώμη μου, αυτό το πολυσυζητημένο πρόβλημα στο joystick είναι θέμα software. Απόδειξη είναι αν ενεργοποιήσετε τους ήχους στο πληκτρολόγιο θα δείτε ότι με την κίνηση του joystick ακούς τον ήχο (άρα υπάρχει επαφή) αλλά δεν υπάρχει κίνηση....

Αυτό έχει ειπωθεί και παλιότερα.

Σε ένα k750 με πρόβλημα στο joystick δεν ακουγόταν ήχος δηλαδή??(το δικό μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με το joystick οπότε δεν μπορώ να ξέρω)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

δειτε τιμη http://www.smag.gr/product_info.php?products_id=529,παντως με την νεα αναβαθμιση δεν εχω κανενα προβλημα.ουτε και με το joystick επισης.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

2 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕς

1)η ενταση του ηχειου πως ειναι σε σχεση με το κ750 που εχω??

2)αξιζει να δωσω το κ750 μου για το κ800??

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

EΓΩ που ειχα παρομοιο προβλημα αλλαξα το joystick και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος κανενα κολλημα μια χαρα

να ρωτησω σε ποιο se service απευθυνθηκες,και σε ποσες μερες το πηρες πισω?ρωταω γιατι δυστυχως δεν εχω backup συσκευη....:O

2 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕς

1)η ενταση του ηχειου πως ειναι σε σχεση με το κ750 που εχω??

2)αξιζει να δωσω το κ750 μου για το κ800??

1.xeiroterh

2. OXI (ta mona pleonekthmata einai ta photo 3.2mp kai h analysh tis othonis, kata ta alla einai idio tel. me megalytero megethos)

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

να ρωτησω σε ποιο se service απευθυνθηκες,και σε ποσες μερες το πηρες πισω?ρωταω γιατι δυστυχως δεν εχω backup συσκευη....:O

το εστειλα με κουριερ στην OMNITECH Πειραια τους πηρα τηλεφωνο και τους εξηγησα οτι το χρειαζομαι και σε 2 ημερες το εστελαν πισω.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ οταν ειχα το προβλημα πηγα στο κρυφο μενου και εκανα δοκιμη συσκευης στις κινησεις του joystick εκει που ειχε το προβλημα στις αριστερες δηλαδη αντι να βγαλει το βελακι αριστερο εβγαζε ενα διαγωνιο αριστερα και πανω ενω στις αλλες κινησεις εβγαζε κανονικα δεξια κατω πανω ,μετα την αλλαγη το δοκιμασα και τωρα οταν το παω αριστερα πηγαινει αριστερα οχι διαγωνια

Μόλις έκανα Update το κ800 μου μέσω zeus και όλα οκ .

Σημειωτέον ότι έχω vodafone menu.

Τελικά τί bugs διόρθωσε? Τι προστέθηκε? Το πρόβλημα του search του τηλεφωνικού καταλόγου πάντως δεν διορθώθηκε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

NetFocus.gr

Μπορει να εχει αναφερθει ξανα. Η προσοψη της Vf Live εκδοσης εχει καποια διαφορα απο την κανονικη (εξαιρειται το λογoτυπο της Voda);

το εστειλα με κουριερ στην OMNITECH Πειραια τους πηρα τηλεφωνο και τους εξηγησα οτι το χρειαζομαι και σε 2 ημερες το εστελαν πισω.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ οταν ειχα το προβλημα πηγα στο κρυφο μενου και εκανα δοκιμη συσκευης στις κινησεις του joystick εκει που ειχε το προβλημα στις αριστερες δηληδη αντι να βγαλει το βελακι αριστερο εβγαζε ενα διαγωνιο αριστερα και πανω ενω στις αλλες κινησεις εβγαζε κανονικα δεξια κατω πανω ,μετα την αλλαγη το δοκιμασα και τωρα οταν το παω αριστερα πηγαινει αριστερα οχι διαγωνια[/QU

ευχαριστω xagios.σημερα το πρωιτο παρεδωσα στην omnitech στο μαρουσι ειπαν σε 2 μερεςθα ειναι ετοιμο...για να δουμε...:O

Μπορει να εχει αναφερθει ξανα. Η προσοψη της Vf Live εκδοσης εχει καποια διαφορα απο την κανονικη (εξαιρειται το λογoτυπο της Voda);

ontos mono to logo tis voda ehei ke sta pliktra to prasino ke to kokino akoustiko antistihoun stin sindesi sto wap ke ston task manager

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• The title was changed to Sony Ericsson K800i