geofil Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 @Mavericklover. Το ς είναι η κατάρα των SE. Δεν υπάρχει στο πληκτρολόγιο. Το τελικό σίγμα το γράφεις είτε με εναλλαγή σε αγγλικό πληκτρολόγιο και αγγλικό s (πιο γρήγορο), είτε μόλις φτάσεις εκεί και πριν το γράψεις, ενεργοποιείς το Τ9, γράφεις σ και πατάς το κάτω βελάκι του στικ μέχρι να βρεις το τελικό ς (πιο σωστό αλλά πιο χρονοβόρο)... Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος στην πληκτρολόγηση είναι: πρόσθετα/προσθήκη συμβόλου. Το ς υπάρχει στα σύμβολα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν ήξερα για την κατάρα....Nokiakias ήμουν.... Ευχαριστώ για την γρηγορη λύση που μου δωσατε. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Η γνώμη μου ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα εάν δεν δούμε απο κοντά τις συσκευές στο ίδιο φωτισμό και στις ίδιες συνθήκες κλπ, ειδικά και όταν η διαφορά είναι ελάχιστη .: Ναι , συμφωνώ και εγώ.Ο φωτισμός του w900 είναι υπεραρκετός.Δεν νομίζω ότι εκεί θα υπάρχει διαφορά.Αλλά η μικρότερη διαγώνιος του k800 πρέπει να του χαρίζει καλύτερη ευκρίνεια.;) Σίγουρα όμως οι διαφορές θα είναι μικρές. (αν και υπερικανοποιημένος κάτοχος του w , προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το w με το k , αλλά δεν θα με χάλαγε και ένα k:D ) 1 Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Θέλω να μου πουν αυτοί που έχουν αρνητική αποψη για το κ800 ποιό τηλέφωνο είναι τέλειο. Και όταν λέω τέλειο ενοοώ τέλειο (ούτε τριξίματα, ούτε Bugs, με φοβερή κάμερα και οθόνη κλπ). Ποιό? Βάζουμε σε μια ζυγαριά λοιπόν τα + και - ενός μοντέλου και τα αναλύουμε αλλα θέλω να αναφέρω οτι δεν μπορώ να δεχθώ συζήτηση με ατομα που δεν έχουν αγοράσει το κινητό και δεν έχουν συμβιώσει μαζί του έστω και 2 μέρες. Ας είμαστε λιγο ρεαλιστές ώστε να δίνουμε τις σωστές εντυπώσεις σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάτι και δεν έχουν αποψη. φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!! εγω πριν το αγορασω διαβασα το revew του εδω μεσα και οφειλω να πω οτι η παρουσιαση ηταν κατι παραπανω απο κατατοπιστικη και πληρης!!! απο κει και μετα αγοραζοντας το (και με την λογικη οτι ειμαι παραλληλα και κατοχος και οπαδος της σειρας pxxx ) ειμαι σε θεση να πω οτι το τηλ ειναι απαιχτο!!!οτι καλυτερη φωτο, πολυ γρηγορο ,κανενα κολημα (πραγμα σπανιο σε τηλ στα χερια μου :rolleyes:) και συμπαθητικο σε εμφανιση.σιγουρα δεν ειναι smart phone με οτι αυτο συνεπαγεται για εναν απαιτητικο χρηστη οπως εγω (αλλα ειμαι σε αναμονη οπως πολλοι ακομα στην αφιξη του p990i και παραλληλα κατοχος του p910i) οποτε μονο σε καποιες λεπτομερειες μπορω να σταθω που ε ενοχλουν στο k800i. 1ον οτι δεν εχει τελικο σιγμα (ς) και αυτο με τρελαινει!!!!!!!! 2ον οτι δεν αναγνωριζει τα δευτερα και τριτα γραμματα στην πληκτρολογηση κατα την αναζητηση των επαφων.....ειναι κουραστικο για εμενα οταν εχω κοντα 750 επαφες με 1230 αριθμους, e-mail και λοιπες πληροφοριες σε αυτες..... και 3ον να βλεπω ολους τους φιλους μου να αισθανονται ασχημα με την καταπληκτικη του φωτογραφια:p για εμενα προσωπικα κανενα κινητο δεν τραβαει καλο βιντεο οποτε συγκριτικα με του p910i αυτο του k800i ειναι κορυφη :rolleyes: οποτε ............περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. θα ηθελα βεβαια να ειχε το p990i την καμερα του k800i αλλα οπως παντα......μας κοροιδευει η μαμα SE και δυστυχως ελλειψη ανταγωνισμου παλι εκει θα ειμαστε (βλ p990i) 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ναι , συμφωνώ και εγώ.Ο φωτισμός του w900 είναι υπεραρκετός.Δεν νομίζω ότι εκεί θα υπάρχει διαφορά.Αλλά η μικρότερη διαγώνιος του k800 πρέπει να του χαρίζει καλύτερη ευκρίνεια.;) Σίγουρα όμως οι διαφορές θα είναι μικρές. (αν και υπερικανοποιημένος κάτοχος του w , προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το w με το k , αλλά δεν θα με χάλαγε και ένα k:D ) ειναι τελικα ορισμενα πραγματα που δεν μπορουν ολοι να συμβιβαστουν:) οπως και εγω με την περιστρεφομενη οθονη στα s700 και στο w900... αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα βγαλω και τα συγκεκριμενα κινητα προβληματικα !!! μην τρελαθουμε κι ολας ;) πρεπει να ειμαστε οσο μπορουμε πιο πολυ αντικειμενικοι ,γιατι ειναι πολλοι που προσπαθουν να βγαλουν ακρη, για το αν θα αξιζει η οχι ενα κινητο και δυστυχως τις περισσοτερες φορες, πιο πολυ μπερδευονται παρα βοηθιουνται :O 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ο φωτισμός της οθόνης ήταν στο 80% όπως και του w900i που έχω, το οποίο πάνω από 2 μέρες δεν κράτησε ποτέ :p Με 2-3 ώρες mp3 την ημέρα , b/t ανοιχτό , αρκετές κλήσεις και μερικά μηνύματα(3g off) , το w900 βγάζει 3 μέρες.(φωτισμός πάντα στο 100% , δεν κάνουμε τσιγκουνιές σε τέτοια θέματα:p ) Επίσης το w900i για όσους τα συγκρίνουν, δεν έχει τόσο καθαρή οθόνη Μήπως η οθόνη του w900 σου , θέλει καθάρισμα:p :) και το δικό μου έχει απελπιστικά αργό μενού! Το μενού πλέον δεν είναι αργό , ούτε καν στο δικό μου, που είναι live.;) Νομίζω ότι το w900 και το k800 είναι 2 διαφορετικά (εντελώς)προιόντα της ίδιας εταιρίας και είναι κρίμα να κανιβαλίζουμε(δυστυχώς , το κάνω και εγώ καμιά φορά):O . Το w900 θα προσφέρει στον χρήστη του πράγματα , που το k800 δεν θα μπορέσει ποτε(μεγάλη οθόνη , ποιότητα κατασκευής , walkman , τεράστια εσωτερική μνήμη , καλή εγγραφή video). Το ίδιο ισχύει και για το k800.Έχει κάποια πράγματα που το w δεν έχει(περισσότερα mp , μάλλον και λίγο καλύτερη ποιότητα στην κάμερα* , μικρό μέγεθος-βάρος , μάλλον λίγο καλύτερη οθόνη* καλύτερο ράδιο.) *λέω μάλλον γιατί ακόμα δεν έχω προσωπική άποψη.:) 1 Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 2ον οτι δεν αναγνωριζει τα δευτερα και τριτα γραμματα στην πληκτρολογηση κατα την αναζητηση των επαφων..... Είναι αλήθεια αυτό; Είναι δυνατόν; Κάτι που υπήρχε σε όλα τα προηγούμενα Κ αλλά και W δεν γίνεται πλέον; Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Είναι αλήθεια αυτό; Είναι δυνατόν; Κάτι που υπήρχε σε όλα τα προηγούμενα Κ αλλά και W δεν γίνεται πλέον; Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Ναι , έλα ντε!!:wacko: :wacko: Δεν γίνεται , κάτι λάθος θα κάνει. Ίσως συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος (νομίζω)αν χρησιμοποιείς ελληνικά μικρά γράμματα(εκτός κι αν αυτό γινόταν στα Siemens και έχω μπερδευτεί.:O ) 1 Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Είναι αλήθεια αυτό; Είναι δυνατόν; Κάτι που υπήρχε σε όλα τα προηγούμενα Κ αλλά και W δεν γίνεται πλέον; Λίγο περίεργο μου φαίνεται. δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου.ακομα και σε επαφες που ξαναεγραψα με το πληκτρολογιο του ιδιου του τηλ ...γιατι νομισα πως δεν αναγνωριζε την γραμματοσειρα του p910iπου εστειλα τις επαφες στο k800i αλλα δυστυχως δεν αλλαξε τπτ..... οποτε περιμενουμε καποιο firmware update απο την SE μπας και λυθει το προβλημα. 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Τελείως κουφό είναι αυτό. Αν και φαντάζομαι θα λυθεί με μια μελλοντική αναβάθμιση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ναι , έλα ντε!!:wacko: :wacko: Δεν γίνεται , κάτι λάθος θα κάνει. Ίσως συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος (νομίζω)αν χρησιμοποιείς ελληνικά μικρά γράμματα(εκτός κι αν αυτό γινόταν στα Siemens και έχω μπερδευτεί.:O ) μακαρι να εκανα κατι λαθος εγω:( αλλα δυστυχως ετι ειναι...ακομα και με την abc επιλεγμενη ως γλωσσα γραφης παλι αναγνωριζει μονο το 1ο γραμμα που πληκτρολογεις στην αναζητηση επαφης και δεν μετακινειται οσα γραμματα κι αν συνεχισεις να πληκτρολογεις ωστε να σε φερει στο ονομα που αναζητεις,αλλα παραμενει στο 1ο ονομα του γραμματος που πληκτρολογησες ... δλδ αν θελεις να αναζητησεις πχ το "Κωσταντινου" πληκτρολογωντας το Κ σε παει στο πρωτο ονομα του Κ και ακομα κι αν συνεχισεις να πληκτρολογεις την συνεχεια του ονοματος που αναζητας (δλδ μετα το Κ - ω- σ -τ- α-ν- κλπ)αυτο θα παραμενει στην 1η καταχωρηση του Κ.....στον καταλογο των επαφων σου... 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfader Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 δλδ αν θελεις να αναζητησεις πχ το "Κωσταντινου" πληκτρολογωντας το Κ σε παει στο πρωτο ονομα του Κ και ακομα κι αν συνεχισεις να πληκτρολογεις την συνεχεια του ονοματος που αναζητας (δλδ μετα το Κ - ω- σ -τ- α-ν- κλπ)αυτο θα παραμενει στην 1η καταχωρηση του Κ.....στον καταλογο των επαφων σου... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η συσκευή σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα... Η δική μου δεν το έχει. Και μόλις διάβασα το post σου δοκίμασα να ξανακάνω αναζήτηση και στην αγγλική και στην ελληνική γλώσσα (έχω ονόματα και στις δύ ο γλώσσες περασμένα στη μνήμη). Κανένα πρόβλημα! Μέχρι και το τέταρτο γράμμα που προσπάθησα με πήγαινε ακριβώς εκεί που έπρεπε. Τις μνήμες μου τις πέρασα από το PC με το "Sony Ericsson PC Suite". Το μόνο "μικρό" παράπονο που έχω είναι η μπαταρία. Διαβάζω ότι πολλοί είναι ευχαριστημένοι από τη διάρκεια της, εγώ όμως όχι... Το έχω σχεδόν μια βδομάδα και ποτέ δε μου έβγαλε πάνω από 24ωρο χωρίς να μείνει η μπαταρία πάνω από το 20% φορτισμένη. Εντάξει μιλάω αρκετά, αλλά με την ίδια χρήση το Samsung D500 για παράδειγμα, κρατούσε το διπλό χρόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Είναι αλήθεια αυτό; Είναι δυνατόν; Κάτι που υπήρχε σε όλα τα προηγούμενα Κ αλλά και W δεν γίνεται πλέον; Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Τα αναγνωρίζει απλώς πρέπει να γίνει ΤΑΧΥΤΕΡΑ η εισαγωγή των τριών-τεσσάρων πρώτων γραμμάτων στην αναζήτηση,το δοκίμασα επί τούτου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 παιδια μπορει να ειναι προβλημα μονο στην δικη μου συσκευη... δοκιμασα να κανω αυτο που λεει ο φιλος rostropol αλλα παλι το ιδιο... τις επαφες τις εστειλα με "επιλογη και αποστολη ολων" με bluetooth απο το p910i ..αλλα ακομα και μερικες που τις εγραψα απο την αρχη σαν νεα επαφη με το πληκτρολογιο του ιδιου του τηλ ,παλι δεν αναγνωριζει τα επομενα γραμματα εκτος του 1ου....:( 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 παιδια μπορει να ειναι προβλημα μονο στην δικη μου συσκευη... δοκιμασα να κανω αυτο που λεει ο φιλος rostropol αλλα παλι το ιδιο... τις επαφες τις εστειλα με "επιλογη και αποστολη ολων" με bluetooth απο το p910i ..αλλα ακομα και μερικες που τις εγραψα απο την αρχη σαν νεα επαφη με το πληκτρολογιο του ιδιου του τηλ ,παλι δεν αναγνωριζει τα επομενα γραμματα εκτος του 1ου....:( Είχα παρόμοιο πρόβλημα με p900, το έλυσα μόνο όταν έβαλα όλες τις εγγραφές ξανά μεσω outlook, κανείς δεν είχε βρεί τι συνέβαινε... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Το αγορασα και εγω προχθες. Δε μου αρεσε καθολου στις φωτογραφιες, αλλα οταν το ειδα ηταν φοβερο! Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις τις φωτογραφιες, στην αρχη ειναι pixelιαρισμενες και μετα απο 2'' καθαριζουν... Αυτο το κοκκινο λαμπακι που αναβει οταν βγαζεις φωτο, ξερει κανεις τι ειναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Το αγορασα και εγω προχθες. Δε μου αρεσε καθολου στις φωτογραφιες, αλλα οταν το ειδα ηταν φοβερο! Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις τις φωτογραφιες, στην αρχη ειναι pixelιαρισμενες και μετα απο 2'' καθαριζουν... Αυτο το κοκκινο λαμπακι που αναβει οταν βγαζεις φωτο, ξερει κανεις τι ειναι? Φυσιολογικό είναι γιατί έχουν αρκετά kb και μέχρι να τις διαβάσει… Το λαμπάκι είναι φωτομέτρηση ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Το αγορασα και εγω προχθες. Δε μου αρεσε καθολου στις φωτογραφιες, αλλα οταν το ειδα ηταν φοβερο! Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις τις φωτογραφιες, στην αρχη ειναι pixelιαρισμενες και μετα απο 2'' καθαριζουν... Αυτο το κοκκινο λαμπακι που αναβει οταν βγαζεις φωτο, ξερει κανεις τι ειναι? Από το review του MsK "Το κόκκινο φως αντανακλάται στα αντικείμενα και το κινητό μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια την απόσταση στην οποία βρίσκονται." http://www.myphone.gr/devices/review-74.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Φυσιολογικό είναι γιατί έχουν αρκετά kb και μέχρι να τις διαβάσει… Το λαμπάκι είναι φωτομέτρηση ;) Ναι αλλα αυτο μου συμβαινει και με φωτο 640x480, που δεν ειναι και πολλα kb. Ευχαριστω, παντως για την απαντηση!:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 epidi exo epidotisi 230 euro stin tim kai alla 80 euro se advantage points skeftome na kano tin anavathmisi gia na paro to kinito. Perasa apo Vodafone kai to eixane tous zhthsa na mou anoiksoune to kouti kai na to do apo konta. Entyposis einai oti to kinito einai poly kalo sxediasmeno. meta apo reviews pou diavasa edo mesa me ksenerose mexri pou to eida. Poly kalo!. Den pistevo na trizoun ta plastika tou afou ekana ena test me sfiksimo 2 3 fores na to nioso ligo sta xeria mou. Mou fanike poly elafri pou einai ena Sin!..kai poly omorfo...to asximo den ksero pou to vriksete to vrisko poly kalitero apo to k750. Tora epidi eimai poly anipomonos to thelo tora...alla meta perimeno kai to N93 pou kamia sxesh me to kinito ayto alla 2 plasio stin timi. Eimai parapano gia fotos para video, afou kai me to W900i evgala arketa video me ta 30frame rate tou. Ti na kano re pedes? To w900i to goustaro alla den goustaro pleon kinito me 2 megapixel. afou proxorame mprosta pio to nohma na mino piso. Ena me xalai arkete me to kinito einai to Xalia video pou diavazo...alla ena goustaro pos einai Cybershot!. Kai tora pou tha to paroume (an to telika to paro) tha vgi anakoinosi gia Cybershot me video pou tha einai HD piotita!..."MARK MY WORDS"! ..kai pali tha tin patisoume!. Tora sxetika me to M2 card, ego sinfono me ena paidi pou eipe...pote xrisimopoisate tin 32 ara h tin 64 ara karta? Ego panta agoraza alli, tora gia 1 giga 59 euro einai tsampa ta lefta! .. Ante tim ferte to na teliono... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ρυθμισεις Vodafone GPRS, MMS, κλπ πως θα βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ρυθμισεις Vodafone GPRS, MMS, κλπ πως θα βαλω; http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407 Ευχαριστω πολυ. Και για GPRS 3G θα βαλω εκει που λεει WAP? Eχει τιποτα ειδικες ρυθμισεις το 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ευχαριστω πολυ. Και για GPRS 3G θα βαλω εκει που λεει WAP? Eχει τιποτα ειδικες ρυθμισεις το 3G? Για αυτο δεν γνωριζω.:O Λογικα το χρειαζεσαι και το WAP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 με το phone explorer ειναι συμβατο το τηλ? επισης γνωριζει κανεις ποτε θα το εχει η ΤΙΜ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts