papi Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά γεια σας κι από μένα...πήρα και γω το k800i πριν 2-3 μέρες... Δεν του έχω βάλει τίποτα μέσα γιατί ήθελα να σας διαβάσω πρώτα και το έκανα...138 σελίδες... ΕΛΕΟΣ στραβώθηκα... :wacko: εξακολουθώ όμως να έχω απορίες...καθότι άσχετη... 1) είχα το σ700ί και θέλω να βάλω τις φώτος στο κ800 την ατζέντα και τα πρόχειρα...τα έχω ρίξει στο pc με το my phone explorer αλλά στο κ800 πως θα τα βάλω?:O 2) επίσης και τα παιχνίδια του σ700 θέλω στο κ800 αλλά είναι κλειδωμένα:( :( :( είμαι σίγουρη ότι ξέρετε εσείς;) υ.γ. κρίμα τόσο διάβασμα που έκανα :p ;) Καλημέρα και καλορίζικο. Αφού καταφέρεις να στήσεις το Κ800 με το My Phone Explorer, κάνε εισαγωγή το αρχείο backup που πήρες απο το προηγούμενο τηλέφωνο (ΠΡΟΣΘΕΤΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και όλα θα έρθουν μέσα. Τα παιχνίδια απλώς πρέπει να τα ξανακάνεις εγκατάσταση. Επίσης υπάρχει αυτή τη στιγμή ολοκαίνουργια έκδοση του Phone Explorer 1.5.4 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 παιδιά ποια είναι η τελευταία version του κινητού; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 γεία σας απο σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Κ800 μόνο που έχω μια απορία. τα βυσματα (φορτιστής καλώδιο h/f) πώς βγένουν απο το τηλέφωνο; στα παλιά ερικσον θυμάμε τα έστρεφα λιγο προς τα πάνω και μετά εβγενάν,στο κ800 τι ισχύει ; ευχαριστώ.:) Εγώ πάντω τα τραβάω απλώς προς τα έξω... :) :confused: Γιατί υπάρχει και άλλος τρόπος? Απλά τράβα το προς τα έξω φίλε μου, όπως λέει ο digeorgeous Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 παιδιά ποια είναι η τελευταία version του κινητού; Αν εννοείς το software R1ED001. Όμως βρε παιδιά κάντε τον κόπο να κάνετε μια αναζήτηση στα μυνήματα. Έχει ερωτηθεί και απαντηθεί τουλάχιστον 20 φορές το ίδιο πράγμα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 συγνώμη είμαι ακόμα στην 35 σελίδα... που θα πάει θα τις διαβάσω όλες :) ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Τότε να θεωρήσω τον εαυτό μου υπερτυχερό!:D Και το λέω γιατί πέρασαν από τα χέρια μου t100, t600(2), t610, k700 (2), k600, k750, k800 σε διάστημα 4-5 χρονών, και κανένα μα κανένα δεν μου ξεράθηκε έτσι στα ξαφνικά. Ή εγώ τον εαυτό μου πολύ άτυχο:( Βέβαια, εξαρτάται και πόσο καιρό είχες το καθένα. Αν τα είχες από 2-3 μήνες μπορεί να μην πρόλαβαν να σου πεθάνουν! Πάντως, τα συχνά προβλήματα ξεκινούν μετά το k700. Κάποια και λιγότερο από 2-3 μήνες γιατί δεν με ικανοποίησαν σαν κινητά. Αυτά που είχα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν τα t610, k700, k750 και φυσικά τώρα το Κ800. Φίλε μου ούτε εγώ είμαι τυχερός (το αντίθετο θα έλεγα ) ούτε εσύ γκαντέμης. Είναι λαχείο το θέμα, που θα πέσεις, και πόσο τα σκαλίζεις. Για παράδειγμα δεν είναι και ότι καλύτερο το να βγάζεις και να βάζεις συνεχώς SIM στο τηλέφωνο. Εγώ έχω το Κ800 με την κανονική USIM, και το Κ750 με μια prepaid. Το νούμερό της (της prepaid ) το ξέρουν λίγοι και καλοί. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 file mou mhpos exeis vodafon together? giati se emena exei sbhsei 4!!! fores, k ofeiletai sthn enallagh ton ari8mon sto vodafon together. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 μόλις του έκανα αναβάθμιση ... R1ED001 ALLA TO EROM PAREMEINE R3A011 ετσι πρέπει; η θέλει και άλλη αναβάθμιση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 re pedia 3eri kanis giati otan vgazo fotos me to flas tin nikta emfanizonte diafora kiklakia? Εξαρτάται απο πόσα έχεις πιεί ............. :lol: Αν εννοείς τους μικρούς κόκκινους κόκκους πάνω στο μαύρο είναι λόγω του υποφωτισμού και της ανεπάρκειας του φλάς καθώς και του μέτριου αισθητήρα. Πάντα υστερούσε η SE στις νυχτερινές λήψεις. 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά αν πάω σε ενα SE Serice Point θα μου κανουν την αναβάθμιση???? 1 Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά αν πάω σε ενα SE Serice Point θα μου κανουν την αναβάθμιση???? Κανονικοτατα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εξαρτάται απο πόσα έχεις πιεί ............. :lol: Αν εννοείς τους μικρούς κόκκινους κόκκους πάνω στο μαύρο είναι λόγω του υποφωτισμού και της ανεπάρκειας του φλάς καθώς και του μέτριου αισθητήρα. Πάντα υστερούσε η SE στις νυχτερινές λήψεις. Δεν νομίζω ότι ο φίλος εννοεί θόρυβο.Μάλλον αναφέρεται σε κανονικούς κύκλους. Συμβαίνει λόγω του φλάς.Το έχω δεί και σε ψηφιακές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά αν πάω σε ενα SE Serice Point θα μου κανουν την αναβάθμιση???? Καλύτερα είναι να την κάνεις από το SEUS μόνο σου. Ο οδηγός εγκατάστασης είναι απλούστατος και κατατοπιστικότατος. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα λύσεις τις όποιες απορίες σου πάνω στο θέμα. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Δεν νομίζω ότι ο φίλος εννοεί θόρυβο.Μάλλον αναφέρεται σε κανονικούς κύκλους. Συμβαίνει λόγω του φλάς.Το έχω δεί και σε ψηφιακές. Φυσικά και δεν αναφέρεται σε ψηφιακό θόρυβο αλλά σε λάθος του φακού να απεικονίσει το εκάστοτε θέμα. Συμβαίνει (τουλάχιστον σε μένα) πάντα με φλας και όταν ανάμεσα στο φακό και στο πρώτο πλάνο υπάρχει αρκετός καπνός π.χ. καπνός τσιγάρου, καπνός εφέ στα διάφορα clubs ή από καπνογόνα στο γήπεδο. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Φυσικά και δεν αναφέρεται σε ψηφιακό θόρυβο αλλά σε λάθος του φακού να απεικονίσει το εκάστοτε θέμα. Συμβαίνει (τουλάχιστον σε μένα) πάντα με φλας και όταν ανάμεσα στο φακό και στο πρώτο πλάνο υπάρχει αρκετός καπνός π.χ. καπνός τσιγάρου, καπνός εφέ στα διάφορα clubs ή από καπνογόνα στο γήπεδο. Πολύ σωστά!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Φυσικά και δεν αναφέρεται σε ψηφιακό θόρυβο αλλά σε λάθος του φακού να απεικονίσει το εκάστοτε θέμα. Συμβαίνει (τουλάχιστον σε μένα) πάντα με φλας και όταν ανάμεσα στο φακό και στο πρώτο πλάνο υπάρχει αρκετός καπνός π.χ. καπνός τσιγάρου, καπνός εφέ στα διάφορα clubs ή από καπνογόνα στο γήπεδο. Πολύ σωστά!:) vasika auto prepi na einai giati 2-3 fores pou mou etixe itan se club kai se party me poli kapno kai fotismo.dld den einai provlima tis kameras kai na min anisixo? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 vasika auto prepi na einai giati 2-3 fores pou mou etixe itan se club kai se party me poli kapno kai fotismo.dld den einai provlima tis kameras kai na min anisixo? Γι' αυτό σου έγραψα εξαρτάται πόσα ήπιες..... Ειδα την ώρα που πόσταρες το αρχικό μύνημα........:lol: 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Μπορούμε να πούμε κάποια αρνητικά για το Κ800, σίγουρα όχι όμως για την κάμερα. Η ανάλυση στο βίντεο θα μπορούσε να ανέβει αλλά οι μηχανικοί της σχεδιάζουν μάλλον να δοθεί στο επόμενο μοντέλο! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 vasika auto prepi na einai giati 2-3 fores pou mou etixe itan se club kai se party me poli kapno kai fotismo.dld den einai provlima tis kameras kai na min anisixo? Όχι, είναι κάτι που συμβαίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε πολύ ακριβότερα και εξειδικευμένα μοντέλα στο κακομοίρικο το Κ800 δε θα γινότανε, το οποίο (για να μη ξεχνιόμαστε) είναι πρωτίστως κινητό τηλέφωνο. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά αν πάω σε ενα SE Serice Point θα μου κανουν την αναβάθμιση???? Καλύτερα είναι να την κάνεις από το SEUS μόνο σου. Ο οδηγός εγκατάστασης είναι απλούστατος και κατατοπιστικότατος. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα λύσεις τις όποιες απορίες σου πάνω στο θέμα. Έχω κατεβάσει το προγραμμα αλλα για καποιο λογο δεν ξερω γιατι δεν μου κανει εγκατάσταση. 1 Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 to allo provlima pou den mou emfanizei posa paixnidia kai apps exo oute to megethos tous otan pao stin katastasi mninis 3eri kanis pou ofeilete?logika sto logismiko einai alla pos ftiaxnete? P.s exo kani tin anavathmisi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με την προσθήκη RSS feeds. Σε πολλές περιπτώσεις, αφού αναζητά για λίγο το feed που βάζω, μου βγάζει την ένδειξη "Δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στην διεύθυνση που εισάγετε". Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Θέλω να προσθέσω το RSS feed ενός δημοφιλούς blog, π.χ. αυτού που διατηρεί ο Νίκος Δήμου. Κάνω λοιπόν τις εξής ενέργειες: 1) Κοιτάω τα properties του RSS feed που έχω εδώ στον Firefox, και βλέπω ότι η διεύθυνση του feed του blog είναι η nikosdimou.blogspot.com/atom.xml. 2) Ανοίγω τον "Αναγνώστη RSS" στο Κ800 μου. 3) Επιλέγω Πρόσθ. >> Νέα πηγή 4) Στο αναδυόμενο πεδίο, σβήνω το www. (αφού η παραπάνω διεύθυνση δεν έχει τέτοια έναρξη) και εισάγω τη διεύθυνση nikosdimou.blogspot.com/atom.xml (Δοκιμάζω επίσης την εκδοχή http://nikosdimou.blogspot.com/atom.xml, αλλά τα ίδια συμβαίνουν.) 5) Πιέζω Μετάβ. (Και, αφού ψάξει για λίγα δευτερόλεπτα, μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα που σας ανέφερα παραπάνω.) Ρωτώ λοιπόν: κάνω κάτι λάθος, στα βήματα που σας έγραψα; Αν όχι, γιατί δεν βρίσκει την πηγή για να την προσθέσει; (Το ίδιο γίνεται με όλα τα RSS feeds των blogs που βρίσκονται στο blogspot.com και αυτό με παραξενεύει ακόμα περισσότερο, αφού υποτίθεται ότι η δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών σε blog που έχει το Κ800 συνεργάζεται by default με το blogspot.com ειδικά...) Το ίδιο μήνυμα μού βγάζει και όταν βάζω το RSS feed τού myphone, δηλαδή το http://www.in.gr/RSS/feed.asp?FeedSelect=LastNews. Δεν υπάρχουν, λέει, έγκυρες πηγές στη διεύθυνση αυτή, τη στιγμή που στον RSS αναγνώστη - ο οποίος είναι ο Live Bookmark, δηλαδή ο ίδιος με του κινητού - του Firefox μου λειτουργεί μια χαρά... Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 to allo provlima pou den mou emfanizei posa paixnidia kai apps exo oute to megethos tous otan pao stin katastasi mninis 3eri kanis pou ofeilete?logika sto logismiko einai alla pos ftiaxnete? P.s exo kani tin anavathmisi αυτο ειναι bug της νεας εκδοσης λογισμικου φιλε μου.θα περιμενουμε την επομενη να διορθωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 μόλις του έκανα αναβάθμιση ... R1ED001 ALLA TO EROM PAREMEINE R3A011 ετσι πρέπει; η θέλει και άλλη αναβάθμιση; Το SEUS δεν αναβαθμίζει την EROM. Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτιάξουν την ρουτήνα τους!!!!:blink: Και μιλάμε για μήνες τώρα!!! ( Να χαίρονται τους προγραμματιστές τους!) Αν θέλεις να την αναβαθμίσεις και αυτήν, μόνον μέσω Wotanserver. Να τονίσω πάλι, ότι για μένα σοβαρή αναβάθμιση είναι μόνον μέσω Wotan. Με την έννοια ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα στο τηλέφωνο και μετά το τέλος της αναβάθμισης θα το έχεις μαμά το τηλέφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts