Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kai kati allo.. prospatho na kano video-klisi (ime edos diktiou 3G) ala mou vgazi me tin mia failed!!

giati mpori na simveni afto?? ap'oti xerw den xriazete kapia rithmisi..

Για να πραγματοποιήσεις μια βιντεο κληση δν χρειαζεται να έχεις μονο 3G kάληψη αλλα και 3G κάρτα SIM:D :O

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

ΔΕΝ χρειαζεσαι απαραιτητα sim 3G.

Xreiazetai sigoura!!!

Otan eixa parei to nokia 6680 eixa rwthsh kai eixa kanei allh sim h opoia kostizei peripou 30$:p

Δοκίμασε να το φλασαρεις μέσω wotanserver και το κινητό θα γίνει όπως ήταν από τη μαμά του

Ευχαριστώ αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή όλα updates είναι.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Xreiazetai sigoura!!!

Otan eixa parei to nokia 6680 eixa rwthsh kai eixa kanei allh sim h opoia kostizei peripou 30$:p

Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και απαραίτητο:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ευχαριστώ αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή όλα updates είναι.

Στο wotanserver σου σβήνει και περνάει όλο το λογισμικό από την αρχή. ΘA είναι όπως όταν το πήρες!

den exo internet throu mobile giauto

Δεν σου λέω να το κανείς από το κινητό σου. Από το pc Θα κανείς την αναβάθμιση. Μέσω sony ericsson update service.

Στην Vodafone και στην ΤΙΜ ΔΕΝ χρειαζεται καρτα 3G! Τα "δεδομενα" δεν ειναι κατι για τα οποια ανταλλασουμε αποψεις...γι'αυτο και ειναι "δεδομενα"!!!

8a mporouses toulaxiston na to peis me kalutero tropo!!!

Egw grafw auta pou mou lene se magazia otan rwtaw!!!

egw exw cosmote ara xreiazotan:cool:

παιδιά μου το έκανε δώρο σήμερα το κορίτσι και έχω κατουρηθεί πάνω μου!

Νομίζω είναι σάχλα που δεν έχει μέσα κάρτα μνήμης και που δεν αναφέρεται πώς ανοίγει η υποδοχή στο εγχειρίδιο.

Νομίζω επιπλέον ότι το K750 μου ήταν ένα εκπληκτικό τηλέφωνο δεδομένης της τιμής και του μεγέθους του!

σου πηρε η κοπελα σου k-800???:w00t: μια τετοια κοπελα θελω κι εγω,πλακα κανω,καλοριζικο φιλε μου,ελπιζω να σου αρεσει και καλο ειναι να περασεις την νεα αναβαθμιση μεσα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η πολύ καλή τιμή που έχει τώρα το Κ750 (κάπου 230 ευρώ), προέκυψε λίγο πριν ή αμέσως μετά την κυκλοφορία του Κ800! Μάλλον έχουν στοκ από Κ750, αλλιώς θα το είχαν αποσύρει διότι είναι σοβαρός ανταγωνιστής του Κ800!

Η υποδοχή ανοίγει αν τραβήξεις το άκρο της από την πλευρά που αφήνει ένα μικρό κενό. Δεν θυμάμαι αν το έλεγε το manual...

Το κορίτσι είναι εξαιρετικό, να μείνεις μαζί της !!! ;)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Η πολύ καλή τιμή που έχει τώρα το Κ750 (κάπου 230 ευρώ), προέκυψε λίγο πριν ή αμέσως μετά την κυκλοφορία του Κ800! Μάλλον έχουν στοκ από Κ750, αλλιώς θα το είχαν αποσύρει διότι είναι σοβαρός ανταγωνιστής του Κ800!

Η υποδοχή ανοίγει αν τραβήξεις το άκρο της από την πλευρά που αφήνει ένα μικρό κενό. Δεν θυμάμαι αν το έλεγε το manual...

Το κορίτσι είναι εξαιρετικό, να μείνεις μαζί της !!! ;)

Το κ750 στο πλαισιο εχει 209 και στην microland 199;)

Το κ750 στο πλαισιο εχει 209 και στην microland 199;)

Στη microland υπάρχει ακόμη? Στο site της δεν υπάρχει... (σορρυ για το off topic)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Στη microland υπάρχει ακόμη? Στο site της δεν υπάρχει... (σορρυ για το off topic)

Ναι απο οσο ξερω υπαρχει ακομα:D

kalhspera...einai eukolo kapoios na mou pei pou pernaw alles efarmoges opws paixnidia mesa sto k800 eite mesw pc suite eite mesw my phone explorer? otan to sundew me to usb ston upologisth kai anoigw to programma vriskei monotis eikones ths cameras ta themata kai tous hxous

kalhspera...einai eukolo kapoios na mou pei pou pernaw alles efarmoges opws paixnidia mesa sto k800 eite mesw pc suite eite mesw my phone explorer? otan to sundew me to usb ston upologisth kai anoigw to programma vriskei monotis eikones ths cameras ta themata kai tous hxous

Καταρχήν μπορείς να στείλεις εφαρμογές και παιχνίδια μέσω bluetooth.

Αν όμως προτιμάς το καλώδιο, θα κάνεις τα εξής:

Συνδέοντας το κινητό με το pc επιλέγεις από το κινητό την λειτουργία "μεταφορά δεδομένων"

Ανοίγοντας λίγα δευτερόλεπτα μετά το "my computer" στο pc σου θα δείς το κινητό σαν αφαιρούμενο δίσκο.Θα ανοίξεις τους φακέλους του κινητού σου από εκεί και όχι από το εικονίδιο(file manager) που έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας όταν εγκατέστησες το pc suite.Θα περάσεις τα παιχνίδια ή τις εφαρμογές που θέλεις στο φάκελο "διάφορα' και μετά θα αποσυνδέσεις το κινητό από το pc.Θα πάς στο φάκελο "διάφορα" όπου είχες πετάξει τα παιχνιδάκια σου και θα πατήσεις εγκατάσταση.Αυτόματα οι εφαρμογές θα εγκατασταθούν στο αντίστοιχο φάκελο που θα διαλέξεις(παιχνίδια ή εφαρμογές) και τέλος:) :) .

Μετά, το αρχείο από το φάκελο "διάφορα" που το χρησιμοποίησες για να κάνεις την εγκατάσταση, μπορείς, αν θέλεις, να το σβήσεις για οικονομία χώρου, μιας και πλέον δεν σου χρειάζεται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

se euxaristw polu tha to dokimasw.elpizw na mhn antimetwpisw problma...kati allo ...pernaw kapoies fwtografies mesa ki enw sto pc suite mou deixnei oti tis exei perasei otan paw sto kinhto na tis dw den uparxoun...giati?

Με το myphonexplorer σου δίνει την επιλογή με δεξί κλικ για μεταφορά στο τηλ κατευθείαν.

se euxaristw polu tha to dokimasw.elpizw na mhn antimetwpisw problma...kati allo ...pernaw kapoies fwtografies mesa ki enw sto pc suite mou deixnei oti tis exei perasei otan paw sto kinhto na tis dw den uparxoun...giati?

Αν έχεις συνδεμένο το τηλέφωνο με το κινητό, αποσύνδεσέτο και θα τις δεις.

Aυτο εδω σημαινει οτι ΜΟΝΟ για Cosmote χρειαζεται καρτα 3G??? O ερωτων, Sharp GX20 Video, λεει μερικα posts παραπανω οτι χρησιμοποιει VODAFONE! Υποθετω οτι ρωτουσε για τον εαυτο του και οχι για το αν χρειαστηκες εσυ καρτα 3G! ;)

pedia iremiste.. pira til stin exipirwtisi pelatwn tis voda kai mou zitisan noumero kai stixia mou kai mou ipe o tipos pos odos den itan energopiimeni i 3G litourgia gia ton arithmo mou.. kai apla mou to energopiisan..:cool:

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Αν δεν θέλεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογή, στείλε μου το email σου με PM για να σου στείλω μόνο τους drivers.:)

Σ' ευχαριστώ πολύ. Στο στέλνω!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

tha ithela na rwtisw programa pou na prosomionei tis leitourgies i mode yparxei?

Προσωπικά δεν έχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Χλωμό το κόβω!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

paidia exw to logismiko r1cf001

kai otan paw gia update leei diaxeirisi siskeuis sonyericsson diakopi epikoinwnias. ti ftaiei? ime poli piso se update? gia tin xalia analisi twn video iparxei kati?

Πάνε στις ρυθμίσεις Internet και δώσε στο προφίλ internet το account που βγαίνεις στο νετ. Αν δεν κάνω λάθος είσαι 1 version πίσω.

Παιδιά καλησπέρα. Εχω ένα πρόβλημα με το Κ800i εδώ και δυο μέρες, όταν πηγαίνω παιχνίδια η εφαρμογές δεν μπορώ να μπω μέσα, μου γράφει "η ενέργεια απέτυχε". Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση οποιοδήποτε java από το φάκελο διάφορα αλλά μου γράφει πάλι το ίδιο. Εκανα αναβάθμιση λογισμικού απο το SEUS αλλά το πρόβλημα πάλι δεν λύθηκε (βέβαια λύθηκε ενα άλλο, αυτο με την άσπρη οθόνη. Στην απόγνωσή μου μέχρι και format το memory stick (M2) έκανα! Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή αλλιώς με βλέπω να τρέχω για service και να μένω καμμιά βδομάδα χωρίς κινητό. Παρεπιπτόντως έχω εγκαταστήσει πάνω από 500 παιχνίδια είτε σε φούλ ανάλυση είτε σε αυτήν του K750i.

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ ενώ έκανα δοκιμές με το PC Suite στο PC!!! :( Θεραπεία με SEUS ξέχνα το. Η αναβάθμιση που κάνει είναι πολύ "light". :mad:

Φρόντησε να κρατήσεις ένα backup ότι χρειάζεσαι από το κινητό σου, και κάνε αναβάθμιση στο wotan. Απ' ότι κατάλαβα δυστυχώς, είναι το μόνο μέρος που μπορείς να κάνεις σοβαρά δουλειά! 2 μέρες μου βγήκε η ψυχή να προσπαθώ να το επαναφέρω και τελικά μόνο όταν έσκασα τα 7 ευρώ στο wotan μπόρεσα να κάνω δουλειά! :mad:

PS. Πιθανών μετά να σου κάνει παλαβά πράγματα με την μνήμη Μ2. Θα σου δώσει την εντύπωση ότι τα έχει φτήσει! ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!!! Τράβα της 2-3 format, και στο τέλος θα συνέρθει!!! Μιλάμε είχα τρελαθεί με το σκηνικό γιατί δεν ήθελα από την αρχή να περάσω το PC suite, και συνέβει ότι συνέβει μετά!!! Μπορεί να ήταν και τυχαίο βέβαια, αλλά χρόνια τώρα που έχω SE κινητά ποτέ δεν μου γέμησε το μάτι η συγκεκριμένη εφαρμογή!!!!

Αναφορικά με την μνήμη που μπορεί να δεχτεί το K800i.

Γνωρίζει κανείς αν τα προϊόντα της SanDisk έχουν την ίδια ταχύτητα με εκείνα της Sony;

Στο site του memory stick micro δεν βρήκα πληροφορία για την ταχύτητα που έχει:

http://www.memorystick.com/en/index.html

Η wikipedia δίνει μόνο την transfer speed

http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_Stick

To eshop δίνει μια ταχύτητα εγγραφής [απ' όσο διάβασα γενικά και σε άλλα site είναι λογική] για το προϊόν της Sony

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569903

Για το αντίστοιχο της SanDisk είδα αυτό:

http://www.pixmania.com/gr/gr/383825/art/sandisk/eunoa-ii-ico-memory-stick.html

Μάλλον οι ταχύτητες δεν φαίνεται να είναι ίδιες, και σίγουρα υπάρχει διαφορά στις τιμές τους.

Αν κάποιος μπορέσει να μας ενημερώσει σχετικά με:

1. Τις θεωρητικές ταχύτητες του Μ2(memory stick micro) όσο και

2. Τις ταχύτητες που υποστηρίζει το K800i (διάβασα ότι η ταχύτητα εξαρτάται και απο την συσκευή)

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους(ες) απαντήσουν

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας!

βοηθεια!

δεν μπορω να εγκαταστησω το κ800 στο pc Μου!

με το που το συνδεω στη Usb μου πεταει το μνμ βρεθηκε νεο υλικο "sony ericsson devise 039 usb wmc modem!!!"

δεν το βλεπει ως se k800, οποτε δεν μπορω να κανω με τιποτα την εγκατασταση...εχω προσπαθησει τα παντα, μπορει να βοηθησει καποιος;;;

• The title was changed to Sony Ericsson K800i