Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενική παραδοχή όμως στα καταστήματα του κλάδου είναι ότι για τα διάφορα προβλήματα που εμφάνισε το Κ800 ιδιαίτερα ως πολυαναμενόμενο μοντέλο δεν "περπάτησε" και πολύ;) ,θα σε συμβούλευα πριν το αγοράσεις να το δεις live πρώτα,μην βιαστείς;) ;)

Ναι, αυτό είναι αλήθεια.

Όχι ότι δεν πούλησε, αλλά λιγότερο από τα αναμενόμενα.

Δεν ξέρω αν φταίνε τα προβλήματα ή κάτι άλλο(ανταγωνισμός, υψηλή τιμή, design), αλλά δεν σημειώνει την επιτυχία των προκατόχων του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ rostropol για την απάντηση σου. Μια και το ξέρεις απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό από θέμα γρηγοράδας πως τα πάει? Εγώ έχω το 6600 της Nokia (φανατικός δε Nokiάκιας αλλά ως εδώ…). Το Nokia λοιπόν εκτός ότι έχει ΠΟΛΥ χαμηλά ringtones είναι και πολύ μα πάαααρα πολύ αργό…. Υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα και στο Ericsson ?

TY 

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ rostropol για την απάντηση σου. Μια και το ξέρεις απʼ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό από θέμα γρηγοράδας πως τα πάει? Εγώ έχω το 6600 της Nokia (φανατικός δε Nokiάκιας αλλά ως εδώ…). Το Nokia λοιπόν εκτός ότι έχει ΠΟΛΥ χαμηλά ringtones είναι και πολύ μα πάαααρα πολύ αργό…. Υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα και στο Ericsson ?

TY 

μερα με την νυχτα,τα ringtones στο κ800ι παιζουν πολυ υψηλα και αν ειναι και mp3 νομιζεις οτι διπλα σου εχεις ραδιοφωνο :lol: :lol:

τω μενου επισης ειναι πολυ συνεργασιμο και δεν νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το πρωί έχω φάει τον κόσμο να βρω το κ800 theme (αφορά φωτογραφίεςτου κ800) που έιχα βρει σε ένα site !

Ξέρει κανείς κάτι?

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ rostropol για την απάντηση σου. Μια και το ξέρεις απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό από θέμα γρηγοράδας πως τα πάει? Εγώ έχω το 6600 της Nokia (φανατικός δε Nokiάκιας αλλά ως εδώ…). Το Nokia λοιπόν εκτός ότι έχει ΠΟΛΥ χαμηλά ringtones είναι και πολύ μα πάαααρα πολύ αργό…. Υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα και στο Ericsson ?

TY 

Γρηγοράδα έχει και είναι πολύ σταθερό,εάν δεν κολλάει και το joystick:wacko: (χρήζει προβληματισμού η υλοποίηση του από μέρους της SE για να μην ξαναβάλουν σε επόμενα μοντέλα τους κάτι τέτοιο:mad: ),η ένταση των ήχων κλήσης είναι ΧΑΜΗΛΗ συγκρινόμενο με προγενέστερα μοντέλα(Κ750...) και μεταγενέστερα(Κ610) της σειράς Κ,θα ήταν άτοπο η σύγκριση με μοντέλα W ή ακόμα και το 6600 που είναι αρκετά παλιότερο και δίχως δυνατότητες "tuning" όπως πχ.Ισοσταθμιστή κλπ.

Γρηγοράδα έχει και είναι πολύ σταθερό,εάν δεν κολλάει και το joystick:wacko: (χρήζει προβληματισμού η υλοποίηση του από μέρους της SE για να μην ξαναβάλουν σε επόμενα μοντέλα τους κάτι τέτοιο:mad: ),η ένταση των ήχων κλήσης είναι ΧΑΜΗΛΗ συγκρινόμενο με προγενέστερα μοντέλα(Κ750...) και μεταγενέστερα(Κ610) της σειράς Κ,θα ήταν άτοπο η σύγκριση με μοντέλα W ή ακόμα και το 6600 που είναι αρκετά παλιότερο και δίχως δυνατότητες "tuning" όπως πχ.Ισοσταθμιστή κλπ.

τελικα στην omnitech μου εκαναν αλλαγη στο joystick .....αρα καλα εκανα και το εστειλα γιατι μετα απο κανα δυο μηνες ακομα αντε να στο αλλαξουν :!:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Με πείσατε

Πήγα και το «χτύπησα» από Vodafone με φορητότα αριθμού (γιατί ήμουν cosmote) με 270€

:-)

Εγώ προσωπικά προσπαθούσα εμμέσως πλην σαφώς και πλαγίως:wacko: ;) να σε μεταπείσω,αλλά απ'ότι φαίνεται δε κρατιόσουν άλλο,καλορίζικο και σιδεροκέφαλο:) .

Το Κ800 το είχα πάρει και'γω,το κράτησα για 1 μήνα και δέκα μέρες,ήδη είχαν κάνει την εμφάνιση τους μικροενοχλήσεις στο joystick και ως προείπα η ένταση των ήχων κλήσης ήταν πολύ χαμηλή με απώλειες κλήσεων σε ορισμένες περιπτώσεις:mad: ,,δεν μπορούσα να κάνω άλλο τα στραβά μάτια-στο κάτω κάτω της γραφής 439 € έδωσα και να μην ακούγεται και λοιπά,πάει πολύ.Εύχομαι το δικό σου να είναι πάντα ΟΚ:)

τελικα στην omnitech μου εκαναν αλλαγη στο joystick .....αρα καλα εκανα και το εστειλα γιατι μετα απο κανα δυο μηνες ακομα αντε να στο αλλαξουν :!:

Πάλι καλά,κάντου και αναβάθμιση-εάν δεν έχεις κάνει ακόμα,απ'ότι έγραψε κάποιος πιο πάνω έχει ανέβει στο SEUS:)

Πάλι καλά,κάντου και αναβάθμιση-εάν δεν έχεις κάνει ακόμα,απ'ότι έγραψε κάποιος πιο πάνω έχει ανέβει στο SEUS:)
Το ειχα κανει ,μου ειχαν πει οτι θα διορθωθει με την αναβαθμιση αλλα δεν.....
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

TA MA8ATE???? online to neo logismiko apo SEUS egw to ekana :) ola fine...........! kala upgradeeee

ti leei to upgrade kamia emfanis diafora?

Den katalabes kati.. ola ta kinita exoun sthna arxi problima otan bgenoun sthn agora.. sto epidi douleua 2 xronia se magazi me kinhta..apla esy den to exeis dei auto.. 10 10 fernoun ta nokia ericsson siemens ktl ktl...otan bgenei ena firmware bgenei me skopo na diorthosi k na prostesi kapoia pramata!an ypir8e problima me ta kinhta oti htan elatomatika sthn kataskeuei 8a ta eixan anakalesi ola pisw gia alagi! apla einai kati pou bgenei sthn poria k mporei na dior8o8ei!psaksou ligo k 8a deis oti exw dikio! exw 2 filous pou exoun to k800 o enas to alakse 2 fores o allos einai asteri! ara cool!

ase file...allo mikro provlimata pou ehoun ta perisotera k allo afto pou leme me to sigekrimeno kinito...ta mikro provlimata iparhoun se ola k de diorthononte me tipota k afta ine sinithos oti mia stis100 kani epanekinisi mono tou...

edo milame gia hontro provlimata k esis lete tha diorthothoun parte to..e an diorththoun to pernoume..halasmeno pragma eno to kseris oti ine halasmeno prepi na ise poli malakas gia na to agorasis..

ase pou iparhi periptosi na mi diorthothoun k pote..

oso gia ta provlimata oti kinito iha den ihe pote kolimata trela k provlimata

motorola v600 apsogo

motorola v950 apsogo

sonny w900 apsogo(iper apsogo)

esis perimenete tora tin litrosi tis epidiorthosis k an den erthi mi halieste

ohaohahoaoha

molis ekana update apo to SEUS, 5-10 kratise, tora exo tin R1ED001 kai EROM:R3A011. Kati allo, (exo to K800i 2-3 meres kai to matheno), yparxoun 2 dyo diaforetikoi browser sto kinito? Ta Ellinika vgainoun se tetragonakia se ellinika site, pos diorthonete afto? Thanks!

:)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

molis ekana update apo to SEUS, 5-10 kratise, tora exo tin R1ED001 kai EROM:R3A011. Kati allo, (exo to K800i 2-3 meres kai to matheno), yparxoun 2 dyo diaforetikoi browser sto kinito? Ta Ellinika vgainoun se tetragonakia se ellinika site, pos diorthonete afto? Thanks!

:)

Μόλις τελείωσα και εγώ την αναβάθμιση επιτυχώς!

Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι ότι κατα την εγγραφή βίντεο μπορείς να κάνεις ζουμ! Νομίζω ότι δεν γινόταν προηγουμένως..

Το κινητο με την αναβαθμιση εγινε σφαιρα. Μιλαω για αυτη με την erom μαζι. Ουτε ενα κολλημα το joystick.

Το έχω πλέον απο το μεσημέρι (περίπου στης 3) και του έχω βγάλει το OIL :-) Έκανα και συγχρονισμό μέσω του Outlook και πέρασα όλες τις επαφές μου απο το 6600 και πάει σφαίρα το εργαλείο :-) Ευτυχώς και είχα άγχος! Γουστάρω πολύ! Πολύ καλό τηλέφωνο!!! Thanks παίδες για τις συμβουλές σας !!!

1. Τελικά ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση; Εγώ έχω την R1CB001, EROM R3A011 (άλλο είναι πάλι τούτο; ) Από το μενού αν ζητήσω αναβάθμιση μου λέει έχω την τελευταία. Από σας διαβάζω ότι υπάρχει και νεότερη.

2. Υπάρχει τελικά λόγος να γίνει η αναβάθμιση; Τι το ουσιαστικό αλλάζει; Τι διορθώνει, τι προβλήματα δημιουργεί. :confused:

re paidia giati ta kinhta mas lene EROM R3A011 eno sto esato leei EROM R3A016 ??????????????????????

στο seus δεν υπαρχει η δυνατοτητα αναβαθμισης της erom προς το παρον. γινετε μονο μεσω wotanserver. παντως το τηλ εχει τεραστια διαφορα με το νεο firmware! οσοι το εχετε αρκετο καιρο θα το δειτε οτι τωρα πεταει σε σχεση με πριν!!

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

στο seus δεν υπαρχει η δυνατοτητα αναβαθμισης της erom προς το παρον. γινετε μονο μεσω wotanserver. παντως το τηλ εχει τεραστια διαφορα με το νεο firmware! οσοι το εχετε αρκετο καιρο θα το δειτε οτι τωρα πεταει σε σχεση με πριν!!

pes mou ligo gia ti logismiko milas.pira to k800 prin 1 mina.

Symbian, Die hard

1. Τελικά ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση; Εγώ έχω την R1CB001, EROM R3A011 (άλλο είναι πάλι τούτο; ) Από το μενού αν ζητήσω αναβάθμιση μου λέει έχω την τελευταία. Από σας διαβάζω ότι υπάρχει και νεότερη.

2. Υπάρχει τελικά λόγος να γίνει η αναβάθμιση; Τι το ουσιαστικό αλλάζει; Τι διορθώνει, τι προβλήματα δημιουργεί. :confused:

Τελικά έκανα την αναβάθμιση στην R1ED001. E καμία διαφορά εκ πρώτης όψεως δε διακρίνω σε σχέση με πριν. :rolleyes:

pes mou ligo gia ti logismiko milas.pira to k800 prin 1 mina.

ναι φιλε μου. το νεο firware ειναι το R1ED001. τσεκαρε το και αν δεν εχεις αυτο κανε την αναβαθμιση, αξιζει τον κοπο!! επισεις υπαρχει και μια νεα εκδοση της EROM (ειναι κατι σαν BIOS στο PC) η οποια ομως δεν ειναι διαθεσιμη μεσω SEUS

προς το παρον!

• The title was changed to Sony Ericsson K800i