petrosk750iok Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 telika posi einai i mnimi tou til vre paidia? 64 70 i 85mb? Η μνήμη του K800 είναι 70 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 εφοσον προκειτε για ελλατωματικο κινητο το πας στην SE και αν κρινουν και αυτοι οτι οντως ετσι ειναι τοτε θα στο αντικαταστησουν το κινητο με καποιες προυποθεσεις.:) Απο το vodafone shop μου ειπαν οτι για τις 20 πρωτες μερες δε χρειαζεται να το παω σε SE service , αλλα σε αυτους . Το γιατι δεν το γνωριζω , αλλα απο υποθεσεις μπορω να κανω παρα πολλες. Σημερα δε βρηκα χρονο . Αυριο το πρωι εχω κενο ομως και μπορω να παω . Εχω το 8910 μου εξαλλου που θα με καλυψει για οσο καιρο χρειαστει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Η μνήμη του K800 είναι 70 ΜΒ. to diko mou giati exei 85,77mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Γιατί στις κάρτες μνήμης δεν μετράνε το MB 1024 ΚΒ αλλά 1000 ΚΒ.(Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατί δεν είμαι σίγουρος.) Αν και νομίζω πως σε εσένα λείπει περισσότερη μνήμη απ' ότι έπρεπε. Δεν ξέρω αν ο λόγος είναι αυτός ή αν τα "χαμένα" MB χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες της κάρτας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Εχει ειπωθει απο καποιους που εχουν νεοτερη εκδοση λογισμικου οτι η διαθεσιμη μνημη αυξηθηκε. Αυτη η αναβαθμιση ποτε θα ανεβει στον server? Κόκκαλα εχει????:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 to diko mou giati exei 85,77mb? Δεν ξέρω γιατί το δικό σου έχει 85,77 MB. Ένας φίλος μου που το πήρε έχει 70 ΜΒ γι' αυτό το είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Για τους ανυπόμονους, το νεο firmware ανέβηκε και στο davinciteam (στο wotanserver εχει ανεβει εδώ και καιρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Για τους ανυπόμονους, το νεο firmware ανέβηκε και στο davinciteam (στο wotanserver εχει ανεβει εδώ και καιρο) Το ζητουμενο ειναι να ανεβει στο SEUS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Καλησπέρα εδώ και 15 ημέρες έχω πάρει και εγώ ένα κ800ι . Εχω τα παρακάτω προβλήματα τα αναφέρω στο 1674,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για να καταλάβω τι συμβαίνει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 εμεις που εχουμε vodafone live k800 θα μπορουμε να αναβαθμισουμε μεσω seus?? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 εμεις που εχουμε vodafone live k800 θα μπορουμε να αναβαθμισουμε μεσω seus?? Όχι φυσικά.:) Όχι ακόμα τουλάχιστον. Κατά τα Χριστούγεννα συνήθως βγαίνει η πρώτη αναβάθμιση για τα live. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 καλησπερα σε ολους. Ηρθε λοιπον και η δικη μου σειρα να αναφερω προβλημα με το κ800 μου. Και δυστυχως για μενα ειναι το δευτερο.:( Οταν αγορασα το κινητο 2 μηνες περιπου πριν, το χρησιμοποιησα για μια μερα μεχρι που καταλαβα οτι δε μου κρατουσε καμια κληση στο αρχειο κλησεων. Απογοητευμενος και χαρουμενος που μου ετυχε την πρωτη μερα, πηγα στο πλαισιο λαρισας απο οπου και το ειχα αγορασει και ειχα αμεση αντικατασταση.;) Το δευτερο κινητο μου εβγαλε 2 μηνες χωρις προβληματα.Διαβαζα καθημερινα το foroum και ειλικρινα γελουσα με τα προβληματα των αλλων και ειδικα με τα νεκρα τηλεφωνα μετα την αλλαγη καρτων sim. σημερα αγορασα ενα Ρ990 και αποφασισα να δωσω το κ800 μου στην κοπελα μου. Αλλαζοντας τη sim για να μεταφερω και τις επαφες μου με bluetooth, επαθα αυτο που γελουσα 2 μηνες τωρα...το κινητο εμεινε σβησμενο μετα την αλλαγη της καρτας sim...:wacko: Οποτε τωρα θα ξεκινησει η γνωστη διαδικασια του service center κτλ...Θα ηθελα να ρωτησω οσους ειχαν το ιδιο προβλημα, ποσο καιρο εκανε να επιστρεψει το τηλεφωνο τους απο το service? τους εκαναν απλα αναβαθμιση ή αλλαγη συσκευης? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και υποσχομαι να μην ξαναγελασω με τα προβληματα των αλλων ατυχων χρηστων...:X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Γιατί στις κάρτες μνήμης δεν μετράνε το MB 1024 ΚΒ αλλά 1000 ΚΒ.(Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατί δεν είμαι σίγουρος.) Αν και νομίζω πως σε εσένα λείπει περισσότερη μνήμη απ' ότι έπρεπε. Όχι φίλε μου. Τα μεγέθη είναι πάντα ίδια στα αποθηκευτικά μέσα... Αν παρατηρήσεις στον σκληρό σου δίσκο θα δείς οτι δεν είναι όσο είναι η ονομαστική του χωρητικότητα Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Όχι φίλε μου. Τα μεγέθη είναι πάντα ίδια στα αποθηκευτικά μέσα... Αν παρατηρήσεις στον σκληρό σου δίσκο θα δείς οτι δεν είναι όσο είναι η ονομαστική του χωρητικότητα Ευχαριστώ για την διόρθωση!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Θα ηθελα να ρωτησω οσους ειχαν το ιδιο προβλημα, ποσο καιρο εκανε να επιστρεψει το τηλεφωνο τους απο το service? τους εκαναν απλα αναβαθμιση ή αλλαγη συσκευης? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και υποσχομαι να μην ξαναγελασω με τα προβληματα των αλλων ατυχων χρηστων...:X :X :X Σαφής απάντηση δεν υπάρχει. Μπορεί να συνέλθει με αναβάθμιση και να πάρεις πίσω την ίδια συσκευή, όπως συνέβη σε μένα, ή να μην αναστηθεί και να σου την αντικαταστήσουν. Μπορεί να το πάρεις πίσω σε 3 μέρες, μπορεί και περισσότερο. Κάποιοι έχουν ταλαιπωρηθεί ως και μήνα. Καλή τύχη! Εκείνη η έρημη η αναβάθμιση πότε θα βγει; Λέτε να φοβάται η SE μήπως "ψοφήσουν" πάλι τα κινητά στην αναβάθμιση;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Σαφής απάντηση δεν υπάρχει. Μπορεί να συνέλθει με αναβάθμιση και να πάρεις πίσω την ίδια συσκευή, όπως συνέβη σε μένα, ή να μην αναστηθεί και να σου την αντικαταστήσουν. Μπορεί να το πάρεις πίσω σε 3 μέρες, μπορεί και περισσότερο. Κάποιοι έχουν ταλαιπωρηθεί ως και μήνα. Καλή τύχη! Εκείνη η έρημη η αναβάθμιση πότε θα βγει; Λέτε να φοβάται η SE μήπως "ψοφήσουν" πάλι τα κινητά στην αναβάθμιση;;; Αν θυμάμαι καλά, στο δικό σου k800 το πρόβλημα προκλήθηκε από αλλαγή κάρτας sim?? Μια τέτοια ενέργεια, ακόμα και αν προκαλέσει πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού(λόγω bug στο λογισμικό)δεν είναι δυνατόν να πειράξει hardware νομίζω.Γι αυτό το λόγο σου κάνανε απλά αναβάθμιση. Νομίζω η δική σου περίπτωση δεν είναι ίδια με εκείνων των χρηστών που τους αντικαταστάθηκε η συσκευή λόγω προβλήματος στην πλακέτα. Με λίγα λόγια, το κινητό σου δεν είναι ελαττωματικό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Καλημέρα εδώ και 15ημέρες πήρα ένα κ800ι Μόλις έβαλα το myphone explorer και έκανα συχγρονισμό εξαφανίστηκαν τα παιχνίδια που είχε μέσα το κινητό,μπορεί κανείς να με βοηθήσει για το που πήγαν . Επίσης πήγα να εγκαταστήσω άλλα είτε με το καλώδιο είτε με υπέρυθρες και λιγο πριν ολοκληρωθεί η μεταφορά με τις υπέρυθρες μου λέει μη έγκυρη εφαρμογή,και το ιδιο συμβαινει με το καλώδιο τα βάζω στο φάκελο διάφορα και οταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει τι ίδιο μηνυμα μη έγκυρη εφαρμογή. Επίσης μου επιτρέπει να εγκαταστήσω ορισμένες εφαρμογές μόνο της SE χωρίς να μου βγάζει το μηνυμα αυτό,ενώ άλλες όχι. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για να καταλάβω τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ :) Εφόσον το κινητό παρουσιάζει πρόβλημα όταν αλλάζεις κάρτα και θεωρηθεί ότι αυτό είναι θέμα προβλήματος στο hardware, δεν θα έπρεπε να γίνει αυτόματα αντικατάσταση των προβληματικών παρτίδων? Δηλαδή αν κάποιος αλλάξει sim μετά από πχ 15 μήνες και του παρουσιαστεί το πρόβλημα, θα είναι τόσο εύκολη η αντικατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Εγω παντως μολις κανω την @@@@ αναβαθμιση θα του αλλαξω οσες καρτες εχω αν ειναι να χαλασει να γινει τωρα που το εχω ενα μηνα φανταζεστε να γινει μετα απο χρονο και αντε μετα να βρεις ακρη Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Kostard Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Στo δικό μου Κ800 μετά από 2 μήνες σκληρής χρήσης άρχισε να μην υπακούει ο μοχλός στο "δεξιά" και λίγο στο "κάτω".:cry: Έτυχε όμως να μείνει κλειστό χθες όλη μέρα και σήμερα το πρωί που το άναψα ο μοχλός ήταν περδίκι. :D Λέτε να παίζει ρόλο; Παράθεση May The Force Be With You... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 me fisiologiki xrisi 2 kai kati an kai einai arxi akoma...mallon tha anevei kialo.an kseskisto sta paixnidia!!!...gyro stis 24 wres. EYXARISTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Μείωση τιμής στα 390 € πλέον:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Byzantinos Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Παιδιά ζητάω προκαταβολικά συγνώμη γιατι σίγουρα αυτό που θα ρωτήσω έχει ξανασυζητηθεί. Μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει μια memory stick 1GB και από πού μποώ να την αγοράσω. Έχετε να προτείνετε κάποια που να ε'ιναι καλή σε ποιότητα και τιμή και άν θα πρέπει να προσέξω κάτι. Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη. Παράθεση Byzantinos Byzantine Empire - AEK 21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Στo δικό μου Κ800 μετά από 2 μήνες σκληρής χρήσης άρχισε να μην υπακούει ο μοχλός στο "δεξιά" και λίγο στο "κάτω".:cry: Έτυχε όμως να μείνει κλειστό χθες όλη μέρα και σήμερα το πρωί που το άναψα ο μοχλός ήταν περδίκι. :D Λέτε να παίζει ρόλο; λοιπον στην αρχη που μου το εκανε αυτο το κινητο μου νομιζα οτι εχει προβλημα το joystick,τελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν φταιει αυτο,πιστευω πως φταιει η αναβαθμιση που εχει το κινητο γιατι μια μου δουλευει σωστα και μια οχι,μου κανει κι εμενα κολληματα.χμ αντε πια να δουμε αυτην την αναβαθμιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 καλησπερα σε ολους. Ηρθε λοιπον και η δικη μου σειρα να αναφερω προβλημα με το κ800 μου. Και δυστυχως για μενα ειναι το δευτερο.:( Οταν αγορασα το κινητο 2 μηνες περιπου πριν, το χρησιμοποιησα για μια μερα μεχρι που καταλαβα οτι δε μου κρατουσε καμια κληση στο αρχειο κλησεων. Απογοητευμενος και χαρουμενος που μου ετυχε την πρωτη μερα, πηγα στο πλαισιο λαρισας απο οπου και το ειχα αγορασει και ειχα αμεση αντικατασταση.;) Το δευτερο κινητο μου εβγαλε 2 μηνες χωρις προβληματα.Διαβαζα καθημερινα το foroum και ειλικρινα γελουσα με τα προβληματα των αλλων και ειδικα με τα νεκρα τηλεφωνα μετα την αλλαγη καρτων sim. σημερα αγορασα ενα Ρ990 και αποφασισα να δωσω το κ800 μου στην κοπελα μου. Αλλαζοντας τη sim για να μεταφερω και τις επαφες μου με bluetooth, επαθα αυτο που γελουσα 2 μηνες τωρα...το κινητο εμεινε σβησμενο μετα την αλλαγη της καρτας sim...:wacko: Οποτε τωρα θα ξεκινησει η γνωστη διαδικασια του service center κτλ...Θα ηθελα να ρωτησω οσους ειχαν το ιδιο προβλημα, ποσο καιρο εκανε να επιστρεψει το τηλεφωνο τους απο το service? τους εκαναν απλα αναβαθμιση ή αλλαγη συσκευης? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και υποσχομαι να μην ξαναγελασω με τα προβληματα των αλλων ατυχων χρηστων...:X :X :X φιλε μου εμενα εκανε 10 ημερες και μου εκαναν αντικατασταση συσκευης κι οχι επισκευη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts