Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kala mhn sugkrineis nokia me SE kamia sxesh h nokia exei polu kaluterh poiotita kataskeuhs. kai to ς ειναι φιλε μου μιωνεκτιμα.

Αυτό το λες συγκρίνοντας ποιά μοντέλα των 2 εταιριών?:worry:

Κινητά της se , όπως το Τ610,Κ700,S700,W900,W810 αλλά και το k800 έχουν κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης.

Αντίθετα κάτι 6270,6280,n80 είναι της πλάκας:down: (το n80 όχι τόσο πολύ, αλλά η κατασκευή του δεν είναι στα επίπεδα της τιμής του σίγουρα)

Όσο για το ς προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.

Το βίντεο (με ανάλυση 176*144 και 15ffs) είναι σαφώς το μεγαλύτερο μειονέκτημα του k800...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το video του ναι είναι χάλια,διότι τραβάει 176*144 με 15 fpss.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Η Νόκια δεν γνωρίζω αν έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευης απο την se,παντως απο se που εχω χρησιμοποιησει η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και οτι καλυτερο(εξαιρεση παντα το w900 που ειναι και Made in japan).

Για πχ teohaz αν πας απο το 903 στο k800 θα καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης.

Επισης σε ενα ερώτημα σου πιο πάνω που δεν απαντηθηκε,ναι οι photo πιχελιαζουν αν κανεις zoom γιατι δεν εχει οπτικο ζοομ(οπως το 903sh,kai to n3).Εχει μόνο ψηφιακο με αποτελεσμα να χαλαει η ποιότητα όταν κανεις zoom.

Το ς είναι μειοντεκτημα συμφωνω γιατι αν θες να γραψεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό ή ενα παρατσούκλι πως θα το γράψεις?

sorry δεν ειχα δει την απάντηση του ddr2

Για πχ teohaz αν πας απο το 903 στο k800 θα καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης.

Το k800 έχει πολύ καλή ποιότητα στην κατασκευή του.

Ίσως (λέω ίσως) το 903 να είναι ακόμα καλύτερο(αν και το βάρος σου δίνει μια ψευδαίσθηση στιβαρότητας) , αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα κινητό που μέχρι πρότινος έκανε 600+ ευρώ(άλλο που τώρα τελευταία η τιμή του έπεσε 30% περίπου) με το k800 που κοστίζει λιγότερο από 450.

Το ς είναι μειοντεκτημα συμφωνω γιατι αν θες να γραψεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό ή ενα παρατσούκλι πως θα το γράψεις?

Δεν υπάρχει στα σύμβολα?:confused:

(σόρρυ για το διπλό πόστ)

Στα σύμβολα υπάρχει, αλλά τα παιδιά προφανώς θεωρούν μειονέκτημα ότι θα πρέπει να πατήσεις κάμποσες φορές μερικά πλήκτρα για να βάλεις ένα απλό γράμμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται αλλού... Και δεν έχουν και άδικο σε αυτό...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Στα σύμβολα υπάρχει, αλλά τα παιδιά προφανώς θεωρούν μειονέκτημα ότι θα πρέπει να πατήσεις κάμποσες φορές μερικά πλήκτρα για να βάλεις ένα απλό γράμμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται αλλού... Και δεν έχουν και άδικο σε αυτό...

Ναι, εντάξει, αλλά αυτό θα χρειαστεί μόνο στην περίπτωση που μια λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό.Θα την περάσεις και τέλος.Μετά θα υπάρχει.

Αν κάποιος τώρα το θεωρεί τόσο πολύ σημαντικό, ώστε να προτιμήσει άλλη μάρκα κινητού, τι να πώ?Μου φαίνεται παρατραβηγμένο:O

Σύμφωνα με αυτό η SonyEricsson επιφυλάσσεται σε επόμενη αναβάθμιση της να αλλάξει την εγγραφή βίντεο σε QVGA(320*240)-30 fps,για να δούμε.............;)

Σύμφωνα με αυτό η SonyEricsson επιφυλάσσεται σε επόμενη αναβάθμιση της να αλλάξει την εγγραφή βίντεο σε QVGA(320*240)-30 fps,για να δούμε.............;)

Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες!

ΥΓ: Η κατασκευή των ΝΟΚΙΑ κατά μέσο όρο είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την SE, μη λέμε παράλογα λόγια πάνω σε ενθουσιασμό.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

ΥΓ: Η κατασκευή των ΝΟΚΙΑ κατά μέσο όρο είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την SE, μη λέμε παράλογα λόγια πάνω σε ενθουσιασμό.

Μικρέ μου φίλε,δεν το λέω εγώ,το παραθέτω και βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι εφόσον κάποιοι παραπονέθηκαν για την ισχύουσα ανάλυση εγγραφής η SE ενδεχομένως προβληματιζόμενη να προβεί σε αυτήν την αλλαγή;)

Αφενός δεν είμαι ενθουσιασμένος

αφετέρου το θέμα ανήκει σε άλλο threat.

Αλλά το n70(που έχει ο φίλος που ρώτησε και στον οποίο απάντησα) δεν είναι ποιοτικότερο από το k800.

Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω αυτό το ζήτημα, αρκεί η συζήτηση να γίνεται με επιχειρήματα, χωρίς κεφαλαία γράμματα και βέβαια στο ανάλογο threat

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=12249

Rostropol, πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις:)

Αλλά νομίζω ότι μάλλον η απάντηση της se ήταν απλώς καθησυχαστική και ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει επί της ουσίας.

Άλλωστε, ήδη σιγά σιγά ακούγονται φήμες για νέα σειρά κινητών(μετά τα w και τα cybershot) με το λογότυπο handycam και ανάλυση βίντεο πολύ υψηλής ποιότητας.

για βελτιωθει η ποιοτητα του video μπορει,για να αυξηθει η αναλυση και το video να γινει όπως του w900 και 903,αποκλειεται!γιατι το video εχει να κανει με hardware και οχι με software.δυστηχως!

αν γινει αν και το θεωρω απιθανο,και γινει και ο ηχος οπως τα αλλα se,το εχω πουλησει το sharp,σοβαρα μιλάω.

Τι λες ρε μεγαλε???απο που το συμπερανες αυτο???δλδ ποια κινητα της νοκια ειναι απειρως καλυτερα απο τα ερικσον για πες μου???εγψ εσκασα σαν...μ.....ας 400ε να παρω το 6280 και απο ποιοτητα ειναι 0 ασε μην το συζητας.ακομα και τα Ν70 Ν80 δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.δε λεω οτι ειναι χαλια η κατασκευη τους αλλα οχι και απειρως καλυτερη απο ερικσον.και σκεψου οτι σκας 500+ ευρω για να τα αποκτησεις.εγω απο τα κ700 κ750 κ800 εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος σαν ποιοτητα κατασκευης και μαλιστα αν θα τα συγκρινα με τα μοντελα καποιας εταιρειας αυτη θα ηταν η σαμσουνγκ με τα νεα της μοντελα E-900 KAI D900 που πραγματικα δινουν ρεσιταλ στον τομεα της αξιοπιστιας και της κατασκευης ειδικα στον χωρο των slide-up κινητων που ειναι δυσκολος

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Α δεν το ήξερα αυτο με τα σύμβολα,καλο!ενταξει σιγουρα δεν θα ειναι το μειονέκτημα που θα εμποδισει καποιον να παρει se.συμφωνω σε αυτο.

Σε αυτο για το 903 ναι και παλι συμφωνω ειναι αδικη συγκριση,γιατι το 903 ξεκινησε με 679 ευρω και το αλλα με 450.Σιγουρα θα εχει καλυτερη κατασκευη απο το se.το ενα ειναι και Made in japan kai to alla china.

και το w900 ηταν κοντα στα 450 αλλα εχει καλυτερη κατασκευη απο το κ800.

για βελτιωθει η ποιοτητα του video μπορει,για να αυξηθει η αναλυση και το video να γινει όπως του w900 και 903,αποκλειεται!γιατι το video εχει να κανει με hardware και οχι με software.δυστηχως!

αν γινει αν και το θεωρω απιθανο,και γινει και ο ηχος οπως τα αλλα se,το εχω πουλησει το sharp,σοβαρα μιλάω.

Σαφώς και είναι θέμα hardware (αν δεν το υποστηρίζει το hardware ό,τι κώδικα και να γράψεις δεν θα αλλάξει κάτι) αλλά πολλές φορές η SE έχει βελτιώσει χαρακτηριστικά του hardware με αναβαθμίσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ήχος στο μεγάφωνο που τον έχει βελτιώσει πολλές φορές στο παρελθόν οπότε να είσαι έτοιμος να πουλήσεις το Sharp!!! :p :p :p

αλλά πολλές φορές η SE έχει βελτιώσει χαρακτηριστικά του hardware με αναβαθμίσεις.

Χαρακτηριστικά του hardware(δηλαδή την απόδοση του hardware)που εξαρτάται από το software.

:!: Όχι το ίδιο το hardware αυτό καθαυτό.:!: πράγμα φυσικά αδύνατο και αδιανόητο.

Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με το k800.

Δδλ μαλλον θα μου μείνει το sharp ε?αν ο ηχος γινει τουλαχιστον όπως στο κ750 σε ενταση και σε ποιοτητα δεν με πειραζει,και στα ακουστικα γινει παλι οπως του 750,και να εχει και επιλογη για mega bass,και το video γινει,θα το παρω.αυτοι ειναι οι δυο βασικοι λογοι που δεν το αλλαξα το sharp γι αυτο.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι θα παρω κινητο που ειναι χειροτερα σε μερικα απο τον προκατοχο του,οπως για τον ηχο,δεν μπορω να δεχτω οτι το k750 ειναι όπως τα walkman της se τουλαχιστον στα ακουστικα,και το k800 oxi.

Βασικά αυτό με τον ήχο(ένταση κλπ.) έχει γίνει και με το Κ750,τρομερή βελτίωση με τις αναβαθμίσεις από το πρώτο firmware και μέχρι το τρέχον-καμμία σχέση απέχει έτη φωτός.Επειδή όμως έχω πάρει αρκετές φορές στη πρόοδο του χρόνου και των αναβαθμίσεων κάποια Κ750(ανταλλαγές,επιδότηση,αγορά κλπ.) δεν είχα όντως το πρώτο Κ750 που πήρα στην επίσημη κυκλοφορία του για να διαπιστώσω τις βελτιώσεις του αυτούσιες(το πιθανότερο είναι άν το'χα δεν θα δούλευε σίγουρα το joystick του:lol: ),έχω μια υποψία ότι και σε επίπεδο hardware ένα 05W26 K750 διαφέρει από ένα 06W10 built;)

Πάντως στο K800 δύο μήνες ανέχτηκα την μαϊμουδοιστορία της ενίσχυσης των mp3 (είτε με το Audacity ή με άλλα προγραμματάκια),αλλά είπα-φτάνει πια:mad: ,πρωτίστως σαν κινητό δεν το άκουγα,τι να την κάνω τη κάμερα αν δεν μπορώ να συνεννοηθώ,αν χάνω ενίοτε κλήσεις,α ναι και το joystick του είχε γίνει πολύ ανήσυχο:wacko: ;) .Μάλλον το μεγαφωνάκι που βάλανε δεν έχει και πολλές δυνατότητες,μήπως δε χώραγε και μεγαλύτερο λόγω εργονομικής διάταξης του αισθητήρα της ΤΕΛΕΙΑΣ όμως κατά τα άλλα κάμερας??:confused: ,το θέμα δεν είναι η έλλειψη MegaBass αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη hardware.Βέβαια όλα αυτά μόνο ο χρόνος θα τα επιβεβαιώσει ή θα τα διαψεύσει,άλλα ο χρόνος είναι πολύτιμος και πολύτιμα είναι και τα 400+ € για κάτι που δημιουργεί τέτοιες αμφιβολίες;)

ωχ φαντάζομαι για να χρειαζεται να ανεβαζεις την συχνοτητα στα mp3 για να ακουγονται τα Mp3 αστο,στα αλλα se δεν υπηρχε λόγος να το κανεις αυτο.κριμα γιατι το ηχειο του 750 ειναι πολυ καλό.δεν ειναι κατι σημαντικο το mega bass,αλλα για να απουσιαζει ενω στα αλλα se to eixan kati dn paei kala.

έχω μια υποψία ότι και σε επίπεδο hardware ένα 05W26 K750 διαφέρει από ένα 06W10 built

se ti diaferei?

......

έχω μια υποψία ότι και σε επίπεδο hardware ένα 05W26 K750 διαφέρει από ένα 06W10 built

se ti diaferei?

Λέω μήπως....ένα Κ750 κατασκευής την 6η εβδομάδα του 2006(06W10) έχει άλλο μεγαφωνάκι(άλλου προμηθευτή ενδεχομένως) από ένα Κ750 κατασκευής 26ης εβδομάδας του 2005(05W26),κατάλαβες? Ανάλογα στο Κ800 όλα αυτά μπορεί να ισχύουν,πάντως γεγονός είναι ότι επί της παρούσης και μελλοντικά για μένα το Κ800 έχει αποκλειστεί από τις επιλογές μου και σε φίλους μου δεν το συνιστώ καθόλου,κρίμα γιατί αρχικά είχα ενθουσιαστει και προσέβλεπα σε μελλοντικές του δυνατότητες και βελτιώσεις:(

katarxas anaferomai gia to service ths nokia mhn akouw paraloga einai polu kalutero apo ths SE kai ta thlefwna ths einai poio poiotika.

to K800i toso xalia video exei?? kai otal lene na to diorthosoune pws tha ginei? apo firmware mono h tha vgaloun allo montelo.

pantos apo oti xerw apo pleuras firmware mporei na allaxei poiotita to video.

px k750i otan to ekanes w800 eixes thl gia mousikh kalutero hxo alla sou xalageto video. dhladh to k800 exei poio xalia analush apo to k750i swsta??

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Χαρακτηριστικά του hardware(δηλαδή την απόδοση του hardware)που εξαρτάται από το software.

:!: Όχι το ίδιο το hardware αυτό καθαυτό.:!: πράγμα φυσικά αδύνατο και αδιανόητο.

Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με το k800.

Αυτό λεω κι εγώ ddr2. Χαρακτηριστικά του hardware, όχι το hardware αυτό καθαυτό. Για αυτό άλλωστε γράφω ότι "αν δεν το υποστηρίζει το hardware ό,τι κώδικα και να γράψεις δεν θα αλλάξει κάτι". Για να τονίσω αυτή τη διαφορά. ;)

@GEORGEGX20VF

Ο ήχος πιστεύω ότι θα βελτιωθεί.

φιλε teohaz χαλια δεν θα ειναι?176*144 με 15 fpss τι περιμενεις?αν εχεις το 903 ή καποιο αλλο κινητο με καλο video δεν θα σου αρεσει αυτο σιγουρα.χειροτερο απο το κ750 δεν νομιζω να ειναι,ισαξιο ναι.η ποιοτητα ναι να αλλαξει,αλλα το μεγεθος?ειναι θεμα hardware και το θεωρω απιθανο να γίνει.Θυμαμαι παλια στο thread του κ750 οτι αργοτερα θα αλλαζε η καμερα και θα γινόταν ccd,με ανακοινωσεις καπως σαν αυτη με το video και πιο επισημη μπορω να πω.

Τeohaz το κ750 εχει ακριβως τον ιδιο ηχο με το w800 και χωρίς να βάλεις το λογισμικο του,όπως επισης εχει ιδιο ήχο στα ακουστικα με ολα ta walkman tis etaireias.episis exei kai mega bass.

Απο το κ800 που υστερει και στα ακουστικα αλλα και στο ηχειο τι να πω δεν ξερω,και εγω δεν ειμαι ενθουσιασμένος,πιο πολλά περίμενα απο τον διαδοχο του 750 και οχι και να εχει και χειροτερο ήχο.

ας ελπισουμε οτι θα γίνει κατι με τον ήχο,αν και πολυ περιεργη η απουσια ρε παιδια του Mega bass.Εγώ πιστευω πως αρχισε η se να ξεχωριζει τα κινητα της σε cyber-shot,walkman,kai isos doyme kai kanena handycam etsi pos pame.

και τώρα που το σκέφτομαι γιατι να πάω στο κ800?για να έχω μόνο καλυτερες photo σε απολυτο σκοταδι χαρη στο flash,και να εχω ενα πολυ χειροτερο video,ηχο οχι ισαξιο του 750,ποιοτητα κατασκευης,No tv-out,χειροτερη οθονη.

οπως ειπα και παραπανω αν αλλαξει το μεγεθος το video αν και απιθανο,και ο ηχος γίνει οπως του 750,το εχω παρει.

Egw pisteuw pantws pws kanena kinito dn einai teleiw. Einai logiko ena kinito na exei kati poli kalo(opws to k800i 3.2mp kamera, na to fortizeis kai na akous radio mazi,AF k.t.l) kai na ysterei se kati allo (hxeio,entash k.t.l). Dld dn mporei mia etairia na bgalei ena kinito pou na einai teleio se olous tous tomeis!Dn sumferei kai tin etairia kiolas! Toulaxiston etsi to vlepw egw.

Paidia na rotiso kati?Pire kaneis piso to k800 tou apo tin ericsson?Ennoo apo aftous pou eixan provlima me to k800 pou ekleise ksafnika!Ego to exo ena mina apo 1 augoustou stin ericsson kai mou lene antikatastasi alla akoma tipota!Toso poli argei?Perimeno apantiseis!

• The title was changed to Sony Ericsson K800i