RAVER Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Μετα την αναγνωση του Review εχω μεινει :shock: .απιστευτο κινητο και ελπιζω με τοσες πολλες δυνατοτητες που εχει..να εχουν προνοησει η και την καλη λειτουργια της μπαταριας! ενα τετοιο super εργαλειο θελει και πολυ ενεργεια.επισης και η τιμη ειναι παρα πολυ καλη ;) μπραβο στην Sony Ericsson.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Τελικά θα γεράσουμε και δεν δούμε τελικό σίγμα στην SE. Ελπίζω να προλάβουν τα παιδιά μου. Κανείς που να έχει κάνει την σύγκριση μεταξύ των φωτό του Κ800 και του Κ750 μπορεί να πει αν είναι αλήθεια αυτό που ειπώθηκε πριν; Ότι δηλαδή οι φωτογραφίες του Κ800 είναι καλύτερες μόνο στην νυχτερινή λήψη; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παιδιά κάθε επαφή πόσους χαρακτήρες χωράει στην οθόνη; Το 6280 που έχω μου δείχνει περίπου 23 πριν κόψει τα γράμματα. Με το Κ800 τι γίνεται; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ηρθε τελικα οπως ειχα πει πριν απο 1 1/2 μηνες τελος Ιουνιου - Αρχες Ιουλιου. Αντε, καλα παιχνιδια με το καινουριο σας παιχνιδι οσοι το πηρατε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfader Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Όσοι κάτοχοι της συσκευής θέλουν να ρυθμίσουν τα MMS και τις συνδέσεις WAP/GPRS δε χρειάζεται να ψάχνουν στα sites των providers. Στο επίσημο site της υποστήριξης της Sony Ericsson, δίνοντας πάροχο και αριθμό τηλ. σου έρχονται σε μήνυμα οι κατάλληλες ρυθμίσεις. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps3&zone=ps 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_2005_ Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Κανεις αλλος θα ανεβασει φωτο στο gallery? μεχρι τωρα μονο ο msk εχει ανεβάσει Για να δουμε και εμεις οι αναποφάσιστοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Αυτό που με προβληματίζει (για άλλη μια φορά) είναι το πληκτρολόγιο .. όποιος το αγοράσει ας μας δώσει τα φώτα του. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλό σε έσθιση, αλλά τα πλήκτρα ίσως συσκολέψουν κάποιον με μεγάλα δάχτυλα. Είναι μικρά και κοντα το ένα με το άλλο και καμιά φορά με δυσκολέβουν ενώ δεν έχω χοντρά δάχτυλα. Κατά τα άλλα είναι άψογο. Όσοι το έχετε δοκιμάστε να τραβήξετε φωτογραφία εν κινήση. Ενώ η οθόνη δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει την κίνηση, η φωτογραφία βγένει καθαρή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Κανεις αλλος θα ανεβασει φωτο στο gallery? μεχρι τωρα μονο ο msk εχει ανεβάσει Για να δουμε και εμεις οι αναποφάσιστοι http://briefcase.pathfinder.gr/download/534833 Σας αρέσει; Από το νέο μου Κ800 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Αργότερα θα βάλω και άλλες... (αν χρειάζεται μικρότερες πείτε μου...) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/download/534834 Τις μίκρυνα λίγο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 gia na katalaboyme kalytera thn poiohta twn foto , mhn ths epe3ergazeste apo kapoio programma , px h pio panw foto exei perastei apo to Photoshop 7. Pantws prepei na syfwnhsete oti oi foto pou exoun trabhxtei mera kai briskontai sto review , pragmatika den blepontai . Den 3erw giati synebhse auto. To k750 mera bgazei sxedon teleies photo kai se xrwmata kai se leptomereia. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 gia na katalaboyme kalytera thn poiohta twn foto , mhn ths epe3ergazeste apo kapoio programma , px h pio panw foto exei perastei apo to ACD. Pantws prepei na syfwnhsete oti oi foto pou exoun trabhxtei mera kai briskontai sto review , pragmatika den blepontai . Den 3erw giati synebhse auto. To k750 mera bgazei sxedon teleies photo kai se xrwmata kai se leptomereia. Οι δικές μου δεν είναι πειραγμένες, απλά τις μίκρυνα στο Photoshop... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Αργότερα θα βάλω και άλλες... (αν χρειάζεται μικρότερες πείτε μου...) Φανταστικες τρομερη ευκρινεια μπραβο :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Νομίζω ότι φτάνουν για σήμερα. Δεν νομίζω ότι κάποιος έχει αντίρρηση για την ποιότητα της κάμερας. Είναι φοβερό τηλέφωνο, το ξέχασα κιόλας το Κ750 μου... http://briefcase.pathfinder.gr/download/534835 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εχει δυνατοτητα αποθυκευσεις των μυνηματων στην καρτα μνημης?? Ποση ειναι η χωρητικοτητα των μυνηματων? Χωράει 1.000 SMS, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων απ' το χρήστη για την ταξινόμησή τους. 1 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 παιδιά μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έρθει η συσκευή στα καταστήματα της ΤΙΜ? γιατί θέλω να το πάρω με το ΤΙΜ Flexy 25 που βγαίνει στα 303 ευρώ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 τελικα ρε παιδια αλλαζει εικονιδια με αλλαγη θεματος?του περασα σημερα ενα θεμα απο ενα w900 το οποιο δεν εκανε αλλαγη εικονιδιων.απλα χαρηκα γιατι εχουν συμβατοτητα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Τελικά βρήκε κανείς σας πόσους χαρακτήρες χωρά η οθόνη στη λίστα επαφών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Η ευκρίνεια των φωτογραφιών είναι πραγματικά απίστευτη! Νομίζεις ότι είνα τραβηγμένες με κανονική ψηφιακή! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Aν δουμε το θεμα ΕΝΤΕΛΩΣ ψυχρα, οι φωτο του Κ800 δεν ειναι και πολυ σπουδαιες. Σε σχεση με το W900 προσφερει ενα σαφως καλυτερο φλας, σαφως χειροτερο βιντεο, σαφως χειροτερη καρτα γραφικων (εξ'ου και το χειροτερο βιντεο) και σαφεστατα πολυ μικροτερη εσωτερικη μνημη!...Εγω παντως εχω κρυωσει καπως! Ααααα, και η υπαρξη του joystick με το βεβαρυμενο παρελθον δεν με προκαλει να κανω τουμπες απο την χαρα μου! ...και σαφως χειροτερο mp3 player...! :( Οντως...Οταν ειδα φωτος απο το W900 περιμενα να κουφαθω τελειως με το K800 αλλα οταν ειδα του review.....:worry: Τωρα βλεπω τη φωτο απο πανω και ειναι αρκετα καλυτερα τα πραματα...Τι να παιζει αραγε...?Γιατι τετοια διαφορα? 1 Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Kανενας κατοχος ας μας πει λιγο για την φορητοτητα του χωραει ανετα σε τσεπη παντελονιου ,και ιδιως το καραμπουλο που βαλανε απο πισω αν δημιουργει προβλημα. Αν δηλαδη ανοιγει ευκολα η με καμοια αποτομη κινηση μαγκωσει και λιγο υφασμα, παντως μεγαλη βλακεια το πισω μερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Kανενας κατοχος ας μας πει λιγο για την φορητοτητα του χωραει ανετα σε τσεπη παντελονιου ,και ιδιως το καραμπουλο που βαλανε απο πισω αν δημιουργει προβλημα. Αν δηλαδη ανοιγει ευκολα η με καμοια αποτομη κινηση μαγκωσει και λιγο υφασμα, παντως μεγαλη βλακεια το πισω μερος το απο πισω μερος του με προβληματιζει και μενα.προεξεχει και φοβαμαι οτι θα γρατζουνιζεται ευκολα..το μεγεθος του ειναι αρκετα καλο!ανοιγει ευκολα το πισω καπακι.το να μαγκωσει καποιο υφασμα καπως χλωμο το κοβω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Kανενας κατοχος ας μας πει λιγο για την φορητοτητα του χωραει ανετα σε τσεπη παντελονιου ,και ιδιως το καραμπουλο που βαλανε απο πισω αν δημιουργει προβλημα. Αν δηλαδη ανοιγει ευκολα η με καμοια αποτομη κινηση μαγκωσει και λιγο υφασμα, παντως μεγαλη βλακεια το πισω μερος Δεν μαγκώνει εύκολα σε ύφασμα, αλλά αν η θήκη είναι οριζόντια ανοίγει εύκολα. Εγώ έχω μιά κάθετη θήκη του ΝΟΚΙΑ 6280 και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 EGO PANTOS POY EIXA TO N80 GIA DYO MHNES KAI TORA TO K800, MPORO NA PO OTI TO K800 EINAI KATA POLI KALYTERO.SE OLOUS TOUS TOMEIS KAI ME 200 EURO PARAKATO.OSON AFORA TIS FOTO'S H SYGRISH EINAI APOGOHTEYTIKH. 1 Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Μπορει καποιος να βγαλει φωτο το κ800 στο χερι του, ή σε διπλα σε ενα αντικειμενο, για να εχουμε καλυτερη αισθηση του μεγεθους του ? 1 Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts