Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνω εχω κ800 κ c905 κ τα χρησιμοποιω παραλληλα, δεν μου παει να αφησω το κ800.μαζι με το s700 τα αγαπημενα μου κινητα

Thanks Nagata!

Πραγματικα πολύ καλό κινητο... Οσο περνάει ο καιρος τοσο περισσότερο μου αρέσει....

Απο τις καλύτερες αγορες που εχω κάνει με 50€ (επιδοτηση....)!!!!!!

Το K800I για μενα ειναι το διαμαντι της Sony Ericsson!

Για θεματα και οτι αλλο μπες εδω http://www.myk800.lasyk.net/

ρε συ nagata, το λινκ δν δουλευει... fix it pls

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπέρα

Έχω το sony ericsson k800i

Πήγα να στείλω σήμερα ένα μήνυμα και την ώρα που ήταν σε διαδικασία αποστολής, έκλεισε από μπαταρία

Όταν το έβαλα να φορτίζει και το άνοιξα, στο πάνω μέρος της οθόνης υπήρχε ακόμα το συμβολάκι με το φάκελο ότι το μήνυμα είναι υπό αποστολή

Προσπάθησα να στείλω ένα άλλο μήνυμα μπας και ξεμπλοκάρει, αλλά το νέο μήνυμα μπήκε και αυτό στη λίστα με τα εξερχόμενα μαζί με το προηγούμενο

Έστειλα και τρίτο και μπήκε και αυτό από πίσω

Είναι λες και το πρώτο μήνυμα "φράκαρε" στη διαδικασία απόστολής και όλα τα υπόλοιπα "μαζεύονται" πίσω του

Το πρώτο μήνυμα δε διαγράφεται.. ο μόνος τρόπος για να το κάνω είναι να το μεταφέρω στα πρόχειρα και να το σβήσω από εκεί

Όταν όμως πάω να ξαναστείλω μήνυμα, λόγω του εικονιδίου "υπό αποστολή" που υπάρχει εκεί πάνω, παραμένει και αυτό στα εξερχόμενα, όπως και όσα άλλα προσπαθώ να στείλω από πίσω

Έκλεισα και ξανάνοιχα το κινητό, αλλά τίποτα.. το εικονιδιάκι παραμένει εκεί

Στην ουσία πλέον, δε μπορώ να στείλω μηνύματα :blink:

Καμιά ιδέα;

To desktop και τα menu μου :)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

ρε συ nagata, το λινκ δν δουλευει... fix it pls

Oχι ρε φιλε,μια χαρα δουλευει ξανα προσπαθησε να το ανοιξεις http://www.myk800.lasyk.net/

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ίσως με κανένα master reset να στρώσει. Διαφορετικά θα περιμένεις μέχρι να κάνει time up η διαδικασία από το δίκτυο και να ξεμπλοκάρει. Μπορείς φυσικά να επισκευτείς και κάποιο κατάστημα του δικτύου στο οποίο ανήκεις για να το δουν.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Oχι ρε φιλε,μια χαρα δουλευει ξανα προσπαθησε να το ανοιξεις http://www.myk800.lasyk.net/

Απο εδω δουλευει μια χαρα. ολα οκ;) Παντως αν θελετε τα παντα (θεματα, παιχνιδια, mobile software, videos και αλλα) μπειτε εδω http://www.mobile9.com και εδω http://www.zedge.com .

Το πρώτο μήνυμα δε διαγράφεται.. ο μόνος τρόπος για να το κάνω είναι να το μεταφέρω στα πρόχειρα και να το σβήσω από εκεί

Όταν όμως πάω να ξαναστείλω μήνυμα, λόγω του εικονιδίου "υπό αποστολή" που υπάρχει εκεί πάνω, παραμένει και αυτό στα εξερχόμενα, όπως και όσα άλλα προσπαθώ να στείλω από πίσω

Έκλεισα και ξανάνοιχα το κινητό, αλλά τίποτα.. το εικονιδιάκι παραμένει εκεί

Στην ουσία πλέον, δε μπορώ να στείλω μηνύματα

Καμιά ιδέα;

το έπαθα κι εγώ μια φορά και έβαζα έβγαζα μπαταρίες τίπιοτα...τελικά έβαλα μια άλλη σιμ κάρτα μέσα και ξεμπλόκαρε και μετά ξανάβαλα την αρχική...έτσι ξεκόλλησε

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Θα με τρελάνει αυτό το κινητό..:mad:

Στα ξεκάρφωτα εντελώς πήγα στις εφαρμογές και μου βγάζει το μήνυμα "Η ενέργεια απέτυχε". Το κλεισα το ξανανοιξα και πάλι τα ίδια. Αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό..

Τι μπορεί να φταίει;

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Ειναι ενα προβλημα που εχει και εχει να κανει με το λογισμικο του κινητου. Το προβλημα δεν λυνεται με το update service. Πρεπει να το πας στο service να του ξαναπερασουν το λειτουργικο. Ειχα το ιδιο προβλημα και η διαδικασια παιρνει κανα μισαωρο. Δεν χρειαζεται να το αφησεις το κινητο εκτος αν βαριουνται.

Ok φίλε μου, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες:)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αγαπητά μέλη του φόρουμ γεια σας και χρόνια πολλά!

Εδώ και 10 χρόνια είμαι χρήστης κινητών SE και ακόμη δε μπορώ να καταλάβω τη λογική-στρατηγική με τα πακέτα γλωσσών... Δε νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που μιλούν ελληνικά, τούρκικα και βουλγάρικα ταυτόχρονα, ενώ κάποιος που πχ μιλάει και γράφει SMS αλλοτε ελληνικά και άλλοτε γερμανικά, είναι απ'ότι φαίνεται για πάντα καταδικασμένος να έχει Τ9 και μενού ή στη μία γλώσσα ή στην άλλη.

Πριν από 2μιση χρονια έλυσα το πρόβλημα πηγαίνοντας το γερμανικό μου W800 σε γνωστό κατάστημα του Πειραιά, όπου δίνοντας 20€ μου πέρασαν το τελευταίο τότε λογισμικό και με πατέντα και τις 2 γλώσσες που χρησιμοποιώ καθημερινά κι έτσι βρήκα τη χαρά μου... Δυστυχως το κινητό μου εκλάπη, και τώρα που πήγα το κ800 μου ζητούν 50€ για την ίδια δουλειά, ποσό, που μη γνωρίζοντας πόση δουλειά κρύβεται από πίσω μου φαίνεται κάπως υψηλό.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κάνω αυτή την πατέντα μόνος μου, έχω αρκετές γνώσεις χρήσης Η/Y αλλά όχι προγραμματισμού. Είναι εφικτό με κάποιο τρόπο να κάνω μόνος μου την αλλαγή αυτή ή γνωρίζει κάποιος μια εναλλακτική πιο οικονομική λύση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Λευτέρης

Φίλε δες λίγο αυτή τη σελίδα. Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία απλά πρέπει να πάρεις τα αρχεία γλώσσας που θέλεις από την ίδια έκδοση firmware με αυτή που έχεις στο κινητό!
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! επειγον. Συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη και δν εκανε τπτ. μετα προσπαθησα να το ανοιξω, και δν ανοιγε. Η μπαταρια ειναι γεματη οποτε δν ειναι αυτο. PLZ help.

Βγάλε τη μπαταρία και ξαναβάλτην μία...

Βγάλε τη μπαταρία και ξαναβάλτην μία...

Και μια επανεκινηση στο pc..

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Παιδες, ολα οκ, αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα. Σχετικα με τν καμερα, Κανει πενηντα ωρες να βγαλει φοτο. Πως μπορω να το κανω να βγαζει πιο γρηγορα;

απενεργοποιησε το autofocus

...και χάσε όλο το νόημα της φωτογραφίας!:p

Καλά δε νομίζω να είναι τόσο αργό πια, το είχα το κινητό!

Μήπως λες για τις φωτογραφίες σε night landscape mode; Λογικό είναι λόγω του μεγάλου χρόνου έκθεσης (και δεν έχει και AF) σε αυτό το mode.

ωραία τότε ας βάλει άλλον camdriver υπάρχουν πολλοί

Παιδια γενικα πιστευετε οτι τωρα αξιζει ως αγορα το κινητό? Απο eshop εννοω μιας και εκει ειναι πιο ευκολο να το βρουμε πλεον.Και 24 ευρω μια καρτα 4 gbyte.

Τι λέτε?

το ειχα παλιοτερα,και μετανιωσα που το εδωσα...

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Λιγο κουλο αυτο που θα πω αλλα εχω μια απορια...οταν βγαζεις φωτο εχεις την δηνατοτητα να εχεις την ημερομινια μαζι με την ωρα...καποια k800i τα εχουν σε κοκκινα γραμματα και αλλα σε πρασινο...πως το αλλαζουμε τον χρωματισμο?

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

• The title was changed to Sony Ericsson K800i