amargian Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Κυριοι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το sony ericcson K800i. Συγκεκριμένα, όταν θελω να ανοίξω τη λίστα επαφών και να την αποθηκευσω στον υπολογιστή μου μέσω του pc suite φτάνει στον αριθμό 46 π.χ. εφόσον έχω περισσότερες επαφές και μου λέει ''η αναγνωση επαφών του κινητού τηλεφώνου απετυχε'' αρα δεν μπορω να αποθηκευσω τις επαφες στον υπολογιστη ενω όλα τα άλλα μου τα ανοιγει και τα αποθηκευει. Ουτε συγχρονισμο μπορω να κανω με τις επαφες. Παρακαλω πεστε μου τι συμβαινει. Ευχαριστω πολυ amargian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Κυριοι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το sony ericcson K800i. Συγκεκριμένα, όταν θελω να ανοίξω τη λίστα επαφών και να την αποθηκευσω στον υπολογιστή μου μέσω του pc suite φτάνει στον αριθμό 46 π.χ. εφόσον έχω περισσότερες επαφές και μου λέει ''η αναγνωση επαφών του κινητού τηλεφώνου απετυχε'' αρα δεν μπορω να αποθηκευσω τις επαφες στον υπολογιστη ενω όλα τα άλλα μου τα ανοιγει και τα αποθηκευει. Ουτε συγχρονισμο μπορω να κανω με τις επαφες. Παρακαλω πεστε μου τι συμβαινει. Ευχαριστω πολυ amargian. δοκίμασε αντί για το pc suite το myphone explorer που είναι πολύ καλήτερο!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Ksereis mipws kaneis na moy apantiseis sto parakatw erwtima?? Exw to k800i k meso to xs++ to anabathmisa se k810i!! Epeidi omws den eimai euxaristimenos ( logw oti otan itan k800i eblepa tileorasi apo to vodafone live k twra den mporw) mipws kserei kanenas pws mporw na to epanaferw se k800i?? pantws sigoura endiaferei pollous pou to exoun kanei apo k800 se k810 opote an kserei kapoios as apantish sthn erwthsh tou filou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 pantws sigoura endiaferei pollous pou to exoun kanei apo k800 se k810 opote an kserei kapoios as apantish sthn erwthsh tou filou απλά περνάς τα αρχεία του κ800 ξανά!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_adam Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 1.Πολλές φορές όταν κλείνω το Hands free (bluetooth) το κινητό κρατάει ακόμα τη σύνδεση με αποτέλεσμα να μην ακούω τον συνομιλητή. Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? 2.Ποια είναι η καινούρια έκδοση του λογισμικού που κυκλοφορεί και πώς μπορώ να δω την δικιά μου έκδοση? 3.Το λογισμικό του κ810 τι διαφορά έχει με αυτό του κ800? 4.Αν βγάλω μία φωτογραφία και δεν είναι κάθετη ακόμα και αν την κάνω rotate σαν εικόνα επαφής δεν περιστρέφεται. Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damoulianos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Γεια σας και απο μένα. Μόλις πήρα ένα Κ800 και έχω το εξής πρόβλημα... Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το PC Suite να το αναγνωρίσει σαν τηλέφωνο. Στο File transfer mode, το αναγνωρίζει μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Γεια σας και απο μένα. Μόλις πήρα ένα Κ800 και έχω το εξής πρόβλημα... Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το PC Suite να το αναγνωρίσει σαν τηλέφωνο. Στο File transfer mode, το αναγνωρίζει μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει; Drivers. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 απλά περνάς τα αρχεία του κ800 ξανά!;):) to 8ema einai pws ta ksana pernas me to idio tropo?me allon?ta arxeia pou ta briskeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damoulianos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Drivers. Κάνω τη δουλειά μου τελικά με το myphoneexplorer και δεν ξαναασχολούμαι με το pcsuite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ποιο είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό για το k800; Υπάρχει link που μπορώ να το δω, ώστε να μην μπαίνω στη διαδικασία του update service; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 190 ευρω το Κ800 στο eshop υπαρχει καλυτερο κινητο στα λεφτα του? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εξαρτάται τι ψάχνεις!Για την κατηγορία του(multimedia κινητό με την καλύτερη κάμερα στα 3,2),είναι όλα τα λεφτά και πραγματικά αχτύπητο!Τσίμπα το! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 190 ευρω το Κ800 στο eshop υπαρχει καλυτερο κινητο στα λεφτα του? Οχι!! τρεξε να προλάβεις :superman: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 LOLOLOL δε προλαβα...γυρισα τωρα να το παραγγειλω και δεν υπαρχει πουθενα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 LOLOLOL δε προλαβα...γυρισα τωρα να το παραγγειλω και δεν υπαρχει πουθενα Υπάρχει εδώ στα 198 ευρο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Παιδια πια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου ? πηρα καινουργιο Κ800 απο wind και εχει την R8BF003 αυτη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Παιδια πια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου ? πηρα καινουργιο Κ800 απο wind και εχει την R8BF003 αυτη ειναι? Και εμένα το δικό μου που αγόρασα πριν 2-3 εβδομάδες το ίδιο έχει. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 καλησπέρα σας παιδιά έχω πρόβλημα με το Κ800i μου μαγκώνει και μετά κλείνει και ξανανοιγει τι να κάνω? Υπάρχει τίποτε που μπορώ να κάνω? Αυτό το joystick μου κάνει το πρόβλημα. Μου είπαν πως μπαίνει άλλο είναι αλήθεια? Και που μπορώ να το βρω αυτό αν έχει ανταλλακτικό. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 καλησπέρα σας παιδιά έχω πρόβλημα με το Κ800i μου μαγκώνει και μετά κλείνει και ξανανοιγει τι να κάνω? Υπάρχει τίποτε που μπορώ να κάνω? Αυτό το joystick μου κάνει το πρόβλημα. Μου είπαν πως μπαίνει άλλο είναι αλήθεια? Και που μπορώ να το βρω αυτό αν έχει ανταλλακτικό. ευχαριστώ Με αποδειξη αγορας το πας στο service και σου το αλλαζουν αυτοι και σου κανουν και αναβαθμιση και λυνεις κα το προβλημα το "ξαφνικου θανατου" του κινητου σου(λευκη οθονη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Με αποδειξη αγορας το πας στο service και σου το αλλαζουν αυτοι και σου κανουν και αναβαθμιση και λυνεις κα το προβλημα το "ξαφνικου θανατου" του κινητου σου(λευκη οθονη) Σε ευχαριστώ. θα πιάσω τηλέφωνο αύριο κιόλας. Ξερεις ποσα ειναι αυτο το joystick? αν δενε ιανι στην εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Καλησπέρα. Μόλις σήμερα αγόρασα το Κ800i. Πραγματικά, πολύ καλό κινητό. Το κακό είναι όμως ότι δεν βρίσκω πως ρυθμίζεται το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου. Θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει. Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Καλησπέρα. Μόλις σήμερα αγόρασα το Κ800i. Πραγματικά, πολύ καλό κινητό. Το κακό είναι όμως ότι δεν βρίσκω πως ρυθμίζεται το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου. Θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει. Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Ρυθμίσεις-Γενικές-Ασφάλεια-Αυτ.κλειδ.πλήκτρ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 παιδια μηπως ξερετε αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι η ασπρη προσοψη για το κ800 ?σαν αυτην που εχει ο james bond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Ρυθμίσεις-Γενικές-Ασφάλεια-Αυτ.κλειδ.πλήκτρ. ;) Ευχαριστώ πολύ! Ωραίο κινητό αλλά το μεγάλο του μείον είναι ότι είναι αρκετά ογκώδες. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Ωραίο κινητό αλλά το μεγάλο του μείον είναι ότι είναι αρκετά ογκώδες. Πράγματι,ενώ τα συνδυάζει όλα... Ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι:Σήμερα στα αποθηκευμένα μηνύμετα είδα 2 μηνύματα δε τα χα ξαναδεί...Και τα 2 είναι από "Άγνωστος Αποστολέας" και το ένα δε λέει τίποτα και το άλλο:@uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...(το u με διαλυτικά και το a με τόνο) το χετε ξαναδεί? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts