Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμένεις να φορτώσει όλη η λίστα με τα παιχνίδια ή τα προγράμματα που έχεις, πριν ανοίξεις το πρόγραμμα που θέλεις;

Π.χ. σε λίστα 150 παιχνιδιών, έπρεπε να περιμένω να φορτώσει πρώτα όλη η λίστα και μετά να ανοίξω το παιχνίδι που ήθελα. Αλλιώς μου έβγαζε λάθος της εφαρμογής. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο και στην περίπτωσή σου. Αν όχι, τότε δοκίμασε αυτό που λέει ο patsialos-ioanni.

To problima einai oti den mou anoigei tous fakelous efarmoges/paixnidia.Oxi ayta pou exw apo8ikeysei mesa tous..To keimenaki "H efarmogh apetyxe" mou to vgazei otan prospa8w na anoiksw enan apo tous 2 fakelous..Kai anava8misi dokimasa apo to update ths SE alla den egine tipota..Mesw tou XS++ pantws de mporesa na vgalw akrh :S

υπαρχουν τιποτα θεματα καλα ?σοβαρα ομως σε στυλ οπως αυτα που ειχε μεσα το κινητο..
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Λοιπον εχω αναγκη απο την βοηθεια σας,εχω ενα κ800 απο wind και τελευταια μου παρουσιαζει εντονα προβληματα το joystick ειδικα στις κινησεις πανω και δεξια κολαει, μηπως μπορει να μου πει καποιος ενα καλο service στην περιοχη του πειραια<ειμαι μεσα στην εγγυηση> και επισης θα πρεπει να αφησω το κινητο εκει για μερες ή γινεται η επισκευη πολυ γρηγορα,ακομα και την ιδια στιγμη;

Σας ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ

υπαρχουν τιποτα θεματα καλα ?σοβαρα ομως σε στυλ οπως αυτα που ειχε μεσα το κινητο..

lasyk.net μπες και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις πολλα θεματα εκει μεσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα...Το πήρα πριν λίγο το κινητό...Είναι τέλειο!!!

K800 Πρόβλημα αναβάθμισης απο το site της Sony Ericsson. Μάλλον το Driver τους δεν ειναι καλό...

Εγκαταστώ το προγραμμά τους και μόλις κάνω τα λεγόμενα και πατάω το "C", Ψάχνει ο υπολογιστής για "SEMC USB Flash Driver" και αυτό ήταν... Κολλάει ο υπολογιστής... Μόνο ο δείκτης κουνιέται και δεν λειτουργεί τίποτα άλλο.. όλα παγόνουν...

Έχω Windows XP SP2

Καμμιά λύση κανείς?... Έψαξα το Φόρουμ αλλα δεν βρήκα τίποτα...

Ευχαριστώ

μεχρι ποσα gb m2 παιρνει το κ800 ?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

To problima einai oti den mou anoigei tous fakelous efarmoges/paixnidia.Oxi ayta pou exw apo8ikeysei mesa tous..To keimenaki "H efarmogh apetyxe" mou to vgazei otan prospa8w na anoiksw enan apo tous 2 fakelous..Kai anava8misi dokimasa apo to update ths SE alla den egine tipota..Mesw tou XS++ pantws de mporesa na vgalw akrh :S

Αυτό το πρόβλημα ΔΕ λύνεται με διαγραφή δεδομένων και αναβάθμιση από τη SE αλλά μόνο με πέρασμα του λογισμικού από την αρχή!

Σε ορισμένους μπορεί να λύθηκε με τον τρόπο αυτό,αλλά η λύση δεν είναι αυτή,παρα μόνο το πλήρες φλασάρισμα.Οπότε,ή χρησιμοποίησε WotanServer,DavInci ή KulanKendi ή πήγαινέ το σε κάποιο σέρβις!Η διαδικασία είναι απολύτως δωρεάν,καθώς είναι πρόβλημα του λογισμικού της SE! ;)

Εχω περασει λογισμικο της SE με φλασαρισμα και διαφορα patches κλπ... Θελω να περασω ενα αλλο λογισμικο. Υπαρχει τροπος στυλ "backup" ετσι ωστε να κρατησω μια κοπια σε περιπτωση που δεν μου αρεσει το νεο λογισμικο να περασω το προηγουμενο χωρις να χρειαστει ξανα φλασαρισμα και περασμα ολων τον patches που εχω τωρα?
Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι..Πήρα χθες το κινητό (καλά,να φανταστείτε τις μόντες που ριξα:p) και η πωλήτρια μου είπε οι πρώτες 4-5 φορτίσεις πρέπει να είναι με πλήρες άδειασμα μπαταρίας...Την πρώτη έτσι την έκανα...Είναι αλήθεια αυτό που είπε;;;Αν τη φορτίσω δλδ στο 50% δε θα πάθει κτ;

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι..Πήρα χθες το κινητό (καλά,να φανταστείτε τις μόντες που ριξα:p) και η πωλήτρια μου είπε οι πρώτες 4-5 φορτίσεις πρέπει να είναι με πλήρες άδειασμα μπαταρίας...Την πρώτη έτσι την έκανα...Είναι αλήθεια αυτό που είπε;;;Αν τη φορτίσω δλδ στο 50% δε θα πάθει κτ;

Κανε αυτο που σου ειπε..για να εχεις κινητο με μεγιστη διαρκεια..εγω αυτο κανω σε ολα τα κινητα..και η μπαταρια μου αποδιδει τα μεγιστα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαβάζει,αλλά με java εφαρμογές...Αυτές ψάχνω κι εγω...

διαβάζει,αλλά με java εφαρμογές...Αυτές ψάχνω κι εγω...

Οι εφαρμογες εχουν δωθει παλιοτερα..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι..έχεο τι κ800 και μια φίλη...λοιπόν,σε αυτή,καθώς και σε πολλά άλλα κ800,το λογότυπο cybershot,είναι τυπωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο να το πω...?ενώ εμένα δεν είναι,είναι τυπωμένο στη "μέσα" οθόνη από κάτω...και μιας φίλης που το πήρε πρόσφτα έτσι νομίζω είναι...γιατί;

ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι..έχεο τι κ800 και μια φίλη...λοιπόν,σε αυτή,καθώς και σε πολλά άλλα κ800,το λογότυπο cybershot,είναι τυπωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο να το πω...?ενώ εμένα δεν είναι,είναι τυπωμένο στη "μέσα" οθόνη από κάτω...και μιας φίλης που το πήρε πρόσφτα έτσι νομίζω είναι...γιατί;

Γιατί μάλλον της φίλης σου είναι Βόδι-ΦΟΝ το οποίο είναι με αυτοκόλλητο! Η υπογραφή ''Cyber-Shot'' είναι τυπωμένη μέσα στο γυαλί της οθόνης. Μην ανυσυχείς και σε εμένα έτσι είναι...

Το πιθανότερο της πούλησαν Vodafone Branded K800i για κανονικό και απλά το χουν κάνει debrand και του χουν κολλήσει το αυτοκόλλητο;p Welcome to planet earth :>

κι όλα τα άλλα που χω δει;και στο νετ έτσι το δείχνει..και στο preview του myphone...και στα αβαταρ..λεω αυτο πανω απο το joystick..

κι όλα τα άλλα που χω δει;και στο νετ έτσι το δείχνει..και στο preview του myphone...και στα αβαταρ..λεω αυτο πανω απο το joystick..

Μπορεί να είναι από τις πρώτες παρτίδες που φαινόντουσαν να έχουν ένα βαθούλομα στην υπογραφή Cyber-Shot, που τώρα δεν υπάρχει...

re paidia ti ka8este kai xoloskate???

Afou paei kala to kinitaki sas kai twn filenadwn sas ti to psaxnete:p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• The title was changed to Sony Ericsson K800i