pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Mhn to skeftesai parto. πράγματι είναι άψογο!!!!:Dτο έχω και δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 πράγματι είναι άψογο!!!!:Dτο έχω και δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!!!;):) Tην στιγμη αυτη αποτελει κι ενα απο τα καλυτερα value for money προιοντα της αγορας... Οποτε, με...κλειστα ματια..!!! ;);););) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp472 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σκέφτομαι να πάρω (μιας και έχω επιδότηση 145ευρώ) ένα καινούργιο κινητό se.Είμαι μεταξύ του k770 του k800 και του k810.Σαν εμφάνιση μ αρέσει περισσότερο το 810. Όμως η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα άλλα δυο (80 με το 770),100 για το 800.Εσείς τι μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σκέφτομαι να πάρω (μιας και έχω επιδότηση 145ευρώ) ένα καινούργιο κινητό se.Είμαι μεταξύ του k770 του k800 και του k810.Σαν εμφάνιση μ αρέσει περισσότερο το 810. Όμως η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα άλλα δυο (80 με το 770),100 για το 800.Εσείς τι μου προτείνετε? Σου απντησα και στο αλλο τοπικ και σου λεω να παρεις το κ800ι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Yparxei kapoio programma (san to MyPhoneExplorer) gia na parase tis epafes mou apo to K800 se Nokia6500???? ;) Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Yparxei kapoio programma (san to MyPhoneExplorer) gia na parase tis epafes mou apo to K800 se Nokia6500???? ;) Γιατι δεν κανεις συγχρονισμο με το outlook? Επισης μπορεις να δοκιμασεις Επαφες => Προσθετα => Επιλογες => Προηγμενες => Αποστολη Ολων => Bluetooth. Απο SonyEricsson σε SonyEricsson δουλευει αψογα, σε NOKIA δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Paidia exw ena mikro provlima..Egw valei mnimi 1GB,mu exe meinei twra 668 MB alla otan kapios paei na m steilei ena opiodipote file i otan paw na kanw save mia eikona pou tin exw tropopoiisei mu leei oti i mnimi einai gemati k na svisw arxeia..Enw exw tosi eleu8eri mnimi..Otan omws t syndew me t pc mporw na valw arxeia st karta mnimis..Ti na symvenei arage??Sas euxaristw ek twn proterwn!Episis,to MyPhone Explorer den dulevei sta vista apo oti fenetai.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 geia sas... molis prin apo ligo mou parousiastike ekna problima.. ta duo deksia koumpakia (diladi auta pou anebazeis i katebazeis tin entasi tou akoustikou) to epano den douleuei. to patao kai menei mesa einai san na min exei apo piso tpt.. to kato douleuei kanonika...me apotelesma na min akougete katholou i foni stin klisi... mipos kserete ti mporo na kano?? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Paidia exw ena mikro provlima..Egw valei mnimi 1GB,mu exe meinei twra 668 MB alla otan kapios paei na m steilei ena opiodipote file i otan paw na kanw save mia eikona pou tin exw tropopoiisei mu leei oti i mnimi einai gemati k na svisw arxeia..Enw exw tosi eleu8eri mnimi..Otan omws t syndew me t pc mporw na valw arxeia st karta mnimis..Ti na symvenei arage??Sas euxaristw ek twn proterwn!Episis,to MyPhone Explorer den dulevei sta vista apo oti fenetai.. To pio pi8anon einai na einai orismeno na lambanei sthn mnhmh telephonou(pou mallon einai full!) Orise tou na pairnei oti sou stelnoun sthn karta mnhmhs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 geia sas... molis prin apo ligo mou parousiastike ekna problima.. ta duo deksia koumpakia (diladi auta pou anebazeis i katebazeis tin entasi tou akoustikou) to epano den douleuei. to patao kai menei mesa einai san na min exei apo piso tpt.. to kato douleuei kanonika...me apotelesma na min akougete katholou i foni stin klisi... mipos kserete ti mporo na kano?? Πολύ πιθανόν να έχει αποκολληθεί ο διακόπτης της έντασης λόγο μεγάλης πίεσης. Μάλλον θα πρέπει να το πας σε κάποιο Service για να στο ξανακολλήσουν (αν είναι σε καλή κατάσταση, αλλιώς να στον αλλάξουν).... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 To pio pi8anon einai na einai orismeno na lambanei sthn mnhmh telephonou(pou mallon einai full!) Orise tou na pairnei oti sou stelnoun sthn karta mnhmhs. Oxi file(se euxaristw g tin apantisi),kai st mnimi t tilefwnou exei 68MB eleu8era..Kai ola t kanei save st karta mnimis..Mu fenetai poly para3eno..Enw exw 668 MB eleu8era st karta mnimis na min dexetai oti mu stelloun.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Πολύ πιθανόν να έχει αποκολληθεί ο διακόπτης της έντασης λόγο μεγάλης πίεσης. Μάλλον θα πρέπει να το πας σε κάποιο Service για να στο ξανακολλήσουν (αν είναι σε καλή κατάσταση, αλλιώς να στον αλλάξουν).... thanks... mipos ksereis an mou to piasoun stin egkihsh? an oxi poso peripou kostizei??:confused: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ από το W800i (αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος) που έχω τώρα στο K800i. Από τις τελευταίες σελίδες που διάβασα βλέπω ακόμα να το προτείνετε σε νέους αγοραστές, που σημαίνει ότι είστε ικανοποιημένοι οι περισσότεροι τουλάχιστον. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) πολύ σημαντικό για μένα γιατί εκνευρίζομαι εύκολα :lol: : Είναι γρήγορη η περιήγηση στα menu; Θυμάμαι όταν ήταν να αγοράσω το W800i ήμουν ανάμεσα στο Nokia N70 και στο W800 και έκλινα προς το Ν70, μέχρι που βρήκα σε κάποιο κατάστημα ανοιχτό ένα Ν70 και το ψαχούλεψα λίγο. Ήταν τόσο αργά τα menu που αμέσως πήρα την απόφαση να πάρω το w800... 2) Θα το αγοράσω από Wind, λόγω επιδότησης για αναβάθμιση συσκευής. Βλέπω τη συσκευή στον κατάλογό της και βλέπω να έχει ορισμένο το αριστερό-αριστερό πλήκτρο (πλήκτρο Internet) ως πλήκτρο εισαγωγής στο Wind Plus. Γνωρίζετε μήπως εάν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησής του; Wind Plus Non-Stop δεν έχω και δεν ενδιαφέρομαι για την ώρα να βάλω, ούτε το ίδιο το Wind Plus με ενδιαφέρει, οπότε χρέωση 0.42 Ευρώ κάθε φορά που θα πατιέται κατά λάθος το κουμπί όταν θα το έχω π.χ. στην τσέπη μου είναι κάτι που δεν θα μου άρεσε καθόλου μα καθόλου! 3) Η συσκευασία περιλαμβάνει (πέρα από το κινητό, μπαταρία και φορτιστή) και handsfree και κάρτα μνήμης; Πόση χωρητικότητα έχει η κάρτα μνήμης που περιλαμβάνεται στο πακέτο; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 1. Αρκετά γρήγορο. Στα ίδια περίπου επίπεδα με το w800 σου. 2. Απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις (βάζεις ότι θες εσύ) και δεν μπαίνει πουθενά πλέον από το πλήκτρο. 3. Δεν ξέρω αν τώρα πλέον έρχεται με κάρτα μνήμης. Στην αρχή δεν υπήρχε κάρτα στο πακέτο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Καλησπέρα παιδιά! 3) Η συσκευασία περιλαμβάνει (πέρα από το κινητό, μπαταρία και φορτιστή) και handsfree και κάρτα μνήμης; Πόση χωρητικότητα έχει η κάρτα μνήμης που περιλαμβάνεται στο πακέτο; Εχει handsfrees. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 3)Εχει handsfree. Ναι έχει! και με 2 ακουστικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Ναι έχει! και με 2 ακουστικα.:) Entaxei xexasa ena "s". Mhn varas. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 2. Απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις (βάζεις ότι θες εσύ) και δεν μπαίνει πουθενά πλέον από το πλήκτρο. 3. Δεν ξέρω αν τώρα πλέον έρχεται με κάρτα μνήμης. Στην αρχή δεν υπήρχε κάρτα στο πακέτο. 2. Πως γινεται αυτο; :worry: (ειμαι ενδιαφερομενος, γιατι με τις χερουκλες μου το παταω συνεχεια κατα λαθος :D) 3. Καρτα μνημης δεν εχει στο πακετο (το πηρα πριν ενα μηνα). Τα ακουστικα του παντως ειναι τεραστια και καθολου βολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 2. Πως γινεται αυτο; :worry: (ειμαι ενδιαφερομενος, γιατι με τις χερουκλες μου το παταω συνεχεια κατα λαθος :D) 3. Καρτα μνημης δεν εχει στο πακετο (το πηρα πριν ενα μηνα). Τα ακουστικα του παντως ειναι τεραστια και καθολου βολικα. Τα ακουστικα μπαινουν σε αυτι αρκουδας!! ναι καλα το διαβασες..το χειροτερο ακουστικο που εχω φορεσει ειναι αυτο των κινητων της Sony ericsson :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Τα ακουστικα μπαινουν σε αυτι αρκουδας!! ναι καλα το διαβασες..το χειροτερο ακουστικο που εχω φορεσει ειναι αυτο των κινητων της Sony ericsson :whistle: Εξαρτάται,εννοείς των Walkman?Πολύ χαζά...Κάνεις ένα βήμα και βγαίνουν... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas3 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 χαιρετώ παιδιά ! Είμαι και εγώ ένας K800i-άκιας, ικανοποιημένος από το κινητό μου, ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : Η οθόνη - προφανώς για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας - σβήνει αν δεν πατάς κουμπιά σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι πάρα πολύ σπαστικό, ειδικά όταν έχεις ανοίξει τον κατάλογο και κοιτάς ένα τηλέφωνο για να το πάρεις από το σταθερό, και λίγο πριν τα τελευταία ψηφία - κλικ - όλα σβήνουν - και αρχίσεις τα βρισίδια. Έψαξα στις ρυθμίσεις - δεν κατάφερα να "μεγαλώσω" το χρόνο που η οθόνη μένει "αναμμένη" Υπάρχει καμμία λύση ; Ρυθμίζεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 2. Πως γινεται αυτο; :worry: (ειμαι ενδιαφερομενος, γιατι με τις χερουκλες μου το παταω συνεχεια κατα λαθος :D) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ίντερνετ και στις επιλογές σύνδεσης άλλαξε την προεπιλογή με μια άλλη σύνδεση που θα δημιουργήσεις εσύ. Πχ την kosant. Στις ρυθμίσεις μην βάλεις τίποτα συγκεκριμένο. Πλέον κάθε φορά που θα προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ από λάθος πάτημα του πλήκτρου, θα βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου άλλες λειτουργίες όπως τα mms ας πούμε. ;) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ίντερνετ και στις επιλογές σύνδεσης άλλαξε την προεπιλογή με μια άλλη σύνδεση που θα δημιουργήσεις εσύ. Πχ την kosant. Στις ρυθμίσεις μην βάλεις τίποτα συγκεκριμένο. Πλέον κάθε φορά που θα προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ από λάθος πάτημα του πλήκτρου, θα βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου άλλες λειτουργίες όπως τα mms ας πούμε. ;) Eυχαριστω! Το εκανα και ειναι ΟΚ. :) (εγω εψαχνα να αλλαξω λειτουργια στο κουμπι) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drtakis Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Γνωριζει κανεις πώς μπορω να ξεκλειδωσω ενα Κ800i που πηρα απο μια αγγλικη εταιρεια κινητης τηλεφωνιας ωστε να το χρησιμοποιω και στην Ελλαδα? Απο την εταιρεια ειπαν οτι σε 3 μηνες θα μου δωσουν τους κωδικους. Υπάρχει προγραμμα ωστε να το κανω απο τωρα? Καποια μαγαζια που το κανουν ποσα ζητανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts