gerolikos282 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 sto krifo menu pos mporo na mpo?apo pou? Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 >*<<*<* ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyxoulis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 hello !!!pira prin mia bdomada to k800i apo thn vodafone !!exw katebasei to update center ths ericsson alla den mou bgazei tis ******** ths vodafone !!!kserei kanenas ton tropo ??? Παράθεση S.F.C :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 hello !!!pira prin mia bdomada to k800i apo thn vodafone !!exw katebasei to update center ths ericsson alla den mou bgazei tis ******** ths vodafone !!!kserei kanenas ton tropo ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ρε παιδια το κ810ι τι λεει? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ρε παιδια το κ810ι τι λεει? Μια χαρα κινήτο.αν και στην θεσγ σου θα επαιρνα το k800i που ειναι πιο φθηνο..και ειναι σχεδον το ιδιο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μια χαρα κινήτο.αν και στην θεσγ σου θα επαιρνα το k800i που ειναι πιο φθηνο..και ειναι σχεδον το ιδιο! ειναι πιο ομορφο και το firmware του ειναι πιο αναβαθμισμενο και εχει μερικα καλουδια ακομη Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ειναι πιο ομορφο και το firmware του ειναι πιο αναβαθμισμενο και εχει μερικα καλουδια ακομη και εχει και καμια 70αρια ευρο παραπανω! αξιζει :blink: ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ενας φίλος αγόρασε πρόσφατα το K810i και χθες έσπασε (ούτε κι'εγώ κατάλαβα πως) το κάλυμμα της κάμερας. Τώρα η κάμερα δεν λειτουργεί και του βγάζει μήνυμα "ανοιξτε το πορτάκι της κάμερας". Φαίνεται δηλαδή σαν να είναι μόνιμα κλειστό. Μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό? Είτε με software (να ανοίγει η κάμερα δηλαδή αγνωόντας αν είναι ή όχι ανοιχτό το πορτάκι) είτε με αλλαγή του back-cover. Εψαξα για το δεύτερο στο ebay αλλά δεν κατάλαβα αν μαζί με το back-cover περιλαμβάνεται και το πλαστικό πορτάκι της κάμερας. Επίσης, στην περίπτωση που προτιμήσουμε τη δεύτερη λύση, είναι εύκολη η διαδικασία? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ενας φίλος αγόρασε πρόσφατα το K810i και χθες έσπασε (ούτε κι'εγώ κατάλαβα πως) το κάλυμμα της κάμερας. Τώρα η κάμερα δεν λειτουργεί και του βγάζει μήνυμα "ανοιξτε το πορτάκι της κάμερας". Φαίνεται δηλαδή σαν να είναι μόνιμα κλειστό. Μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό? Είτε με software (να ανοίγει η κάμερα δηλαδή αγνωόντας αν είναι ή όχι ανοιχτό το πορτάκι) είτε με αλλαγή του back-cover. Εψαξα για το δεύτερο στο ebay αλλά δεν κατάλαβα αν μαζί με το back-cover περιλαμβάνεται και το πλαστικό πορτάκι της κάμερας. Επίσης, στην περίπτωση που προτιμήσουμε τη δεύτερη λύση, είναι εύκολη η διαδικασία? προς το παρών καλύπτεται με το face warp που έχει το κινητό στο boring;)τώρα για μετά δε ξέρω!:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ενας φίλος αγόρασε πρόσφατα το K810i και χθες έσπασε (ούτε κι'εγώ κατάλαβα πως) το κάλυμμα της κάμερας. Τώρα η κάμερα δεν λειτουργεί και του βγάζει μήνυμα "ανοιξτε το πορτάκι της κάμερας". Φαίνεται δηλαδή σαν να είναι μόνιμα κλειστό. Μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό? Είτε με software (να ανοίγει η κάμερα δηλαδή αγνωόντας αν είναι ή όχι ανοιχτό το πορτάκι) είτε με αλλαγή του back-cover. Εψαξα για το δεύτερο στο ebay αλλά δεν κατάλαβα αν μαζί με το back-cover περιλαμβάνεται και το πλαστικό πορτάκι της κάμερας. Επίσης, στην περίπτωση που προτιμήσουμε τη δεύτερη λύση, είναι εύκολη η διαδικασία? Logika prepei na exei spasi o diakoptis apo mesa pou leei ti ginete me to an to cover einai opened i closed!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 προς το παρών καλύπτεται με το face warp που έχει το κινητό στο boring;)τώρα για μετά δε ξέρω!:ninja: Δεν το κατάλαβα αυτό... τι είναι το face warp?? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Δεν το κατάλαβα αυτό... τι είναι το face warp?? java εφαρμογη που μπορεις να επεμβεις στην φωτογραφια και να την παραποιησεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novandy Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 mipws kserei kapios an handsfree gia to k800 mono apo tin sony yparxoun symvata kai apo pou mporw na parw ena edw sto elanta??? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Γνώμη μου, πάντως μην πάρεις μαϊμού hands-free. Αυτό που θα ακούς εσύ, και αυτό που θα ακούνε οι άλλοι από σένα, θα είναι μαύρα χάλια. :X Στο τέλος θα αναγκαστείς να πάρεις original και θα έχεις πετάξει τα λ7 που έδωσες για τα μαϊμού. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Γνώμη μου, πάντως μην πάρεις μαϊμού hands-free. Αυτό που θα ακούς εσύ, και αυτό που θα ακούνε οι άλλοι από σένα, θα είναι μαύρα χάλια. :X Στο τέλος θα αναγκαστείς να πάρεις original και θα έχεις πετάξει τα λ7 που έδωσες για τα μαϊμού. Έτσι ακριβώς είναι. Άχρηστα εντελώς τα ημιτασιόν χαντσφρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Εχω την R1ED001 σε Βονταφον λάιβ. Ξερετε αν έχει βγει κάποια νεότερη έκδοση που να κρατά το λάιβ; Δε θέλω να το βγάλω από το κινητό μου γιατί μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksv Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Παιδιά τον περασμένο Μάρτιο απέκτησα κι εγώ ενα Κ800i VLive. Toν Ιούνιο από απροσεξία το έκανα "μπάνιο".Μου έπεσε σε μια λεκάνη με νερό. Το τράβηξα γρήγορα, το έκλεισα, το άνοιξα, έβγαλα τα πάντα από μέσα και το άφησα 4-5 ημέρες να στεγνώσει φυσιολογικά. Το κινητό ξαναδούλεψε χωρίς προβλήματα μέχρι τον Αύγουστο, όπυ και άρχισαν να μην ανταποκρίνονται κάποια πλήκτρα. Το πήγα για service στην SE ξέροντας πως έχω χάσει την εγγύηση. Τους είπα να το επισκευάσουν με κανονική χρέωση. Αρνήθηκαν και μου το χαρακτήρησαν ανεπισκεύαστο. Κάποια στιγμή άρχισε να μην ανταποκρίνεται και το joystick, αλλά και η οθόνη να κάνει γραμμές. Ψάχνοντας στο internet παράγγειλα μια καινούργια πλακέτα πληκρολογίου, ένα ασημί housing , και μια νέα οθόνη γιατί την παλιά την έβγαλα off. Καθάρισα καλά τα υπόλοιπα μέρη με ειδικό καθαριστικό. Κατέβασα ένα service manual και σύνδεσα ξανά τα κομμάτια. Το κινητό δούλευε κανονικά!!!!!!!!!!! Διαβάζοντας το topic εκανα debranding (μέσω wotanserver) και το μετέτρεψα σε Κ810i. Το συνολικό κόστος ήταν περίπου 85 €. Έχω ένα "άλλο" κινητό στην ουσία. Σας ευχαριστώ, γιατί η βοήθειά σας μου ήταν πολύτιμη και επίσης ευχαριστώ το service της SE που δεν επισκεύασε τότε το κινητό μου (ποιός ξέρει τι θα με χρέωναν!!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 kalispera sas neo melos eimai. Exo kai ego to K800i kai eimai polu euxaristimenos edo kai 3 mines pou to exo. pos mporo na to kano opos lete kai eseis K810, an mporeite na mou peite pls. exei diadikasia polu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 υπαρχει καμια εφαρμογη εορτολογιο για το κινητο μας???? edit :: βρηκα !!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 δεν μας την λες και εμας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 δεν μας την λες και εμας? Μπορείς να το κατεβάσεις από δω Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyxoulis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 paides exw ena prob me to PC Suite gia to K800i !! Ta Windows mou emfanizoun "unable to load configuration" ka8e fora pou paw na anoiksw to programma !!! To ekana uninstall k pali install k ta idia !!Help me !!! Παράθεση S.F.C :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 >*<<*<* ;) na sai kala re file giati emena mou elegan >*>>*>* k eixa faei to kefali mou na sai kala Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 loipon afou telika brika to krifo menou i ekdosi logismikou mou einai R1KG001 ειναι η τελευταια? χρειαζετε να κανο τιποτα αλλο? Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts