PNeuMA Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 polles fores omos to kaluptoun k diko sou lathos.. px sto germano eixa ena s65 kai to kalipsan... an theloun mporoun pisteuo.. euxaristo pantos gia tis pliroforeis guro sto 50ariko to kobo na bgainei Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 polles fores omos to kaluptoun k diko sou lathos.. px sto germano eixa ena s65 kai to kalipsan... an theloun mporoun pisteuo.. euxaristo pantos gia tis pliroforeis guro sto 50ariko to kobo na bgainei Πρεπει να πσεις στην περιπτωση! εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πρεπει να πσεις στην περιπτωση! εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο..:cool: Egw aman eixa kanei na perasw ena w880 entos eggiisis to opoio dn eixe anoixtei apo kanenan kai autoi legan oti eixe anoixtei apo mi eksousiodotimeno prwsopo kai alla mparmpoutsala!!! Prepei na sou polu tuxeros file mou!!! PS wrong reply:O Tou PnEYma i8ela na kanw:D:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 γίνεται να ξεκλειδωθεί το κινητό μέσω WotanServer,απλά θα χρειαστείς μια πιστωτική που να έχει διαθέσιμο υπόλοιπο(να μην την έχεις φτάσει στα όριά της για να γίνει αποδεκτή).Κατεβάζεις το πρόγραμμα απ'το http://www.wotanserver.com/en/(αφού αγοράσεις μονάδες)και ακολουθείς τις οδηγίες απ'το site.Πανεύκολο και κάνεις ό,τι θες,αρκεί να υπάρχει πιστωτική..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Egw aman eixa kanei na perasw ena w880 entos eggiisis to opoio dn eixe anoixtei apo kanenan kai autoi legan oti eixe anoixtei apo mi eksousiodotimeno prwsopo kai alla mparmpoutsala!!! Prepei na sou polu tuxeros file mou!!! PS wrong reply:O Tou PnEYma i8ela na kanw:D:p Τα ίδια έπαθα με το κεντρικό service Sony Ericsson στην Δωδεκανήσου,στη Σαλόνικα φίλε μου!Είχα πάει το φρεσκοαγορασμένο μου Κ700 για αναβάθμιση και μου ειπαν ότι επειδή δεν περνούσε το λογισμικό το άνοιξαν να δουν αν έχει κάτι :blink::blink:και βρήκαν ότι έλειπαν 2 βίδες και επομένως είναι εκτός εγγύησης:blink:Τους είπα ότι δεν είχε ανοιχτεί από κανέναν αλλά επειδή τότε ήμουν πιο αθωος και δεν ήξερα πολλά για αναβαθμίσεις και τετοια:rolleyes:δεν ειπα τιποτα και πλήρωσα 15 ευρώ!!Έχετε ακούσει κάτι πιο κουφό;;;;;;;Να ευθύνεται η απώλεια 2 βιδών στο να μην περνάει το λογισμικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;:blink::blink:Εμ μου έχασαν τις βίδες και ήθελαν να βγουν καθαροί,εμ το πληρωσα κιολας:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Συνήθως σε τέτοια περίπτωση βάζεις τις φωνές. Και σε λίγο όλα τακτοποιούνται. Σου μένει η ψυχική οδύνη βέβαια αλλά όχι να τους πληρώσεις για κάτι που είναι υποχρεωμένοι να φτιάξουν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Τα ίδια έπαθα με το κεντρικό service Sony Ericsson στην Δωδεκανήσου,στη Σαλόνικα φίλε μου!Είχα πάει το φρεσκοαγορασμένο μου Κ700 για αναβάθμιση και μου ειπαν ότι επειδή δεν περνούσε το λογισμικό το άνοιξαν να δουν αν έχει κάτι :blink::blink:και βρήκαν ότι έλειπαν 2 βίδες και επομένως είναι εκτός εγγύησης:blink:Τους είπα ότι δεν είχε ανοιχτεί από κανέναν αλλά επειδή τότε ήμουν πιο αθωος και δεν ήξερα πολλά για αναβαθμίσεις και τετοια:rolleyes:δεν ειπα τιποτα και πλήρωσα 15 ευρώ!!Έχετε ακούσει κάτι πιο κουφό;;;;;;;Να ευθύνεται η απώλεια 2 βιδών στο να μην περνάει το λογισμικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;:blink::blink:Εμ μου έχασαν τις βίδες και ήθελαν να βγουν καθαροί,εμ το πληρωσα κιολας:mad: :rolleyes: Οπως ειπες..εισουν απλα αθωος..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παιδιά, πώς τα πάει από ήχο στα ακουστικά; Δυνατός; Ποιοτικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παιδιά, πώς τα πάει από ήχο στα ακουστικά; Δυνατός; Ποιοτικός; Aν χρησιμοποιήσεις walkman ακουστικά ακούγεται πολύ καλύτερα απ΄τα κανονικά αν θες για τα κανονικά ε δεν έχουν και τη καλύτερη ποιότητα ήχου πάντως δυνατά είναι!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Μια που λέτε για service.. έχω ένα Nokia 7610 το οποίο κάποια στιγμή αποφάσισε πως δεν θέλει να πατιέται το 8 πλέον. Λοιπόν πήγα στο Γερμανό (εντός εγγύησης για 2 μέρες) και μου λέει "άστο εδώ θα το στείλουμε εμείς και σε 15 μέρες θα μας πουν αν γίνεται να φτιαχτεί και αν το καλύπτει η εγγύηση γιατί από ότι βλέπω έχει αρκετά πεσίματα". Δηλαδή λέω εγώ 15 μέρες για να το δουν, ε δε θα θέλουν και άλλες τόσες αν φτιάχνεται..? Το πήρα σπίτι και μετά από 2-3 μέρες δοκίμασα μπας και ξεθύμωσε και όλα ήταν μια χαρά... Έχω κάτι σαν πρόβλημα παρ' όλα αυτά με το Ericsson.. όταν μου έρχεται η αναφορά γράφει πως παραδόθηκε 3 ώρες από την ώρα που έχουμε εκείνη τη στιγμή.. όχι ότι με πειράζει και πολύ αλλά είναι κάπως παράξενο. Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν το διαβάζει αρχεία pdf? Μερικά νοκια φίλων μου τα δέχονται και τα διαβαζουν(Ν73). Όποιος ξέρει ας το αναφέρει.μήπως χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα; Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Έχω κάτι σαν πρόβλημα παρ' όλα αυτά με το Ericsson.. όταν μου έρχεται η αναφορά γράφει πως παραδόθηκε 3 ώρες από την ώρα που έχουμε εκείνη τη στιγμή.. όχι ότι με πειράζει και πολύ αλλά είναι κάπως παράξενο. Είναι παράξενο επειδή έχεις λάθος ρύθμιση στην ζώνη ώρας. Μπες στις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας και βάλε ζώνη ώρας GMT +3.00. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Συνεχίζει να είναι παράξενο γιατί είχα GMT+2 με θερινή ώρα οπότε γίνεται έμεσα GMT+3. Αλλά ούτως η άλλως δε θα έπρεπε να συμβαδίζει με την ώρα που έχω ρυθμίσει εγώ άσχετα με τη ζώνη ώρας..; Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Αν είχες ενεργή την αυτόματη ζώνη ώρας, ναι. Το πρόβλημα δεν λύνεται με GMT +3.00? Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Όχι.. δηλαδή αν ενεργοποιήσω την αυτόματη ζώνη ώρας θα φτιάξει λες..; Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 ρε παιδια πως ακουμε μουσικη μεσω bluetooth? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 ρε παιδια πως ακουμε μουσικη μεσω bluetooth? Πρεπει να εχεις και υποστηριζομενο bluetooth hands free απ'οσο ξερω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 ενα το I-TECH με την αναγνωρισει κλησεων Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos300 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 δε ξερω αν το χετε ξαναθιξει το θεμα αλλα πειτε μου υπαρχει τελικα προγραμμα για sony ericsson k800 να διαβαζει αρχεια acrobat reader(.pdf)? Παράθεση Nokia 5110->Nokia 3310->Nokia 8210->Nokia 7210->Nokia 6230->S/E K800i->Nokia N95->Iphone 3GS->Nokia C7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypaste Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 μπορώ να γραφω μηνυμα και με ελληνικους και με αγγλικους χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Φυσικά και μπορείς. Υπάρχει μοντέλο που δεν μπορείς να το κάνεις αυτό; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypaste Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Πως όμως? δεν το βρισκω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Στην αποστολή άλλαξε την γλώσσα γραφής σε τυπικό abc. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypaste Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 thanks.... λιγο δύσκολη έγινε τωρα η γραφη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναι δεν είναι αρκετά βολικό. Εκτός αυτού, μ' αυτόν τον τρόπο δεν θα έχεις 160 χαρακτήρες ανά sms αλλά μόνο 70. Οπότε αν δεν γράφεις αγγλικά καλά είναι να το γυρίζεις στην ελληνική γραφή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts