geofil Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Πολύ όμορφο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Μπα! :nagger::nagger: Ποτέ δεν μου αρέσαν αυτού του είδους οι εκδόσεις κινητών Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ούτε εγώ θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά τα χρώματα της FERRARI τα συμπαθώ. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πάντως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.Όπως και με το Sharp V902, που είχε βγεί και σε μία τέτοια έκδοση και ήταν πανέμορφο.:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πολυ ομορφο ειναι.. Μπορουμε να βρουμε τετοιες προσοψεις εδω στην Ελλαδα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Από SEUS ακόμα να βγει νεότερη της R1JG001. Υπομονή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ρε παιδια θα δουμε και στην ελλαδα αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις του 800? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Χλωμό το βλέπω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ρε παιδια θα δουμε και στην ελλαδα αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις του 800? Την Ferrari μπορεί και να την δούμε, για της υπόλοιπες όμως δεν το πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία επιδότηση από voda, της τάξης των 300 € και σκέφτομαι να αποκτήσω το τηλεφωνάκι αυτό. Το ερώτημα που με απασχολεί είναι: Μπορώ να το πάρω non-branded; Με γνωστό στο κατάστημα. Αν όχι, μπορώ να πουλήσω το branded, εφόσον δεν θα έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, σε κάποια καλή τιμή και να πάρω ένα καθαρό; Το Πλαίσιο, που έχει σίγουρα non-branded τηλέφωνα, μπορεί να μου δώσει την επιδότηση της vodafone ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Και τέλος, αξίζει το τηλέφωνο, ή να κοιτάξω κάπου αλλού; Τώρα έχω το Κ750i και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Eγώ που πήρα της vodafone είναι πολύ καλό χωρίς κανένα πρόβλημα και ελάχιστα μενού της vodafone. Επιπλέον έχει δυο πολύ βολικά διαφορετικά κουμπιά και προσωπική μου άποψη ποιο όμορφες μπάρες σήματος και μπαταρίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelooos2000 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ(ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΒΗΝΕ), ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΜΕΣΩ SEUS. ΚΟΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ KΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΒΗΣΕ:mad: . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE? EKEI ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ(ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΒΗΝΕ), ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΜΕΣΩ SEUS. ΚΟΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ KΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΒΗΣΕ:mad: . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE? EKEI ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?:( Nα το ξαναπάς στο service το κινητό λέγοντας ότι τα κολλήματα εξακολουθούν. Πίεσέ τους να σου αλλάξουν συσκευή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelooos2000 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΓΥΗΣΗ ΕΤΣΙ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΓΥΗΣΗ ΕΤΣΙ? Οχι δεν χανεις τιποτα απολυτως!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο να βγαζουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας branded με ομαδεσ F1?Σε λιγο θα βγουν καποτες στα χρωματα της ferrari με soymaxer στη συσκευασια.ΕΛΕΟΣ! 1 Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο να βγαζουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας branded με ομαδεσ F1?Σε λιγο θα βγουν καποτες στα χρωματα της ferrari με soymaxer στη συσκευασια.ΕΛΕΟΣ! Ο Schumacher μας τελείωσε, τώρα θα δεις κ@πότες με τον Alonso... Χεχεχε... Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;:( Είμαι ένας απελπισμένος χρήστης που διαθέτει μία επιδότηση των 300 ευρώ και δεν ξέρει τι να την κάνει!!! 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;:( Είμαι ένας απελπισμένος χρήστης που διαθέτει μία επιδότηση των 300 ευρώ και δεν ξέρει τι να την κάνει!!! Nα το πάρεις unbranded από τη βόδιαφον?:blink: Άμα το έχουν, που δεν νομίζω, μπορεί και να το πάρεις αν έχεις γνωστό, αλλά δεν νομίζω να το έχουν. Τώρα με 300 ευρώ επιδότηση να πάς για κ800? Στη θέση σου δεν θα το έκανα. Θα κόλλαγα κανένα 150 και θα πήγαινα για w880:p και ας μην έχει τόσο καλή κάμερα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Nα το πάρεις unbranded από τη βόδιαφον?:blink: Άμα το έχουν, που δεν νομίζω, μπορεί και να το πάρεις αν έχεις γνωστό, αλλά δεν νομίζω να το έχουν. Τώρα με 300 ευρώ επιδότηση να πάς για κ800? Στη θέση σου δεν θα το έκανα. Θα κόλλαγα κανένα 150 και θα πήγαινα για w880:p και ας μην έχει τόσο καλή κάμερα.... Να περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει το Κ810; Δεν θα έχουν προλάβει να το βγάλουν non-branded, ε; Πήγα σήμερα και ρώτησα, δεν το φέρνουν non-branded. Δεν δίνω επιπλέον χρήματα. Θα το δω και το 880 πάντως! Ευχαριστώ edit: Μπλιάχ το 880!!! :p 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Δεν δίνω επιπλέον χρήματα. Θα το δω και το 880 πάντως! Ευχαριστώ edit: Μπλιάχ το 880!!! :p Αν το είδες σε φωτογραφίες, δικαιολογημένα έκανες μπλιαχ. Το ίδιο έκανα και εγώ. Αν το πιάσεις όμως αλλάζεις αμέσως γνώμη. Πολύ όμορφο. Και εγώ θα σου πρότεινα να επενδύσεις αλλού την επιδότησή σου. K810, W880 και αν δεν το πολυβιάζεσαι, το Κ850. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Να περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει το Κ810; Δεν θα έχουν προλάβει να το βγάλουν non-branded, ε; Πήγα σήμερα και ρώτησα, δεν το φέρνουν non-branded. Δεν δίνω επιπλέον χρήματα. Θα το δω και το 880 πάντως! Ευχαριστώ edit: Μπλιάχ το 880!!! Καλή επιλογή (για μένα) είναι το κ810 :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Θέλω να πάρω μια κάρτα Μ2 2GB..δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και να χρειάζεται να πάρω 1GB?? :) Έχει πάρει κανένας 2GB? Επίσης παίζει να μην πάρω SONY αλλά SANDISK.... ;) 1 Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Θέλω να πάρω μια κάρτα Μ2 2GB..δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και να χρειάζεται να πάρω 1GB?? :) Έχει πάρει κανένας 2GB? Επίσης παίζει να μην πάρω SONY αλλά SANDISK.... ;) Kανένα πρόβλημα και με τα 2:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Το Κ810 είναι το ίδιο με το Κ800, απλά πιο λεπτό. Αν έχουν διαφορές (που δεν το πολυπιστεύω) είναι μάλλον ασήμαντες, για τα 90 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το καινούριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα το επέλεγα, είναι ότι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Vodafone πριν προλάβει να βγει branded έκδοση. Ο αδερφός μου είχε πάρει το W800 σας είπα, καθαρό! Ξενερώνω αφάνταστα στην ιδέα να έχω branded τηλέφωνο! Αυτά τα ηλίθια μενού, το vodafone live, το κουμπί συντομεύσεων που δεν είναι συντομεύσεων αλλά σε βγάζει στα της voda, με εκνευρίζουν τρελά. Τόσο τρελά που δεν αποκλείεται να μην πάρω τίποτα, να δώσω την επιδότηση στον αδερφό μου και να μείνω με το Κ750 και σε μερικούς μήνες, να πάρω σκέτη συσκευή, όπως πήρα και το Κ750 μου πέρυσι. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω να αποκτήσω branded συσκευή!!! Και εάν μπορώ, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να το αποφύγω. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχει περίπτωση κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανός) να δεχτεί να μου ανταλλάξει το branded με ένα καθαρό, εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του; Η ίδια η S.E. μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP παιδιά!!! Θα πάνε χαμένα τα λεφτά! (Το W880, branded δεν είναι και αυτό; ) 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Το Κ810 είναι το ίδιο με το Κ800, απλά πιο λεπτό. Αν έχουν διαφορές (που δεν το πολυπιστεύω) είναι μάλλον ασήμαντες, για τα 90 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το καινούριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα το επέλεγα, είναι ότι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Vodafone πριν προλάβει να βγει branded έκδοση. Ο αδερφός μου είχε πάρει το W800 σας είπα, καθαρό! Ξενερώνω αφάνταστα στην ιδέα να έχω branded τηλέφωνο! Αυτά τα ηλίθια μενού, το vodafone live, το κουμπί συντομεύσεων που δεν είναι συντομεύσεων αλλά σε βγάζει στα της voda, με εκνευρίζουν τρελά. Τόσο τρελά που δεν αποκλείεται να μην πάρω τίποτα, να δώσω την επιδότηση στον αδερφό μου και να μείνω με το Κ750 και σε μερικούς μήνες, να πάρω σκέτη συσκευή, όπως πήρα και το Κ750 μου πέρυσι. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω να αποκτήσω branded συσκευή!!! Και εάν μπορώ, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να το αποφύγω. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχει περίπτωση κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανός) να δεχτεί να μου ανταλλάξει το branded με ένα καθαρό, εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του; Η ίδια η S.E. μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP παιδιά!!! Θα πάνε χαμένα τα λεφτά! (Το W880, branded δεν είναι και αυτό; ) Να σου το αλλάξουν μπα... Πολύ χλωμό μέχρι αδύνατο το κόβω. Το 880 δεν ξέρω πώς το δίνει η voda. Ανάμεσα σε k800 και k810 σου προτείνω το 800 γιατί οι μεταξύ τους διαφορές είναι ασήμαντες για τη χρηματική τους διαφορά, εκτός και αν σε ξετρέλανε το design του 810. Η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική με τα branded πάντως. Ένα σηματάκι είναι ,δεν χάθηκε και ο κόσμος:O Θα σου πρότεινα να κάνεις μια φορητότητα αριθμού. Παίρνοντας καινούρια συσκευή στο νέο σου δίκτυο θα έχεις μια επιδότηση, αλλά όχι 300 ευρώ βέβαια. Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts