Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με αυτοκαλωσορίζω, ρίχνω και ένα φτύσιμο μη το ματιάσω και ξεκινώ το διάβασμα για τυχόν επιπλέον απορίες!:)

το φτυσιμο δεν πιανει γιαυτο δοκιμασε πιο δραστικα μετρα:p :p

αντε καλοριζικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Welcome to the club.

Παιδιά μια βοήθεια....όπως σας είχα πει το κινητό μ έγινε ψίχουλα...

Έτσι το πήγα μια βόλτα.....στον γερμανό(αν κ το έχω πάρει από το voda shop που είναι ακριβώς απέναντι :P )....να ρωτήσω τί θα κοστίσει η επισκευή,μου είπανε 50€ όλη η μπροστινή πρόσωψη και 40€ τα πλήκτρα....Επίσεις το άφησα για αναβάθμιση μπας κ λυθούν τα προβλήματα που είχα από παλιά...ελπίζω να είμαι οκ σε αυτόν τν τομέα....

Πήγα κ voda shop σήμερα κ τους ρώτησα πόσο θα πάει κ λένε 40€ η μπροστινή πρόσωψη,για τα πλήκτρα δν ήταν σίγουρο το παιδί.Μου είπανε αν θέλω να πάμε να το στείλουμε κ να μας πούν σίγουρα τις τιμές κ αν είναι να το επισκευάσουμε.....

Εσείς τί λετε να κάνω;;Από se μου είπανε ότι ο γερμανός είναι το εξ. σέρβις κ υποχρεούτε να το στείλει αμέσως,ενω η βόντα ότι μπορεί να το καθυστερίσουν...

Ακόμα εδώ στον γερμάνο μου είπαν,λόγο ότι δν έχουν τν εξουσιοδώτηση να κάνουν τα παρακάτω,ότι όταν αλλαχτει η μπροστινή πρόσωψη με τν οθόνη,δν θα έχει το λογότυπο της vodafone επάνω.Κ επίσεις ότι τα πλήκτρα που θα μ βάλουν θα είναι τα μανίσια όπως είναι το κινητό κανονικά κ όχι όπως το δίνει η vodafone....εμ άμα γίνει αυτό άλλα θα πατάω άλλα θα γίνονται...πχ θα μ βάλει το κουμπί τν εφαρμογών θα βγάλει άλλα....λίγο μπέρδεμα δν είναι;;Αυτά ξέχασα να τα ρωτήσω στην βόντα.....λέτε εκεί να περνάνε αυτά της βόντα;;Ναι ε;ή μήπως όχι;

Έχω μπερδευτεί...δν ήταν γραφτό να πάρω νέο κινητό...το πνεύμα του gx30i τα έχει στοιχιώσει όλα... :D

- - - -

Welcome to the club.

Παιδιά μια βοήθεια....όπως σας είχα πει το κινητό μ έγινε ψίχουλα...

Έτσι το πήγα μια βόλτα.....στον γερμανό(αν κ το έχω πάρει από το voda shop που είναι ακριβώς απέναντι :P )....να ρωτήσω τί θα κοστίσει η επισκευή,μου είπανε 50€ όλη η μπροστινή πρόσωψη και 40€ τα πλήκτρα....Επίσεις το άφησα για αναβάθμιση μπας κ λυθούν τα προβλήματα που είχα από παλιά...ελπίζω να είμαι οκ σε αυτόν τν τομέα....

Πήγα κ voda shop σήμερα κ τους ρώτησα πόσο θα πάει κ λένε 40€ η μπροστινή πρόσωψη,για τα πλήκτρα δν ήταν σίγουρο το παιδί.Μου είπανε αν θέλω να πάμε να το στείλουμε κ να μας πούν σίγουρα τις τιμές κ αν είναι να το επισκευάσουμε.....

Εσείς τί λετε να κάνω;;Από se μου είπανε ότι ο γερμανός είναι το εξ. σέρβις κ υποχρεούτε να το στείλει αμέσως,ενω η βόντα ότι μπορεί να το καθυστερίσουν...

Ακόμα εδώ στον γερμάνο μου είπαν,λόγο ότι δν έχουν τν εξουσιοδώτηση να κάνουν τα παρακάτω,ότι όταν αλλαχτει η μπροστινή πρόσωψη με τν οθόνη,δν θα έχει το λογότυπο της vodafone επάνω.Κ επίσεις ότι τα πλήκτρα που θα μ βάλουν θα είναι τα μανίσια όπως είναι το κινητό κανονικά κ όχι όπως το δίνει η vodafone....εμ άμα γίνει αυτό άλλα θα πατάω άλλα θα γίνονται...πχ θα μ βάλει το κουμπί τν εφαρμογών θα βγάλει άλλα....λίγο μπέρδεμα δν είναι;;Αυτά ξέχασα να τα ρωτήσω στην βόντα.....λέτε εκεί να περνάνε αυτά της βόντα;;Ναι ε;ή μήπως όχι;

Έχω μπερδευτεί...δν ήταν γραφτό να πάρω νέο κινητό...το πνεύμα του gx30i τα έχει στοιχιώσει όλα... :D

φιλε μου σε οποιο εξουσιοδουημενο και να πας τα ανταλλακτικα θα ειναι της μαμας εταιριασ. και απλα η βοντα εχει δικο της σερβις και οχι εξουσιοδοτημενο αρα σε περιπτωση που βαλει χερι μετα η μαμα εταιρια το βγαζει επεμβαση απο μη εξουσιοδοτημενο αρα εκτος εγγυησης αρα πληρωνεισ , και να ξερεις οτι κ800 δεν το φτιαχνει ο γερμανος γινεται μεσω αυτου αποστολη στη σονυερικσον. αυτα και να μην ανησυχεις.

:D :rolleyes:

:)

καπου πηρε το αυτι μου απο ενα γνωστο,οτι υπαρχει λεει ενα προγραμματακι για java,που εμφανιζει ολες τις προγραμματισμενες εργασιες και ραντεβου οπως ακριβως τα nokia smartphones στην αρχικη οθονη!!νομιζω λεγεται mobytoday η κατι τετοιο..ξερει κανεις τιποτα σχετικο??θα ηταν πολυ κουλ να γινοταν στο κ800 μου...:D

φιλε μου σε οποιο εξουσιοδουημενο και να πας τα ανταλλακτικα θα ειναι της μαμας εταιριασ. και απλα η βοντα εχει δικο της σερβις και οχι εξουσιοδοτημενο αρα σε περιπτωση που βαλει χερι μετα η μαμα εταιρια το βγαζει επεμβαση απο μη εξουσιοδοτημενο αρα εκτος εγγυησης αρα πληρωνεισ , και να ξερεις οτι κ800 δεν το φτιαχνει ο γερμανος γινεται μεσω αυτου αποστολη στη σονυερικσον. αυτα και να μην ανησυχεις.

:D :rolleyes:

ναι αυτό εννοιείτε...δν είμαι χαζός :P...άλλο ρωτάω...ΑΝ η βόντα το στείλει θα μου περάσουν τα πράγματα τ live συσκευής επάνω ή κ πάλι θα βάλουν τα μανίσια;;

- - - -

ναι αυτό εννοιείτε...δν είμαι χαζός :P...άλλο ρωτάω...ΑΝ η βόντα το στείλει θα μου περάσουν τα πράγματα τ live συσκευής επάνω ή κ πάλι θα βάλουν τα μανίσια;;

Θα σου φερουν κανονικο sony ericsson k800i vodafone live.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου φερουν κανονικο sony ericsson k800i vodafone live.

Ακριβώς.:)

Ότι δίνεις, παίρνεις:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ok,πάλι καλά...μν αλλαχτούν πάνω αυτά κ μετά τρέχουμε ακόμα πιο πολύ...

- - - -

Ok,πάλι καλά...μν αλλαχτούν πάνω αυτά κ μετά τρέχουμε ακόμα πιο πολύ...

και γιατι να αλλαχθουν,δεν :blink: τον λογο !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαινεται να ειναι καλη εφαρμογη. Το εχει κατεβασει κανεις? 'Η καλυτερα μπορει να το βρει κανεις cra***d?

Φαινεται να ειναι καλη εφαρμογη. Το εχει κατεβασει κανεις? 'Η καλυτερα μπορει να το βρει κανεις cra***d?

Καλόοοο

Απέκτησαν και τα non os κινητά today screen:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Dystyxos DEN exei kykloforisei akoma...:(

kalh anastash kai ta xanaleme meta to pasxa pou pisteuo na yparxei sta gnosta "stekia"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Morte AllaFrancia Italia Anela

Se xalaei na to pas ston germano kai na sou to feroun xwris me kanonika koumpia kai kanwniki prosoposi xwris to VL???

Kaneis kai ena debrand mesw wotan meta kai eisai bomba:D:):p

Gousta einai auta:pAlloi goustaroun kai alloi oxi ta voda

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Dystyxos DEN exei kykloforisei akoma...:(

kalh anastash kai ta xanaleme meta to pasxa pou pisteuo na yparxei sta gnosta "stekia"

EXEI κυκλοφορησει,δουλευει κανονικοτατα στο κ800 μου,αλλα ειναι trial για 20 ημερες...

και γιατι να αλλαχθουν,δεν :blink: τον λογο !

Γιατί θέλω να έχει της voda επάνω τα πράγματα κ τα κουμπιά να μν είναι όπως το κανονικό k800i:D!

- - - -

Καλησπερα,μηπως ξερει κανεις σε ποιο site μπορω ν βρω προγραμματακι για μεταροπη τανιων dvd σε format για κινητο...??? ειχα δει καπου στο forum για ενα nero recorder αλλα δν εδινε σχετικο link...

Αν δεν σου εχει βγαλει προβλημα,δεν υπαρχει λογος να κανεις αναβαθμιση..:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,μηπως ξερει κανεις σε ποιο site μπορω ν βρω προγραμματακι για μεταροπη τανιων dvd σε format για κινητο...??? ειχα δει καπου στο forum για ενα nero recorder αλλα δν εδινε σχετικο link...

Ψάξε για το CloneDVDmobile ;)

Αν δεν σου εχει βγαλει προβλημα,δεν υπαρχει λογος να κανεις αναβαθμιση..:)

fantazomai omws tha tan kalutera na enhmerwsw to kinhto mou me thn teleutaia anabathmish mias kai hdh exei "pethanei" mia fora...mpoei na me vohthisei kapoios???

fantazomai omws tha tan kalutera na enhmerwsw to kinhto mou me thn teleutaia anabathmish mias kai hdh exei "pethanei" mia fora...mpoei na me vohthisei kapoios???

Εγω στην θεση σου θα το αφηνα ως εχει! :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι εμενα πεθανε μια φορα μου το αναβαθμισαν για να δουλεψει ξανα με αποτελεσμα να ξαναπεθανει ενω ενας φιλος μου που εχει το ιδιο κινητο δεν το εχει αναβαθμισει ποτε και του δουλευει μια χαρα.Παντως αν του κανεις αναβαθμιση μην του κανεισ μεσω seus γιατι σιγουρα θα εχεις προβλημα

• The title was changed to Sony Ericsson K800i