parafron4 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Με αυτοκαλωσορίζω, ρίχνω και ένα φτύσιμο μη το ματιάσω και ξεκινώ το διάβασμα για τυχόν επιπλέον απορίες!:) το φτυσιμο δεν πιανει γιαυτο δοκιμασε πιο δραστικα μετρα:p :p αντε καλοριζικο 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Welcome to the club. Παιδιά μια βοήθεια....όπως σας είχα πει το κινητό μ έγινε ψίχουλα... Έτσι το πήγα μια βόλτα.....στον γερμανό(αν κ το έχω πάρει από το voda shop που είναι ακριβώς απέναντι :P )....να ρωτήσω τί θα κοστίσει η επισκευή,μου είπανε 50€ όλη η μπροστινή πρόσωψη και 40€ τα πλήκτρα....Επίσεις το άφησα για αναβάθμιση μπας κ λυθούν τα προβλήματα που είχα από παλιά...ελπίζω να είμαι οκ σε αυτόν τν τομέα.... Πήγα κ voda shop σήμερα κ τους ρώτησα πόσο θα πάει κ λένε 40€ η μπροστινή πρόσωψη,για τα πλήκτρα δν ήταν σίγουρο το παιδί.Μου είπανε αν θέλω να πάμε να το στείλουμε κ να μας πούν σίγουρα τις τιμές κ αν είναι να το επισκευάσουμε..... Εσείς τί λετε να κάνω;;Από se μου είπανε ότι ο γερμανός είναι το εξ. σέρβις κ υποχρεούτε να το στείλει αμέσως,ενω η βόντα ότι μπορεί να το καθυστερίσουν... Ακόμα εδώ στον γερμάνο μου είπαν,λόγο ότι δν έχουν τν εξουσιοδώτηση να κάνουν τα παρακάτω,ότι όταν αλλαχτει η μπροστινή πρόσωψη με τν οθόνη,δν θα έχει το λογότυπο της vodafone επάνω.Κ επίσεις ότι τα πλήκτρα που θα μ βάλουν θα είναι τα μανίσια όπως είναι το κινητό κανονικά κ όχι όπως το δίνει η vodafone....εμ άμα γίνει αυτό άλλα θα πατάω άλλα θα γίνονται...πχ θα μ βάλει το κουμπί τν εφαρμογών θα βγάλει άλλα....λίγο μπέρδεμα δν είναι;;Αυτά ξέχασα να τα ρωτήσω στην βόντα.....λέτε εκεί να περνάνε αυτά της βόντα;;Ναι ε;ή μήπως όχι; Έχω μπερδευτεί...δν ήταν γραφτό να πάρω νέο κινητό...το πνεύμα του gx30i τα έχει στοιχιώσει όλα... :D Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Welcome to the club. Παιδιά μια βοήθεια....όπως σας είχα πει το κινητό μ έγινε ψίχουλα... Έτσι το πήγα μια βόλτα.....στον γερμανό(αν κ το έχω πάρει από το voda shop που είναι ακριβώς απέναντι :P )....να ρωτήσω τί θα κοστίσει η επισκευή,μου είπανε 50€ όλη η μπροστινή πρόσωψη και 40€ τα πλήκτρα....Επίσεις το άφησα για αναβάθμιση μπας κ λυθούν τα προβλήματα που είχα από παλιά...ελπίζω να είμαι οκ σε αυτόν τν τομέα.... Πήγα κ voda shop σήμερα κ τους ρώτησα πόσο θα πάει κ λένε 40€ η μπροστινή πρόσωψη,για τα πλήκτρα δν ήταν σίγουρο το παιδί.Μου είπανε αν θέλω να πάμε να το στείλουμε κ να μας πούν σίγουρα τις τιμές κ αν είναι να το επισκευάσουμε..... Εσείς τί λετε να κάνω;;Από se μου είπανε ότι ο γερμανός είναι το εξ. σέρβις κ υποχρεούτε να το στείλει αμέσως,ενω η βόντα ότι μπορεί να το καθυστερίσουν... Ακόμα εδώ στον γερμάνο μου είπαν,λόγο ότι δν έχουν τν εξουσιοδώτηση να κάνουν τα παρακάτω,ότι όταν αλλαχτει η μπροστινή πρόσωψη με τν οθόνη,δν θα έχει το λογότυπο της vodafone επάνω.Κ επίσεις ότι τα πλήκτρα που θα μ βάλουν θα είναι τα μανίσια όπως είναι το κινητό κανονικά κ όχι όπως το δίνει η vodafone....εμ άμα γίνει αυτό άλλα θα πατάω άλλα θα γίνονται...πχ θα μ βάλει το κουμπί τν εφαρμογών θα βγάλει άλλα....λίγο μπέρδεμα δν είναι;;Αυτά ξέχασα να τα ρωτήσω στην βόντα.....λέτε εκεί να περνάνε αυτά της βόντα;;Ναι ε;ή μήπως όχι; Έχω μπερδευτεί...δν ήταν γραφτό να πάρω νέο κινητό...το πνεύμα του gx30i τα έχει στοιχιώσει όλα... :D φιλε μου σε οποιο εξουσιοδουημενο και να πας τα ανταλλακτικα θα ειναι της μαμας εταιριασ. και απλα η βοντα εχει δικο της σερβις και οχι εξουσιοδοτημενο αρα σε περιπτωση που βαλει χερι μετα η μαμα εταιρια το βγαζει επεμβαση απο μη εξουσιοδοτημενο αρα εκτος εγγυησης αρα πληρωνεισ , και να ξερεις οτι κ800 δεν το φτιαχνει ο γερμανος γινεται μεσω αυτου αποστολη στη σονυερικσον. αυτα και να μην ανησυχεις. :D :rolleyes: 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 καπου πηρε το αυτι μου απο ενα γνωστο,οτι υπαρχει λεει ενα προγραμματακι για java,που εμφανιζει ολες τις προγραμματισμενες εργασιες και ραντεβου οπως ακριβως τα nokia smartphones στην αρχικη οθονη!!νομιζω λεγεται mobytoday η κατι τετοιο..ξερει κανεις τιποτα σχετικο??θα ηταν πολυ κουλ να γινοταν στο κ800 μου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Έτσι είναι. http://www.bermin.net/mobytoday.html Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 φιλε μου σε οποιο εξουσιοδουημενο και να πας τα ανταλλακτικα θα ειναι της μαμας εταιριασ. και απλα η βοντα εχει δικο της σερβις και οχι εξουσιοδοτημενο αρα σε περιπτωση που βαλει χερι μετα η μαμα εταιρια το βγαζει επεμβαση απο μη εξουσιοδοτημενο αρα εκτος εγγυησης αρα πληρωνεισ , και να ξερεις οτι κ800 δεν το φτιαχνει ο γερμανος γινεται μεσω αυτου αποστολη στη σονυερικσον. αυτα και να μην ανησυχεις. :D :rolleyes: ναι αυτό εννοιείτε...δν είμαι χαζός :P...άλλο ρωτάω...ΑΝ η βόντα το στείλει θα μου περάσουν τα πράγματα τ live συσκευής επάνω ή κ πάλι θα βάλουν τα μανίσια;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ναι αυτό εννοιείτε...δν είμαι χαζός :P...άλλο ρωτάω...ΑΝ η βόντα το στείλει θα μου περάσουν τα πράγματα τ live συσκευής επάνω ή κ πάλι θα βάλουν τα μανίσια;; Θα σου φερουν κανονικο sony ericsson k800i vodafone live. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Θα σου φερουν κανονικο sony ericsson k800i vodafone live. Ακριβώς.:) Ότι δίνεις, παίρνεις:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ok,πάλι καλά...μν αλλαχτούν πάνω αυτά κ μετά τρέχουμε ακόμα πιο πολύ... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ok,πάλι καλά...μν αλλαχτούν πάνω αυτά κ μετά τρέχουμε ακόμα πιο πολύ... και γιατι να αλλαχθουν,δεν :blink: τον λογο ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Έτσι είναι. http://www.bermin.net/mobytoday.html Φαινεται να ειναι καλη εφαρμογη. Το εχει κατεβασει κανεις? 'Η καλυτερα μπορει να το βρει κανεις cra***d? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Φαινεται να ειναι καλη εφαρμογη. Το εχει κατεβασει κανεις? 'Η καλυτερα μπορει να το βρει κανεις cra***d? Καλόοοο Απέκτησαν και τα non os κινητά today screen:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Φαινεται να ειναι καλη εφαρμογη. Το εχει κατεβασει κανεις? 'Η καλυτερα μπορει να το βρει κανεις cra***d? Dystyxos DEN exei kykloforisei akoma...:( kalh anastash kai ta xanaleme meta to pasxa pou pisteuo na yparxei sta gnosta "stekia" 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ναι αυτό εννοιείτε...δν είμαι χαζός :P...άλλο ρωτάω...ΑΝ η βόντα το στείλει θα μου περάσουν τα πράγματα τ live συσκευής επάνω ή κ πάλι θα βάλουν τα μανίσια;; Se xalaei na to pas ston germano kai na sou to feroun xwris me kanonika koumpia kai kanwniki prosoposi xwris to VL??? Kaneis kai ena debrand mesw wotan meta kai eisai bomba:D:):p Gousta einai auta:pAlloi goustaroun kai alloi oxi ta voda Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Dystyxos DEN exei kykloforisei akoma...:( kalh anastash kai ta xanaleme meta to pasxa pou pisteuo na yparxei sta gnosta "stekia" EXEI κυκλοφορησει,δουλευει κανονικοτατα στο κ800 μου,αλλα ειναι trial για 20 ημερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 και γιατι να αλλαχθουν,δεν :blink: τον λογο ! Γιατί θέλω να έχει της voda επάνω τα πράγματα κ τα κουμπιά να μν είναι όπως το κανονικό k800i:D! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godzilla Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Καλησπερα,μηπως ξερει κανεις σε ποιο site μπορω ν βρω προγραμματακι για μεταροπη τανιων dvd σε format για κινητο...??? ειχα δει καπου στο forum για ενα nero recorder αλλα δν εδινε σχετικο link... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 kalhspera...exw ena k800 me ta ekshs:R1CE001 PRGCXC1250211_VODAFONE_WIR1CE001 KAI EROM:R3A011 PRGCXC1250461... prepei na to anabathmisw?ki an nai mporw mesa apo to site ths sony ericcson? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Αν δεν σου εχει βγαλει προβλημα,δεν υπαρχει λογος να κανεις αναβαθμιση..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Καλησπερα,μηπως ξερει κανεις σε ποιο site μπορω ν βρω προγραμματακι για μεταροπη τανιων dvd σε format για κινητο...??? ειχα δει καπου στο forum για ενα nero recorder αλλα δν εδινε σχετικο link... Ψάξε για το CloneDVDmobile ;) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godzilla Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Ψάξε για το CloneDVDmobile ;)thanx geofil..elpizo na a3izei tpt... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Για την δουλειά που το θέλεις είναι μια χαρά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Αν δεν σου εχει βγαλει προβλημα,δεν υπαρχει λογος να κανεις αναβαθμιση..:) fantazomai omws tha tan kalutera na enhmerwsw to kinhto mou me thn teleutaia anabathmish mias kai hdh exei "pethanei" mia fora...mpoei na me vohthisei kapoios??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 fantazomai omws tha tan kalutera na enhmerwsw to kinhto mou me thn teleutaia anabathmish mias kai hdh exei "pethanei" mia fora...mpoei na me vohthisei kapoios??? Εγω στην θεση σου θα το αφηνα ως εχει! :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PROVIEW Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 fantazomai omws tha tan kalutera na enhmerwsw to kinhto mou me thn teleutaia anabathmish mias kai hdh exei "pethanei" mia fora...mpoei na me vohthisei kapoios??? Kαι εμενα πεθανε μια φορα μου το αναβαθμισαν για να δουλεψει ξανα με αποτελεσμα να ξαναπεθανει ενω ενας φιλος μου που εχει το ιδιο κινητο δεν το εχει αναβαθμισει ποτε και του δουλευει μια χαρα.Παντως αν του κανεις αναβαθμιση μην του κανεισ μεσω seus γιατι σιγουρα θα εχεις προβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts