fanatikos Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Ναι έτσι είναι, μόνο που τα Sharp τα βρήσκεις δυστοιχώς μόνον voda και τα Samsung είναι ναι μεν αξιόπιστα αλλά τα menu τους και η παραμετροποίησή τους είναι τουλάχιστον 1-2 γενιές πίσω. Και αυτή η γραμματοσειρά τους βρε παιδί μου .... Άλλα βγαίνουν πιο ψιλά άλλα πιο χαμηλά!:blink: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIATARA Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Καλησπέρα απο τον πιο "φρέσκο" κάτοχο Κ800i. Ψάχνοντας εφαρμογές, παιχνίδια και άλλα καλούδια για να στολίσω το τηλεφωνάκι (κυρίως το world clock), έπεσα στο παρακάτω link, που αν και μου ήταν γνωστό απο τα προηγούμενα se που είχα, δέν γνώριζα πως κυκλοφορεί και σαν ιστοσελίδα. http://www.sonyericsson.com/fun/mxhtml/changedevice?cc=GLOBAL&dn=K800i&lc=en Κάθε φορά που επιλέγετε να κάνετε download, αποθηκεύεται ένα αρχείο με όνομα dd στον δίσκο σας. Ανοίξτε το με το σημειωματάριο, εντοπίστε την διεύθυνση που σας δίνει, κάντε την copy-paste και το κανονικό αρχείο βρίσκεται μπροστά σας! Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε συσκευή από την επιλογή change phone που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, ώστε να ψάξετε και σε άλλες συσκευές! Καλό ψάξιμο! 1 Παράθεση http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Σε ποιο service εγινε αυτο ? :blink: Στης Γλυφάδας! ;) Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Καλησπερα, εχω κι εγω ενα Κ800 και ευτυχως μεχρι στιγμης δε μου εχει παρουσιασει καποιο φοβερο προβλημα... Εδω και καμια εβδομαδα ομως, καθε φορα που παω να ανοιξω το φακελο με τις εφαρμογες ή το φακελο με τα παιχνιδια, μου γραφει "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Το ιδιο συμβαινει και οταν παω να εγκαταστησω εφαρμογη/παιχνιδι. Και στον υπολογιστη που το συνεδεσα, στο φακελο του μεμορυ στικ δεν εμφανιζει καθολου τους φακελους των παιχνιδιων και των εφαρμογων! Μηπως ξερει κανενας κατι να με βοηθησει? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Στης Γλυφάδας! ;) City plaza? 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Τα παιχνιδια κ τα προγραμματα δν εμφανιζονται λογικο ειναι διοτι ειναι κρυμμενα. Αν δν τα βλεπεις απο card reader κ τα βλεπεις μεσω καλωδιου ειναι φυσιολογικο. Το αντιθετο θα σημαινει οτι υπαρχει προβλημα κ οτι μπορει να εσβησες το φακελο εμπαιναν τα παιχνιδια. Τεσπα δοκιμασε να κανεις μια διεγραφη ολων κ επαναφορα ρυθμισεων κ πιθανο να διορθωθει. Καλυτερα κανε ενα backup των αρχειων σου να μην τα χασεις. 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ναι αλλα ακομη και αν τα εσβησα δε θα πρεπει να μου εγκαθιστα κανονικα τα καινουργια????? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ναι αλλα ακομη και αν τα εσβησα δε θα πρεπει να μου εγκαθιστα κανονικα τα καινουργια????? 1.Κάνε ένα φορμάτ στην κάρτα μνήμης και στο κινητό(κρατώντας backup των αρχείων σου βέβαια). 2.Μετά πέρασε όσα παιχνιδάκια θέλεις στον φάκελο "διάφορα" του κινητού ή της κάρτας μνήμης. 3.Πήγαινε από το κινητό σε αυτό τον φάκελο, άνοιξέ τον και κάνε εγκατάσταση τα αρχεία .jar Μετά ανοίγοντας τον φάκελο παιχνίδια ή εφαρμογές(ανάλογα τι είναι η κάθε java)θα βλέπεις όλα τα αρχεία java που έχεις στο κινητό εγκατεστημένα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ευχαριστω παιδια...:) αν και το φορματ ηταν το τελευταιο που ηθελα να κανω... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 δυστυχως καποιες φορες ειναι αναποφευκτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaroulis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 paidia please ena programma gia anaparagwgi video gia to k800i (k kana link giati psaxnw sto google k dn vriskw tipota) to video player exei to eksis provlima : prospatho na kanw piso to video kai anti na paei pio pisw (se kapoia videos) pigainei sto proigoumeno vid to exei pathei kanas allos?yparxei kamia lysh?(gia to deytero amfivallw) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 φανταζομαι οτι το κρατας το joystick μονιμα κολλημενο ωστε να προχωρησει το βιντεο ετσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Καλησπερα, εχω κι εγω ενα Κ800 και ευτυχως μεχρι στιγμης δε μου εχει παρουσιασει καποιο φοβερο προβλημα... Εδω και καμια εβδομαδα ομως, καθε φορα που παω να ανοιξω το φακελο με τις εφαρμογες ή το φακελο με τα παιχνιδια, μου γραφει "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Το ιδιο συμβαινει και οταν παω να εγκαταστησω εφαρμογη/παιχνιδι. Και στον υπολογιστη που το συνεδεσα, στο φακελο του μεμορυ στικ δεν εμφανιζει καθολου τους φακελους των παιχνιδιων και των εφαρμογων! Μηπως ξερει κανενας κατι να με βοηθησει? Άλλοι 2 τουλάχιστον το αντιμετώπησαν εκ των οποίων ο ένας είμαι εγώ.Ψάξε λίγο πιο πίσω στο τόπικ. Θα βρεις αναφορές στο πρόβλημα αυτό, καθώς και τι πρέπει να κάνεις για να το λύσεις οριστικά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω το κινητακι!!Καλουτσικο μου φαινεται μεχρι τωρα!! Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου που υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Με γεια σου. Για τις νέες εκδόσεις μπορείς να ενημερώνεσαι από δω: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 καλησπερα εχω και γω ενα K800 το χα παρει απο την ηλεκρονικη αθηνων εχωτην αποδειξη αλλα δεν γραφει πανω το imei...πως μπορω να το αναβαθμησω?ισχυει? 1 Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 καλησπερα εχω και γω ενα K800 το χα παρει απο την ηλεκρονικη αθηνων εχωτην αποδειξη αλλα δεν γραφει πανω το imei...πως μπορω να το αναβαθμησω?ισχυει? Το imei της συσκευής σου βγαίνει αν πατήσεις τα πλήκτρα με την ακόλουθη σειρά *#06# 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ή να το δεις στο pc αν έχεις το κινητό συνδεμένο με τον υπολογιστή με το myPhoneExplorer ή κάποιο ανάλογο πρόγραμμα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Καλησπερα, εχω κι εγω ενα Κ800 και ευτυχως μεχρι στιγμης δε μου εχει παρουσιασει καποιο φοβερο προβλημα... Εδω και καμια εβδομαδα ομως, καθε φορα που παω να ανοιξω το φακελο με τις εφαρμογες ή το φακελο με τα παιχνιδια, μου γραφει "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Το ιδιο συμβαινει και οταν παω να εγκαταστησω εφαρμογη/παιχνιδι. Και στον υπολογιστη που το συνεδεσα, στο φακελο του μεμορυ στικ δεν εμφανιζει καθολου τους φακελους των παιχνιδιων και των εφαρμογων! Μηπως ξερει κανενας κατι να με βοηθησει? Πήγαινε στην αναζήτηση και θα βρεις αρκετά posts που περιγράφουν τη λύση του προβλήματος. Και για να το επαναλάβω, το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργείται όταν βγάζουμε την κάρτα μνήμης ενώ είναι φορτωμένη μια εφαρμογή java ακόμα και όταν είναι ελαχιστοποιημένη. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Otan kaneis update to kinito sou pernei oti anavathmisi exei afto sin oti anavathmiseis(se bugs,se logismika)eixan ta palia???Episis yparxei ksexwristi ekdosi logismikou gia K800i me Vodafone Live logismiko? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ετσι νομιζεις ομως λαθος νομιζεις.για δες και ποσα nokia Πηγαινουν στο service καθημερινα.τα sharp ειναι γενικα αξιοπιστα κινητα οπως και τα samsung που δεν παρουσιαζουν προβληματα καθε λιγο και λιγακι. Κτ ξέρω κ δν μ αρέσουν τα νοκια,απλά παράδειγμα έβαλα το κινητό του παιδιού.... Μόλις έστειλα email στην se και περιμένω νεα απάντηση,γιατί το εμαιλ που μ έστειλαν δν μπορούσα να το διαβάσω με τπτ!! Η γκαντεμιά που με τρώει συνεχίζεται..... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Otan kaneis update to kinito sou pernei oti anavathmisi exei afto sin oti anavathmiseis(se bugs,se logismika)eixan ta palia???Episis yparxei ksexwristi ekdosi logismikou gia K800i me Vodafone Live logismiko? Για το πρώτο, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί.Αλλά έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση λειτουργεί όπως οι ενημερώσεις των windows περίπου.Πατάνε πάνω στο παλιό λογισμικό. Για το δεύτερο, ναι. Άλλο λογισμικό το ένα, άλλο το άλλο.Οπότε άλλες και οι αναβαθμίσεις τους.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ειμαι και εγω ενας νεος χρηστης του K800 και εχω μερικες αποριες! Εχει δοκιμασει κανεις αν παιρνει καρτα μνημης 2GB??Βρηκα στο e-bay μια sandisk περι τα 57 ευρω!! Καλα ειναι ή ειναι ακριβη ,θα ειναι συμβατη με το κινητο ή παιρνει μεχρι 1GB μονο?? Με το 3G υποθετω οτι ειναι το σηματακι το γαλαζιο διπλα απο το σημα αλλα ειναι συνεχως αναμενο και ενω προσπαθω για βιντεοκληση μου βγαζει σφαλμα κλησης!!Για το 3G λοιπον πως καταλαβαινω αν εχει σημα και ποσο δυνατο ειναι??? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ειμαι και εγω ενας νεος χρηστης του K800 και εχω μερικες αποριες! Εχει δοκιμασει κανεις αν παιρνει καρτα μνημης 2GB??Βρηκα στο e-bay μια sandisk περι τα 57 ευρω!! Καλα ειναι ή ειναι ακριβη ,θα ειναι συμβατη με το κινητο ή παιρνει μεχρι 1GB μονο?? Με το 3G υποθετω οτι ειναι το σηματακι το γαλαζιο διπλα απο το σημα αλλα ειναι συνεχως αναμενο και ενω προσπαθω για βιντεοκληση μου βγαζει σφαλμα κλησης!!Για το 3G λοιπον πως καταλαβαινω αν εχει σημα και ποσο δυνατο ειναι??? Αυτο τα γαλαζιο ειναι το gprs.3G Θα ρωτησεις ταν παροχεα σου αν εχει εκει που εισαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Για το πρώτο, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί.Αλλά έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση λειτουργεί όπως οι ενημερώσεις των windows περίπου.Πατάνε πάνω στο παλιό λογισμικό. Για το δεύτερο, ναι. Άλλο λογισμικό το ένα, άλλο το άλλο.Οπότε άλλες και οι αναβαθμίσεις τους.:) Apo pou vrisko anavathmisi gia Vodafone Live! logismiko? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts