Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μόνο ο ddr2 που το βρήκε φυσιολογικό.

Απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που του επιτέθηκαν.

Με αυτά που λές συμφωνώ.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ...

Μια ίσως χαζή ερωτηση αλλα θα σκάσω αν δεν την κάνω.....:X

Δεν μπορώ να γράψω με μικρά γράμματα μύνημα... Why ????

Κάνω κάτι λάθος??? Και που πατάω το * δεν γράφει με μικρά... και κάτι άλλο... δεν μπορώ να βάλω και φωνητική εντολή .... Πέρασα τις επαφές μου με το σύστημα που έχει ο γερμανός που στις αντιγράφει... Παίζει ρόλο??? :O

help ! plz ! help ! :cry:

:superman:

παιδια χτες αγορασα και εγω το k800i, η εκδοση του λογισμικου ειναι

CXC1250210

R1EG001

060915

χρειαζομαι αναβαθμιση???

Ευχαριστω.

Και αν υπαρχει κανενα site για mp3 ringtones θα σας ειμαι υποχρεος.

Ευχαριστω.

παιδια μερικες αποριες ακομα,

η εκδοση R1EG001 που εχω ποσο παλια ειναι?

Χρειαζεται οπωσδηποτε η αναβαθμιση?

Μπορω να κανω την αναβαθμιση στο site της SE, η επιβαλλεται να το παω σε service point Λογω EROM?

Αν το κανω μεσα απο το wotanserver υπαρχει περιπτωση να μου αρνειθουν εγγυηση σε περιπτωση που παθει μετα κατι?

Ευχαριστω.

Ekana kai ego telika thn anaba8mish se R1GB001 kai meta den etrexe kanena paixnidi H efarmogh pou htan egkatestimeno sthn memory card, why? xerei kaneis? eprepe mipos na vgalo kai thn karta mnhmhs prin kano anaba8mish?

Molis xanakaekana egkatastash paixnidia kai efarmoges etrexan kanonika.

@geofil #3633

prosypografo !

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Ekana kai ego telika thn anaba8mish se R1GB001 kai meta den etrexe kanena paixnidi H efarmogh pou htan egkatestimeno sthn memory card, why? xerei kaneis? eprepe mipos na vgalo kai thn karta mnhmhs prin kano anaba8mish?

Molis xanakaekana egkatastash paixnidia kai efarmoges etrexan kanonika.

@geofil #3633

prosypografo !

Κοιτα εδω... http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349

Ετσι γινεται με αυτη την αναβαθμιση.

Λοιπόν εγώ το καλοκαίρι αγόρασα από τη Vodafone το K800i φυσικά με τον τρόπο που τα πουλάει η Vodafone.. Με δικό της λογισμικό και ψιλοαλλαγμένο το κινητό σε σύγκριση με το κανονικό..

Μετά από τον πρώτο μήνα αφού όλα πήγαιναν καλά μου παρουσίασε δύο προβλήματα..

1) Έκλεινε σε άσχετες φάσεις

2) Ενώ ήταν ανοιχτό και έδειχνε ότι είχε μια χαρά σήμα με καλούσαν και έδειχνε κλειστό.

Αφού με κάλυπτε η εγγύηση το πήγα και εγώ στη Vodafone τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Το πήρα προχτές, μετά από αναβάθμιση λογισμικού όπως μου είπανε, και σήμερα (πριν λίγο δηλαδή) με κάλεσε ένας φίλος και έδειξε ότι είναι κλειστό πάλι..!

Σκέφτηκα ότι γι' αυτό το πρόβλημα πρέπει να φταίει οι αλλαγές που κάνει στο λογισμικό η Vodafone. Γιατί ένας άλλος φίλος μου που έχει το K800i original δεν έχει τέτοια προβλήματα και ένας άλλος που έχει το Sony Ericsson V630i πάλι από τη Vodafone και δεν το έχει ούτε 1 μήνα άρχισε να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με μένα..

Υπάρχει κάποια λύση για να τα βάσανα μου..;

Μπορώ να πετάξω από μέσα το λογισμικό της Vodafone και να βάλω το original μήπως και γλυτώσω;

When the enemy comes welcome him,

when he goes send him on his way.

Λοιπόν εγώ το καλοκαίρι αγόρασα από τη Vodafone το K800i φυσικά με τον τρόπο που τα πουλάει η Vodafone.. Με δικό της λογισμικό και ψιλοαλλαγμένο το κινητό σε σύγκριση με το κανονικό..

2) Ενώ ήταν ανοιχτό και έδειχνε ότι είχε μια χαρά σήμα με καλούσαν και έδειχνε κλειστό.

Αφού με κάλυπτε η εγγύηση το πήγα και εγώ στη Vodafone τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Το πήρα προχτές, μετά από αναβάθμιση λογισμικού όπως μου είπανε, και σήμερα (πριν λίγο δηλαδή) με κάλεσε ένας φίλος και έδειξε ότι είναι κλειστό πάλι..!

Σκέφτηκα ότι γι' αυτό το πρόβλημα πρέπει να φταίει οι αλλαγές που κάνει στο λογισμικό η Vodafone. Γιατί ένας άλλος φίλος μου που έχει το K800i original δεν έχει τέτοια προβλήματα και ένας άλλος που έχει το Sony Ericsson V630i πάλι από τη Vodafone και δεν το έχει ούτε 1 μήνα άρχισε να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με μένα..

Μπορώ να πετάξω από μέσα το λογισμικό της Vodafone και να βάλω το original μήπως και γλυτώσω;

Δεν νομίζω ότι φταίει η vodafone για αυτό φίλε μου. Αυτό είναι πρόβλημα της συσκευής.

Αλλά δεν κατάλαβα. Πήγες την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το κινητό για να το πάρεις προχθές; 20+ μέρες στο service? Και μάλιστα χωρίς να γίνει αντικατάσταση αλλά απλή αναβάθμιση; Μήπως θα έπρεπε να πας να τους το πετάξεις στα μούτρα; Αυτό σηκώνει καταγγελία.:mad:

Καλησπερα....

Ξερετε που μπορω να βρω βαση αυτοκινητου για k800?

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Καταρχήν ήταν μεγάλο λάθος να πας το κινητό στην vodafone.

Υπάρχουν ένα σωρό σέρβις της se.

Στην vodafone το μόνο που κάνουν είναι ,αφού παραλάβουν από εσένα το κινητό, να το πάνε αυτοί στο σέρβις της se.Και όπως καταλαβαίνεις, αυτά τα σούρτα-φέρτα παίρνουν χρόνο(εξού και η μεγάλη καθυστέρηση)

Αν το κινητό σβήνει μόνο του σε άσχετη φάση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να λύνεται με αναβάθμιση, πιθανόν και όχι.Με λίγα λόγια χρειάζεται τεχνικός να το ψάξει.

Το άλλο που λές με το σήμα δεν είναι και τόσο ασυνίθιστο.

Οι μετρητές σήματος των περισσότερων τηλεφώνων λένε ψέμματα(όπως τα κοντέρ των αυτοκινήτων:p).Αυτό συμβαίνει γιατί το σήμα αντανακλά(σε τοίχους και ντουβάρια)και μπερδεύει τον μετρητή με αποτέλεσμα να δείχνει περισσότερο από το πραγματικό.

Όταν όμως δεχτείς κλήση, τότε έρχεται η ώρα της αλήθειας.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, ο μετρητής σήματος δεν κάνει ποτέ λάθος.

(Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά μερικές φορές, ενώ έχεις πχ 4 γραμμές σήμα, την ώρα που δέχεσαι κλήση(ή πραγματοποιείς) το σήμα σου πέφτει στις 2 ή ακόμα και στην μιά γραμμή.)

Βέβαια, αν αυτό που λες (ενώ είναι ανοιχτό με σήμα να λέει ότι είναι κλειστό)γίνεται συνέχεια (και σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά) ίσως να σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με το σήμα(ειδικά αν άλλες διπλανές συσκευές του ίδιου δικτύου δεν παρουσιάζουν τίποτα)

Καταρχήν ήταν μεγάλο λάθος να πας το κινητό στην vodafone.

Υπάρχουν ένα σωρό σέρβις της se.

Στην πόλη μου δυστυχώς έχει κλείσει το service της Sony Ericsson εδώ και δύο χρόνια και δεν είχα πρόσβαση απευθείας στην εταιρία. Οπότε η πιο άμεση λύση ήταν αυτή..

Βέβαια, αν αυτό που λες (ενώ είναι ανοιχτό με σήμα να λέει ότι είναι κλειστό)γίνεται συνέχεια (και σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά) ίσως να σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με το σήμα(ειδικά αν άλλες διπλανές συσκευές του ίδιου δικτύου δεν παρουσιάζουν τίποτα)

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Συμβαίνει σε άσχετες φάσεις και και μάλιστα μένει "κολλημένο" έτσι μέχρι να πραγματοποιήσω εγώ μία κλήση ή να στείλω ένα SMS. Τότε λειτουργεί κανονικά και μου στέλνει μήνυμα η εταιρία για τις κλήσεις που έλαβα όσο ήταν "απενεργοποιημένο" το κινητό μου..

Έχω δικαίωμα αντικατάστασης της συσκευής;

Σημείωση: το κινητό το αγόρασα το καλοκαίρι..

Καλησπερα....

Για κάνε ένα search μέσω του http://www.skroutz.gr .

Στην πόλη μου δυστυχώς έχει κλείσει το service της Sony Ericsson εδώ και δύο χρόνια και δεν είχα πρόσβαση απευθείας στην εταιρία. Οπότε η πιο άμεση λύση ήταν αυτή..

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Συμβαίνει σε άσχετες φάσεις και και μάλιστα μένει "κολλημένο" έτσι μέχρι να πραγματοποιήσω εγώ μία κλήση ή να στείλω ένα SMS. Τότε λειτουργεί κανονικά και μου στέλνει μήνυμα η εταιρία για τις κλήσεις που έλαβα όσο ήταν "απενεργοποιημένο" το κινητό μου..

Έχω δικαίωμα αντικατάστασης της συσκευής;

Σημείωση: το κινητό το αγόρασα το καλοκαίρι..

Σοβαρά μιλάς?:shock: Έκλεισε το σέρβις της se στο nowhere??:p

Ναι, τότε δεν είχες και άλλη επιλογή...εκτός από τη vodafone.

Αν χρειαστεί θα σου κάνουν αντικατάσταση.

Έχεις βέβαια δικαίωμα να το ζητήσεις.

καλησπερα...αξιζει να κανω αναβαθμιση το κ800 μεσω του site της sony?

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα να κάνεις, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος

Α! Και κάτι ακόμα..

Επειδή ο ddr2 είπε ότι μπορεί να έχω πρόβλημα με το σήμα και κατάλαβα ότι εννοεί μπορεί να φταίει το δίκτυο μου.. Όσο ήταν στο servise το κινητό μου είχα μία άλλη συσκευή (P800), που έβγαλα από ένα ντουλάπι, και δε μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα..

To στικ του κ800 βγάζει και αυτό προβλήματα όπως του κ750 και του κ700?:blink:

οχι,κανενα προβλημα για εμενα με 1gb m2 memory stick με τρελλη χρηση,απο 100 και πλεον φωτο,150 και παραπανω παιχνιδια και γυρω στις 10 εφαρμογες εγκατεστημενες απο τον 9/06 :D

Για κάνε ένα search μέσω του http://www.skroutz.gr .

Δεν βρήκα κατι στο Skroutz... Αν εβρησκα δεν θα πόσταρα :happy:

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

:rolleyes: Mpori epitelous kapios na mou pi an xanodai ta dedomena tou kinitou mou an to paw se sony ericsson service point kai kanw anavathmisi tis erom??:rolleyes:

Thelo na tou kano mia giati exo pano to telefteo firmware me palioteri erom kai fovame min mou psofisi..

AA! Poso kero tha mou to kratisoun ta sainia?:worry:

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Α! Και κάτι ακόμα..

Επειδή ο ddr2 είπε ότι μπορεί να έχω πρόβλημα με το σήμα και κατάλαβα ότι εννοεί μπορεί να φταίει το δίκτυο μου.. Όσο ήταν στο servise το κινητό μου είχα μία άλλη συσκευή (P800), που έβγαλα από ένα ντουλάπι, και δε μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα..

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ.

Γρήγορα κατάλαβα ότι με το σήμα 3G κάτι παίζεται κι έχει πρόβλημα.

Πήγαινε μενού>ρυθμίσεις>συνδεσιμότητα>δίκτυα κινητ. τηλεφ.>δίκτυα GSM/3G και επέλεξε ''μόνο GSM''.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά καλημέρα!

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες σε new pc να διαβάσει το K800 και παρόλο που έχω εγκαταστήσει κανονικά το PC suite, στη συνέχεια το phone wizard δεν βρίσκει τη σύνδεση με usb-cable που έχω ενώσει pc με K800

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Καλησπερα....

Μπορεις να πας σε οποιοδηποτε Γερμανο ή Πλαισιο και να ζητησεις μια απο τις 2 συμβατες βασεις για Κ800i:

-HCH-60 (περιπου 26 Ευρω)

-HCH-66 (περιπου 33 Ευρω)

Αν παλι θες να τα παραγγειλεις online, εγω τα βρηκα ΕΔΩ :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Καλησπερα σε ολους! :)

εχω την εξης απορια..:

το κινητακι μας ειναι προικισμενο με πραγματικο φλας, (το οποιο τελικα δεν ξερω αν καλο η κακο), το οποιο καθε φορα που χρησιμοποιειται βγαζει κοκκινα ματακια! Φυσιολογικο θα ελεγα, αλλα πολυ σπαστικο.. :mad:

Μηπως γνωριζει καποιος, καποια επιλογη ή εναν συνδυασμο επιλογων της καμερας για να μην εμφανιζονται..,εκτος απο την κλασσικη "red-eye" η οποια κατα την γνωμη μου ειναι μουφα...δεν κανει τποτα...το ενα κ το αυτο..:(

Παιδιά καλημέρα!

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες σε new pc να διαβάσει το K800 και παρόλο που έχω εγκαταστήσει κανονικά το PC suite, στη συνέχεια το phone wizard δεν βρίσκει τη σύνδεση με usb-cable που έχω ενώσει pc με K800

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

απεγκαταστησε το υπαρχον προγραμμα και βαλε το myphonexplorer και τελος τα προβληματα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K800i