np60s Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 * Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή.Το κάνει κι εμένα και όχι μόνο αυτό, αλλά και όταν είναι ήδη σε κατάσταση αναμονής και κλειδωμένο και λάβει μια αναπάντητη, την οποία τη βγάζει στα συμβάντα.Εκείνη τη στιγμή η οθόνη φωτίζεται κι αμέσως μετά σβήνει και δεν ανάβει όποιο πλήκτρο κι αν πατήσεις, παρά μόνο αν το ξεκλειδώσεις ''στα τυφλά''. ''Στα τυφλά'' γιατί η οθόνη είναι κατάμαυρη και αν κάποιος δεν ξέρει που γράφει ''Ξεκλειδ.'' δεν πρόκειτε να το δει. Ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 σας εχω ρωτησει 2 φορες...αν υπαρχει καποιος πιο ευσυνειδητος ας μου απαντησει σας παρακαλω απο που μπορω να κανω αναβαθμιση το k800 κι αν αξιζει τον κοπο.. Εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/ :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ανεβηκε στο update service η νεα αναβαθμιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 στο site της sony ericson? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 στο site της sony ericson? λοιπον,πηγαινε εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=21839&esi=true και κατεβασε το update service αν δεν το χεις κανει ηδη. μετα κανε το εγκατασταση και ανοιξε το,ασε το να κανει update και μετα ακολουθησε αυτα που θα βγαλει,ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια της αναβαθμισης,για οποιαδηποτε αλλη βοηθεια η στειλε pm η κανε post here.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 σας εχω ρωτησει 2 φορες...αν υπαρχει καποιος πιο ευσυνειδητος ας μου απαντησει σας παρακαλω απο που μπορω να κανω αναβαθμιση το k800 κι αν αξιζει τον κοπο.. Δεν είναι θέμα ευσυνειδησίας να απαντάει κάποιος σε όλα τα ποστς. Αν δε γνωρίζει δεν απαντάει. Και εξάλλου αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα διαπιστώσεις ότι αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, οι αναβαθμίσεις περισσότερο μπελάς είναι παρά λύνει προβλήματα. Κατά τη γνώμη μου όχι δεν αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 αν μπορεις κανε ενα post στα links που εβαλες γιατι δεν συμβαινει τιποτα σε εμενα (εχω RIGB) Φίλε μου τα links είναι: ALPHA LiveTV http://193.164.227.163/alphatv/wap/ ANT1 TV _ live http://cosmote.telecoms.antenna.gr/mobiletv/wap/live/ MEGA Live http://imode.e-go.gr/wapmegatv/default.asp?si= d=3D9796&catid=3D7321&uid=3DUIDREQUEST&subid=3D1 Είναι και του MAD αλλά δυστοιχώς αυτό δεν το έχω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Εχουμε τιποτα???:rolleyes: :rolleyes: Sorry αλλά έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και μαζί μου χτύπησε και ο δίσκος στο laptop!!:cry: Και πήγα για δουλειά και δεν έκανα τίποτα! Μόλις γύρησα και σου έδωσα τα link πιο πάνω!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Το κάνει κι εμένα και όχι μόνο αυτό, αλλά και όταν είναι ήδη σε κατάσταση αναμονής και κλειδωμένο και λάβει μια αναπάντητη, την οποία τη βγάζει στα συμβάντα.Εκείνη τη στιγμή η οθόνη φωτίζεται κι αμέσως μετά σβήνει και δεν ανάβει όποιο πλήκτρο κι αν πατήσεις, παρά μόνο αν το ξεκλειδώσεις ''στα τυφλά''. ''Στα τυφλά'' γιατί η οθόνη είναι κατάμαυρη και αν κάποιος δεν ξέρει που γράφει ''Ξεκλειδ.'' δεν πρόκειτε να το δει. Ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια! Εμένα πάντως δεν το κάνει αυτό. Ναι μεν δεν έχει φουλ φωτισμό, αλλά έναν αχνό. Θεοσκότεινο πάντως δεν μένει μετά την αναπάντητη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ...Η συμπεριφορά της SE απέναντι στους καταναλωτές της, οι οποίοι αγόρασαν το μοντέλο-ναυαρχίδα, είναι από μόνη της ικανός λόγος να γυρίσει κανείς σε κινητά άλλων εταιρειών στην επόμενη αγορά του... Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE. Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο. Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE. Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο. Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol: +100 :respect: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE. Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο. Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol: +1000:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE. Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο. Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol: +100000:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE. Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο. Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol: + ένα μηδενικό παραπάνω από τον προηγούμενο. :lol: Η αλήθεια είναι ότι ο Nosferatu έχει κουράσει πολύ κόσμο. Και δεν είναι εδώ και 10 σελίδες μόνο αλλά πολύ παραπάνω. Μπορώ να καταλάβω την οργή του από την στιγμή που έπεσε σε προβληματικές συσκευές. Αλλά αυτό πια, κατάντησε μονομανία. Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε έναν έρανο για να του πάρουμε ένα κινητό που θα διαλέξει μόνος του; Είναι μια καλή ιδέα.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδιά επειδή προβλέπω "πόλεμο" και προσωπικές αντιπαραθέσεις,:confused: :confused: ας λήξει εδώ το θέμα. Οκ, καταθέτει τις απόψεις του, συχνά με υπερβολή, αλλά είναι η γνώμη του. Κι εγώ διαφωνώ αλλά πιστεύω οτι πρέπει να καταθέτει τις απόψεις του χωρίς "κράξιμο" και ειρωνίες. Φιλικά :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδιά επειδή προβλέπω "πόλεμο" και προσωπικές αντιπαραθέσεις,:confused: :confused: ας λήξει εδώ το θέμα. Οκ, καταθέτει τις απόψεις του, συχνά με υπερβολή, αλλά είναι η γνώμη του. Κι εγώ διαφωνώ αλλά πιστεύω οτι πρέπει να καταθέτει τις απόψεις του χωρίς "κράξιμο" και ειρωνίες. Φιλικά :) Εδώ πάει το +1000:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδιά επειδή προβλέπω "πόλεμο" και προσωπικές αντιπαραθέσεις,:confused: :confused: ας λήξει εδώ το θέμα. Οκ, καταθέτει τις απόψεις του, συχνά με υπερβολή, αλλά είναι η γνώμη του. Κι εγώ διαφωνώ αλλά πιστεύω οτι πρέπει να καταθέτει τις απόψεις του χωρίς "κράξιμο" και ειρωνίες. Φιλικά :) Το να καταθέτει την άποψη του κανείς, φυσικά και δεν είναι κατακριτέο. Το να λέει κανείς σε κάθε σελίδα πόσο "ω!!! πόσο αγαπώ τα se" ή "πόσο σιχαίνομαι τα se" δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happybear Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδες για να αλλαξουμε κλιμα μια ερωτηση!! Οταν μου ερχεται μυνημα (MMS ή SMS) απο επαφη στην οποια εχω καταχωρημενη φωτο δεν μου βγαζει την εικονα της.Οταν λαμβανω κληση απο την επαφη η εικονα της φαινεται μια χαρα!! Ενος φιλου μου το Κ800 που ειναι vodafone live του βγαζει εικονα επαφης ακομη και οταν λαμβανει μυνηματα!! Ειναι θεμα software ή να το τσεκαρω σε κανενα service point? 1 Παράθεση for all that know where this path will lead them along the border we have tried to fight them Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδες για να αλλαξουμε κλιμα μια ερωτηση!! Οταν μου ερχεται μυνημα (MMS ή SMS) απο επαφη στην οποια εχω καταχωρημενη φωτο δεν μου βγαζει την εικονα της.Οταν λαμβανω κληση απο την επαφη η εικονα της φαινεται μια χαρα!! Ενος φιλου μου το Κ800 που ειναι vodafone live του βγαζει εικονα επαφης ακομη και οταν λαμβανει μυνηματα!! Ειναι θεμα software ή να το τσεκαρω σε κανενα service point? Σαφώς και είναι θέμα software. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται σέρβις. Και δεν έχει σημασία αν είναι vodafone ή όχι. Τώρα γιατί γίνεται αυτό... θα σε γελάσω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Εδώ πάει το +1000:) Vre c, to +1000 einai diko mou :lol: (des ligo parapano) pros8ese h afairese merika mhdenika:p Edit: Sorry gia to offtopic den eixa dei oti allaxame thema. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alazarou Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Sorry αλλά έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και μαζί μου χτύπησε και ο δίσκος στο laptop!!:cry: Και πήγα για δουλειά και δεν έκανα τίποτα! Μόλις γύρησα και σου έδωσα τα link πιο πάνω!! Thanks!! Τα links δουλευουν super, αν και παραμενει το προβλημα(με την GB) σε οτι αφορα το surfαρισμα, δεν εμφανιζει τις εικονες απο τα διαφορα site...ξερουμε κατι για αυτο?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδες για να αλλαξουμε κλιμα μια ερωτηση!! Οταν μου ερχεται μυνημα (MMS ή SMS) απο επαφη στην οποια εχω καταχωρημενη φωτο δεν μου βγαζει την εικονα της.Οταν λαμβανω κληση απο την επαφη η εικονα της φαινεται μια χαρα!! Ενος φιλου μου το Κ800 που ειναι vodafone live του βγαζει εικονα επαφης ακομη και οταν λαμβανει μυνηματα!! Ειναι θεμα software ή να το τσεκαρω σε κανενα service point?ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΜΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ πηγαινε λοιπον ρυθμισεις,γενικες, νεα συμβαντα,και διαλεξε αναδυομενο πλ:) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Σωστά. Εγώ το είχα ξεχάσει αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_osiris Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ρε παιδια μπορώ απο το pc suite να επέμβω μέσα στα μηνύματα η στον τηλεφωνικό μου κατάλογο?Η τέλος πάντων μήπως μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδες για να αλλαξουμε κλιμα μια ερωτηση!! Οταν μου ερχεται μυνημα (MMS ή SMS) απο επαφη στην οποια εχω καταχωρημενη φωτο δεν μου βγαζει την εικονα της.Οταν λαμβανω κληση απο την επαφη η εικονα της φαινεται μια χαρα!! Ενος φιλου μου το Κ800 που ειναι vodafone live του βγαζει εικονα επαφης ακομη και οταν λαμβανει μυνηματα!! Ειναι θεμα software ή να το τσεκαρω σε κανενα service point? Έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις "αναδυόμενο παράθυρο"?? :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts