Jos3ph Δημοσιεύτηκε June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2006 αλησπερα παιδια..εχω εναν σπηλο πισω πολυ χαμηλα στην πλατη...πριν μερικες μερες αγορασα ενα μαγιο-βερμουδα,για το οποιο εδωσα αρκετα χρηματα και το σχεδιο ειναι το μονο που μου αρεσε,και εψαξα πολυ στα μαγαζια..το νουμερο ,μου ειναι οκ..το θεμα ειναι οτι οταν μπαινω στην θαλασσα το μαγιο χαλαρωνει κατα καποιον τροπο και κατεβαινει,με αποτελεσμα να φαινετε ο σπηλος..ειναι κατι αντιαισθητικο για μενα κ ισως βλακεια μου που το αμελησα και δεν την αφαιρεσα..τωρα ειναι αργα για αφαιρεση γιατι,πρωτον ασχολουμε με τον αθλητισμο και δεν θελω να μεινω εκτος γι αυτο το λογο τωρα.. οι λυσεις που σκευτικα ειναι οι εξεις..1.να αγορασω ενα εφαρμοστο(ιδιου χρωματος) και να το φοραω κατω απο την βερμουδα και 2.να βαλω καποιο make up(ο σπιλος ειναι χρωματος καφε,εχει κυκλικο σχημα και 1cm διαμετρο).. απο την μια με το εφαρμοστο απο μπροστα θελω να το εχω κατεβασμενο,και απο πισω λιγο πιο σηκωμενο,βεβαια ειναι καπως,αλλα το αποτελεσμα ειναι αρκετα ικανοποιητικο.. απο την αλλη ομως..για να βρω το make up που χρειαζετε,πρεπει να το δοκιμασω πανω μου,ετσι δεν ειναι?πως θα το κανω ομως στο καταστημα.. εαν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν πολυ υποχρεος..ακουω ολες τις ιδεες & γνωμες..ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 εγώ είχα δεί μια κοπέλα στην παραλία με μια σχετικά μεγάλη ελιά στην πλάτη,και για να την καλύψει στην ουσία είχε χτυπήσει ένα tattoo γύρω γύρω και φαινόταν σαν μέρος του tattoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Κι εγώ έχω ένα καφέ σημάδι ιδίου μεγέθους στο μπράτσο. Who cares... Σιγά μην κοιτάνε την ελιά σου οι άλλοι. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ακριβώς, σιγά μην το κοιτάνε. Το πολύ πολύ μπορείς να κάνεις ένα tatoo γύρω γύρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ή αν δεν θες κάτι μόνιμο κάνε χένα Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 και εμενα η γνωμη μου ειναι να την αφησεις ,ουτε make up ,ουτε τπτ πρεπει ομως να της βαζεις αντιηλιακο! ισως αυτη ειναι η λυση! να πασαλειβεσαι και να φαινεται οτι ειναι αντιηλιακο.;) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Τι διαβάζω πάλι mein Gott! @nikos16: Μαρέσει που γράφεις "το πολύ πολύ μπορείς να κάνεις ένα tatoo γύρω γύρω" ... λες και είναι το πιο εύκολο και παράλληλα ακίνδυνο πράγμα στον κόσμο! Γιατρό έχεις επισκεφτεί;! Αν είχες θα σου έλεγε λογικά πως το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να την αφαιρέσεις αλλά για να μην το κάνεις μες το καλοκαίρι, καθυστέρησέ το μέχρι το Σεπτέμβριο...ΟΜΩΣ αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγεις έκθεση στον ήλιο. Υπάρχουν αντηλιακά με δείκτη 50 και 60...αγόρασε ένα τέτοιο και βάζε επάνω...θα λειτουργεί και ως make up που θέλεις!! Tatoo και ειδικά κοντά σε τέτοιο σημείο είναι επικίνδυνο. Μη λέτε απερισκεψίες. Και εννοείται πως δε θα κάτσει ο κόσμος να χαζεύει την ελιά σου...υπάρχουν καλύτερα πράγματα να χαζέψεις σε μια παραλία...:p :d (και φυσικά το make up δε θα σου κάνει και τπτ όσο σκούρο και να το πάρεις!) p.s.: δεν υπάρχει ήδη θέμα για σπήλους/ελιές; Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 καλυτερα να πας σε γιατρο. και βλακειες με αυτα που λενε καποιοι. αν εισαι χοντρος, σιγα μην σε κοιτανε, αν εχεις μεγαλη ελια σιγα μην σε κοιτανε. εγω τουλαχιστον κοιταω και αν ειναι κατι περιεργο γελαω. γι' αυτο καλυτερα το παιδι μας εδω, να μην κανει ουτε tattoo ουτε τπτ. αλλα να παει σε εναν γιατρο-δερματολογο. και δεν εγινε και κατι αν δεν παρει αντηλιακο με δεικτη 60 ή 100. πανω απο 50 δεικτη, ολα ειναι ιδια! συμφωνα με δερματολογο παντα. αν δεν σου καλυπτει το 100% της ακτινοβολιας, θα καλυπτει το 99,8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 ti ine o spilos ?? :blink: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Tι μεγεθος εχει; Περα απο το αισθητικο μερος του θεματος, την εχει κοιταξει γιατρος να δει εαν ειναι "καλη ή οχι; Πριν απο χρονια ειχα παει να αφαιρεσω μια που δεν μου αρεσε (εμενα και μονο) στην κοιλια μου (μικρη ηταν σε διαμετρο, αλλα "πεταχτη") και μαλιστα ειπα στο γιατρο να μου τις εξετασει ολες και τελικα αφαιρεσα 4 απο μπροστα και 3 απο την πλατη. Η μια μαλιστα εαν δεν την ειχα αφαιρεσει εξελικτηκα μπορουσε να οδηγηθει (με τον ηλιο κτλ κτλ) σε μελανωμα.(Και οχι δεν με "εκμεταλευτκε" ο γιατρος για να μου τις βγαλει και να παρει περσσοτερα euro.;) Ξερω γιατι το λεω.) Η επεμβαση ηταν με τοπικη ανανσθησια (λογικο) και απρολα τα ραμματα δεν ειχα καποιο εντονο προβλημα με τον αθλητισμο.Εκτοις εαν δεν μπορεις να χασεις ουτε μερα.Προσωπικα για 10 μερες περιπου εμεινα ψιλοεκτος, οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι με τραβαγαν τα ραμματα. Με λιγα λογια,προσωπικα δεν σου προτεινω ουτε τατου ουτε χενα π.χ.(με το νερο εφυγε αμεσως.) Εαν πραγματικα σε ενοχλει, ειτε αισθητικα ειτε κι εγω δεν ξερω πως, πηγαινε σε εναν ιατρο και συζητησε το μαζι του και πες και για το γεγονος οτι εισαι αθλητης.Ισως με τα ραμματα που ειναι σαν "συραπτικο" να μην χρειαστει να χασεις κατι.(Εικασιες κανω τωρα οκ;) Για make up και τετοια δεν πολυξερω. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ta rammata einai gia kathe elia 1-2? K poso paei h elia?(sovara twra...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Δεν μπορει να γινει η αφαιρεση με ειδικο laser ??? Κατι τετοιο εχω ακουσει....δεν ειμαι και σιγουρος!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 αραγε τι ειναι ο σπληλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 mario fit..το παιδι λεει οτι το μεγεθος ειναι ~1cm διαμετρο..;) σπηλος ρε παιδια ειναι ελια..!!η οποια..μπορει να αλλαξει μεγεθος,να μετακινηθει, να αλλαξει χρωμα κτλ(τοτε πρεπει να την αφαιρεσουμε)..νομιζω οτι αυτες ειναι οι ιδιοτητες της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Thanks Κωστα μου ,δεν το προσεξα.;) Ποσο παει η ελια, ειλικρινα δεν ξερω...παιζει λογικα αναλογα την περιοχη, τον γιατρο-νοσοκομειο κτλ κτλ. 1cm δεν ειναι μικρη αλλα φυσικα ουτε και τεραστια.Περιπου τοση (ισως ελαχιστα πιο μεγαλη) ηταν η μια απο αυτες που εβγαλα απο την πλατη.Η ελια παλιοτερα ηταν μια σταλια αλλα με τον ηλιο τον ιδρωτα κτλ κτλ, μεγαλωσε και θα μεγαλωνε κι αλλο.Παντως δεν ηταν κρεατοελια.Επιδερμικη ηταν απλως ειχε την ταση να...απλωνει!:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Μεγαλώνουν οι ελιές με τον ιδρώτα; Εγώ θα ήμουν της άπψης να την αφήσεις. Κι αν θες να την αφαιρέσεις, ε, πόσον καιρό πια θα πρέπει να λείψεις απο το άθλημα σου... Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Πήγαινε σε δερματολόγο να σου κάνει δερμογραφία... Αν είναι οκ, άφησέ την, αν όχι πρέπει να αφαιρεθεί. Μπορεί να σου δημιουργήσει καρκίνο. Ασε τα περί αθλητισμού. Τα περί υγείας προηγούνται. Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Μεγαλώνουν οι ελιές με τον ιδρώτα; Εγώ θα ήμουν της άπψης να την αφήσεις. Κι αν θες να την αφαιρέσεις, ε, πόσον καιρό πια θα πρέπει να λείψεις απο το άθλημα σου... Δεν μεγαλωνουν ολες οι ελιες με τον ιδρωτα. Σε εμενα ειπε οτι μια ο ηλιος, μια ο αθλητισμος (ισως φταει οτι ανοιγε και το δερμα) μια ο ιδρωτας και κατι αλλα (δεν τα θυμαμαι πανε και κατι χρονια) ειχε ως αποτελεσμα η συγκεκριμενη ελια να ανοιξει κι αλλο και να συνεχιζει να μεγαλωνει. Αnyway, το πιο σωστο ειναι να κανεις αυτο που ειπε ο anderson.Να πας να την δει γιατρος γιατι πανω απ' ολα μπαινει η υγεια. Αυτα που λεγανε καποτε οτι δεν κανει να πειραζεις και να αφαιρεις ειναι ακυρα.Δεν ειναι ολες οι ελιες οτι καλυτερο απο θεμα υγειας. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά είπα να μην ανοίξω καινούργιο...απλά ήθελα να ρωτήσω επειδή κάποιος γνωστος μου πρόκειται να αφαιρέσει κάποια ελιά με τοπική αναισθησία όπως μου είπε, αν ξέρει κανείς ή αν έχει παρομοία εμπειρία θα μπορούσε να μας πει πόσο επώδυνη ή μη είναι αυτή η διαδικασία, πόσο κρατάει, πώς είσαι μετά και γενικά η όλη φάση πώς είναι; ευχαριστώ Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 εντελως ανωδυνη. κραταει μαξιμουμ μιση ωρα,και μετα εισαι οπως και πριν!!τπτ το ιδιαιτερο.απλα να προσεξεις αν πχ ειναι στην μυτη και φορας γυαλια να μην πατανε πανω της για καποιο χρονικο διαστημα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά είπα να μην ανοίξω καινούργιο...απλά ήθελα να ρωτήσω επειδή κάποιος γνωστος μου πρόκειται να αφαιρέσει κάποια ελιά με τοπική αναισθησία όπως μου είπε, αν ξέρει κανείς ή αν έχει παρομοία εμπειρία θα μπορούσε να μας πει πόσο επώδυνη ή μη είναι αυτή η διαδικασία, πόσο κρατάει, πώς είσαι μετά και γενικά η όλη φάση πώς είναι; ευχαριστώ Πρόπερσι το καλοκαίρι αφαίρεσα 2 ελιές στη πλάτη.Δεν είναι τίποτα.Το πόσο κρατάει εξαρτάται από το μέγεθος,το πλήθος,το είδος κλπ.Σε μένα δε κράτησε πάνω από μισή ώρα..Ξάπλωσα σε ένα κρεββάτι.Αρχικά με μιά βελόνα μου έκανε τοπική αναισθησία εκεί έτσουξε λίγο (ελάχιστα),και μετά με ένα εργαλείο δημιούργησε τομή στο δέρμα γύρω από την ελιά και αφαίρεσε την ελιά μαζί με ένα μικρό τμήμα του δέρματος γύρω από αυτήν.Εγώ βέβαια δεν έβλεπα αλλά ο πατέρας μου που είναι γιατρός ήταν μέσα στο δωμάτιο και κοιτούσε.Μετά,στα ράμματα ένιωσα λίγο μόνο κάτι μικρά τσιμπήματα(τίποτα το σοβαρό) and that'all.Επίδεσμους για κανά μήνα το πολύ και καθάρισες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Πρόπερσι το καλοκαίρι αφαίρεσα 2 ελιές στη πλάτη.Δεν είναι τίποτα.Το πόσο κρατάει εξαρτάται από το μέγεθος,το πλήθος,το είδος κλπ.Σε μένα δε κράτησε πάνω από μισή ώρα..Ξάπλωσα σε ένα κρεββάτι.Αρχικά με μιά βελόνα μου έκανε τοπική αναισθησία εκεί έτσουξε λίγο (ελάχιστα),και μετά με ένα εργαλείο δημιούργησε τομή στο δέρμα γύρω από την ελιά και αφαίρεσε την ελιά μαζί με ένα μικρό τμήμα του δέρματος γύρω από αυτήν.Εγώ βέβαια δεν έβλεπα αλλά ο πατέρας μου που είναι γιατρός ήταν μέσα στο δωμάτιο και κοιτούσε.Μετά,στα ράμματα ένιωσα λίγο μόνο κάτι μικρά τσιμπήματα(τίποτα το σοβαρό) and that'all.Επίδεσμους για κανά μήνα το πολύ και καθάρισες:) Και όλα αυτά χωρίς να σε ναρκώσουν??:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Και όλα αυτά χωρίς να σε ναρκώσουν??:cry::cry: Σιγά μη σου κάνουν ολική νάρκωση για μια σκ****λα και μισή ώρα δουλειά. Τοπική αναισθησία φυσικά. Βέβαια, αν το καθυστερήσει πολύ ο γιατρός και αρχίσει να περνάει η αναισθησία, προς το τέλος θα αρχίζεις και νιώθεις τα πάντα. Πάντως η επέμβαση δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά μετά πονάς άσχημα. Εγώ τουλάχιστον πονούσα για αρκετές ώρες μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Και όλα αυτά χωρίς να σε ναρκώσουν??:cry::cry: Η αναισθησία γίνεται στο σημείο που θα σε εγχειρήσουν.Σιγά μη με ναρκώναν και τελείως.Βέβαια προς το τέλος της επέμβασης τα ένοιωθα σε ένα βαθμό τα τσιμπήματα.Και μερικές μέρες μετά ένιωθα στιγμιαία τα τσιμπήματα.Τίποτα σοβαρό.Όποιος είναι να κάνει τέτοια επέμβαση δε χρειάζεται καν να το σκέφτεται.Δεν είναι τίποτα.Και είναι πολύ καλύτερο από το να την αφαιρέσεις με λέιζερ.Με το λέιζερ πονάς γιατί σε καίει.Προτιμήστε τον πρώτο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 αληθεια ποσο κοστιζει κατι τετοιο?εντελως ενημερωτικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts