_NIKOS_ Δημοσιεύτηκε June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2006 Video capturing!!!!! Kserei kanenas kana programma pou na kanei auti tin douleia. Gia hxo, yparxei to audacity, gia video omws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Video capturing!!!!! Kserei kanenas kana programma pou na kanei auti tin douleia. Gia hxo, yparxei to audacity, gia video omws? Καλημέρα...:happy: To Pinnacle Studio 10...?:confused: Το ίδιο δεν κάνει για τα βίντεο...?:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Θέλεις δλδ να γράφεις το βίντεο που βλέπεις στον υπολογιστή σου;; ή αυτό που βλέπεις από το TV tuner σου! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NIKOS_ Δημ. June 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 thelo na grafo ta video pou blepo ston ipologisti mou. kai oxi apo TV tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Αν θες να τραβας βιντεο οτι βλέπεις στην οθόνη, τότε το CamStudio είναι αρκετά καλό. Επίσης το SnagIT (βρες την τελευταια εκδοση) το οποίο είναι και για photo capture και για text και αν θες μόνο κομμάτια απο την οθόνη να καταγράφεις τι γίνεται, μπορείς... Γενικα το 2ο είναι πολύ καλό για τέτοιου είδους πράματα... Αυτά..:) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 thelo na grafo ta video pou blepo ston ipologisti mou. kai oxi apo TV tuner Αν θες γίνει λίγο ποιό κατανοητός γιατί τα λες πολύ μπερδεμένα...:shifty: Δώσε κάποιο παράδειγμα...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NIKOS_ Δημ. June 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Euaristo poli "AnGeo_7"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NIKOS_ Δημ. June 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Thelo as poume to bideo pou blepo stin othoni tou PC mou (px to blepo kateuthian meso internet) na mporo tin ora pou tha paizei na to na to grafo, na to apothikeuo. Opos gia ta tragoudia einai to Audacity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Thelo as poume to bideo pou blepo stin othoni tou PC mou (px to blepo kateuthian meso internet) na mporo tin ora pou tha paizei na to na to grafo, na to apothikeuo. Opos gia ta tragoudia einai to Audacity Φίλε Νίκο, κατ' αρχάς χρόνια σου πολλά... Αν χρησιμοποιείς FireFox υπάρχει ένα plugin που λέγεται VideoDownloader και σου επιτρέπει να κατεβάζεις τα βίντεο που βλέπεις online...Δεν ξέρω αν σε βοηθά αυτό. Δοκίμασέ το αν θες.:) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcuk94 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 ligo asxeto : na ena programataki pu kani gia capture ikonon apo video.poli voliko kai xrisimo:cool: to anevasa idika gia to myphone.to arhio ine se .rar kai to pass ine http://www.myphone.gr Moderation mode URL removed Παράθεση Proud owner of sony erricson k800i ---------------------------------- Posa frapedia roufiksate simera??oeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Thelo as poume to bideo pou blepo stin othoni tou PC mou (px to blepo kateuthian meso internet) na mporo tin ora pou tha paizei na to na to grafo, na to apothikeuo. Opos gia ta tragoudia einai to Audacity Καλημέρα...:happy: Για ρίξε μια ματιά στο παρακάτω topic ίσως ζητάς κάτι τέτοιο...:shifty: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123160 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 ligo asxeto : na ena programataki pu kani gia capture ikonon apo video.poli voliko kai xrisimo:cool: to anevasa idika gia to myphone.to arhio ine se .rar kai to pass ine Moderation mode URL removedTo μοναδικό image grabber που βρήκα στο δίκτυο δεν είναι freeware και επομένως το link που έβαλες έπρεπε να αφαιρεθεί. Αν πρόκειται για κάτι άλλο που είναι freeware, τότε μπορείς να μας δώσεις το link για το website του. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 camstudio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Ένα καλό και μικρό βρίσκεται εδώ: http://www.whatboyswant.com/forum_read/1498648/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Στέλνω εδώ μήνυμα μιας και είναι σχετικό το θέμα με αυτό που θέλω. Αγόρασα μια βιντεοκάμερα MiniDV ( Panasonic GS-27 ) και δεν είχε μέσα πρόγραμμα μεταφοράς των βίντεο στον υπολογιστή. Βρήκα το Pinnacle Studio 10. Μετέφερα κάποια βίντεο στο pc αλλά η ποιότητα δεν ήταν καλή. Τα μετέφερα ασυμπίεστα (όχι με μορφή MPEG δηλαδή) και σε ΟΛΑ τα βίντεο τα έβλεπα και σε όλη σχεδόν την διάρκειά τους φαινόντουσαν σε κάποια σημεία κάτι γραμμές και ήταν σαν να "σπάει" η εικόνα. Βρήκα το Adobe Premiere Pro 2, το ίδιο πρόβλημα και με εκείνο. Όμως όταν ενεργοποίησα την επιλογή Maximum bit depth στο Video Rendering φαινόταν μια χαρά το βίντεο, αν και δεν με ενθουσιάζει σε ποιότητα (και σε αυτό μάλλον φταίει η βιντεοκάμερα) . Βρήκα και το Ulead Videostudio 10 PLUS, και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα ποιότητας με τα άλλα 2 (εκτός του Adobe Premiere που το "σπάσιμο" διορθώθηκε) . Τι κάνω λάθος; Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε κάθε πρόγραμμα ώστε να έχω ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατά την μεταφορά των video στο pc. Για ρυθμίσεις τις κάμερας έχω ρωτήσει σε σχετικό topic αλλά φαίνεται κανένας δεν έχει διάθεση ή δεν ξέρει να απαντήσει. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Στέλνω εδώ μήνυμα μιας και είναι σχετικό το θέμα με αυτό που θέλω. Αγόρασα μια βιντεοκάμερα MiniDV ( Panasonic GS-27 ) και δεν είχε μέσα πρόγραμμα μεταφοράς των βίντεο στον υπολογιστή. Βρήκα το Pinnacle Studio 10. Μετέφερα κάποια βίντεο στο pc αλλά η ποιότητα δεν ήταν καλή. Τα μετέφερα ασυμπίεστα (όχι με μορφή MPEG δηλαδή) και σε ΟΛΑ τα βίντεο τα έβλεπα και σε όλη σχεδόν την διάρκειά τους φαινόντουσαν σε κάποια σημεία κάτι γραμμές και ήταν σαν να "σπάει" η εικόνα. Βρήκα το Adobe Premiere Pro 2, το ίδιο πρόβλημα και με εκείνο. Όμως όταν ενεργοποίησα την επιλογή Maximum bit depth στο Video Rendering φαινόταν μια χαρά το βίντεο, αν και δεν με ενθουσιάζει σε ποιότητα (και σε αυτό μάλλον φταίει η βιντεοκάμερα) . Βρήκα και το Ulead Videostudio 10 PLUS, και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα ποιότητας με τα άλλα 2 (εκτός του Adobe Premiere που το "σπάσιμο" διορθώθηκε) . Τι κάνω λάθος; Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε κάθε πρόγραμμα ώστε να έχω ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατά την μεταφορά των video στο pc. Για ρυθμίσεις τις κάμερας έχω ρωτήσει σε σχετικό topic αλλά φαίνεται κανένας δεν έχει διάθεση ή δεν ξέρει να απαντήσει. Κανείς; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
her_ Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Super Screen Capture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Στέλνω εδώ μήνυμα μιας και είναι σχετικό το θέμα με αυτό που θέλω. Αγόρασα μια βιντεοκάμερα MiniDV ( Panasonic GS-27 ) και δεν είχε μέσα πρόγραμμα μεταφοράς των βίντεο στον υπολογιστή. Βρήκα το Pinnacle Studio 10. Μετέφερα κάποια βίντεο στο pc αλλά η ποιότητα δεν ήταν καλή. Τα μετέφερα ασυμπίεστα (όχι με μορφή MPEG δηλαδή) και σε ΟΛΑ τα βίντεο τα έβλεπα και σε όλη σχεδόν την διάρκειά τους φαινόντουσαν σε κάποια σημεία κάτι γραμμές και ήταν σαν να "σπάει" η εικόνα. Βρήκα το Adobe Premiere Pro 2, το ίδιο πρόβλημα και με εκείνο. Όμως όταν ενεργοποίησα την επιλογή Maximum bit depth στο Video Rendering φαινόταν μια χαρά το βίντεο, αν και δεν με ενθουσιάζει σε ποιότητα (και σε αυτό μάλλον φταίει η βιντεοκάμερα) . Βρήκα και το Ulead Videostudio 10 PLUS, και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα ποιότητας με τα άλλα 2 (εκτός του Adobe Premiere που το "σπάσιμο" διορθώθηκε) . Τι κάνω λάθος; Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε κάθε πρόγραμμα ώστε να έχω ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατά την μεταφορά των video στο pc. Για ρυθμίσεις τις κάμερας έχω ρωτήσει σε σχετικό topic αλλά φαίνεται κανένας δεν έχει διάθεση ή δεν ξέρει να απαντήσει. Δεν ασχολείται κανένας με βιντεοκάμερες ώστε να μου απαντήσει; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Δεν ασχολείται κανένας με βιντεοκάμερες ώστε να μου απαντήσει; Ασχολούμαστε, ασχολούμαστε, αλλά είναι και περίοδος διακοπών!!! Λοιπόν εγώ έχω εγκατεστημένο το Ulead Video Studio 10 και το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα με σύνδεση firewire. Να ρωτήσω τα βασικά: 1. Με τι σύνδεση μεταφέρεις στο PC? USB Firewire? Μήπως με USB και οφείλεται εκεί? 2. Τι video settings χρησιμοποιείς στο capturing? PAL? Τι ανάλυση? Τι bitrate? Εγώ θα δώ το βράδυ τα capture settings στο σπίτι και θα στα ποστάρω αύριο να κάνεις ένα πρώτο check, και βλέπουμε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 τι έγινε φίλε dimangelid, βρήκες άκρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts