bomber21 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Μια ακομα ερωτηση:Ή πρεπει οπωσδηποτε να γινει μεσω PC με χρηση προγραμματος συνδεσης (και ποιου); Μόνο αυτός είναι ο τρόπος.Χρησιμοποίησε το skin manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς πώς μπαίνει μόνιμη αναφορά στα μηνύματα?Έχω βρεί την ρύθμιση μόνο όταν πρόκειται να στείλεις κάποιο μήνυμα και είναι σπαστικο... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς πώς μπαίνει μόνιμη αναφορά στα μηνύματα?Έχω βρεί την ρύθμιση μόνο όταν πρόκειται να στείλεις κάποιο μήνυμα και είναι σπαστικο... Δε γίνεται δυστυχώς φίλε μου. Είναι το γνωστότερο ''σπαστικό'' πρόβλημα των Μοtorola. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Πανέμορφο το άσπρο! http://img164.imageshack.us/img164/7078/p1010022qb7ur1.th.jpg http://img316.imageshack.us/img316/2056/p1010023zr5fo7.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 γιατι δεν ειναι επισημασμένο το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 καρτα μνημης δε παιρνει αυτο ε? τι κριμα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 ας το ξεθαψω μιας και το πηρα τωρα με την επιδοτηση για 2η συσκευη. Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχω αναλογικο ρολοϊ στην εξωτερικη οθονη και το ψηφιακο στην εσωτερικη οθονη? εχω βρει μονο μια επιλογη και το αλλαζει και στις 2 οθονες.αλλιως αν υπαρχει καποιος τροπος να μην βγαινει το ρολοι στην εσωτερικη οθονη? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 3 ερωτησούλες... 1. μπορώ να το συνδέσω χύμα με μίνι-usb καλώδιο στο PC ? 2. ποιό software/drivers θα χρειαστώ; 3. υπάρχει κανένα utilitaki που να κάνει undelete sms/mms ? έσβησα κατά λάθος κάτι μυνηματάκια που ήθελα να κρατήσω, πριν το συνδέσω στο PC.. ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikouaki Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Εδώ κ λίγες μέρες είμαι κάτοχος του pebl, αγορασμένο από τον cosmote, στου οποίου το site έγραφε ότι στη συσκευασία περιέχεται το usb καλώδιο, βέβαια... η συσκευασία ήταν ανοιχτή (μήπως επειδή ήταν το τελευταίο?) κ φυσικά δεν υπήρχε το καλώδιο! Το παραβλέπω κ θα αγοράσω... Μια ερώτηση: Μπορώ να περάσω mp3 στο κινητάκι κ να τα επιλέξω στις εισερχόμενες κλήσεις να ακούγονται? Ξέρει κανείς? :) :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikouaki Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Οκ γίνεται, μου απάντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 παιδιά το Pebl κυκλοφορεί ακόμα ή το απέσυρε η Motorola γιατί το σκεφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 παιδιά το Pebl κυκλοφορεί ακόμα ή το απέσυρε η Motorola γιατί το σκεφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω... Κυκλοφορεί κανονικά και στα 5 χρώματα αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Μόνο 5 mb μνήμη, μη επεκτάσιμη :( Η τιμή λιανικής στα καταστήματα ΤΙΜ αυτή τη στιγμή είναι 167 ευρώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikouaki Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Πριν 1 βδομάδα πήρα το pebl απο cosmote, κ αυτοί δε ξέρανε αν θα το ξαναφέρουν, μου δώσανε το τελευταίο που είχε μείνει (ανοιχτό κουτι, χωρίς το usb όπως αναφέρουν στο site τους ότι περιέχεται...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 που θα βρω ελληνικα mp3 RINGTONES ? για δωστε μια βοηθεια .....:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Αλλάζει προσόψεις από 1 χρώμα σε κάποιο άλλο? Και αν ναι πού? Ο Γερμανός το αναλαμβάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 πως βαζουμε ringtones στο τηλεφωνο ΜΕΣΩ ΚΑΛΩΔΙΟΥ? τι software χρειαζομαστε ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Στείλτα καλύτερα σε κάποιο sonyericsson για παράδειγμα τα οποία είναι ποιό συνδέσιμα με pc και μετά με bluetooth στο μικρούλι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikouaki Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Έχω ξεμείνει ακόμα με το συγκεκριμένο κινητό. Αναφορές πως έρχονται ρε παιδιά? Κάπου διάβασα ότι μόνο σε συγκεκριμένα μηνύματα, έστω αυτό, πως γίνεται όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Όταν στέλνεις sms, δες τις επιλογές πριν πατήσεις αποστολή... Ωραίο το κινητό αυτό, το πήρα σε πράσινολαδί για την κοπέλα μου, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ όμορφο... Και 53 ευρώ από Cosmote... Το μαύρο δίπλα του δε βλέπεται... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikouaki Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 έχω ένα u6, το οποίο πριν χρόνια το είχα πειράξει, εις τρόπον ώστε να μην επιτρεπει σε κάποιον να το κάνει configure. συγκεκριμένα, δεν δουλεύει η επιλογή "διαμόρφωση". τώρα θέλω να το δωρίσω κάπου, μια και δουλεύει άψογα και η μπαταρία του ειναι οκ, αλλά δεν ξέρω πως να το επαναφέρω στα αρχικά του... δυστυχώς και το λάπτοπ που είχα όλα τα χακεροπρογράμματα έχω φορμάρει, και δεν ξέρω απο που να αρχίσω.. δοκίμασα να το επαναφέρω στα αρχικά, αλλά παρόλα αυτά, η διαμόρφωση δεν δουλεύει.. υπάρχει κάτι πιο low level που να περάσω και να το επαναφέρω ; μπορεί κάποιος να μου υποδείξει με ποιά προγράμματα να δοκιμάσω να το πειράξω ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 κατάφερα και το επανεφερα... τώρα όμως μου λείπει ένα greek language pack... μπορει να βοηθήσει κανείς ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Έχω ένα U6 με LP0031 (ελληνικά), αν δε βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα θα μπορούσα να κάνω ένα backup του software στον ΗΥ και από εκεί να προσπαθήσω να σου φτιάξω ένα .sbf αρχείο που θα έχει μόνο το LP0031 για να το φλασάρεις με το RSD Lite. Μέχρι τότε μπορείς να ψάξεις στο internet, αν και στα γνωστά Motorola modding sites δεν έχω βρει κάτι τέτοιο. Για να σε βοηθήσω στο ψάξιμο, τα ελληνικά υπάρχουν στα LP 0031, 0035 και 0038. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Έχω ένα U6 με LP0031 (ελληνικά), αν δε βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα θα μπορούσα να κάνω ένα backup του software στον ΗΥ και από εκεί να προσπαθήσω να σου φτιάξω ένα .sbf αρχείο που θα έχει μόνο το LP0031 για να το φλασάρεις με το RSD Lite. Μέχρι τότε μπορείς να ψάξεις στο internet, αν και στα γνωστά Motorola modding sites δεν έχω βρει κάτι τέτοιο. Για να σε βοηθήσω στο ψάξιμο, τα ελληνικά υπάρχουν στα LP 0031, 0035 και 0038. ευχαρίστως θα περιμένω.... το τηλέφωνο το δώρισα, αλλά έχω όλα τα σχετικά προγράμματα στο λάπτοπ, οπότε θα ειναι 3' δουλειά.. είναι κρίμα, γιατί δεν μπορεί να γράψει και ελληνικά στα μηνύματα.. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Λοιπόν, επανέρχομαι. Εδώ είναι το πλήρες ελληνικό retail software (από ότι ξέρω το πιο πρόσφατο) για το U6 όπως το κατέβασα χθες από τη συσκευή μου (η οποία είναι καθαρή και δεν έχει ξεχασμένα μηνύματα, εικόνες ή κάτι άλλο) με το Flash & Backup 3: http://www.4shared.com/file/i2XHFRTZ/R478_G_08842DR_A_LP0031.html Και εδώ είναι μόνο το LP0031 από το παραπάνω software, αν θες να περάσεις μόνο τα ελληνικά χωρίς να πειραχτούν οι υπόλοιπες ρυθμίσεις της συσκευής: http://www.4shared.com/file/73u-pWK_/R478_LP0031.html Και τα δύο είναι sbf αρχεία οπότε μπορείς να τα φλασάρεις με το RSD Lite. Απλώς ενημέρωσέ με ότι όλα πήγαν καλά. Offtopic: Πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που ανοίγει το άτιμο, έχω ακόμα ένα τέτοιο με μια κάρτα που χρησιμοποιώ σπάνια μόνο και μόνο για να το πιάνω στα χέρια μου. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts