EVO_POWER Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 katevasa fot apo to crypton mou sto bikepics.an endiaferetai kapios as to dei kai na mou pei gnomi.!!!!!! An mporeis dose re file to link. Eyxaristo!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasat Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 http://www.bikepics.com/yamaha/cryptonr/08/pics.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 http://www.bikepics.com/yamaha/cryptonr/08/pics.asp wraio to cryptonaki sou ftero apo z exeis panw??? ti marka einai ta lastixa?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntroylis_18 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 oraio to papi soy.alla ayto poy to xalaei einai h diskoplaka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ontos to xalaei ligo i diskoplaka...alla oreo to exeis bravo!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ontos to xalaei ligo i diskoplaka...alla oreo to exeis bravo!! giati re paidia to xalaei h diskoplaka?? wraia einai!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 giati re paidia to xalaei h diskoplaka?? wraia einai!!! gousta einai afta....:) Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 wraio to cryptonaki sou ftero apo z exeis panw??? ti marka einai ta lastixa?? για τα λαστιχα θα ρωτουσα κ εγω!!! για πες........................................ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ax....pali allagi ladion sto crypton...ftasame ta 21000xm...gia peite kana kalo ladaki na valo...ego pantos pisteyo pos 8a tin timiso tin valvoline pali sta sinthetika.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 εγω θα σ προτεινα για λαδια τα valvoline 20-50 συνθετικης βασης. κανουν γυρω στο 10ευρω &εινια μια χαρα. αυτα εβαζα παντα, &τωρα για πρωτη φορα (&για τελευταια ...) εβαλα τα silkolene &δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος... το μηχανακι εχει πιο τραχεια λειτουργια, &δεν εχει τοσο καλη αισθηση στο σασμαν... να ρωτησω&κατι αλλο εγω:εχει βαλει κανεις εδω μεσα κατι μισελεν λαστιχα,μαλλον pilot sport τα λενε&πρεπει ναναι τα πιο ακριβα απο την γκαμα της μισελεν κρατανε τοσο καλα οσο ακουγεται?? αυτη τη στιγμη φοραω metzeler me22. επισης ειναι απαραιτητη η ζυγοσταθμιση μετα απο νεα τοποθετηση?οσες φορες εχω αλλαξει λασιχα στο παπι,δεν θυμαμαι να εχω δει ζυγοσταθμιση...εκτος &αν δεν χρειαζεται ,λογω των σχετικα μικρων ταχυτηων που αναπτησουν τα παπια(για τα νορμαλ-μαμισια μιλαω..) http://motogeorgas.freegr.eu/michelin.htm στην κατηγορια μοτοποδηλατα,το πεμπτο λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasat Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ta michelin forao.einai arketa kala ta lastixa.stoixizei apo 50-55euro analogos poso fa sta afisei o magazatoras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ta michelin forao.einai arketa kala ta lastixa.stoixizei apo 50-55euro analogos poso fa sta afisei o magazatoras. αναφερεσαι στα pilot που λεω πιο πανω? οταν λες 50-55 εννοεις το ενα η &τα δυο? &σε τι διασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalios Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 gia sas paidia exw ena CRYPTON-R 110 kai to kanw 57mm! tha pigaini tpt? exei kaneis empireia apo 57mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ναι τα pilot εχουν ιδια σε ολα τα μεγεθη. Αυτη τη στιγμη ειναι τα καλητερα λαστιχα για παπι. Βεβαια σε καποιους (οπως και σε εμενα στην αρχη) μπορει να μην τους αρεσουν λογο της χοντρης γομας αλλα στην μικροτερη διασταση ειναι κι αυτα ομορφα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ναι τα pilot εχουν ιδια σε ολα τα μεγεθη. Αυτη τη στιγμη ειναι τα καλητερα λαστιχα για παπι. Βεβαια σε καποιους (οπως και σε εμενα στην αρχη) μπορει να μην τους αρεσουν λογο της χοντρης γομας αλλα στην μικροτερη διασταση ειναι κι αυτα ομορφα! http://motogeorgas.freegr.eu/michelin.htm πιο απο αυτα εννοεις? :confused: δεν εχω ιδεα απο λαστιχο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Αυτο το λαστιχο βγαινει σχεδον για ολου του τυπου τις μηχανες... Συγκεκριμενα για παπια ειναι στα μοτοποδηλατα το Η12. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadz0r Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 paides egw foraw ta michellin M45 k einai k G@m\/\/... polu kala plagiasmata k kratimata... giro sta 60euro t zeugari pane... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 paides egw foraw ta michellin M45 k einai k G@m\/\/... polu kala plagiasmata k kratimata... giro sta 60euro t zeugari pane... η μιση Ελλαδα απο οτι φαινεται... τετοια φοραει..! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_innova56mm Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 λιγο ασχημα τα Μ45,pilot ειναι πολυ πιο ωραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 λιγο ασχημα τα Μ45,pilot ειναι πολυ πιο ωραια σορρυ !!! γι αυτα ήθελα να πω!!! εχω μπερδέψει τα μπούτια μου με αυτα τα λάστιχα!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_innova56mm Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 το μονο κακο ειναι οτι γλιστρανε πολυ στα νερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Δεν ειναι αυτο...Οταν ειναι καινουργια δεν γλιστρανε πολυ. Το θεμα με τα pilot ειναι οτι οταν ειναι μερικως φαγωμενα δεν κρατανε καθολου. Στην περιπτωση μου οταν βαζω στο ζιτα μου pilot κρατανε πολυ τον πρωτο μηνα.Οταν αρχιζουν και φαγωνονται(το καταλαβαινω απο τα μπαντιλικια, γινονται πιο ευκολα) σπινιαρω ανετα 1η,2α και 3η!! Και οπως καταλαβενετε δεν μενει τιποτα!Πολυ καπνα αλλα γι'αυτο τα γουσταρω! Εγω καθε 2 μηνες θελω λαστιχο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Δεν ειναι αυτο...Οταν ειναι καινουργια δεν γλιστρανε πολυ. Το θεμα με τα pilot ειναι οτι οταν ειναι μερικως φαγωμενα δεν κρατανε καθολου. Στην περιπτωση μου οταν βαζω στο ζιτα μου pilot κρατανε πολυ τον πρωτο μηνα.Οταν αρχιζουν και φαγωνονται(το καταλαβαινω απο τα μπαντιλικια, γινονται πιο ευκολα) σπινιαρω ανετα 1η,2α και 3η!! Και οπως καταλαβενετε δεν μενει τιποτα!Πολυ καπνα αλλα γι'αυτο τα γουσταρω! Εγω καθε 2 μηνες θελω λαστιχο... z εχεις φιλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 z εχεις φιλε?? nai z exei o deltonakias... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 nai z exei o deltonakias... ποσα mm ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts