Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειρήνη ημίν!!

Άπειρες φορές έχω διαπιστώσει ότι οι φώτο και τα βίντεο του gsmarena διαφέρουν πολύ από τα πραγματικά, ωστόσο πάντα στα συγκριτικά αποτελέσματα πέφτει μέσα;) ;)

Για την αυτονομία παίζει ρόλο, από όσο ξέρω και το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο καθένας, καθώς και η κάρτα sim(αν είναι παλιά ή νεώτερη).

Η Samsung όμως κάνει λάθος, προβάλοντας το κινητό ως cameraphone και όχι ως fashionphone.

Το ρίχνει σε μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική κατηγορία χωρίς να το έχει εξοπλίσει καν με night mode.

Εδώ οι φανατικοί της nokia ή της se παραπονιούνται πχ για έλλειψη εξεζητημένων χαρακτηριστικών όπως λχ. optical zoom και η samsung δεν έχει καν night mode που είχε το k700 μου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

;) - εμ καπου να μην υπερτερει και το καυμενο μας το Κ700,βετερανος (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Η Samsung όμως κάνει λάθος, προβάλοντας το κινητό ως cameraphone και όχι ως fashionphone.

+1 ;)

Y.Γ. περισσότερα video από d900 στο youtube. απλα γραψτε d900 και πατήστε search

Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Ειρήνη ημίν!!

Το ρίχνει σε μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική κατηγορία χωρίς να το έχει εξοπλίσει καν με night mode.

Εδώ οι φανατικοί της nokia ή της se παραπονιούνται πχ για έλλειψη εξεζητημένων χαρακτηριστικών όπως λχ. optical zoom και η samsung δεν έχει καν night mode που είχε το k700 μου.

να πω κι εγω κατι τωρα οσο αφορα στο night mode ...

ΜΗΠΩΣ λεω, εχουμε να κανουμε με καποιο bug????

και το λεω αυτο γιατι αν ψαξετε καλα μεσα στης ρυθμισεις της φωτογραφικης (οσοι εχουν το κινητο) θα δειτε οτι υπαρχει ρυθμιση για νυχτερινη λειτουργια (ετσι για να μη λεμε και οτι θελουμε) ασχετα αν δεν λειτουργει καθολου (γιαυτο μιλαω και για πιθανο bug:D )

Ειρήνη ημίν!!

Άπειρες φορές έχω διαπιστώσει ότι οι φώτο και τα βίντεο του gsmarena διαφέρουν πολύ από τα πραγματικά, ωστόσο πάντα στα συγκριτικά αποτελέσματα πέφτει μέσα;) ;)

Για την αυτονομία παίζει ρόλο, από όσο ξέρω και το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο καθένας, καθώς και η κάρτα sim(αν είναι παλιά ή νεώτερη).

σωστός φίλε ddr2 όπως σου είπα και στο ΡΜ είσαι αδελφή-καταναλωτική ψυχή...απόλυτα σωστός...

πιο πάνω παρέθεσα κάποια video ως ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. αυτά δε ζητήθηκαν από σένα;θα ήθελα κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτά. εκτός κι αν οι τύποι απ το gsmarena τραβούσαν βίντεο με καμιά ψηφιακή και ισχυρίζονταν ότι είναι το d900. δε νομίζω πάντως να τα "πιάνουν" γιατι στη σύγκριση φωτογραφίας του ίδιου site φαίνεται η ανωτερότητα του k800 σ αυτόν τον τομέα(χωρίς σε καμία περίπτωση αυτό να σημαίνει ότι η κάμερα του d900 είναι για πέταμα)

Nα απαντήσω μη νομίζεις ότι χάθηκα...Ζήτησα φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξες εσύ ο ίδιος ή άλλος κάτοχος του κινητού. Σε κάθε συνθήκη φωτισμού (μέσα έξω, νύχτα μέρα). Όχι κάποιων σαν το gsmarena που φυσικά και θα μπορούσαν να τα "πιάνουν". Αλλωστε και άλλα φόρουμ στο εξωτερικό και στυλάκια τύπου Μοτορόλα που δίνουν λύσεις σε bugs είναι τέστερ και μελλοντικές αναβαθμίσεις...

Συμφωνώ μαζί σου ότι στη σύγκριση έχουν δίκιο, κάπου δεν πρέπει να είναι και τελείως εκτός για να μην τους κράζουν.

Εννοείτε ότι η κάμερά του δεν είναι για πέταμα. Προφανώς αν το συγκρίνεις με το V3i της ΜΟΤΟ που το αφόρισα στο συγκεκριμένο θέμα του προ καιρού είναι ΘΕΟΣ....σε όλα (φώτο-βίντεο). Αλλά ανθρώπινος ΘΕΟΣ...κα΄που έξω υπάρχει κάτι ακόμα...!:)

Τέλος δεν μιλάω με εμπάθεια βρε για τηνπτώση της τιμής του. Ισα - ισα που ΕΓΩ φωνάζω μήπως θέλει κανένας να το αγοράσει εδώ μέσα να ξεμπερδεύω (το έχω βάλει και σε δημοπρασίες-αγγελίες) αλλά που...Απλά το λέω γιατί συνήθως λένε ότι η τιμή μεταπώλησης και η σταθερή τιμή αγοράς κάποιου τεχνολογικού προϊόντος για πολύ καιρό σημαίνει κάτι. Εγώ το αγόρασα 30/10 με 427 ευρώ και ήδη έχω μετρήσει στην πόλη μου 5 μειώσεις τιμής μέχρι σήμερα για να φτάνει στην τιμή που σου ανέφερα πριν...και μην έπεσε και άλλο σήμερα (δεν κατέβηκα στα μαγαζιά):lol:

να πω κι εγω κατι τωρα οσο αφορα στο night mode ...

ΜΗΠΩΣ λεω, εχουμε να κανουμε με καποιο bug????

και το λεω αυτο γιατι αν ψαξετε καλα μεσα στης ρυθμισεις της φωτογραφικης (οσοι εχουν το κινητο) θα δειτε οτι υπαρχει ρυθμιση για νυχτερινη λειτουργια (ετσι για να μη λεμε και οτι θελουμε) ασχετα αν δεν λειτουργει καθολου (γιαυτο μιλαω και για πιθανο bug:D )

φίλε μου έχει δεν έχει, είναι δεν είναι bug σημασία έχει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε πχ να έχει μια λειτουργία ανταλλαγής ενέργειας μπαταρίας μεταξύ δύο κινητών λέμε τώρα...) και να το έχει απενεργοποιημένο ή για μελλοντική χρήση (νομίζω κάτι παρόμοιο με μελλοντική χρήση είχε το Κ750)...Συγγνώμη αλλά τότε τι να το κάνω??? Απλά μας δουλεύει χοντρά η εταιρεία και μας το προσφέρει σαν δήθεν κάτι αναμενόμενο...

παρεπιπτόντως ο φίλος με τη σούπερ μπαταρία που πήγε? περιμένω απάντηση στο στοίχημά μου...

+1 ;)

Y.Γ. περισσότερα video από d900 στο youtube. απλα γραψτε d900 και πατήστε search

ααα...και μη νομίζεις ότι δεν τα είδα...πάντα κρατά επιφυλάξεις και δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα. Είδα λοιπόν αρκετά...Και σας παραδίδω ένα από αύτά τα συγκεκριμένα βίντεο δήθεν τυχαίο απλού χρήστη...

ο οποίος δήθεν δοκιμάζει (με υπότιτλους, με πολύ γρήγορη σειρά, με άψογες λήψεις κάμερας,κτλ) το κινητό του προφανώς σε άλλο ίδιο D900 (???).

Ακόμα και έτσι φαίνεται καθαρά η αδυναμία νυχτερινής λήψης, η κακή ηχητική κάλυψη και φυσικά η 100% σκηνοθετημένη ταινιούλα του΄δήθεν τυχαίου επαναλαμβάνω χρήστη-κατόχου...

Σας τον παραδίδω μέσω του youtube για την πυρά...:lol:

ααα...και μη νομίζεις ότι δεν τα είδα...πάντα κρατά επιφυλάξεις και δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα. Είδα λοιπόν αρκετά...Και σας παραδίδω ένα από αύτά τα συγκεκριμένα βίντεο δήθεν τυχαίο απλού χρήστη...

ο οποίος δήθεν δοκιμάζει (με υπότιτλους, με πολύ γρήγορη σειρά, με άψογες λήψεις κάμερας,κτλ) το κινητό του προφανώς σε άλλο ίδιο D900 (???).

Ακόμα και έτσι φαίνεται καθαρά η αδυναμία νυχτερινής λήψης, η κακή ηχητική κάλυψη και φυσικά η 100% σκηνοθετημένη ταινιούλα του΄δήθεν τυχαίου επαναλαμβάνω χρήστη-κατόχου...

Σας τον παραδίδω μέσω του youtube για την πυρά...:lol:

μα σε καμία περίπτωση δεν λέει ότι έχει τραβηχτεί από d900 το video, απλά είναι ένα βίντεο που κάνει παρουσίαση του d900.δεν ξέρω και δεν φαίνεται από ποια συσκευή έχει τραβηχτεί. από τα τόσα video που έχει το youtube βρήκες και παρέθεσες κάποιο που εμφανώς είναι "στημένο". αν ψάξεις καλύτερα θα βρεις κι άλλα video, τόσο του d900 όσο και του k800, που σίγουρα δεν είναι "στημένα" και τότε θα κάνεις τη σύγκριση που τόσο πολύ θες

Συμφωνώ μαζί σου ότι στη σύγκριση έχουν δίκιο, κάπου δεν πρέπει να είναι και τελείως εκτός για να μην τους κράζουν.

με άλλα λόγια όπου βγαίνει καλύτερο το k800 έχουν δίκιο αλλά όπου βγαίνει καλύτερο το d900 τα "πιάνουν";;; ουσιαστικά αυτό αφήνεται να εννοηθεί....

τέλος πάντων.καλύτερα να μη συνεχίσουμε γιατί το έχουμε παρατραβήξει. όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την αγορά κινητού θα δει τα συγκεκριμένα site και τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θα κρίνει το κατά πόσο είναι αντικειμενικά ή όχι και θα αποφασίσει.

Σας τον παραδίδω μέσω του youtube για την πυρά...

:devil: - αμαν αδερφε μου δεν παιζεσαι,εγω να πω την αληθεια εχω καποια ψυγματα συμπαθειας προς αυτο και μου αρεσει λιγακι αλλα φιλος που παρακολουθει την κουβεντα μετα απο αυτα που διαβασε ισα που το περιεργαστηκε και εκτοτε ουτε το συζητα για αγορα (!)

fighting0060.gif

:devil: - αμαν αδερφε μου δεν παιζεσαι

χεχε κι εγω αυτο λεω:mad:

μηπως να συμφωνισουμε ολοι οτι το κινητο δεν ειναι ουτε καν για να το βλεπουμε και να τελειωνει το θεμα :X

χαλια ποιοτητα, χαλια φωτος, χαλια βιντεο, χαλια ληψη, ενα χαλι γενικα ειναι!!!

πηγαινετε καλυτερα σε καποιο N0&I@ θα τα βρειτε ολα εκει!!!

χμμ τελικα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να μην το αγορασετε, τουλαχιστον εμεις που το εχουμε και το χαιρομαστε να μην νιωθουμε οτι το εχει και η κουτση μαρια!!! ας το κραταει στα χερια του μονο αυτος που πραγματικα το γουσταρει, και πιστεψτε με για την ωρα ειναι ΠΟΛΛΟΙ :)

Υ.Γ. και δε μιλαμε για εμπαθεια ετσι, ουτε κολλημενος με τη samsung ειμαι, ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

φίλε μου έχει δεν έχει, είναι δεν είναι bug σημασία έχει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε πχ να έχει μια λειτουργία ανταλλαγής ενέργειας μπαταρίας μεταξύ δύο κινητών λέμε τώρα...)

φιλε Adeper συγνωμη κι ολας...

αλλα, ΤΙ ΛΕΣ?

μηπως να ξεκολησεις λιγο απο το κινητο? ;)

:cool: - Ααααα το κακο να λεγεται ,παρε παραδειγμα εμενα και το Κ750 οποταν το καθε κειμενο του ADEPER εφοσον ειναι τεκμηριωμενο χαιρει ιδιαιτερης μελετης

fighting0060.gif

Είμαι κι εγώ κάτοχοσ ενός D900 εδώ και μια εβδομάδα. Ενώ το κινητό είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με προβληματίζει το γεγονός ότι "τρέμει" και "τρίζει" (ειδικά με ανοικτό το καπάκι) όταν πληκτρολογείς κάτι. Το τρίξιμο ακούγεται ιδιαίτερα ότνα χρησιμοποιείς το κεντρικό πλήκτρο. Είναι φυσιολογικό αυτό ή υπάρχει πρόβλημα με το δικό μου μοντέλο.

Φίλε Billaris, και εμένα το ίδιο τρίξιμο ακριβώς κάνει, (ειδικά αν πιέσεις με ανοικτό το καπάκι στην αριστερή πλευρα). Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν γίνεται κάτι με αυτό...

εντάξει το βρήκα, έπρεπε να επελέξω την κατάλληλη λειτουργία USB του κινητού για να το δει το pc σαν drive.

Μπορείς να μου πείς τι ακριβώς έκανες γιατί έχω και εγώ το ίδιο προβλημα?

πηρα χθες.Δεν τις εχουν.Τις περνας χειροκινητα.:wacko:

Δεν ειναι περιεργο που οι προεγκατεστημενες ρυθμισεις δεν δουλευουν?

είχα το ίδιο πρόβλημα στην αρχή με Cosmote. To πρόβλημα ήταν ότι με την προηγούμενη συσκευή χρησιμοποιούσα την υπηρεσία i-mode της Cosmote, η οποία εξακολουθούσε να ηταν ενεργοποιημένη και αφού πήρα το D900. Δεν μποούσα να λαμβάνω ΜΜS, ως που με ενημέρωσαν από την Cosmote ότι για το συγκεκριμμένο κινητό και τα MMS του πρέπει να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία i-mode πρώτα. Οπως και έγινε...Με λίγα λόγια μπορεί να έχεις ενεργοποιημένη την αντιστοιχη υπηρεσία της ΤΙΜ. Ζήτα τους να απενεργοποιηθεί και με την προεπιλεγμένη ρύθμιση ΤΙΜ ΜΜS στο κινητό δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα...

εχει κανενας η ξερει που μπορω να βρω το D900BDFK1 ή το D900BDFK2 ή το D900BDFI ή το D900BDFJ...?

η γενικοτερα καποιο πιο καινουργιο απο το D900BDFH1...

ευχαριστω πολυ..δεκτη καθε απαντηση..απο τη στηγμη που ειναι θετικη..:p :p :p

Thx

:happy:

telika apofasisa metaksi n80-k800i kai d900 na pao na paro d900 i emfanisi tou mou kanei perissotero...

mipos kserete an tou d600 ta themes ktl kanoun kai gia to d900?

telika apofasisa metaksi n80-k800i kai d900 na pao na paro d900 i emfanisi tou mou kanei perissotero...

mipos kserete an tou d600 ta themes ktl kanoun kai gia to d900?

Στα samsung δεν μπορεις να βαλεις Themes.

σε forum του εξωτερκού βρήκα το εξής: πατώντας *#4777*8665# εμφανίζεται κρυφό μενού για το gprs. κάποιοι στo forum ισχυρίζονται ότι αν απενεργοποιηθεί το gprs (επιλέγοντας στο μενού : 2.Αφαίρεση gprs) και στη συνέχεια διαλέξετε χειροκίνητη επισύναψη στο "5. Ρύθμιση λειτουργίας επισύναψης" η απόδοση της μπαταρίας βελτιώνεται σημαντικά. ορίστε και το link http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1056100&page=2&pp=15

σε forum του εξωτερκού βρήκα το εξής: πατώντας *#4777*8665# εμφανίζεται κρυφό μενού για το gprs. κάποιοι στo forum ισχυρίζονται ότι αν απενεργοποιηθεί το gprs (επιλέγοντας στο μενού : 2.Αφαίρεση gprs) και στη συνέχεια διαλέξετε χειροκίνητη επισύναψη στο "5. Ρύθμιση λειτουργίας επισύναψης" η απόδοση της μπαταρίας βελτιώνεται σημαντικά. ορίστε και το link http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1056100&page=2&pp=15

Σχετικά με το μενού έχεις δίκιο, το έκανα και λειτούργησε ακριβώς όπως το περιγράφεις. Τώρα αν η κίνηση αυτή θα παρατείνει την αυτονομία του τηλεφώνου θα σου απαντήσω σε λίγες μέρες.

το gprs δεν χρειαζεται πουθενα ?

δεν ειναι προβλημα για το κινητο αν το απενεργοποιησουμε?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

το gprs δεν χρειαζεται πουθενα ?

δεν ειναι προβλημα για το κινητο αν το απενεργοποιησουμε?

χρειάζεται για πλοήγηση στο ίντερνετ και για mms. αλλά βάζοντας το στο manual ενεργοποιείται μόνο όταν χρειάζεται(με μια μικρή επιφύλαξη γιατί κι εγώ σήμερα άλλαξα τις ρυθμίσεις και δεν έχω wap για να το εξακριβώσω)

του έκανα έλεγχο εγώ πράγματι όταν ανοίγεις το μμς και το γουαπ ενεργοποιείτε αυτοματα το τζι-π-ρ-ς

άντε να δούμε αν θα μας δώσει και πόσο παραπάνω μπαταρία

.:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

• The title was changed to Samsung SGH-D900