Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που θα πάει κάποιος θα με προσέξει!!!

Geia xara se olous! Mia symantikh aporia gia mena sxetika me to D900 an kserete na me katatopisete! Pws mporw na perasw java arxeia mesw kalwdiou h estw bluetooth. Einai to mono isws kollhma mou pou me kanei na to skeftomai polu gia to an aksizei na to apokthsw.

Kai san deuterh aporia an kserete se sxesh me to K800 an bgazei kaluteres nuxterines foto (xwris xrhsh flash alla me xrhsh nuxterinhs lupshs. Aftos o kokos mou exei spasei ta neura!!! (Den exw vrei akomh kinhto pou na mhn exei koko stis nuxterines foto!!)

νομιζω οτι αρχεια java δεν μπορεις να περασεις..και αν μπορεις δεν ειναι ευκολο..και το κ800i ειναι καλυτερο παντου σε θεμα φωτογραφιας..

KeepWalking

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:shoot: - μην μου λετε για ρυθμισεις mms και ΤΙΜ γιατι θα βγω απο τα ρουχα μου ,απο τον ενα στον αλλον με πηγαιναν για 4 μερες - ξαφνικα δεν μπορουσα να στειλω mms και καταταλαιπωρηθηκα αφανταστα με τηλεφωνα fax email ,απο το τμημα εξυπηρετησης με εκαναν πασα στο τεχνικο τμημα και τουμπαλιν ,να σκεφτειτε οτι ελεγαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο και ακομα ασε δε που σε εντονο παραπονο μου ελαβα την απαντηση "αφου δεν υπαρχει αιτημα σας για να ελεγξουμε την γραμμη σας"

καλα ρε 4 μερες ποιος σας παιρνει τηλεφωνο στελνει fax και email ? εσπασαν τα νευρα μου απο την αδιαφορια τους μακαρι να μπορουσα να σπασω το συμβολαιο μου ωσπου βρεθηκε ενας φιλοτιμος και σε 5' μου τις περασε αυτοματα αφου οπως ειπε απλα απενεργοποιησε πληρως την λειτουργια και την επανεφερε ,καλα 4 μερες τα αλλα τα ντουβαρια τι εκαναν ? το ονομα του πολυ καλου υπαλληλου στην διαθεση οποιου μου το ζητησει (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:shoot: - μην μου λετε για ρυθμισεις mms και ΤΙΜ γιατι θα βγω απο τα ρουχα μου ,απο τον ενα στον αλλον με πηγαιναν για 4 μερες - ξαφνικα δεν μπορουσα να στειλω mms και καταταλαιπωρηθηκα αφανταστα με τηλεφωνα fax email ,απο το τμημα εξυπηρετησης με εκαναν πασα στο τεχνικο τμημα και τουμπαλιν ,να σκεφτειτε οτι ελεγαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο και ακομα ασε δε που σε εντονο παραπονο μου ελαβα την απαντηση "αφου δεν υπαρχει αιτημα σας για να ελεγξουμε την γραμμη σας"

καλα ρε 4 μερες ποιος σας παιρνει τηλεφωνο στελνει fax και email ? εσπασαν τα νευρα μου απο την αδιαφορια τους μακαρι να μπορουσα να σπασω το συμβολαιο μου ωσπου βρεθηκε ενας φιλοτιμος και σε 5' μου τις περασε αυτοματα αφου οπως ειπε απλα απενεργοποιησε πληρως την λειτουργια και την επανεφερε ,καλα 4 μερες τα αλλα τα ντουβαρια τι εκαναν ? το ονομα του πολυ καλου υπαλληλου στην διαθεση οποιου μου το ζητησει (!)

Οταν ειχες προβλημα σου εβγαζε "αγνωστος συνδορμητης"?

fully working iwhore!:drool:

Yeah baby!

:mad: - εβγαζε οτι "μηνυμα δεν εσταλη" στην επαφη που ειχα επιλεξει και το πηγαινε στα εξερχομενα,οταν επαιρνα τηλεφωνο μου ελεγαν η γραμμη μου ειναι ΟΚ να μου ξαναστειλουν τις ρυθμισεις μετα μου εβγαζαν οτι ντε και καλα φταει το κινητο ,πηγα 2 φορες και σε TIM center αλλα τιποτα ,ειναι για πιστολιες οι τυποι στο θεμα τεχνικη εξυπηρετηση - :rocket:

fighting0060.gif

:X - θα στο πω με πμ γιατι δεν κανει δημοσια

fighting0060.gif

αν και το θέμα των ΜΜS δε με απασχόλησε ποτέ, στην ΤΙΜ εμένα (Πάτρα) μου είπαν δεν...το υποστηρίζουν καν...Τέλος πάντων αφού γύρισα 3 ΤΙΜ και 2 Γερμανούς τελικά πήρα τηλέφωνο (από καπρίτσιο) στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να το ρυθμίσουν αυτοί με οδηγίες...

Πάμε σε κάτι άλλο...Ομολογουμένως δεν το ήξερα μου το είπε φίλος μου που πήρε το ίδιο κινητό και επειδή έχει άκρες στο μαγαζί (Bleep) το γύρισε πάραυτα πίσω. Ο τύπος έχει αρκετές υποχρεώσεις να θυμάται (πχ γιορτές) και είπε να περάσει αρχικά μια γιορτή στο ημερολόγιο...Η γιορτή πέρασε και το κινητό του το υπενθύμιζε ακόμα και μετά από 10 μέρες. Είδε και από είδε ότι μόνο αν σβήσεις το συμβάν οριστικά (δηλαδή ξανά να περνάς τις γιορτές μετά?) λύθηκε το πρόβλημα και τα πήρε στο κρανίο...Το 2ο που του έδωσε τη χαριστική βολή ήταν η ασυνεργασία με ΒΤ hands free. Δοκίμασε 2 της ίδιας εταιρείας και όλα έκαναν ένα βόμβο σα μέλισσα. Δοκίμασε ένα της ΝΟΚΙΑ επίσης, τελικά μόνο ένα της SE δούλεψε αλλά ήταν ογκώδες και δεν το πήρε. Τώρα βέβαια στα δύο συγκεκριμένα θέματα ΔΕΝ έχω προσωπική άποψη είναι κριτική τρίτου.

Επίσης ένα bug που οι κάτοχοι της Motorola θα τρελαθούν και αυτό το έχω δει εγώ...Αν επιλέξεις μόνιμα αναφορά στα sms στο συγκεκριμένο τηλέφωνο έρχεται μία αναφορά για το ότι εκρεμμεί και μία ότι παραδόθηκε το μύνημα ακόμα και αν ο παραλήπτης το έχει παρει άμεσα...Είναι λίγο σπαστικό αυτό και πρέπει να διαγράφεις συνέχεια...Επίσης δεν μετρά τα 160 γράμματα ενός μονού sms αλλά έχει δικό του αριθμητικό τρόπο (εκτός και δεν το έψαξα πια τόσο καλά...)

Παιδια το έχω ξαναρωτήσει αλλά χωρίς απάντηση. Ίσως τωρα είμαι πιο τυχερός. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της κάμερας ώστε το φλάς να παραμένει πάντα στο αυτόματο? Γιατί κάθε φορά που θέλω να ανοίξω την κάμερα για να τραβήξω φωτογραφία η αρχική ρύθμιση είναι με το φλας κλειστό.

Παιδια το έχω ξαναρωτήσει αλλά χωρίς απάντηση. Ίσως τωρα είμαι πιο τυχερός. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της κάμερας ώστε το φλάς να παραμένει πάντα στο αυτόματο? Γιατί κάθε φορά που θέλω να ανοίξω την κάμερα για να τραβήξω φωτογραφία η αρχική ρύθμιση είναι με το φλας κλειστό.

OXI αν είχες προσέξει τα πολλά POST μου εδώ (παρά το κράξιμο που τρώω) θα είχες πάρει πολύ νωρίτερα την απάντησή που ΔΕΝ σου δίνουν. Κάθε φορά που βγαίνεις από το μενού της λήψης φωτογραφίας (όχι απλά να κλείσεις το φακό με το slide...) χάνει την επιλογή φλας. Επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό, κάποιοι σε άλλα τηλέφωνα με φλας το χρησιμοποιούσαν ως δυνατό φως το βράδυ να δουν κάτι που έχασαν, σε μια τουαλέτα ή σε μια οικοδομή (εμένα μου έτυχε να δω κάτι σε έναν όροφο απόγευμα καινούργιας κατοικίας με αυτό τον τρόπο). με το παλιό μου τηλέφωνο (δε λέω μην αρχίσετε να βρίζετε πάλι...) το έκανα σταθερό και έκανα τη δουλειά μου. Με το D900 το φλας δουλεύει μόνο σαν φλας...δηλαδή μόνο στο τράβηγμα φώτο.

Επίσης δείτε σε παλιό post μου το θέμα του Bug (?) για τη λ΄ψη φώτο με φλας την ώρα που τραβούν σε ένα χώρο και άλλοι με φλας με άλλη φωτογραφική μηχανή (και μιλάω για μέρα και όχι νύχτες που μου λέει ο sedif...:) )

το φλας μπορεί να γίνει μόνιμο πατώντας τρεις φορές αστεράκι όταν είναι σε καταστάση αναμονής για λήψη φωτογραφίας ή βίντεο (αλλιώς δε θα γινόταν να τραβήξεις video με φλας) και στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται το σήμα του φλας με το γράμμα P(permanent=μόνιμος) από δίπλα.ωστόσο οι ρυθμίσεις του φλάς δεν αποθηκεύονται.
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Που πρεπει να απευθυνθω και τι πρεπει να κανω?Το πηρα απο ΤΙΜ

Τότε πρέπει να πας στην ΤΙΜ και να του ζητήσεις να σου αλλάξουν τη συσκευή ως προβληματική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Τότε πρέπει να πας στην ΤΙΜ και να του ζητήσεις να σου αλλάξουν τη συσκευή ως προβληματική.

Παιζει κατι τετοιο η θα το στειλουν στην αντιπρωσπεια και α μεινω χωρις κινητο?:cry:

fully working iwhore!:drool:

Yeah baby!

Παιζει κατι τετοιο η θα το στειλουν στην αντιπρωσπεια και α μεινω χωρις κινητο?:cry:

Ε, ακολουθείται μια διαδικασία...την οποία όμως δεν ξέρω ακριβώς:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

:D - αμα δεν εισαι καλο και ευγενικο παιδι αλλα καπως θυμωμενος και απαιτητικος ισως θα σου δωσει ενα απλο κινητο "αντικαταστασης" να κανεις την δουλεια σου

fighting0060.gif

διαβαζοντας το τοπικ ολο ... θα κανω νεο συμβολαιο με τιμ αυτο το καιρο και ειμαι μεταξυ κ800ι και του d900 ξερω θα μου πειτε οτι το κ800 ειναι ενα ολοκληρωμενο κινητο αλλα επειδη εχω ηδη ενα σονυ w300i και εχω βαρεθει το μενου του ελεγα να αλλαξω μαρκα και μενου.

τελικα το d900 αν το παρω ( πρωτον λογο εμφανισης) ειναι ευχρηστο γενικα σαν κινητο?? τρωει κοληματα??? φωτος καλες??

ας απαντησουν τα παιδια που το εχουν ηδη και το εχουν δουλεψει.

υγ. το συγκρινω με το κ800 γιατι ειναι στην ιδια τιμη και το συμβολαιο μου τα δινει με τα ιδια λεφτα

nlambros22 δεν εχω δουλεψει με το Κ800 για να σου κανω συγκριση αλλα μπορω να σου πω για το D900 , ναι ειναι ευχρηστο , δεν τρωει κολληματα , και οι φοτος ειναι πολυ καθαρες ισως οχι τοσο οταν την βλεπεις στο κινητο αλλα αν την εμφανησεις εκει θα δεις την μαγκια του.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

διαβαζοντας το τοπικ ολο ... θα κανω νεο συμβολαιο με τιμ αυτο το καιρο και ειμαι μεταξυ κ800ι και του d900 ξερω θα μου πειτε οτι το κ800 ειναι ενα ολοκληρωμενο κινητο αλλα επειδη εχω ηδη ενα σονυ w300i και εχω βαρεθει το μενου του ελεγα να αλλαξω μαρκα και μενου.

τελικα το d900 αν το παρω ( πρωτον λογο εμφανισης) ειναι ευχρηστο γενικα σαν κινητο?? τρωει κοληματα??? φωτος καλες??

ας απαντησουν τα παιδια που το εχουν ηδη και το εχουν δουλεψει.

υγ. το συγκρινω με το κ800 γιατι ειναι στην ιδια τιμη και το συμβολαιο μου τα δινει με τα ιδια λεφτα

Το κ800 ειναι καλυτερο γενικα στο θεμα της φωτογραφιας..Το αλλο προτιμησε το μονο λογω εμφανισης-μεγεθους.

paidia pira kingston karta gia to D900 1 giga, kai papala!

:p

min parete kingston exoun problima me ta D900 (meta apo wres psaksimo sto internet) sigouri marka einai i sandisk gia to D900!

(erwtisi) pws blepw pia ekdwsi logismikou exw sto D900?

kai pia einai i teleytaia pou bgike!??!!?

posa xronia egiisi exoun ta samsung!?

pira ena simera, apo boulgaria kai eixe 2 xronia. ellada toso exei!?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

:cry: - καμια καλη ειδηση δεν διαβαζω για το D-900 και με ζωνουν συνεχως τα φιδια

fighting0060.gif

toulaxiston 8a apantises stis erwtiseis mou peri firmware gia na bgalw enan mpousoula?!?!?!?!!?!?!?

2 pramata rwtisa gia to firmware!

ara an kai oi sandisk sou bgazoun problima tote 8a einai software problima

:cry: - καμια καλη ειδηση δεν διαβαζω για το D-900 και με ζωνουν συνεχως τα φιδια

Το έχεις, δεν το έχεις??:worry:

Εσύ θα βγάλεις ειδήσεις, εσύ θα μας πείς, όχι εγώ πχ που δεν το έχω:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

pies einai oi swstes diastaseis gia na valw fotografia tou kalountos?

diladi. me ti diastaseis na einai i fotografia aytou pou 8a me kalei oste na min kanei resizei - fit to screen tin foto ? outos oste na exw kai oikonomia sta KB kai min zorizw tzampa to kinito ? ;)

mporeite na mou peite ti markes kartas mnimis exete agorasei kai an sas exoun bgalei provlimata?!?!?! , eyxaristw

μαλλον και εγω αυριο θα παω να παρω μια καρτα μνημης.για 1G σκευτομαι αλλα με αυτα που βλεπω......εχετε να μου προτεινεται καμια μαρκα για καρτα μνημης που να μην ''τρωει'' κολληματα;
KeepWalking

εχω καρτα sandisck 1GB και δεν μου κολλαει ΚΑΘΟΛΟΥ δουλευει και την ανοιγει μια χαρα μην σας πω και καλυτερα απο το D600 που του ειχα 512ΜΒ.

ΜΙΒ 2 χρονια εχει κι εδω η εγγυηση.

στην βουλγαρια που εισαι ρε κολεγκα?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

• The title was changed to Samsung SGH-D900