sedif Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 1)Ποιες είναι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις της κάμερας για τις καλυτερες δυνατές φωτο ημέρας; Τα πείραξα όλα και δε βγάζω άκρη... 2)Αν μιλάω χωρίς να ανοίξω το slide ξέρει κανείς αν και πόσο ακούγομαι καλά; 3)Επίσης στα sms υπάρχει ελληνικό ερωτηματικό και κόμμα κάπου; 1)Οι αρχικές νομίζω είναι οκ αν εξαιρέσεις την εστίαση(διάλεξε αυτόματη εστίαση).Από κει και πέρα ανάλογα με το φωτισμό του μέρους ρυθμίζεις και τη φωτεινότητα 2)Όχι, γιατί καλύπτεται το μικρόφωνο.... Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 kai emena re gamoti to nokia pou eixa egrafe NOKIA epano stin siskeui eno auta ta kataramena samsung grafoun SAMSUNG.....atimi kenonia :cool: - πας σε Nokia center και σε 1' με 5Ε η λεξη Nokia εχει χαθει απο την οθονη σου και βλεπεις σκετη την φωτογραφια/φοντο χωρις το λογοτυπο της εταιριας να ειναι μεσα στην μεση DDR2 : ειναι πολυ λογικο να θελεις [οπως τοσα χρονια] να εχεις διαφορετικα προφιλ ,εγω ειμαι μαθημενος εδω και 10 χρονια να εχω 1 προφιλ αθορυβο πληρως,1 με δονηση,1 ολα στο τερμα οταν ειμαι στην μηχανη,1 για το h.free κλπ - το οτι απο παραξενια η Samsung με περιοριζει δεν μου αναιρει το δικαιωμα να σχολιαζω ,για σκεψου να εισαι καπου σε συναντηση να το θελεις εντελως αθορυβο και αυτο να δονειται στην τσεπη σου για κλησεις και μηνυματα επειδη ετσι το θελει η εταιρια - δεν στεκει αυτη η εμμονη της ενω ολος ο κοσμος αλλαζει γυρω της Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :cool: - πας σε Nokia center και σε 1' με 5Ε η λεξη Nokia εχει χαθει απο την οθονη σου και βλεπεις σκετη την φωτογραφια/φοντο χωρις το λογοτυπο της εταιριας να ειναι μεσα στην μεση DDR2 : ειναι πολυ λογικο να θελεις [οπως τοσα χρονια] να εχεις διαφορετικα προφιλ ,εγω ειμαι μαθημενος εδω και 10 χρονια να εχω 1 προφιλ αθορυβο πληρως,1 με δονηση,1 ολα στο τερμα οταν ειμαι στην μηχανη,1 για το h.free κλπ - το οτι απο παραξενια η Samsung με περιοριζει δεν μου αναιρει το δικαιωμα να σχολιαζω ,για σκεψου να εισαι καπου σε συναντηση να το θελεις εντελως αθορυβο και αυτο να δονειται στην τσεπη σου για κλησεις και μηνυματα επειδη ετσι το θελει η εταιρια - δεν στεκει αυτη η εμμονη της ενω ολος ο κοσμος αλλαζει γυρω της Φυσικά και έχεις δικαίωμα, όπως όλοι, να σχολιάσεις (σχεδόν:p ) τα πάντα. Και έχεις δίκιο σε αυτό που λές για τα προφίλ. Πρώτος έχω πεί ότι τα Samsung κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε καλομαθημένους χρήστες νόκια και SE. Τουλάχιστον, αυτό το μοντέλο μπορεί και συνδυάζει δόνηση και ήχο(τα άλλα δεν μπορούσαν). Ωστόσο, θα δείς ότι το πρώτα δόνηση και μετά ήχος είναι εξαιρετικά βολικό.Είναι σαν να συνδυάζει πολλά προφίλ μαζί;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 για σκεψου να εισαι καπου σε συναντηση να το θελεις εντελως αθορυβο και αυτο να δονειται στην τσεπη σου για κλησεις και μηνυματα επειδη ετσι το θελει η εταιρια νομίζω έχει αναφερθεί πώς αλλάζει αυτό...εντάξει, δεν γίνεται πατώντας μία φορά το πλήκτρο, αλλά πέντε...πάντως γίνεται Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 αγνωστο γιατι αλλα σημερα μαυρισε η μιση οθονη . :( πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κινητο σαμσουνγκ σημερα παω σε σερβισ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :mad: - σβηνει οταν πας να παρεις κλησεις,μαυριζει η οθονη ? ετα τι αλλο θα βγαλει ? δεν μας τα λεει καλα η samsung καλα καλα δεν ξεκινησε το D-900 αρχισαν τα "παιδικα προβληματα" - :chair: Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 αγνωστο γιατι αλλα σημερα μαυρισε η μιση οθονη . :( πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κινητο σαμσουνγκ σημερα παω σε σερβισ ετσι στα καλα καθουμενα??? μια φορα στο εκανε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :mad: - σβηνει οταν πας να παρεις κλησεις,μαυριζει η οθονη ? ετα τι αλλο θα βγαλει ? δεν μας τα λεει καλα η samsung καλα καλα δεν ξεκινησε το D-900 αρχισαν τα "παιδικα προβληματα" - :chair: Επειδή έτυχε και έγινε σε μερικά κινητά δε σημαίνει ότι γίνεται σε όλα.σε κάθε μοντέλο,ειδικά όταν είναι καινούριο, κάποιες συσκευές βγαίνουν ελαττωματικές . σε μένα και σε πολλούς άλλους ευτυχώς δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά μέχρι στιγμής. σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που ξέρεις πριν πάρεις το κινητό ότι κάτι(π.χ. joystick:whistle:) αργά ή γρήγορα θα χαλάσει Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 1)Οι αρχικές νομίζω είναι οκ αν εξαιρέσεις την εστίαση(διάλεξε αυτόματη εστίαση).Από κει και πέρα ανάλογα με το φωτισμό του μέρους ρυθμίζεις και τη φωτεινότητα 2)Όχι, γιατί καλύπτεται το μικρόφωνο.... 3)Υπάρχουν....αλλά μόνο στα αγγλικά. άλλη μια παραξενιά του κινητού 3) δεν υπαρχουν μονο στα αγγλικα... Αρκει να πατησεις παρατεταμενα τη διεση # και θα βγει ολοκληρο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :D epitelous to peira kai egw...:D mou aresai para poli alla mono pou me xalase ligo i kamera..:( alla san sinolo to kinito einai para poli kalo..eseis pou exete to d900 poses wres to fortisate tin proti fora? Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :D epitelous to peira kai egw...:D mou aresai para poli alla mono pou me xalase ligo i kamera..:( alla san sinolo to kinito einai para poli kalo..eseis pou exete to d900 poses wres to fortisate tin proti fora? ασε να τελειωσει πρωτα η μπαταρια και μετα βαλτο για 10ωρες....καντο αυτο και για τις 2 επομενες φορες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 μπορει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο κωδικος κλειδ.της συσκευης??? γιατι εχασα το βιβλ.οδηγ.και δεν θυμαμαι. ευχαριστω!!!:) 8 μηδενικά 00000000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 8 μηδενικά 00000000 ευχαριστω πολυ!!!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :mad: - στα Nokia και SE ειχαμε και την πολυτελεια της διαμορφωσης του καθε προφιλ ,εδω εχει προεπιλογες δηλαδη ντε φακτο και τελος ? εγω πχ θελω ενα μενου σιγαση τα παντα χωρις τιποτα αλλο,ενα μενου απλα δονηση,ενα να ειναι ολα στο φουλ κλπ - αμαν ρε Samsung μας εκαψες (!) Δεν σε καταλαβαίνω, το D900 έχεο 4 δυνατότητες 1. σίγαση, 2. δόνηση, 3. δόνηση και ήχος, 4. ήχος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 αγνωστο γιατι αλλα σημερα μαυρισε η μιση οθονη . :( πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κινητο σαμσουνγκ σημερα παω σε σερβισ Δουλεύω 3 κινητά Samsung και ποτέ δεν μου έτυχε (ίσως θέμα τύχης) να μου σβήσει η οθόνη ή να κολλήσει.....όλα αυτά σε αντίθεση με τα άπειρα κινητά της Nokia που είχα στο παρελθόν και κολλούσαν και έσβηναν όποτε ήθελαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 τελικά είναι σπάσιμο οθονης το πήγα σε 2 σέρβις και οι 2 ήταν κατηγορηματικοί πιεστικέ κάπως και έσπασε κάτω χαμηλά όπως κοιτάμε την οθόνη. η εγγύηση φυσικά δεν το καλύπτει οπότε να μην τα πολυλογώ 60 ευρωπουλα γαμησιατικα το λοιπόν. Προσοχή λοιπόν πως το βάζατε στην τσέπη σας. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 και κατι ακομα..πως μπορεις να βγαλεις τον ηχο στα πληκτρα;παω εκει που το λεει αλλα ειναι μαυρισμενο και δεν γινεται να πατησω επανω.. Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 και κατι ακομα..πως μπορεις να βγαλεις τον ηχο στα πληκτρα;παω εκει που το λεει αλλα ειναι μαυρισμενο και δεν γινεται να πατησω επανω.. o λογος ειναι οτι εχεις επιλεξει τυπο γραμματοσειρας -θεμα-αμα βαλεις -κανονικο- θα εισαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 ...eseis pou exete to d900 poses wres to fortisate tin proti fora? auto einai enas megalos mithos kai terastio lathos...... den anagrafetai se kanena manual KANENOS kataskeuasti fortise to oso xriazetai gia na fortistei pliros............ den exo fortisei pote, kanena kinito mou(pistepse me eixa polla), gia 10 ores tin proti fora,klp,klp........ kai den xalase oute 1 mpataria mou kai sinithos apo ta legomena sto forum itan mesa sto meso oro diarkeias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 :cool: - πας σε Nokia center και σε 1' με 5Ε η λεξη Nokia εχει χαθει απο την οθονη σου και βλεπεις σκετη την φωτογραφια/φοντο χωρις το λογοτυπο της εταιριας να ειναι μεσα στην μεση humor ekana den milousa gia tin othoni kai to logotipo alla gia tin idia tin siskeui kai gia olous tous proin kai nin xristes nokia pou mas exoun priksei:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Δεν σε καταλαβαίνω, το D900 έχεο 4 δυνατότητες 1. σίγαση, 2. δόνηση, 3. δόνηση και ήχος, 4. ήχος :worry: - απλα τρομαξα καπως με αυτα που διαβασα ,μην ξεχνας οτι εχω καλομαθει καπως σε Nokia/SE οπου εκει στα προφιλ εκανες διαμορφωση οπως το ηθελες ΠΧ: ειχα ενα προφιλ "αθορυβο" οπου δεν ακουγονταν ουτε ηχος κλησης,ουτε μηνυματος,ουτε δονηση....νεκρα (!) ειχα αλλο ενα "μηχανη" οπου ηχος και μηνυμα ηταν στο φουλ μαζι με δονηση ,καταλαβες περιπου τι εννοω ? αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω τετοιες αλχημειες και στο Samsung μου ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 και κατι ακομα..πως μπορεις να βγαλεις τον ηχο στα πληκτρα;παω εκει που το λεει αλλα ειναι μαυρισμενο και δεν γινεται να πατησω επανω.. ειναι πιο απλο απ'οτι φανταζεσαι :rolleyes: απλα οταν θα εισαι σε κατασταση αναμονη πατα το κατω βελακι στα αριστερα του κινητου ετσι χαμηλωνει ο ηχος πληκτρολογιου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παιδια καλησπερα..Οντας χρόνιος χρηστης Νοκια δυσκολευτηκα λιγο με το d900 που πηρα μόλις χθες..Θελω να ρωτησω αν γίνεται η μεταφορα των mp3 Να γινει κατευθειαν απο pc στην καρτα μνημης χωρις καποιο card reader...Υπαρχουν καπου εφαρμογες java για το κινητο? Thanksss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παρατηρήσεις μετά από 15 ημέρες για το D900. 1. Υπάρχει διαφορά ακουστότητας σε συνομιλία με το slide κλειστό (δεν ακούγεται τόσο καλά το μικρόφωνο στο συνομιλητή σας) σε σχέση με το ανοικτό. 2. Διάρκεια μπαταρίας μετά από πλήρη φόρτιση (ειδικός ήχος τέλους) από τις 06:00 ως 01:00 καθημερινά ανοικτό με 3-5 κλήσεις 1' και 3-5 sms. Επίσης 1-2 μικρές βόλτες στο μενού (για την ανάγνωση μηνυμάτων) όλα αυτά διαρκούν 3 μέρες. Μετά αρχίζει και αναβοσβήνει η μπαταρία και βγαίνει το ειδικό ηχητικό σηματάκι... 3. Στο πλήκτρο 1 με τα υπόλοιπα σημεία ΔΕΝ υπάρχει η ' (απόστροφος) πχ θέλεις να γράψεις Σ' ΑΓΑΠΩ (!!!) πρέπει να γράψεις ΣΕ...ΑΓΑΠΩ 4. Η κάμερα το βράδυ ή σε σκοτεινό χώρο ότι ρύθμιση και να κάνεις χάνει. Το ίδιο και το βίντεο του. Και μιλάμε χάνει πολύ. Επίσης στο Βίντεο του η γρήγορη κίνηση του κινητού στη λήψη δημιουργεί απαράδεκτο αποτέλεσμα σε αντίθεση με το SE K750i που τουλάχιστον είχα πρότινος. 5. Πολλά μενού είναι κλειδωμένα ή μάλλον επιλογές. Πχ κάποιοι ήχοι και δε ξέρω γιατί. Δε θα είχα πρόβλημα αλλά πολλές φορές είναι τόσο απαλό ένα ηχητικό ειδοποίησης που δεν ακούγεται ούτε σε απόλυτη ησυχία. Και δε φταίει η ένταση. 6. Ίσως το πιο αντιαισθητικό πρόβλημα που έχω συναντήσει. Βάζω ένα κανονικό, χωρίς πρόβλημα, Mp3 για ήχο κλήσης. Όταν με καλούν "τρώει" κάτι δέκατα του δεπτερολέπτου από την αρχή του και αρχίζει σχεδόν 1-2" μετά παράγοντας ένα τρα΄γούδι που ξεκινά πολύ ξαφνικά. Όταν το παίζεις από το mp3 player Πάντως το παίζει κανονικά. 7. Η πλοήγηση μέσα στην κάρτα είναι μια...εμπειρία...Πολύ αργή και με κολλήματα. Μιλάω για 512ΜΒ Transcend όχι τίποτα μούφα μάρκα. Ολοκαίνουργια. 8. Δεν υπάρχει πρόσβαση σε φωτογραφίες μετά από μεταφορά πχ με BT από άλλο κινητό. Κάθονται στα ληφθέντα και δεν πάνε πουθενά...πάλι καλά που τις επιλέγεις ως φώτο κλήσης. 9. ΑΝ το θυμάμαι καλά δεν επιτρέπει επίσης να μεταφέρεις στο φάκελο αυτό (ληφθέντα) από άλλο φάκελο φωτογραφία. 10. Δεν υπάρχει (εκτός και είμαι χαζός και δεν το βρήκα) επιλογή να σώζω απευθείας φωτογραφία ή και μήνυμα στην κάρτα. Κυρίως το πρώτο. Πρέπει να κάνω μεταφορές και είναι πολύ σπαστικό και σαν εργασία και σαν χρόνος... Αυτά προς το παρόν. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος από το τηλέφωνο ειδικά σε σχέση με την τιμή του. Κομψό δε λέω (έτσι την πάτησα και με το V3i της ΜΟΤΟ και το έστειλα σε 15 μέρες 100 ευρώ κάτω από όσο το πήρα) αλλά δε μου φτάνει. Ψάχνω να το πουλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 :shock: - σωστα εκανες και μας τα ανεφερες αλλα μου εγινε η καρδια περιβολι (!) τουλαχιστον μπαινει καποιο τραγουδι οχι mp3 ως ξυπνητηρι ? επαναλαμβανεται καθε 5-9 λεπτα ή μια φορα μονο ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts