Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:blink: - μια και λεμε για samsung το site της απεχει ετη φωτος απο αυτα της Nokia και της Sony Ericsson στα οποα βρισκεις τα παντα - αληθεια απο service πως ειναι η εταιρια αυτη ? γιατι η Nokia στα κεντρικα ειναι απαραδεκτοι (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιες είναι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις της κάμερας για τις καλυτερες δυνατές φωτο ημέρας; Τα πείραξα όλα και δε βγάζω άκρη...

Αν μιλάω χωρίς να ανοίξω το slide ξέρει κανείς αν και πόσο ακούγομαι καλά;

:rolleyes: - οταν αλλαζουμε προφιλ στο D-900 το ονομα του βγαινει στην μεση της οθονης οπως σε μερικα Νoκια ή πανω στην μπαρα οπως στα SE ?

fighting0060.gif

Εδώ δεν μπορείς να εγκαταστήσεις σαν άνθρωπος μια απλή εφαρμογούλα java(ένα παιχνίδι δηλαδή).

Θα σου εγκαταστήσουν πρόγραμμα με ιό χωρίς να το καταλάβεις??

Γενικά, το κινητά που δεν είναι smartphone δεν κινδυνεύουναπό τέτοιου είδους παρακολούθηση.:)

τωρα σε καταλαβα φιλε μου :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

εγω το εχω απο αγγλια και εχει το Big Ben , οποτε προφανως υπαρχουν και αλλα θεματα αλλα δεν ξερω ποσο απλο ειναι να τα βρεις στο internet.

To G ειναι για το GPRS.Δεν βλεπω το λογο να το βγαλεις...

Geia sas guys agorasa to tilefonaki apo Italia (280e!!!! kala mas exoun gia poli plousious stin Ellada) kai to theme mou emfanize ton pirgo tis Pizza

molis katevika apo to aeroplano kai epiase Elliniko diktio emfanistike o Parthenonas......opote den einai alla THEMES......mallon otan giriseis me to kalo tha deis kai esi ton Parthenona:D i otan erthoume emeis gia episkepsei tha doume to Big Ben

Εδώ και λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, το κυριότερο πρόβλημα που έχω είναι η αυτονομία του. Η μπαταρία του το κρατάει ανοικτό πολύ λιγότερο από το παλιό μου 6230i, ενώ φορτίζει αρκετά πιο αργά.

Μιας και είμαι συνήθως αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, μιλάω αρκετά και χρησιμοποιώ χωρίς φειδώ το bluetooth, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια λύση. Κάποια μεγαλύτερη μπαταρία έχει η Samsung;; Απ' ότι είδα στο samsungmobile.com, όχι. Αλλά νομίζω ότι εκεί δεν έχει όλα τα διαθέσιμα αξεσουαρ. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να αρκεστώ σε ένα φορτιστή αυτοκινήτου...

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Εδώ και λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, το κυριότερο πρόβλημα που έχω είναι η αυτονομία του. Η μπαταρία του το κρατάει ανοικτό πολύ λιγότερο από το παλιό μου 6230i, ενώ φορτίζει αρκετά πιο αργά.

Μιας και είμαι συνήθως αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, μιλάω αρκετά και χρησιμοποιώ χωρίς φειδώ το bluetooth, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια λύση. Κάποια μεγαλύτερη μπαταρία έχει η Samsung;; Απ' ότι είδα στο samsungmobile.com, όχι. Αλλά νομίζω ότι εκεί δεν έχει όλα τα διαθέσιμα αξεσουαρ. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να αρκεστώ σε ένα φορτιστή αυτοκινήτου...

poso sou krataei?poses ores milas peripou?:worry:

fully working iwhore!:drool:

Yeah baby!

poso sou krataei?poses ores milas peripou?:worry:

Πρακτικά δεν μπορώ να το κρατήσω 2ο 24ωρο χωρίς φόρτιση. Εκτός ίσως εάν το κλείσω το βράδυ. Δε μιλάω σταθερά πολύ. Μπορεί να τύχει μέρα να μιλήσω λίγα λεπτά. Κι άλλες όπως εχθές που πρέπει να έκλεισα 2ωρο συνολικά. Μάλιστα είχα κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο και με άφησε σε κρίσιμη στιγμή. Ίσως βέβαια φτάιει ότι είναι αρχή και παίζω ακόμα αρκετά με φώτο και με το φλας. Τώρα μείωσα αρκετά και τη φωτηνότητα. Για να δούμε...

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

:rolleyes: - οταν αλλαζουμε προφιλ στο D-900 το ονομα του βγαινει στην μεση της οθονης οπως σε μερικα Νoκια ή πανω στην μπαρα οπως στα SE ?

κανενα νεο απο καποιο παιδι που το εχει ?

fighting0060.gif

κανενα νεο απο καποιο παιδι που το εχει ?

Απο οσο ξερω..εκτος αν δεν εχω δει κατι..δεν αλλαζεις προφιλ οπως στις αλλες 2 εταιριες.

μπορει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο κωδικος κλειδ.της συσκευης???

γιατι εχασα το βιβλ.οδηγ.και δεν θυμαμαι.

ευχαριστω!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο κινητο βγαζει καλυτερες φωτογραφιες κατα την γνωμη σας ?

το se W810 η το D900? σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω ειστε ικανοποιημενοι στο θεμα αυτο? επισης μου ειπε ενας γνωστος πως υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις να σου κραταει το κινητο 4 ημερες.

η μόνη αλλαγή που μπορεί να γίνει είναι ενεργοποίηση- απενεργοποίηση αθόρυβης λειτουργίας. το εικονίδιο που ενημερώνει γι αυτό βρίσκεται πάνω στη μπάρα, δίπλα απ' την ένδειξη της μπαταρίας .... δεν υπάρχουν προφίλ όπως σε s.e. nokia.

Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Κατά την άποψη μου το D900 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες (και βίντεο) από το W810. Τα έχουν δυο γνωστοί μου και τα έχω δει. Και εγώ μάλλον κατάλήγω στην αγορά του D900

Κατά την άποψη μου το D900 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες (και βίντεο) από το W810. Τα έχουν δυο γνωστοί μου και τα έχω δει. Και εγώ μάλλον κατάλήγω στην αγορά του D900

Μην κρίνετε βλέποντας κάτι μόνο στις οθόνες των κινητών!!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πάντως απο τήν παρασκευή που το παρέλαβα:mad: :mad: :mad: σήμερα είναι στο σέρβις γιατί ανοιγοκλείνει όποτε πάω να πάρω τηλέφωνο:mad: , και σε άλλο μαγαζί που πήγα μου είπε οτι είμαι ο δέυτερος.(παρεπιπτόντως το πρόγραμα σιντί που είχε μαζί δέν κατάφερα να το κάνω να δει το κινητό).

Εχω την υποψία, μήπως πρέπει να περιμένουμε πιο πολύ καιρό για να αγοράζουμε κινητό, μέχρι να ξέρουμε αν αξίζει η όχι?:mad: :mad: :mad: :mad: Τόσα λεφτά έδωσα:mad: :mad:

:down: - δεν εχει προφιλ οπως τα SE και τα Nokia ? δηλαδη δεν εχει μενου σκετο δονηση με αθορυβο ηχο/μενου ολα στο τερμα για το αυτοκινητο/μενου για το H.free ? τα αλλα εχουν 6 αυτο μονο σιγαση ?

fighting0060.gif

:down: - δεν εχει προφιλ οπως τα SE και τα Nokia ? δηλαδη δεν εχει μενου σκετο δονηση με αθορυβο ηχο/μενου ολα στο τερμα για το αυτοκινητο/μενου για το H.free ? τα αλλα εχουν 6 αυτο μονο σιγαση ?

όχι...όλα αυτά τα καθορίζεις απ τις ρυθμίσεις των ήχων...π.χ. μια επιλογή στο μενού είναι Αθόρυβη λειτουργία: α)δόνηση β)σίγαση(χωρίς δόνηση δηλαδή)

Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

:mad: - στα Nokia και SE ειχαμε και την πολυτελεια της διαμορφωσης του καθε προφιλ ,εδω εχει προεπιλογες δηλαδη ντε φακτο και τελος ? εγω πχ θελω ενα μενου σιγαση τα παντα χωρις τιποτα αλλο,ενα μενου απλα δονηση,ενα να ειναι ολα στο φουλ κλπ - αμαν ρε Samsung μας εκαψες (!)

fighting0060.gif

kai emena re gamoti to nokia pou eixa egrafe NOKIA epano stin siskeui

eno auta ta kataramena samsung grafoun SAMSUNG.....atimi kenonia

Kalo einai na enimeroneste prin agorasete kati oste na min stenaxorieste meta....

eiste anthropos pou den tou aresoun oi allages, agoraste apo tin idia etairia!!!!

Auto ksero, auto ebisteuome:D

1)Ποιες είναι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις της κάμερας για τις καλυτερες δυνατές φωτο ημέρας; Τα πείραξα όλα και δε βγάζω άκρη...

2)Αν μιλάω χωρίς να ανοίξω το slide ξέρει κανείς αν και πόσο ακούγομαι καλά;

3)Επίσης στα sms υπάρχει ελληνικό ερωτηματικό και κόμμα κάπου;

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεστε για τα προφίλ.

Όλες οι εταιρίες πρέπει να έχουν τα ίδια μενού?

Η κάθε μια έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Αν δεν βολεύεστε, πάρτε νόκια, SE κλπ...

Αυτό κάνω και εγώ:D .

Για τις ρυθμίσεις τις κάμερας, καλύτερα άστα όλα στο αυτόματο, αν δεν είσαι σίγουρος.Και κυρίως τη ρύθμιση ISO.

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όταν μιλάς με κλειστό το slide.Αλλά γιατί δεν ρωτάς καλύτερα τον συνομιλιτή σου??

Τα σύμβολα όλα βρίσκονται στο "1" και στο "0" αν δενκ άνω λάθος(εκτός κι αν τα έχουν αλλαξει)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πάντως απο τήν παρασκευή που το παρέλαβα:mad: :mad: :mad: σήμερα είναι στο σέρβις γιατί ανοιγοκλείνει όποτε πάω να πάρω τηλέφωνο:mad: , και σε άλλο μαγαζί που πήγα μου είπε οτι είμαι ο δέυτερος.(παρεπιπτόντως το πρόγραμα σιντί που είχε μαζί δέν κατάφερα να το κάνω να δει το κινητό).

Εχω την υποψία, μήπως πρέπει να περιμένουμε πιο πολύ καιρό για να αγοράζουμε κινητό, μέχρι να ξέρουμε αν αξίζει η όχι?:mad: :mad: :mad: :mad: Τόσα λεφτά έδωσα:mad: :mad:

apo poio magazi to peires to tilefwno?einai to mono problima pou sou bgazei?

KeepWalking

• The title was changed to Samsung SGH-D900