kifinas Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 to xipnitiri mporeis na to valeis na xtipaei xehorista, alla kai gia sigekrimenes meres p.x deftera tetarti savvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Τελικά το πήρα. Αποριών συνέχεια... 1. Στην αναζήτηση επαφών μετά το πρώτο γραμμα ΔΕΝ αναγνωρίζει το δευτερο - και μετα -γράμμα! Με αποτελεσμα να με "πεταει" σε ασχετο ονομα! ( Μόνο το πρωτογραμμα ειναι σωστο). Αν κάθε φορά βάζω τα κεφαλαία μπορει να γίνει η αναζήτηση σωστα! Καμια λύση?? Δεν μπορω καθε φορα΄που θελω να βρω ένα ονομα να βαζω πρωτα τα κεφαλαια και μετα να γραφω το ονομα που αναζητω!! ειναι αγγαρια!!:X :cry: 2. Η σημειώσεις υπάρχουν στο κινητο αλλά ΔΕΝ μπορω να τις συγχρονίσω με το outlook!! Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 paidia otan einai se anamoni pou einai mavri i othoni sou emfanizei tin ora kai ama exeis anapantiti i sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 νομιζω ναι αν πιεσεις τα πληκτρα της εντασης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 νομιζω ναι αν πιεσεις τα πληκτρα της εντασης. den enoo na patiseis kapoio koumpi apla otan einai se anamoni. to d500 pou eixa palia eixe tin ora kai ama eixa anapantiti fainotan ena akoustiko i ena fakelaki ama eixa sms giafto rotao ama isxiei kai sto d900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Αυριο παω και εγω να το κλεισω..με χαλαει λιγο που δεν παιρνει themes σαν SE αλλα οκ υπερτερει αλλου σε πιο σημαντικα χαρακτηριστικα για μενα.. Μια τελευταια απορια εχω μονο οταν μου στειλουν (μεσω bluetooth) καποιον ηχο (ας πουμε .amr) θα μπορω εγω να τον βαλω ηχο μηνυματος ή κλησης? Και το flash του ειναι δυνατο? Δηλαδη σε σκοταδι (οχι απλως νυκτα αλλα σκοταδι) βγαινουν καλα οι photo? Καμια νυχτερινη photo εχετε να δουμε? Χαιρετω,Πανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 paidia otan einai se anamoni pou einai mavri i othoni sou emfanizei tin ora kai ama exeis anapantiti i sms? οχι! δεν βγαζει καμία σμηειωση - σηματακι! Πρεπει να αναψεις την οθονη για να δεις αν εχεις κατι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frixos30 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ρε παιδεια μπορουμε να βγαλουμε απο την οθονη το logo της καθε εταιρειας?? Νομιζω στο D600 οτι μπορουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ρε παιδεια μπορουμε να βγαλουμε απο την οθονη το logo της καθε εταιρειας?? Νομιζω στο D600 οτι μπορουσες. Νομίζω πως όχι. Εγω τουλάχιστον δεν βρηκα κάποια τετοια δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 οχι! δεν βγαζει καμία σμηειωση - σηματακι! Πρεπει να αναψεις την οθονη για να δεις αν εχεις κατι!! afto theoro oti einai ena poli arnitiko tou kinitou mou kanei entiposi oti eno to eixe ston d500 na to exei katargisei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ρε παιδεια μπορουμε να βγαλουμε απο την οθονη το logo της καθε εταιρειας?? Νομιζω στο D600 οτι μπορουσες. Nai mporeis alla mono an den exeis epileksei to diko tou thema diladi me thn akropoli... an valeis kapoia dikh sou foto gia fonto nai ginetai :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Μολις πηρα το νεο μου κινητο και το εχω βαλει να φορτιζει...;) ;) Ποση ωρα να το εχω στην φορτιση?Δεν αναφερει τιποτα το manual:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Μολις πηρα το νεο μου κινητο και το εχω βαλει να φορτιζει...;) ;) Ποση ωρα να το εχω στην φορτιση?Δεν αναφερει τιποτα το manual:confused: Στο πλαισιο μου ειπαν να το χρησιμοποιησω κατευθειαν και μολις εξαντληθει να το φορτισω για 10 ωρες. Αυτο να το κανω 2 φορες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 afto theoro oti einai ena poli arnitiko tou kinitou mou kanei entiposi oti eno to eixe ston d500 na to exei katargisei Δεν ειναι απολυτα αληθες αυτο. Η' καλυτερα υπαρχει μια λυση ειδικα για τα sms: στις ρυθμισεις ηχου μπορεις να το βαλεις να δονειται ανα καποιο χρονικο διαστημα. Ναι δεν ειναι σαν αυτο που θελετε αλλα πιστευω οτι καπως λυνει το προβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 παιδια απο φοτο πως βγαζει?? μπορει καποιος να μου ανεβασει μια να δω??? ειναι ικανοποιητικες??:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Στο πλαισιο μου ειπαν να το χρησιμοποιησω κατευθειαν και μολις εξαντληθει να το φορτισω για 10 ωρες. Αυτο να το κανω 2 φορες..... Αυτό είναι το καλύτερο όχι μόνο για τις πρώτες φορές, αλλα αν μπορείς να το κάνεις συνέχεια! Οι μπαταρίες "μαθαίνουν" να κρατάνε περισσότερο με σωστή φόρτιση - εκφόρτιση! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 εσεις που το εχετε αξιζει να το παρω??? εισται ευχαριστημενοι??? απο μπαταρια κραταει καλα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Από όσο έχω ψάξει το κινητό πρέπει να είναι πολύ καλό.Το μενού της Samsung έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, δεν νομίζω ότι θα περιμένουν τον αγοραστή πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις(αν είχε και προφίλ ήχου θα ήταν τέλειο:p ).Η κάμερα φαίνεται καλή(δεν μπορεί να συγκριθεί με τις κορυφαίες κάμερες της se και της νόκια βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι καλή)ενώ η ποιότητα κατασκευής υπεράνω κριτικής(όπως πάντα). Αν ήταν και 3g... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 σκεφτομαι να το παρω μαρεσει σαν τηλ και ειναι και πολυ λεπτο και ελαφρυ.οσο για το 3g ειναι μειον γιατι τα περισσοτερα τηλ που ειχα ειχανε αν και το χρισιμοποιουσα μια φορα το μηνα και παλι.πηγα το ειδα σημερα και με εντυπωσιασε αρκετα μπορω να πω.ημουνα αναμεσα και με το Ε900 αλλα το ειδα απο κοντα και αυτο και αλλαξα γνωμη δεν μαρεσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παιδιά help. Στην microsd(512) που έχω αγοράσει για το D900 δεν μου βλέπει μεγάλα αρχεία. Εχω ένα αρχείο 50mb και ενώ στον υπολογιστή μου το βλέπω στο κινητο δε φαίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης μηνύματος. Ενώ το έχω επιλεγμένο στις ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν μου έρχεται αναφορά αν και το μήνυμα παραδόθηκε. Έχει κανείς σας καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 σκεφτομαι να το παρω μαρεσει σαν τηλ και ειναι και πολυ λεπτο και ελαφρυ.οσο για το 3g ειναι μειον γιατι τα περισσοτερα τηλ που ειχα ειχανε αν και το χρισιμοποιουσα μια φορα το μηνα και παλι.πηγα το ειδα σημερα και με εντυπωσιασε αρκετα μπορω να πω.ημουνα αναμεσα και με το Ε900 αλλα το ειδα απο κοντα και αυτο και αλλαξα γνωμη δεν μαρεσε. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω και εγώ φίλε Άρη.Το μόνο που πραγματικά με χαλάει, από όσο το έχω δεί είναι ότι όταν φωτίζεται κάποιο μενού, αμέσως δίπλα εμφανίζεται μια λίστα με τα υπομενού που περιέχει το φωτιζόμενο μενού.Αυτό μπορεί να το αλλάξει άραγε ο χρήστης?? Όσο για το 3G είναι μείον βέβαια, αλλά προσωπικά είναι ζήτημα αν το έχω χρησιμοποιήσει 5 φορές τα τελευταία 2 χρόνια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Το υπομενού δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό είναι το latest UI της Samsung. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς πρόβλημα. Απλά είναι εκεί για να σου δείξει τις επιλογές της κυρίας κατηγορίας. Η πάς μέσω κατηγορίας ή επιλέγεις απευθείας την υποκατηγορία που χρειάζεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ρε παιδια το D900 εχει αδυναμο flash ή μου φαινεται? Σε απολυτο σκοταδι μετα απο 1.50 μετρο με flash και νυκτερινη ληψη δεν βγαζει τιποτα :blink: Ενω το Sharp GX30 που ειχα εκανε την νυχτα μερα..Μηπως εχει προβλημα το κινητο που αγορασα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ρε παιδια το D900 εχει αδυναμο flash ή μου φαινεται? Σε απολυτο σκοταδι μετα απο 1.50 μετρο με flash και νυκτερινη ληψη δεν βγαζει τιποτα :blink: Ενω το Sharp GX30 που ειχα εκανε την νυχτα μερα..Μηπως εχει προβλημα το κινητο που αγορασα? :confused: και το ν80 και το ν93 που ειχα ετσι ειμαι το φλας ειναι πολυ αδυναμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts