mikemilos Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 egw den exw d900 alla mou fainete pws an pathseis to 1 sta deixnei se fullscreen toulaxiston sto video to kanei sigoyra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 egw den exw d900 alla mou fainete pws an pathseis to 1 sta deixnei se fullscreen toulaxiston sto video to kanei sigoyraoχι μονο δειχνει το video σε fullscreen αλλα το κανει και rotate Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 psaxnontas kati briskeis !!!! Installing Java games/apps via USB Cable or Bluetooth !!! http://users.skynet.be/yozy/tutorials/samsung/d600/d600-1.htm kala ta lete egw den kaafera na balw game sto kinito. katafere kanenas??????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ωραίος!!! Να σου πώ μόμο ότι χάνεις εγγύηση αν πειράξεις το λογισμικό του κινητού. Όχι δεν χάνεις εγγύηση αν πειράξεις λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ρε παιδια μπηκε ξανα μονο του το gprs.στο ασχετο.και ενω μπαινω στο κρυφο μενου μετα κανω αφαιρεση του gprs και δεν κανει τιποτα.τι να κανω;;;:blink: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Όχι δεν χάνεις εγγύηση αν πειράξεις λογισμικό. ε??:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα ισως εχει γραφτει καπου κατι αλλα συγνωμη δεν εχω το χρονο να διαβασω ολλα τα ποστ.Mpoρω με καποιον τροπο να βαλω καποιο μρ3 για ηχο μηνηματος?και δευτερον μπορω καπως να κανω τον ηχο να ξεκιναει αμεσως δυνατα?με αναβαθμιση η οτιδηποτε αυτα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as_poume_nos Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 poio einai to kalutero samsung kinhto auth th stigmh kata th gnwmh sas???opoios exei orezei apantaei kai giati... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 poio einai to kalutero samsung kinhto auth th stigmh kata th gnwmh sas???opoios exei orezei apantaei kai giati... Φίλε μου, όλα τα samsung είναι περίπου ίδια. Εξαρτάται τι θέλεις. 3g ή όχι? Με πορτάκι , slide ή κανονικό κινητό χωρίς κινούμενα μέρη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 τελικά ο διάδοχος του D900 πότε θα βγει? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα ισως εχει γραφτει καπου κατι αλλα συγνωμη δεν εχω το χρονο να διαβασω ολλα τα ποστ.Mpoρω με καποιον τροπο να βαλω καποιο μρ3 για ηχο μηνηματος?και δευτερον μπορω καπως να κανω τον ηχο να ξεκιναει αμεσως δυνατα?με αναβαθμιση η οτιδηποτε αυτα.ευχαριστω Σε κανένα samsung δε μπορείς να κάνεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο... Το δευτερο μάλιστα που αναφέρεις, δεν είναι δυσλειτουργία, αλλα επίτηδες το κάνουν έτσι, για προστασία των αυτιών σου αν το κινητό χτυπήσει όταν το πλησιάσεις στο αυτί σου να κάνεις κάποια κλήση... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 τελικά ο διάδοχος του D900 πότε θα βγει? Αν εννοείς το u600 κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό. Για Ελλάδα δεν ξέρω πότε... Σε κανένα samsung δε μπορείς να κάνεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο... Το δευτερο μάλιστα που αναφέρεις, δεν είναι δυσλειτουργία, αλλα επίτηδες το κάνουν έτσι, για προστασία των αυτιών σου αν το κινητό χτυπήσει όταν το πλησιάσεις στο αυτί σου να κάνεις κάποια κλήση... Στο z560 δεν συμβαίνει αυτό με τον ήχο.:) Ξεκινάει κανονικά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Μολις το πήρα, 2 ερωτήσεις πως βάζω το bt handsfree να ανοιγει στα 3 χτυπηματα και γίνετα αναβαθμιση απο το pc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ σήμα με το κομμένο το κεφάλι δεν θα σου απαντήσω τσατσε του κοκκαλη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ σήμα με το κομμένο το κεφάλι δεν θα σου απαντήσω τσατσε του κοκκαλη. :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ σήμα με το κομμένο το κεφάλι δεν θα σου απαντήσω τσατσε του κοκκαλη. Είσαι και συνονόματος:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Είσαι και συνονόματος:O Λοιπόν θα σου απαντήσω εγώ που είμαι ομοίως τσάτσος του Κόκκαλή:lol::p Δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα από τα 2 που ρωτάς:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avac7 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ D900 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ D900 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ??? Μόνο μέσω WAP μπορείς να κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 μόνο μέσω wap απο που φίλε μου? το wap της κοσμοτε δεν έχει ακόμα παιχνίδια. FOTANAG μπορεί να είμαι συνονόματος αλλά δεν είμαι ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΝΟΥΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 μόνο μέσω wap απο που φίλε μου? το wap της κοσμοτε δεν έχει ακόμα παιχνίδια. FOTANAG μπορεί να είμαι συνονόματος αλλά δεν είμαι ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΝΟΥΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. Εδώ ας πούμε θα βρείς πολλά παιχνίδια για το κινητό, αλλά θα πρέπει να πας σε αυτό το link από το κινητό σου και να τα κατεβάσεις στο κινητό σου απευθείας. Μόνο έτσι θα τα αναγνωρίσει και θα τα παίξεις. Αυτό βέβαια σημαίνει μια κάποια χρέωση. ΥΓ: Και κόψτε τις χαζομάρες με τις ομάδες:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 που ειναι το εδω φιλε μου δεν μου ειπες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 που ειναι το εδω φιλε μου δεν μου ειπες. http://motostuff.forumcommunity.net/ :O:O:O Ξέχασα να βάλω το link:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ddr2 έβαλα το λινκ όπως το έδωσες στο wap αλλά δεν μπορεί να το ανοίξει μου γράφει πολύ μεγάλο μέγεθος και σταματά εκεί ως σφάλμα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ddr2 έβαλα το λινκ όπως το έδωσες στο wap αλλά δεν μπορεί να το ανοίξει μου γράφει πολύ μεγάλο μέγεθος και σταματά εκεί ως σφάλμα. Κατάλαβα. Ενδεικτικά σου έδωσα αυτό το link. Το θέμα με τα samsung είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις παιχνίδια με το καλώδιο ή με bt. Πρέπει να τα κατεβάσεις από το κινητό μέσω internet. Αν δεν ανοίγει το παραπάνω Link από το κινητό αυτό οφείλεται σε αδυναμία του browser του κινητού. Δοκίμασε άλλα links, όπου υπάρχουν παιχνίδια σε ανάλυση 240*320. Κοίταξε πχ στα threat για παιχνίδια των se (k800, w850 κλπ κλπ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts