iakovost Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να χρεωνεται το σταθερο στο οποιο καλουμε??? :blink: Παράθεση ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Οχι. Οχι. Και παλι οχι. Τελευταια φορα που το λεω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Ayto σκεφτομουν και γω εδω και μερές. Μπορεις να κανεις κλησεις από το τηλ καποιου προς το τηλ καποιου αλλουχωρις αυτοι να ξερουν απο που τους ηρθε... λιγο κουλό (και παράνομο ) δεν ειναι???? :ninja: Το δοκίμασε κανείς αυτό; Γίνεται; Το δέχεται το site χωρίς να αναγραφεί το τηλέφωνο αυτού που χρεώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Το δοκίμασε κανείς αυτό; Γίνεται; Το δέχεται το site χωρίς να αναγραφεί το τηλέφωνο αυτού που χρεώνεται; Δεν χρεώνεται κανένα τηλέφωνο, ούτε αυτό που καλεί αλλά ούτε και το άλλο που δέχεται την κλήση..... Και γίνεται αυτό ..... Μπορείς να βάλεις το τηλ. ενός στο callback και ένα άλλο τηλ. στο άλλο κουτάκι και να εποικηνωνήσουν οι δύο μεταξύ τους χωρίς να θέλουν :p Τώρα το αν αυτή η κίνηση καταγράφεται σε κάποιο log file στο δίκτυο και μπορούν να βρουν αυτόν που έκανε την κλήση μεταξύ των δύο μέσω της ΙΡ του, αυτό δεν το γνωρίζω.... :!: Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Στο δικο μου τηλεφωνο τουλαχιστον, οταν κανω callback κληση, εμφανιζεται ως αριθμος το OUT OF AREA. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Δε θέλει 10Ε για να ανοίξεις λογαριασμό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovost Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Nai bazeis 10 kai feygeis Παράθεση ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovost Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Εχει κανεις παρει λογαριασμο από οτε και ειδε οτι δεν εχει χρεωθεί??? Εγω ακόμα να πάρω και εχω ακόμα καποιες αμφιβολίες τις οποιες θελω να εξαλειψω :cry: Παράθεση ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ναι Ναι έχουμε πάρει λογαριασμό μην Ανυσυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Και εγω εχω παρει λογαριασμο. Ολα καλα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovost Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Eυχαριστω παιδια... :) Απλά τα εχω δει όλα από αυτους τους φουστηδες του οτε και δεν θα με εξεπληττε να χρεωνοταν η γραμμη. Τους περιμενω εδω και ενα μηνα να μου διακοψουν την γραμμη ADSL και ακομα τιποτα...:mad: Παράθεση ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Καλησπέρα και απο μένα απλα επείδη και εγω δεν έχω πολλες (μαλλον λιγοστές θα έλεγα γνώσεις), και θέλω να πάρω το μηχανιματάκι της Linksys μετά τι ακριβώς κάνω.....??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiosdj Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Όλα ωραία και καλά με το VoipBuster αλλά μήπως χρεώνει αυτόν που παίρνεις τηλ σε στιλ περιαγωγης ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Όλα ωραία και καλά με το VoipBuster αλλά μήπως χρεώνει αυτόν που παίρνεις τηλ σε στιλ περιαγωγης ?? Οχι βέβαια! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Ego til tin kopelia mou pou vrisketai stin Ameriki, se amerikaniko kinito i stathero, pou leei pos einai free.Einai sigoura free i mipos tha xreosoun k to kinito i to stathero pou tilefono?? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Ασφαλώς και είναι free, αλλα μιά δoκιμή θα σε πείσει.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Ego til tin kopelia mou pou vrisketai stin Ameriki, se amerikaniko kinito i stathero, pou leei pos einai free.Einai sigoura free i mipos tha xreosoun k to kinito i to stathero pou tilefono?? Στις ΗΠΑ στα κινητά οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται αναλόγως πακέτου που έχεις. Αλλά γι αυτό δε φταίει το Voipbuster.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αγόρασα και εγω σήμερα το LINKSYS PAP2. Έχω ανοίξει λογαριασμό στο voipbuster . Τι πρέπει να κάνω εκτός απο το να το συνδέσω????? χρειάζεται κάτι αλλο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Δεν μου ανάβει το λαμπακι του (phone 1) στο pap2 εχω το 3com wireless router..... έχει κανεις κάποια ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Δεν μου ανάβει το λαμπακι του (phone 1) στο pap2 εχω το 3com wireless router..... έχει κανεις κάποια ιδέα???? Thnks για την βοήθεια (πλάκα κάνω:lol:).Έγω βρήκα ενα site και τα κατάφερα 384 έχω και ακούγεται τέλεια....΄Πλέον όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Thnks για την βοήθεια (πλάκα κάνω:lol:).Έγω βρήκα ενα site και τα κατάφερα 384 έχω και ακούγεται τέλεια....΄Πλέον όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ το PAP2, να σε ρωτήσω κάτι. Το συνδέεις με Ethernet στον router (έχω τον zyxel prestige 660HW) και το τηλέφωνό σου σε μια από τις δύο line θύρες, ετσι? Και μετά απλά καλείς ή χρειάζονται και κάποιες άλλες ρυθμίσεις? To VoipBuster το χρησιμηποιώ εδώ και ένα χρόνο οπότε δε θα έχω πρόβλημα στην κατανόηση των όποιων ρυθμίσεών του. Και κάτι άλλο. Όταν σε καλεί κάποιος κανονικά από δίκτυο ΟΤΕ, τι γινεται? Χτυπάει το τηλέφωνο που έχεις συνδεδεμένο στο ΡΑΡ2 ή πρέπει να έχεις ακόμα μια συσκευή σε μια άλλη μπρίζα στο σπίτι? Σε ευχαριστώ a priori. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Thnks για την βοήθεια (πλάκα κάνω:lol:).Έγω βρήκα ενα site και τα κατάφερα 384 έχω και ακούγεται τέλεια....΄Πλέον όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι. Δεν μας δίνεις ένα λινκ για το site που βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magician75 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Σήμερα έβαλα και εγώ το voipbuster. Για να δω αν κατάλαβα καλά... 1. Κάθε κλήση που θα κάνω θα μου την χρεώνει 0,03c 2. Αυτό για 300 λεπτά κάθε εβδομάδα 3. Μετά από τα 300 λεπτά θα μου τα χρεώνει 1c / λεπτό Σωστά ????? Τα 300 λεπτά πχ ξεκινάνε από σήμερα έως την επόμενη Τετάρτη? Μπορούμε να το βλέπουμε κάπου αυτό η θα πρέπει να σβήνουμε της κλήσεις κάθε εβδομάδα η να μετράμε τα λεπτά που μιλάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Παιδιά είμαι λίγο επιφυλακτικός με αυτό... Έχω σύνδεση 1mbit και σήμερα πήρα ένα τηλ για δοκιμή και κόπηκε η γραμμή... Μια ερώτηση: Αν έχω συσκευή (τηλέφωνο) η οποία δέχεται 2 γραμμές, μπορώ τη μία να την έχω στο pap2 και την άλλη στη γραμμή για να μπορεί να παίρνει και εισερχόμενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Αν δεν εχεις αγορασει 10 Ευρω χρονο ομιλιας η γραμμη κοβεται στο 1 λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts