Jump to content

Δωρεάν κλήσεις από το σταθερό σας! (tutorial)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι. Οχι. Και παλι οχι. Τελευταια φορα που το λεω.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ayto σκεφτομουν και γω εδω και μερές. Μπορεις να κανεις κλησεις από το τηλ καποιου προς το τηλ καποιου αλλουχωρις αυτοι να ξερουν απο που τους ηρθε... λιγο κουλό (και παράνομο ) δεν ειναι???? :ninja:

Το δοκίμασε κανείς αυτό; Γίνεται; Το δέχεται το site χωρίς να αναγραφεί το τηλέφωνο αυτού που χρεώνεται;

Το δοκίμασε κανείς αυτό; Γίνεται; Το δέχεται το site χωρίς να αναγραφεί το τηλέφωνο αυτού που χρεώνεται;

Δεν χρεώνεται κανένα τηλέφωνο, ούτε αυτό που καλεί αλλά ούτε και το άλλο που δέχεται την κλήση..... Και γίνεται αυτό ..... Μπορείς να βάλεις το τηλ. ενός στο callback και ένα άλλο τηλ. στο άλλο κουτάκι και να εποικηνωνήσουν οι δύο μεταξύ τους χωρίς να θέλουν :p

Τώρα το αν αυτή η κίνηση καταγράφεται σε κάποιο log file στο δίκτυο και μπορούν να βρουν αυτόν που έκανε την κλήση μεταξύ των δύο μέσω της ΙΡ του, αυτό δεν το γνωρίζω.... :!:

:) TECHNOMANIAC :)

Στο δικο μου τηλεφωνο τουλαχιστον, οταν κανω callback κληση, εμφανιζεται ως αριθμος το OUT OF AREA.

• 2 weeks later...

Εχει κανεις παρει λογαριασμο από οτε και ειδε οτι δεν εχει χρεωθεί???

Εγω ακόμα να πάρω και εχω ακόμα καποιες αμφιβολίες τις οποιες θελω να εξαλειψω :cry:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Και εγω εχω παρει λογαριασμο. Ολα καλα.

Eυχαριστω παιδια... :)

Απλά τα εχω δει όλα από αυτους τους φουστηδες του οτε και δεν θα με εξεπληττε να χρεωνοταν η γραμμη. Τους περιμενω εδω και ενα μηνα να μου διακοψουν την γραμμη ADSL και ακομα τιποτα...:mad:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Καλησπέρα και απο μένα απλα επείδη και εγω δεν έχω πολλες (μαλλον λιγοστές θα έλεγα γνώσεις), και θέλω να πάρω το μηχανιματάκι της Linksys μετά τι ακριβώς κάνω.....??:blink:

Ego til tin kopelia mou pou vrisketai stin Ameriki, se amerikaniko kinito i stathero, pou leei pos einai free.Einai sigoura free i mipos tha xreosoun k to kinito i to stathero pou tilefono??

Ego til tin kopelia mou pou vrisketai stin Ameriki, se amerikaniko kinito i stathero, pou leei pos einai free.Einai sigoura free i mipos tha xreosoun k to kinito i to stathero pou tilefono??

Στις ΗΠΑ στα κινητά οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται αναλόγως πακέτου που έχεις. Αλλά γι αυτό δε φταίει το Voipbuster....

Αγόρασα και εγω σήμερα το LINKSYS PAP2. Έχω ανοίξει λογαριασμό στο voipbuster . Τι πρέπει να κάνω εκτός απο το να το συνδέσω?????

χρειάζεται κάτι αλλο????

Δεν μου ανάβει το λαμπακι του (phone 1) στο pap2 εχω το 3com wireless router..... έχει κανεις κάποια ιδέα????

Thnks για την βοήθεια (πλάκα κάνω:lol:).Έγω βρήκα ενα site και τα κατάφερα 384 έχω και ακούγεται τέλεια....΄Πλέον όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι.

Thnks για την βοήθεια (πλάκα κάνω:lol:).Έγω βρήκα ενα site και τα κατάφερα 384 έχω και ακούγεται τέλεια....΄Πλέον όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι.

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ το PAP2, να σε ρωτήσω κάτι.

Το συνδέεις με Ethernet στον router (έχω τον zyxel prestige 660HW) και το τηλέφωνό σου σε μια από τις δύο line θύρες, ετσι?

Και μετά απλά καλείς ή χρειάζονται και κάποιες άλλες ρυθμίσεις?

To VoipBuster το χρησιμηποιώ εδώ και ένα χρόνο οπότε δε θα έχω πρόβλημα στην κατανόηση των όποιων ρυθμίσεών του.

Και κάτι άλλο. Όταν σε καλεί κάποιος κανονικά από δίκτυο ΟΤΕ, τι γινεται?

Χτυπάει το τηλέφωνο που έχεις συνδεδεμένο στο ΡΑΡ2 ή πρέπει να έχεις ακόμα μια συσκευή σε μια άλλη μπρίζα στο σπίτι?

Σε ευχαριστώ a priori.

Δεν μας δίνεις ένα λινκ για το site που βρήκες;

Σήμερα έβαλα και εγώ το voipbuster. Για να δω αν κατάλαβα καλά...

1. Κάθε κλήση που θα κάνω θα μου την χρεώνει 0,03c

2. Αυτό για 300 λεπτά κάθε εβδομάδα

3. Μετά από τα 300 λεπτά θα μου τα χρεώνει 1c / λεπτό

Σωστά ?????

Τα 300 λεπτά πχ ξεκινάνε από σήμερα έως την επόμενη Τετάρτη?

Μπορούμε να το βλέπουμε κάπου αυτό η θα πρέπει να σβήνουμε της κλήσεις κάθε εβδομάδα η να μετράμε τα λεπτά που μιλάμε?

Παιδιά είμαι λίγο επιφυλακτικός με αυτό... Έχω σύνδεση 1mbit και σήμερα πήρα ένα τηλ για δοκιμή και κόπηκε η γραμμή...

Μια ερώτηση: Αν έχω συσκευή (τηλέφωνο) η οποία δέχεται 2 γραμμές, μπορώ τη μία να την έχω στο pap2 και την άλλη στη γραμμή για να μπορεί να παίρνει και εισερχόμενες;