htrul18 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Όχι και τίποτα ιδιαίτερο! Οι «Πηγές των Μογγολών» είναι μιά χαρά ιστορία... Μια χαρά είναι αλλά είναι μόνο το πρώτο μέρος.. :( Το δεύτερο Μικυ Μάους δεν το έχω.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι ιστορίες με τον Μίκυ δεν με ενθουσιάζουν και τόσο. Προτιμώ Ντόναλντ και Σκρουτζ! :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μια χαρά είναι αλλά είναι μόνο το πρώτο μέρος.. :( Το δεύτερο Μικυ Μάους δεν το έχω.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι ιστορίες με τον Μίκυ δεν με ενθουσιάζουν και τόσο. Προτιμώ Ντόναλντ και Σκρουτζ! :) Η ιστορία δημοσιεύθηκε ξανά σε ένα από τα επετειακά Μίκυ Μάους (το 2000 νομίζω). Μερικές ιστορίες με τον Μίκυ είναι εξαιρετικές, άλλες απλά μέτριες. Πάντως κι εγώ προτιμώ μακράν τις ιστορίες με τον Σκρουτζ, είναι όλες (μα όλες, ακόμη και οι εντελώς απλές), εξαιρετικές. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μια χαρά είναι αλλά είναι μόνο το πρώτο μέρος.. :( Το δεύτερο Μικυ Μάους δεν το έχω.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι ιστορίες με τον Μίκυ δεν με ενθουσιάζουν και τόσο. Προτιμώ Ντόναλντ και Σκρουτζ! :) Μου έβαλες μια ιδέα: Πώς θα σας φαινόταν ένα τόπικ του στυλ: "Ποιανού γνωστού ήρωα κόμικ αντικατροπτύζει ο χαρακτήρας σας;" Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μου έβαλες μια ιδέα: Πώς θα σας φαινόταν ένα τόπικ του στυλ: "Ποιανού γνωστού ήρωα κόμικ αντικατροπτύζει ο χαρακτήρας σας;" Τι λέτε; Δεν νομίζω πως χρειάζεται ξεχωριστό τόπικ. Στείλε ένα PM σε κάποιο από τους αρμόδιους Moderators του Chat & Fun (όπως λ.χ. στη nelly) και θα βάλει δημοσκόπηση σε αυτό το θέμα. Υ.Γ. Come to think of it, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος - γνωστός σε μένα - χαρακτήρας που να με αντικατοπτρίζει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Θεωρώ ότι αν βάλουμε τη δημοσκόπηση στο τρέχον θέμα, τότε θα απαντήσουμε εμείς οι 5-6 που γράφουμε σε αυτό, ενώ αν ανοίξει ξεχωριστό θα χει μεγαλύτερη απήχηση. Άποψή μου, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Θεωρώ ότι αν βάλουμε τη δημοσκόπηση στο τρέχον θέμα, τότε θα απαντήσουμε εμείς οι 5-6 που γράφουμε σε αυτό, ενώ αν ανοίξει ξεχωριστό θα χει μεγαλύτερη απήχηση. Άποψή μου, έτσι; Ίσως έχεις δίκαιο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσον οι Moderators θα το επιτρέψουν αυτό, καθώς τα δύο θέματα θα είναι σχετικά. Δεν είναι καθόλου κακό σαν ιδέα πάντως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Πού θα βρω παλιά τεύχη σε καλή τιμή; Είτε Asterix, είτε Λούκυ Λουκ, είτε Disney. :!: :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Στο Μοναστηράκι σίγουρα θα βρεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Σε τι τιμή όμως; Η συλλογή μου είναι μιδαμινή. Έκανα κάποτε το λάθος να τα πουλάω και τωρα το χω χιλιμετανιώσει. Έχω φτάσει στο σημείο να πω θα πάω στο εκδότη και να του πω να ξηγηθεί καμμιά καλή τιμούλα και να του σκάω 50-60€ μηνιαίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Σε τι τιμή όμως; Η συλλογή μου είναι μιδαμινή. Έκανα κάποτε το λάθος να τα πουλάω και τωρα το χω χιλιμετανιώσει. Έχω φτάσει στο σημείο να πω θα πάω στο εκδότη και να του πω να ξηγηθεί καμμιά καλή τιμούλα και να του σκάω 50-60€ μηνιαίως... Τιμή ανάλογα με την παλαιότητα. Επί παραδείγματι, πήρα από το Μοναστηράκι ένα παλιό Κόμιξ και το πλήρωσα 25 ευρώ, νομίζω ήταν πριν το τεύχος 50 όμως (δηλαδή πολύ παλιό). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Εμένα πάντως με αντικατροπτίζει μια χαρά ο Ντόναλντ.΄Στο δικό μου λεξικό η λέξη "τύχη" δεν υπάρχει.Στην επεξήγηση των λέξεων γκαντεμιά,ατυχία έχει ως σημασία:Γιώργος. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Τόσο καλά; Πάντως ο Ντόναλντ είναι σίγουρα ο ήρωας με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί περισσότερο ο κόσμος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. July 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Εγώ δε φαίνεται να ταιριάζω με κάποιον από τους ήρωες... Κοινά στοιχεία μπορώ να εντοπίσω βέβαια, λίγα από καθέναν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Εγώ δε φαίνεται να ταιριάζω με κάποιον από τους ήρωες... Κοινά στοιχεία μπορώ να εντοπίσω βέβαια, λίγα από καθέναν. Θα συμφωνήσω με την άποψη σου :rolleyes:… μία από τα ίδια και για μένα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 το κομιξ αυγουστου εχει το γραμμα απο τη πατριδα του ντον ροσα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Εγώ πάντως σίγουρα ταιριάζω με τον Donald, καθώς καταφέρνω πάντα να μπλέξω σε φασαρίες. Μια μέρα δίχως φασαρίες, θα είναι μια πολύ ανιαρή μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Η ιστορία δημοσιεύθηκε ξανά σε ένα από τα επετειακά Μίκυ Μάους (το 2000 νομίζω). Μερικές ιστορίες με τον Μίκυ είναι εξαιρετικές, άλλες απλά μέτριες. Πάντως κι εγώ προτιμώ μακράν τις ιστορίες με τον Σκρουτζ, είναι όλες (μα όλες, ακόμη και οι εντελώς απλές), εξαιρετικές. Εγώ το έχω αυτό το τεύχος. Κάτι τέτοιο θυμάμαι κι εγώ. Θα το κοιτάξω. Το είχα πάρει επειδή ήταν και συλλεκτικό τεύχος και άξιζε τον κόπο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. July 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 το κομιξ αυγουστου εχει το γραμμα απο τη πατριδα του ντον ροσα Όντως... Εμφανίζεται και η αδελφή του Σκρουτζ, η Ματίλντα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Πήρα χθες το ΓΙΓΑΣ, ΚΑΚΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Πήρα χθες το ΓΙΓΑΣ, ΚΑΚΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΙ. Λέει τίποτα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Όσο έχω διαβάσει αρκετά καλό. Ο Μίκυ γίνεται φιλαράκι με τον Πητ, οι Μούγοι κολλητάρια με το Σκρουτζ, όλα όμως σε ασπρόμαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Όσο έχω διαβάσει αρκετά καλό. Ο Μίκυ γίνεται φιλαράκι με τον Πητ, οι Μούγοι κολλητάρια με το Σκρουτζ, όλα όμως σε ασπρόμαυρο. Αυτό είναι που με ψιλοχαλάει... Γιατί μαυρόασπρα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 τα παπια ειναι αριστα χρισημοποιιημενοι χαρακτιρες!!ο κοσμος του μικυ ομως ειναι πολυ παιδικος .παπια για παντα!!:mad: :mad: ο ρομανο σκαρπα ποτε πεθανε??δεν διαβαζα ποσο καιρο και το ειδα τωρα σε παλιο τευχος Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 τα παπια ειναι αριστα χρισημοποιιημενοι χαρακτιρες!!ο κοσμος του μικυ ομως ειναι πολυ παιδικος .παπια για παντα!!:mad: :mad: ο ρομανο σκαρπα ποτε πεθανε??δεν διαβαζα ποσο καιρο και το ειδα τωρα σε παλιο τευχος 23 Απριλίου 2005... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Αυτό είναι που με ψιλοχαλάει... Γιατί μαυρόασπρα; Μην σε χαλάει, είναι πολύ καλές οι ιστορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts