impreza_sti Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Και εγώ το έχω επιλέξει στο κινητό μου (Ν95-1, οπότε καταλαβαίνεις τι μπαταρία έχω), αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τετοίο, η απόδοση της μπαταρίας παρέμεινε ίδια. Γενικά αλλάζω πολλά θέματα στο τηλέφωνο μου και δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό. Μήπως είχε μείνει κανένα πρόγραμμα ανοιχτό? Και εγω αλλαζω πολλα θεματα.Ποτε σε οσα s60 ειχα δεν ειχα τετοιο προβλημα.Αν και με το symbian ποτε δεν ξερεις τι προβλημα θα βγει.Ουτε ειχε μεινει προγραμμα ανοιχτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γυρνα την ημερομηνια του κινητου σου προς τα πισω ανα 5 μηνες μεχρι να κανει εγκατασταση το θεμα και μετα παλη κανονικα. Δεν είναι πρόβλημα ημερομηνίας απότι κατάλαβα... Γιατί όταν αλλάζω ημερομηνία γράφει άλλο σφάλμα λήξης πιστοποιητικού... Τι? Πρέπει να κάνω Sign ότι θέμα θέλω να βάλω? :blink: EDIT: Άκυρο παιδιά. Τα κατάφερα! ;) Ήταν αυτό: • Οι εφαρμογές δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia (οι περισσότερες). Σε αυτή τη περίπτωση πηγαίνουμε στη «Διαχείριση εφαρμογών» και πατάμε Επιλογές > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο: o Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα) o Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη) :thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Σε πολλα θεματα αν επιλεξετε κινουμενα εικονιδια δεν αλλαζουν φακελους κλπ ...αν βαλετε κιν εικονιδια απενεργοποιημενα τοτε θα δειτε τις αλλαγες Εχεις απόλυτο δίκιο.Μου αρέσουν πιο πολύ έτσι. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 παιδια τα φωτα σας, εγκατεστησα θεματα στο ν8 ενω δεν ηταν συμβατα, δουλεψανε καλα για λιγο και μετα το τηλεφωνο κολλαγε και κρασαρε, τεσπα εβαλα τα μαμισια αλλα πηγα να διαγραψω τα αλλα απο την καρτα και δεν γινοταν, ουτε με το c, αλλα ουτε στην διαχειριση εφαρμογων φαινοντουσαν... καμια ιδέα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 παιδια τα φωτα σας, εγκατεστησα θεματα στο ν8 ενω δεν ηταν συμβατα, δουλεψανε καλα για λιγο και μετα το τηλεφωνο κολλαγε και κρασαρε, τεσπα εβαλα τα μαμισια αλλα πηγα να διαγραψω τα αλλα απο την καρτα και δεν γινοταν, ουτε με το c, αλλα ουτε στην διαχειριση εφαρμογων φαινοντουσαν... καμια ιδέα? ευχαριστω Ερώτηση #5 από Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Ερώτηση #5 από Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ καποια παιδια εκαναν κοπο για να τα γραψουν, διαβαστε τα, κριμα ειναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 καποια παιδια εκαναν κοπο για να τα γραψουν, διαβαστε τα, κριμα ειναι :( ΄Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά κάποιοι είναι καινούργιοι και καλό θα είναι όσο μπορούμε να τους διευκολύνουμε.΄Εχω δεί στο forum κάποιον να σχολιάζει αρνητικά κάποιον άλλον και να γράφει σελίδες ολόκληρες ενώ μπορούσε με μια λέξη να του λύσει το πρόβλημα. Δώστε λίγο χρόνο σε κάποιους δεν πειράζει. Αν δεν θέλει κάποιος να βοηθήσει ας μην τα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Και πάλι γράφω πως έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Chlorine by giambi!! Το καλύτερο πιστεύω θέμα EVER!!!! http://img91.imageshack.us/img91/2366/chlorinepreview800x600fz3.png Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 http://www.imageshack.gr/files/fuxsozbe1luapdr6u20w.jpg Download **************************************** Και μια σελίδα με αξιόλογα θέματα: http://www.themes4nokia.net/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Αν δεν κανω λαθος ,εχει δωθει και παλιοτερα ,υπενθυμιση .. Easier and quicker theme creation http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6968_Easier_and_quicker_theme_creat.php http://www.ownskin.com/myskin.oss Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 εχει κανεις το θενα του Ν95 8gb το μαυρο λεω.για Ν95 απλο???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 εχει κανεις το θενα του Ν95 8gb το μαυρο λεω.για Ν95 απλο???? Ορίστε: Nokia Nseries 4. Να ξέρεις πως θα πρέπει να το υπογράψεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ορίστε: Nokia Nseries 4. Να ξέρεις πως θα πρέπει να το υπογράψεις! χιλια εχαριστω φιλε μου.δν λειτουργει αλλιος γιατι ενω ξερω να κανω την υπογραφη εχω καποιο κολημα.αν σου ειναι ευκολο μπορεις να το κανεις για εμενα??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 χιλια εχαριστω φιλε μου.δν λειτουργει αλλιος γιατι ενω ξερω να κανω την υπογραφη εχω καποιο κολημα.αν σου ειναι ευκολο μπορεις να το κανεις για εμενα??? Δεν γίνεται. Θα πρέπει να έχω το imei σου και να βγάλω νέο πιστοποιητικό, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό. Ως γνωστό το SymbianSigned δεν δίνει πλέον πιστοποιητικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Δεν γίνεται. Θα πρέπει να έχω το imei σου και να βγάλω νέο πιστοποιητικό, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό. Ως γνωστό το SymbianSigned δεν δίνει πλέον πιστοποιητικά. sorry αλλα δν το ηξερα.αστο μωρε ετσι και αλλιος το εβαλα και παειζει κανονικα τωρα αμα βγαλει προβλιμα δν ξερω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 sorry αλλα δν το ηξερα.αστο μωρε ετσι και αλλιος το εβαλα και παειζει κανονικα τωρα αμα βγαλει προβλιμα δν ξερω Εφόσον το έβαλες... δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Το sign το χρειάζεσαι μόνο για να το κάνεις εγκατάσταση, από εκεί και μετά δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Εφόσον το έβαλες... δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Το sign το χρειάζεσαι μόνο για να το κάνεις εγκατάσταση, από εκεί και μετά δεν έχεις πρόβλημα. ενταξει τοτε.ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 @d2000217, varsamis Παιδία πριν λίγους μήνες είχα ανεβάσει το θέμα εδώ. Μπορείτε να το κατεβάσετε.;) Έχει ένα μικρό bug...:O Όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό προς κλήση δεν φαίνονται οι αριθμοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Παιδία πριν λίγους μήνες είχα ανεβάσει το θέμα εδώ. Μπορείτε να το κατεβάσετε.;) Έχει ένα μικρό bug...:O Όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό προς κλήση δεν φαίνονται οι αριθμοί. Δε το ειχα προσεξει , ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Έχει ένα μικρό bug...:O Όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό προς κλήση δεν φαίνονται οι αριθμοί. Σταύρο, δεν είναι bug. Υπάρχουν 2 εκδόσεις. FP1 και FP2. Αν βάλεις την 2, τότε όταν πληκτρολογείς κάποιο νούμερο, δεν εμφανίζεται, όπως και αρκετές ειδοποιήσεις. Αν βάλεις την 1, λειτουργούν όλα άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonos1503 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Παιδες ψαχνω για το Nokia theme creator και δεν μπορω να το βρω...Το εχει καποιος να το ανεβασει ή να ανεβασει κατι παρομοιο να μπορω να φτιαξω δικα μου θεματα(οχι μεσω internet theme creator. να το εχω σαν προγραμμα στο pc μου)...???Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2094933#post2094933 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Σταύρο, δεν είναι bug. Υπάρχουν 2 εκδόσεις. FP1 και FP2. Αν βάλεις την 2, τότε όταν πληκτρολογείς κάποιο νούμερο, δεν εμφανίζεται, όπως και αρκετές ειδοποιήσεις. Αν βάλεις την 1, λειτουργούν όλα άψογα. που μπορούμε να βρούμε την έκδοση fp1 για να την καταβάσουμε; ευχαριστώ!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 που μπορούμε να βρούμε την έκδοση fp1 για να την καταβάσουμε; ευχαριστώ!!!! Στο xxxxxxxxxxxx symbian 9 themes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 επειδή σχεδόν ολή τη μέρα σε αυτό το φόρουμ xxxxxxxx βρίσκομαι δεν έχω δει τέτοια έκδοση που λες ότι υπάρχει. Υπάρχει η fp2 μόνο. εάν κάνω λάθως και έχεις εσύ την fp1 παρακαλώ κάνε ένα πόστ να την κατεβάσουμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts