Jump to content

MyPhone meeting-Θεσσαλονίκη, 1/7/2006

billakosss
 Κοινοποίηση

Πότε θέλετε να γίνει το meeting;  

20 members have voted

1. 1. Πότε θέλετε να γίνει το meeting;

• 1η Ιουλίου
      11
    • 2η Ιουλίου
      0
    • Από Σεπτέμβρη...
      9

Recommended Posts

ποια ειναι η φωτο 20? και 11?

amorphis εδω ειναι meeting οχι γριφοι! :ρ

http://users.hol.gr/~company/020.jpg

για αυτες ρωταει ! δεν το περιμενα αυτο απο σενα billakoss!

ΕΙΝΑΙ και ευκολος γριφος-ερωτηση!!:p

• Απαντήσεις 540
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, μην ανησυχείς makis_thess ... ο billakosss ούτε στους άλλους γρίφους τα πήγαινε καλά :p :ρ

Και η απάντηση είναι...;

"In the morning u know u won't remember a thing.."

@amorphis

http://users.hol.gr/~company/011.jpg

δεξια μου ο druides και αριστερα ο sector

http://users.hol.gr/~company/020.jpg

αριστερα ο αγνωστος και δεξια του μακη ο alexel

τωρα που με βλεπω με την νυφη εν ονοματι σταυρουλα...δεν μου παει να παντρευτω ακομα! :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

billakosss

γιατι τα "κρυβεις" :ninja: ?

για να μην θεωρηθη διαφημιση?:lol:

@ billakosss: Αν διάβαζες τι έχεις γράψει στα spoilers κι εσύ ο ίδιος θα μπερδευόσουν! Αλλά μάλλον έβγαλα συμπέρασμα...ο alexel είναι με το γαλάζιο,ε; Γιατί είχα γράψει στο αντίστοιχο θρεντ πως τον συμπαθώ...ε να ξέρω και ποιον συμπαθω ε! χεχε

Θέλω κι εγώ ζάάάριααα :(

"In the morning u know u won't remember a thing.."

πειραζω την amorphis βρε!

την εχω αδυναμια βλεπεις! :p

@ billakosss: Αν διάβαζες τι έχεις γράψει στα spoilers κι εσύ ο ίδιος θα μπερδευόσουν! Αλλά μάλλον έβγαλα συμπέρασμα...ο alexel είναι με το γαλάζιο,ε; Γιατί είχα γράψει στο αντίστοιχο θρεντ πως τον συμπαθώ...ε να ξέρω και ποιον συμπαθω ε! χεχε

Θέλω κι εγώ ζάάάριααα :(

μια χαρα τα εγραψα!

θες ζαρια ε??

να σου στειλω αν ειναι

Join friend!

μια χαρα τα εγραψα!

"δεξια μου ο druides και δεξια ο sector" έγραψες :ρ

τελικά αριστερά ποιος είναι; :lol:

amorphis ο alexel είναι με το γαλάζιο πουκάμισο.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

καλη ιδεα αυτη που διαβασα σε καποιο προηγουμενο ποστ... το να γινονται 1 φορα τον μηνα meetings... ουτως ωστε να μπορουμε κ εμεις που δεν τα καταφερνουμε να ερχομαστε, να βρισκουμε καποια στιγμη ευκαιρια κ να βρισκομαστε κ εμεις εκει...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Πρέπει να ήταν τέλεια πάντως...

Το επόμενο meeting billakosss δεν το χάνω με τίποτα!!!! Περιμένω πρόσκληση:shifty:

Όλοι σας είστε υπέροχοι...

Πολλά φιλιά και να περάσετε ένα πανέμορφο σαββατοκύριακο...

Δότα:p

θα κανουμε παιδες θα κανουμε!

ας παμε καμια θαλασσιτσα τωρα να χαλαρωσουμε και μετα!

Join friend!

γεια σου ρε μεγιστε διοργανωτη... καιρο εχεις να μας παρεις κανενα τηλεφωνακι...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Που το τόπικ μας έχει πολύ περισσότερες εμφανίσεις και απαντήσεις απο το αντίστοιχο τόπικ του αθηναικού μυτινγκ :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Που το τόπικ μας έχει πολύ περισσότερες εμφανίσεις και απαντήσεις απο το αντίστοιχο τόπικ του αθηναικού μυτινγκ :)

Ε αφού έχει γίνει καθαρά chat-thread :p μόνο cyber δεν έχουμε κάνει εδώ μέσα :lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ε να το κλειδωσουμε ρε παιδια!

ας κλειδωθει με το τελος του αθηναικου meeting

και το ποστ να εχει λινκ απο τις photos μας!

Join friend!

ε να το κλειδωσουμε ρε παιδια!

ας κλειδωθει με το τελος του αθηναικου meeting

και το ποστ να εχει λινκ απο τις photos μας!

Τελικά εκεί θα πάμε; γύρισε αύριο βράδυ από Χαλκιδική, πάρε το τουμπερλέκι σου και φύγαμε... άντε γιατί έχω και λόγο ;)

θα κανουμε παιδες θα κανουμε!

ας παμε καμια θαλασσιτσα τωρα να χαλαρωσουμε και μετα!

Να κανουμε αλλα να ερθουνε ολοι και οχι μονο απο θεσσαλονικη,εδω o mixtri ερχεται απο Καρδιτσα και ο DJ_TEO απο Αλεξανδρουπολη,κυριως γινετε για ολα τα παιδια απο Βορεια Ελλαδα,οσοι δηλαδη μπορουν να ερθουν

@petro

μη με μπριζωνεις...ειδικα τωρα που δεν εχω καλη ψυχολογια...το σιγουρο ειναι οτι αυτο το σ/κ θα φαω ξυλο!

καποιους θα κρεμασω...

---------

@sector

οπως βλεπεις τα meeting αγγιζουν την τελειοτητα!

αν ειμαστε καλα θα προσπαθησω τα επομενα να εχουμε ηδη κλεισμενα τραπεζια και φαγητα κτλ. μεχρι και η κοπελα θα ξερει οτι εισαι ο sector! :p

και επισης σκεφτομαι και myphone Event!

που θα ειναι mod,Smod,admin

να τα κανουμε ολα λιμπα!

Join friend!

Θα φας ξύλο; εγώ πάλι θέλω να δώσω :devil: μήπως να βρεθούμε απόψε να το συνδιάσουμε; :p

Τι event εννοείς; meeting με συναυλίες, επιδείξεις μόδας, ζογκλέρ κλπ; :ρ

εεεεε αυτα δεν λεγονται απο εδω....

εκει φιλε μου για να φανταστεις...δεν θα εχουμε χορηγο την ΤΙΜ.

αλλα θα ειναι με την powerd by Myphone-Unwired Revolution!

Join friend!

hm...meta apo toso kairo eidame kai tis perivoites fotografies:).... auta ta zaria pou lete kai ta thelete poia einai billakos?mhn mou peis oti apo tote ta krathses?kai osoi ta thelete eiste sigouroi giauto??

a..kai pousai billakos..an einai na sxediaseis kati megalitero kai poliplokotero..pou tha xreiastei dld programma...xereis tin adimania pou exw sauta:)

kai kati teleutaio gia tous athinaious pou kapoios tous anefere...se ligo tah anevainoun kai autoi sta meeting ths thesslaonikis..gia oti kai na lene i thess tha einai panta pio wraia kai mazi ths kai emeis:)

8/11 colonial ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής :yahoo:

hm...meta apo toso kairo eidame kai tis perivoites fotografies:).... auta ta zaria pou lete kai ta thelete poia einai billakos?mhn mou peis oti apo tote ta krathses?kai osoi ta thelete eiste sigouroi giauto??

a..kai pousai billakos..an einai na sxediaseis kati megalitero kai poliplokotero..pou tha xreiastei dld programma...xereis tin adimania pou exw sauta:)

kai kati teleutaio gia tous athinaious pou kapoios tous anefere...se ligo tah anevainoun kai autoi sta meeting ths thesslaonikis..gia oti kai na lene i thess tha einai panta pio wraia kai mazi ths kai emeis:)

Mαρια σε περιμενουμε στο επομενο meeting που θα γινει συντομα,ελπιζουμε να μας κανεις την ΤΙΜη :)

Dota αυτο ισχυει και για σενα:)

Nrg,Pmnedm,P_K,kostakiss και οσους αλλους δε θυμαμαι τωρα τους περιμενουμε στο επομενο ;)

o petros the great να φτιαξει τη μηχανη του γιατι βγαινουμε με κοκκινα ματια,ειδικα ο billakoss :blink:

Eπισης περιμενουμε και ολα τα παιδια που ηρθαν σε αυτο,φυσικα το επομενο θα ξαναγινει μερα Σαββατο για να βολευτουμε ολοι και πιστευω οτι στο επομενο θα χουμε και εκπληξεις:p

Κομενες οι βιντεοκλησεις γιατι μας αποπροσανατολιζουν:devil:

Αυτα θα τα πουμε στο επομενο απο κοντα :cool:

o petros the great να φτιαξει τη μηχανη του γιατι βγαινουμε με κοκκινα ματια,ειδικα ο billakoss :blink:

Στο επόμενο meeting με τόσες εκδηλώσεις που θα ετοιμάσει ο billakosss δεν θα πάρω μηχανή, αφού σίγουρα θα είναι εκεί και το star :lol:

mplip^ θα έρθεις και συ ε;

SeCtoR σχετικά με την υπογραφή σου, μπορείς άνετα αρκεί να έχεις ακουστικά (δεν σου φταίνει σε τίποτα οι γύρω σου :p )

SeCtoR σχετικά με την υπογραφή σου, μπορείς άνετα αρκεί να έχεις ακουστικά (δεν σου φταίνει σε τίποτα οι γύρω σου :p )

Διακρινω μια τεραστια απεχθεια προς τον Νοτη Σφακιανακη Petros the Great?

Ποιον προτιμας εσυ ?

Διακρινω μια τεραστια απεχθεια προς τον Νοτη Σφακιανακη Petros the Great?

Ποιον προτιμας εσυ ?

Μία είναι η φωνή :) Πέγκυ :D

Και για να μην είναι off topic το ποστ... πάρε άλλη μια φωτογραφία που είμαστε οι δυο μας :)

Και εδω ο billakosss στήνει 3G δίκτυο για να καλύψει τον mixtri :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...