swiffer Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Εαν ερθει η Δεσποινα, θα ερθω και εγω.:happy: http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ConMideX Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Billakosss να παρεις και μπαλες στο meeting να κανετε και ποδοσφαιρικη ομαδα του myphone!!!!! Αντε και στο mountial βρε.....:) Aααα εγω θα ρθω για μαζορετα!!!!!!!!! ΧΜΜΜΜΜΜΜ...... ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! ΑΝ ΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ADIDAS MUNDIAL ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ??? :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: ... Peace! :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Εγώ δεν θα μπορέσω σήμερα... Γράφω αύριο. :( Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Σε μισή ώρα η συνάντηση για την τελευταία πρόβα πριν το μεγάλο καλοκαιρινό meeting στην Αριστοτέλους :) όποιος δεν προλαβαίνει να έρθει στις 20.00 και θέλει να έρθει αργότερα μπορεί να πάρει στο 693 MYPHONE (693 6974663) για να του πούμε που θα είμαστε ;) CU @ Αριστοτέλους λοιπόν :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 που ειστε??μολις γυρισα απο χαλκι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Εγώ λίγο δύσκολο να έρθω παιδιά γιατί δεν είμαι Θεσ/νίκη αυτές τις μέρες... Θα ήθελα πολύ και θα το προσπαθήσω αλλά δεν εγγυώμαι τπτ :( Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 καλά που σας είπα ότι δεν μπορούσα το Σ.Κ :P καμιά μπαλίτσα παίζει από τον χορηγό;;; defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 λοιποννννννν το mini meeting έληξε! είχαμε και μπαλίτσες με τον πέτρο....αλλά δυστηχώς τις πηραν κάποιοι άλλοι....λυπούμαστε :( επίσης να πούμε οτι είχαμε την συντριπτική πλειοψηφία των 2 ατόμων. ε εντάξει αναμενόμενο ήταν...είχε και κίνηση στην επιστροφή...οπότε ραντεβού στις 1/7. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 υπογεγραμμενη απο τον ronaldinho PLEASE !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Εγω μολις τωρα μπηκα σπιτι απο σκιωνη εως Nεαπολη (μεσω σινδου) ΜΟΝΟ 3 ΩΡΕΣ !!! ΛΕΙΠΑΜΕ αλλα το εχασα το meeting!! αρα τωρα τα λεμε 1 / 7 / 2006 !! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Εγω μολις τωρα μπηκα σπιτι απο σκιωνη εως Nεαπολη (μεσω σινδου) ΜΟΝΟ 3 ΩΡΕΣ !!! ΛΕΙΠΑΜΕ αλλα το εχασα το meeting!! αρα τωρα τα λεμε 1 / 7 / 2006 !! εγω 2 εκανα...εσυ 3....φανταζομαι τι θα εγινε χθες...ακομα θα ερχονται καποιοι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 εγω γιατι εκανα απο ποσειδι 2 παρα ωρες???:confused: δεν ειχε ρε τοση κινηση..σιγα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_MariaG Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 re paidia...ta kiriakatika meeting en tw mesw tou kalokairiou diskolo na leitourghsoun...egw girisa apo halkidiki 3 ta xhmerwmata(gia na apofigoume tin kinhsh)opote mallon den sas prolavaina:) 8/11 colonial ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 lew na rthw kai gw sto meeting stis 1 iouliou kathws sto foroum dn grafw kai poli!kai apo dw mesa mono ton petro xero!an eimai thessaloniki tha erthw PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 lew na rthw kai gw sto meeting stis 1 iouliou kathws sto foroum dn grafw kai poli!kai apo dw mesa mono ton petro xero!an eimai thessaloniki tha erthw αντε ωραια ελα κι εσυ! θα χαρουμε να σε γνωρισουμε! ο πετρος γιατι χαθηκε δεν ξερω..... μιση ντροπη δικη μας μιση δικη τους! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ti ennoeis xathike;;apo tis sinantiseis;; PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 αντε ωραια ελα κι εσυ! θα χαρουμε να σε γνωρισουμε! ο πετρος γιατι χαθηκε δεν ξερω..... μιση ντροπη δικη μας μιση δικη τους! Εδώ είμαι βρε, χάνομαι εγώ; :p καλώς να μας έρθεις και συ Zip :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 thelw na rthw poli!!!!exoume kapoies stantar simmetoxes;;; PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 thelw na rthw poli!!!!exoume kapoies stantar simmetoxes;;; Στάνταρ συμμετοχές; ναι, εγώ και ο billakosss :lol: θα κάνει κάποιος το εξελάκι με τα ποσοστά; :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Στάνταρ συμμετοχές; ναι, εγώ και ο billakosss :lol: θα κάνει κάποιος το εξελάκι με τα ποσοστά; :) k egw eimai standar!!! Ti opws eixe kanei o hostolis tn proigumeni fora? Pu xa8ike k autos? Einai mplegmenos stis katalipseis? :):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 παιδες 10 μερες εμειναν πριν την μεγαλη συναντηση! υπαρχει καποιος που ειπε οτι θα ρθει και δεν θα ερθει τελικα??? δωστε ενα παρον! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 παιδες 10 μερες εμειναν πριν την μεγαλη συναντηση! υπαρχει καποιος που ειπε οτι θα ρθει και δεν θα ερθει τελικα??? δωστε ενα παρον! billakosss λες να είμαστε πάλι οι δυο μας στο "μεγάλο" meeting; :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 στα καπακια χαλκιδικη θα φυγουμε! παρε και την πετσετα σου καλου κακου! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 billakosss λες να είμαστε πάλι οι δυο μας στο "μεγάλο" meeting; :lol: Πλάκα θα έχει να είστε πάλι οι δυο σας :D Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 billakosss λες να είμαστε πάλι οι δυο μας στο "μεγάλο" meeting; :lol: Δεν σε πειράζει που η πετσέτα μου θα είναι κόκκινη και γράφει vodafone ε; :p ioanna_ιο γέλα γέλα :ρ αν είμαστε οι δυο μας θα τον πάρω και θα έρθουμε Αθήνα :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts