Jump to content

Μάικλ Τζάκσον

nio1975
 Κοινοποίηση

Μάικλ Τζάκσον  

136 members have voted

1. 1. Μάικλ Τζάκσον

• ΕΝΟΧΟΣ
      51
    • ΑΘΩΟΣ
      14
    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
      21
    • ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
      50

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Photo...

:lol:

:p Αρκετά καλή πάντως από ότι βλέπω η τέταρτη απάντηση έχει την μεγαλήτερη απόδοση στην δημοσκόπηση!!!

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

• Απαντήσεις 61
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον kukukali

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ...

Είναι σημαντικό το ότι έκανες αυτόν τον διαχωρισμό, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ξεχωρίζουμε μερικά πράγματα :)

Άλλο ο μουσικός-τραγουδιστής-συνθέτης Michael Jackson και άλλο ο άνθρωπος Michael Jackson που μπορεί να πέφτει σε λάθη ή να κάνει πολλά και διάφορα τα οποία είναι παράνομα και μη σωστά (υποθέτουμε πάντα γιατί κανείς δεν είναι βέβαιος από εμάς για κάτι τέτοιο).

Για την περίπτωση με τις εγχειρήσεις και ότι έχει κάνει στον εαυτό του, πιστεύω ότι είναι επιλογή του καθενός.

Άλλος βάφει τα μαλλιά του κόκκινα, άλλος περνά χαλκά στην μύτη ή στην γλώσσα, άλλοι τατουάζ και άλλοι κάνουν πλαστικές γενικώς και αορίστως. Ο καθένας, ανάλογα με το οικονομικό "πακέτο" που έχει, κάνει πολλές και διάφορες επιλογές που σχετίζονται με το σώμα του, που συνήθως για τους υπόλοιπους φαίνονται παλαβές :whistle:

Γνωστό είναι πως κάθε φορά που κάποιος διάσημος, κάνει κάτι ή πούνε ότι κάτι έγινε με αυτόν, λογικό είναι να παίρνει μεγάλη δημοσιότητα το όλο θέμα.

Στις περιπτώσεις των τραγουδιστών, προσωπικά κοιτάω να ξεχωρίζω την ουσία για την οποία με ενδιαφέρει ένα καλλιτέχνης και η ουσία είναι η μουσική, εφόσον για αυτό τον πρόσεξα (τον τραγουδιστή) και όχι γιατί είναι καλός ή κακός άνθρωπος ;)

Το ίδιο ισχύει και για ονόματα που δεν συμβαδίζουν με την δική μας Θρησκεία ή έστω με τις περισσότερες στον κόσμο, όπως είναι οι Enigma.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν σταμάτησα να ακούω Enigma, επειδή πιστεύουν κάπου αλλού. Εγώ, την μουσική τους ακούω. Από εκεί και πέρα... ας κάνουν ότι νομίζουν αυτοί και ότι πιστεύουν πως είναι το σωστό και αν δεν συμβαίνει αυτό, ο νόμος δεν αφήνει κανέναν ατιμώρητο.

Δεν νομίζω ότι τα οικονομικά του Michael Jackson του επιτρέπουν να κλείνει στόματα. Αν όντως έχουν γίνει τέτοιες παράνομες "κινήσεις" από την δική του πλευρά, τότε απλά, θα πρέπει να βγούνε οι γονείς των παιδιών και να βρούνε το δίκιο τους.

Όμως αν κάθε 5-6 χρόνια, βγαίνει κι από μια οικογένεια και λέει ότι ο Michael Jackson έκανε στο παιδί μου αυτό και το άλλο, τότε δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι, γιατί όπως και να το κάνεις, για "πολλούς" λόγους (1) μπορεί να το κάνει αυτό μια οικογένεια. Για το οικονομικό.

Αν όντως έχει αυτό το πρόβλημα με το μυαλό του ο Michael Jackson και κάνει ότι κάνει, για πολύ καιρό τώρα, τότε θα βγει στην φόρα όλη η αλήθεια. Δεν μπορεί να πληρώνει κάθε οικογένεια για να κλείνει στόματα. Σωστά; Αν λοιπόν αυτό συμβαίνει, τότε είναι θέμα χρόνου να μάθουμε αν είναι όντως έτσι όλη η ιστορία.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Για την περίπτωση με τις εγχειρήσεις και ότι έχει κάνει στον εαυτό του, πιστεύω ότι είναι επιλογή του καθενός.

Άλλος βάφει τα μαλλιά του κόκκινα, άλλος περνά χαλκά στην μύτη ή στην γλώσσα, άλλοι τατουάζ και άλλοι κάνουν πλαστικές γενικώς και αορίστως. Ο καθένας, ανάλογα με το οικονομικό "πακέτο" που έχει, κάνει πολλές και διάφορες επιλογές που σχετίζονται με το σώμα του, που συνήθως για τους υπόλοιπους φαίνονται παλαβές :whistle:

Ε άλλο να βάψεις το μαλλί, άλλο να θες να αλλάξεις το χρώμα του δέρματός σου :!:

Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Όσο για το αθώος ή ένοχος, ένα θα πω: Δε θα μάθουμε ποτέ

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Ε άλλο να βάψεις το μαλλί, άλλο να θες να αλλάξεις το χρώμα του δέρματός σου :!:

Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Όσο για το αθώος ή ένοχος, ένα θα πω: Δε θα μάθουμε ποτέ

Δεν τα βάζουμε σε ένα τσουβάλι ;)

Το παράδειγμα έχει να κάνει με την αισθητική γενικότερα και το πώς μπορεί να την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ξεχωριστά, από την πιο μικρή extreme αλλαγή έως και την πιο παράξενη.

Έτσι είναι όμως, όπως το βλέπει ο καθένας. Το ίδιο είναι και οι πλαστικές εγχειρήσεις που μπορεί να γίνονται γιατί η μύτη έχει "κάτι" ή τέλος πάντων στο σώμα κάποιου-ας δεν του-της αρέσει κάτι και κάνει μια πλαστική στο τέλος.

Για εμένα, δεν είναι φυσικό αυτό, αν δεν γίνεται για λόγους που πρέπει να γίνουν (μετά από κάποιο ατύχημα αν συμβεί κάτι στο πρόσωπο κ.λ.π.). Δεν πιστεύω πως θα σταματούσαν τις πλαστικές εγχειρήσεις, όσες και όσοι τις κάνουν για να "φτιάξουν" κάτι στο σώμα τους, αν τα οικονομικά τους, τους το επέτρεπαν. Δεν θα έμεναν μόνο στην μύτη, αλλά θα είχε σειρά το πηγούνι, τα χείλη κ.λ.π.

Ο κατηγορούμενος στο περίπτωση μας, έχει τα λεφτά να ξαναλλάξει χρώμα (αν προλάβει και δεν λιώσει το δέρμα του πρώτα). Ο καθένας (και γιαυτό τα εξηγώ τόσο αναλύτικα πάντα), ανάλογα με το οικονομικό πακέτο που έχει, κάνει και την "τρέλα του".

Thats all :whistle:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Aporo pos lete oloi sas oti eine enoxos...

Ego eilikrina den pisteuo kati tetoio...

An kapoios pou exei leuta 8elei na g@m@ei paidakia...den kai poly diskolo paei se kapoia tritokosmiki xora kai me liga leuta exei oti 8elei sto piato tou...xoris polliplokes diadikasies...an goustarei agorazei kai kana paidaki kai to fernei LA kai otan to bare8ei to stelnei piso...

Auto pou pisteuo - kai pou osi ton kseroun lene- einai oti eixe dyskola paidika xronia kai basika tin briskei me to na kanei parea me paidakia na ta agaliazei na tous ferete trifera alla mexri ekei...

Apo tin alli kai ego na koimomoun sto diplano domatio tou ksenodoxeiou tou 8a elega tin alli mera oti me biase :)

O peirasmos einai megalos guys...mia malakioula leei to paidaki kai na tsoup ta ekatomyria reoun stin tsepi tou mpampa tou ;)

Kai o michael den tsigouneuete se kati tetoia ;)

Pantos kai oi goneis an eitan goneis pou agapousan ta paidakia tous den 8a to riskaran...profanos den einai kai auti oti pio normall...

ΝΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ......ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ!!!!!!

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ......ΤΟ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!!!!!!

Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ!!!!

Μολις το ανακαλυψα κι ειναι πολυ καλο:

Q: What is the difference between Michael Jackson and a grocery bag?

A: One is made of plastic and unsafe for children to play with, the other is to carry groceries.

Q: What did the mother say to Michael Jackson at the beach?

A: Get out of my sun.

Q: How can you tell what time it is at Michael Jackson's house?

A: The big hand is on the little hand!

Q: What does a Big Mac and Michael Jackson have in common?

A: 40 year old meat in a 12 year old bun!

:p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

δεν ξερω εαν ειναι η ιδια φωτο, αλλα εδω φαινεται καλυτερα πιστευω

http://www.rotten.com/library/bio/entertainers/music/michael-jackson/michael-jackson-mugshot.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Παιδιά ψηφίστε τον ένοχο!! :down:

Πιστεύω να αποδωθεί η δικαιοσύνη και να παει στη φυλακή το κάθαρμα :!: Δεν πρέπει να κυκλοφορούν τέτοια καθήκια στην κοινωνία ! :mad:

Μακάρι να του δωθεί ενα γερό μάθημα ! :angry:

αραγε γιατι ασχολουμαστε με μια νεκροκεφαλη... με το εναμιση ποδι στον ταφο!τεσπα!ενοχος... :mad:

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

• 3 weeks later...

bre william blake pio kontinh den eixes?

mono tous anyparktous porous sto proswpo tou de blepw :lol:

paraligo na klatarei to 17" tft, allh fora na bazeis proeidopoihtiko

kai kala xese to 17" mia kardia exoume sto xeri phga na th parw :D :lol:

PARENTAL ADVISORY

EXPLICIT GROCE

C O N T E N T

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

χμ.... ενταξει, αν και σε μεγαλο ποσοστο αυτων που εχουν γραφτει συμφωνω απολυτα, θελω να πω οτι σαν καλυτεχνης το ατομο δεν παιζεται ! ;)

Μεχρι και το 1996, και μεχρι το album HIStory, θεωρρω οτι ο MJ προσφερε παρα πολλα στο R&B κομματι της παγκοσμιας μουσικης. Οι δισκοι του? ενας και ενας, τα video clip του? το ενα καλυτερο απο το αλλο και βεβαια οι συναυλιες του ...κατι το μοναδικο ! :)

Τωρα, εαν πηδ@ει παιδακια, ή εαν γουσταρει να βασανισει τον εαυτο του αλλαζοντας χρωμα ή κανοντας την μια πλαστικη πανω στην αλλη, με αφηνει αδιαφορο... ;)

Μπα εμένα το αν πηδάει παιδάκια (όπως τόσο κυνικά αναφέρεις) δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο! (το θέμα της αλλαγής χρώματος με αφήνει)

Έχω μάθει να φέρνω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου και σε καμία περίπτωση δεν θα θελα να είναι στην θέση των παιδιών αυτών το δικό μου παιδί, ούτε το παιδί κανενός άλλου!!! :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (24 Δεκ. 2003 , 18:38)

Μπα εμένα το αν πηδάει παιδάκια (όπως τόσο κυνικά αναφέρεις) δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο! (το θέμα της αλλαγής χρώματος με αφήνει)

Έχω μάθει να φέρνω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου και σε καμία περίπτωση δεν θα θελα να είναι στην θέση των παιδιών αυτών το δικό μου παιδί, ούτε το παιδί κανενός άλλου!!! :mad:

Να σου πω.... Μαμα και Μπαμπα αυτα τα παιδακια δεν εχουν ?? :mad:

Τελος παντων, γνωμη σου ειναι και την σεβομαι :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (26 Δεκ. 2003 , 15:00)

Να σου πω.... Μαμα και Μπαμπα αυτα τα παιδακια δεν εχουν ?? :mad:

Kαι αν οι γονείs αυτών των παιδιών ειναι "καραγκιόζιδεs- ανίκανοι", θα πρέπει να τα αφήσουμε έρμαια του κάθε ηθικοξεπεσμένου; :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (26 Δεκ. 2003 , 16:25)

Kαι αν οι γονείs αυτών των παιδιών ειναι "καραγκιόζιδεs- ανίκανοι", θα πρέπει να τα αφήσουμε έρμαια του κάθε ηθικοξεπεσμένου; :mad:

Αυτο τι σχεση εχει τωρα ? :whistle: :whistle:

Οι γονεις ειναι αυτοι που εχουν την μεγαλητερη ευθυνη για τα παιδια τους... Εαν οπως λες ειναι "καραγκιόζιδεs- ανίκανοι" τοτε δεν αξιζουν να ειναι γονεις... :mad:

Ανωμαλοι στον πλανητη υπαρχουν παμπολλοι... :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (27 Δεκ. 2003 , 00:56)

Αυτο τι σχεση εχει τωρα ? :whistle: :whistle:

Οι γονεις ειναι αυτοι που εχουν την μεγαλητερη ευθυνη για τα παιδια τους... Εαν οπως λες ειναι "καραγκιόζιδεs- ανίκανοι" τοτε δεν αξιζουν να ειναι γονεις... :mad:

Ανωμαλοι στον πλανητη υπαρχουν παμπολλοι... :!:

Εσύ μπέρδεψεs τουs γονείs στην κουβέντα και μου λέs εμένα τι σχέση έχουν με την συζήτηση; :wacko:

Εμπάs περιπτώση το θέμα ειναι τι θα γίνει με τα παιδιά και πωs θα τα προστατεύσουμε απο τον κάθε ανώμαλο. Δεν με νοιάζει εμένα το άν οι γονείs είναι άξιοι. Απλά σου είπα πωs δεν θα πρέπει να ρίχνουμε την ευθύνη στην ικανότητα η όχι των γονέων και εμείs να παρατηρούμε απο μακριά σφυρίζονταs :whistle: αδιάφορα. (Λυπάμαι που μια τέτοια συζήτηση την κάνουμε για έναν καταπληκτικό με τεράστιο παρελθόν τραγουδιστή.) :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Δεκ. 2003 , 01:47)

Εσύ μπέρδεψεs τουs γονείs στην κουβέντα και μου λέs εμένα τι σχέση έχουν με την συζήτηση; :wacko:

Εμπάs περιπτώση το θέμα ειναι τι θα γίνει με τα παιδιά και πωs θα τα προστατεύσουμε απο τον κάθε ανώμαλο. Δεν με νοιάζει εμένα το άν οι γονείs είναι άξιοι. Απλά σου είπα πωs δεν θα πρέπει να ρίχνουμε την ευθύνη στην ικανότητα η όχι των γονέων και εμείs να παρατηρούμε απο μακριά σφυρίζονταs :whistle: αδιάφορα. (Λυπάμαι που μια τέτοια συζήτηση την κάνουμε για έναν καταπληκτικό με τεράστιο παρελθόν τραγουδιστή.) :(

Το θεμα ξεκινησε με τον φιλο Bayern7 που ειπε οτι μηλαω κυνικα για το θεμα "πηδαει τα παιδακι". και πανω εκει απαντησα και ρωτησα εαν αυατα τα παιδακια εχουν γονεις για να τα αφηνουν κλπ...

Anyway, μη το κουρασουμε αλλο, ο τυπος για αυτο που εκανε ηταν κορυφη ! ;)

to thema einai oti san kalitexnis htan katapliktikos kai einai alla san anthropos asta an ola auta apodeixtoun alhthina kai tha sumfoniso oti oi goneis ton paidion exoun ena megalo meridio eufinis afou eixan akoustei tosa polla!!!
Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Και ενα άρθρο που βρήκα...

Ένοχος ο Michael Jackson (αλλά οργάνωσε και πάρτι!)

Σε επτά περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου βρέθηκε ένοχος ο άλλοτε "βασιλιάς της pop" Mochael Jackson ο οποίος και φρόντισε να γιορτάσει ό,τι ελευθερία του έχει απομείνει μ' ένα πάρτι... http://www.rockroll.gr/jpg/pop_rock/THUMB/NEWS/2003.12.jackson.jpg.jpg

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Jackson θα εμφανιστεί στις 16 Ιανουαρίου στο δικαστήριο επειδή εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι.

Παρ' όλη την κατηγορία που τον βαραίνει, του επετράπη να επισκεφτεί την Αγγλία από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου για την προώθηση του άλμπουμ του.

Το περασμένο Σάββατο ο Michael Jackson διοργάνωσε στο ράντσο του, Neverland, στην Καλιφόρνια, πάρτι σε κλειστό κύκλο όπου προσκάλεσε φίλους και συγγενείς.

Ανάμεσα στα 600 άτομα που συγκεντρώθηκαν και που του έδειξαν την συμπαράστασή τους ήταν η διάσημη τενίστρια Serena Williams, ο ράπερ MC Hammer, ο κωμικός Eddie Griffin και ο dj και παρουσιαστής του American Idol, Ryan Seacrest.